Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

Ezért az AI rohamos terjedésével számos területen -így a kriptoszektorban is- egy új korszak vette kezdetét.

Mostanra számtalan AI kriptó vált elérhetővé. Pontosan ezért egyre nehezebb eldönteni melyek azok a kezdeményezések, amelyekbe érdemes befektetni, és mik azok amiket jobb elkerülni.

Amennyiben érdekelnek az új projektek, vagy csak egy igazán jó befektetést keresel, abban az esetben az alábbi három kezdeményezést mindenképpen érdemes megfontolnod.

Launchpad XYZ (LPX)

Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni a Launchpad XYZ ökoszisztémáját, hiszen a készítők kifejezetten egy “minden az egyben” projekt létrehozását tűzték ki célul.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Launchpad XYZ felületén a legjobb Web3 projektek lesznek elérhetők, melyekhez idővel a felhasználók másodpercek alatt tudnak majd csatlakozni.

A közeljövőben elérhetővé fog válni a Launchpad XYZ saját kriptotárcája, aminek segítségével a gondosan kiválogatott Web3 projektekhez lehet majd csatlakozni, amihez csak LPX tokenekre lesz szükséged.

crypto

Elérhetők lesznek különböző játékok, metaverzum projektek, sőt akár töredékvásárlásokra is el lehet végezni. Továbbá nem csupán NFT- és kriptokereskedésre lesz lehetőség, hanem egyúttal a Launchpad XYZ DEX-ként is fontos szerepet tölt majd be a kriptotérben.

Minden bizonnyal a csapat is tisztában van vele hogy sokat vállaltak, ezért már most elérhetővé tettek egyes funckiókat az oldalon.

Ilyen például a (még) ingyenesen elérhető Telegram szignálcsoport. Ezen keresztül az ökoszisztéma elemzésre használt mesterséges intelligenciája osztja meg a legjobb befektetési lehetőségeket.

A csoport tagjai számtalan 100 százaléknál magasabb hozamot ígérő lehetőséghez juthattak hozzá, ráadásul egyes esetekben 5000 százaléknál is nagyobb profit volt elérhető.

Amennyiben felkeltette a Launchpad XYZ az érdeklődésed érdemes lehet megfontolni, hogy legalább 200 dollár értékben vásárolj az LPX-ből. 

Ha ugyanis így teszel, azzal a Shiba NFT csoport tagjává fogsz válni, amivel számos előnyhöz juthat majd hozzá. Ilyen például a Telegram szignálcsoport-tagság, illetve a heti minimum 1 LPQ elemzés.

Utóbbi, vagyis a Launchpad Quotient egy AI által vezerélt elemzési rendszer, aminek segítségével másodpercek alatt lehetséges részletes elemzéseket elvégezni.

Szintén elérhető lesz még az Apollo névre keresztelt chatbot AI is, amivel akár kérdés formájában is elvégezhető lesz egy részletes piackutatás. Például meg tudod majd kérdezni, hogy melyek az éppen felkapott új kriptók X-en.

A vásárlással továbbá 6 százalék bónusztokent is kapni fogsz, azonban ennek mértéke 4 napon belül csökkenni fog.

A Launchpad XYZ csapata mostanáig 2.1 millió dollárt tudott gyűjteni.

Érdekel a Launchpad XYZ

Fetch.ai (FET)

A FET 2019 júliusában vált elérhet 0.3 dolláros áron, majd némi volatilitást követően az értéke közel 1 dollárig emelkedett a 2021-es “minden rally” idején.

Hasonlóan a legtöbb kriptóhoz, a FET értéke is ezt követően mélyrepülésbe kezdett, aminek köszönhetően egészen 0.05 dollárig esett vissza az árfolyam. A több mint 90 százalékos zuhanást azonban fantasztikus erősödés követte idén.

2022 decemberéhez képest az árfolyam jelenleg 720 százalákkal áll magasabban és nem zárható ki a további növekedés. 

Röviden, a Fetch.ai azzal a céllal jött létre, hogy decentralizálttá egyúttal automatizálttá tegye az online kereskedések folyamatát.

fetch.ai

Például amikor a legolcsóbb szállást keresed, a különböző szolgáltatóknál elérhető árakat a Fetch.ai fogja neked elemezni. Ezzel nem lesz szükséged hosszas kutatásra, hiszen azt az AI elvégzi majd helyetted.

Mindezt egy úgynevezett “digitális iker” készíti el, ami a megadott szempontok alapján mélyreható kutatást fog végezni. 

Ez azonban még nem minden, mivel a FET képes elemezni különböző kereskedési trendeket is és ezek alapján akár automatikus kereskedésekre is képes.

A FET jelenlegi piaci mérete meghaladja az 500 millió dollárt és nem kizárt, hogy további növekedésre lehet majd számítani a jövőben. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a FET értéke sokat erősödött, ezért egy rövid távú konszolidálódás érdemes felkészülni. 

yPredict (YPRED)

Listánkat nem is zárhatnak mással mint az előző hónapok AI sztárjával, a yPredicttel. A gyűjtés során mostanáig több mint 5.1 millió dollár gyűlt össze, ezért rövidesen a YPRED tokenek listázásra kerülhetek.

A yPredict ökoszisztéma a befektetők számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan tudjanak profi elemzéseket elvégezni. A készítők célja ugyanis kifejezetten az volt, hogy egy intézményi színvonalú elemzési rendszert hozzanak létre a lakossági befektetők részére. 

A projektnek már a finanszírozási rendszere is különleges. Szemben hasonló projektekkel, a yPredict befektetőinek semmilyen előfizetést nem kell kötniük, pusztán a YPRED tokeneket kell stakelni. 

Aki így tesz, egy kivételével minden elérhető eszközt korlátlanul használhat majd. Vagyis bármikor hozzá lehet majd férni AI szignálokhoz, végezhetünk hangulatemelzéseket és részletes technikai elemzéseket is készíthetünk.

Az elemzések során egy mesterséges intelligenciával támogatott indikátor több mint 25 különböző mintázatot figyel, így egy ismerős alakzatról azonnal értesítést fogunk kapni. 

Vagyis egy egyszeri befektetéssel jobb kereskedővé válhatsz anélkül, hogy állandó kiadásokkal kellene számolnod.

Amennyiben neked ez még kevés, abban az esetben érdemes lehet megfontolni az előfizetést valamelyik AI elemzési modellre.

Ezeket a yPredict fejlesztői, illetve külső cégek hozzák létre, és segítségükkel különböző szempontok alapján készíthetsz előrejelzéseket.

Az így készült előrejelzéseknek láthatod majd az eddigi sikerességét, így könnyen el tudod majd dönteni, melyik modellre érdemes előfizetni. 

A csapat továbbá elkészített egy tartalomgyártásra és SEO elemzésre alkalmas eszközt, amelyet a yPredict előfizetői teljesen ingyenes használhatnak.

A csatlakozáshoz számos kriptó, így ETH, MATIC, BNB és USDT is használható. Továbbá dönthetsz úgy, hogy a vásárlásnál bankkártyát fogsz használni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a yPredict ökoszisztémáját, látogass el még a projekt weboldalra. 

Érdekel a yPredict

Ezeket is olvasd el: 

Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

18 havi csúcsot döntött a Bitcoin, a jövő a Bitcoin ETF-nek kedvez?

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Új terméket fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft.

Kecsketejből előállított tejpor felhasználásával hipoallergén húskészítmény termékcsaládot és annak gyártástechnológiáját fejlesztette ki a húsfeldolgozással- és értékesítéssel foglalkozó, teljes mértékben magyar tulajdonban levő, kunhegyesi Nagykun-Hús Húsipari és Kereskedelmi Kft. és a Szegedi Tudományegyetem alkotta konzorcium - közölte a cég pénteken közleményben az MTI-vel.
2024. 03. 04. 02:00
Megosztás:

Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Pénz és szerencse horoszkóp a most induló hétre vonatkozóan. A horoszkóp érvényessége: 2024. március 4. - 2024. március 10. között. Mire számíthatunk a csillagok állása alapján a pénz és szerencse területén? Lássuk!
2024. 03. 04. 01:00
Megosztás:

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

Úgy tűnik, a mém érme mánia visszatért, hiszen például a Solana-alapú dogwifhat (WIF) token látványos árfolyam-emelkedést produkált. A WIF ára 134 százalékot emelkedett az elmúlt három napban.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Régóta lejtmenetben van már a feldolgozóipar

Februárban tovább csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménymutatója a gyenge kereslet hatására, ugyanakkor a cégek optimisták a kilátásokat tekintve.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Nőtt a privátbanki vagyon

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023. és 2024. januárja között - közölte a pénzintézet pénteken.
2024. 03. 03. 23:00
Megosztás:

Már lehet licitálni az EM-nél

Új tőzsdén lehet kereskedni, még februárban lezajlott az energiamegtakarítások első aukciója - jelentette be pénteki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 03. 03. 22:00
Megosztás:

Nagyot futott tavaly az export

Ismét óriási rekordot döntött tavaly a magyar exportteljesítmény, miközben a külkereskedelmi mérleg is nagy nyereséggel zárt, így sikerült ledolgozni az energiaárak égbe szökése miatti 2022-es veszteséget - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a törökországi Antalyában.
2024. 03. 03. 21:00
Megosztás:

Magához tért valamelyest a lakáspiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet is jelentősen nőtt - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 20:00
Megosztás:

Megnyílt a Safari Hotel

Safari Hotel néven új, háromcsillagos szálloda nyílt Szegeden, a Szegedi Vadaspark szomszédságában.
2024. 03. 03. 19:00
Megosztás:

Új vezérigazgatója lett a Novartis Magyarországnak

Március 1-jétől Colette Matz lett a Novartis Magyarország új vezérigazgatója - közölte a Novartis Hungária Kft. pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 18:00
Megosztás:

Jócskán adakoztunk a postákon a tavalyi évben

A Magyar Posta Zrt. tavaly több mint 12,3 millió forint adományt gyűjtött a postai perselyekben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, amelyet ünnepélyes keretek között adott át a szervezet országos segélyközpontjában, Csepelen.
2024. 03. 03. 17:00
Megosztás:

Keresettek az egészséges reggelik

A gabonapelyhek közül az egészséges termékek a legkeresettebbek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképe szerint, amelyből kiderül az is, hogy az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott a gabonapelyhek összetétele: csökkent a szénhidrát- a cukor és sótartalmuk, míg a fehérje, zsír- és rosttartalom emelkedett, így egyes gyártók esetében a jelenleg forgalomban lévő termékek már nem tartoznak a népegészségügyi termékadó alá - ismertette a kamara pénteki közleményében.
2024. 03. 03. 16:00
Megosztás:

Zöldebb lett az ALDI

Az ALDI valamennyi áruházában üzembe álltak a visszaváltó automaták, a vásárlók pedig már megtalálhatják a polcokon az első visszaváltható palackokat, amelyeket a csomagoláson található visszaváltási logó és az ártáblán is feltüntetett pluszinformációk segítségével azonosíthatnak - közölte az áruházlánc az MTI-vel.
2024. 03. 03. 15:00
Megosztás:

Export-import - melyik országgal a legnagyobb Magyarország kereskedelme?

2023 negyedik negyedévében a szolgáltatások euróban számított exportja 5,8, importja 0,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2024. 03. 03. 14:00
Megosztás:

Felemás volt év elején az export-import

2023 decemberében a kivitel volumene 8,4, a behozatalé 0,8 százalékkal csökkent a megelőző év azonos időszakihoz viszonyítva.
2024. 03. 03. 13:00
Megosztás:

A 4iG Nyrt. hasított 2023-ban

A 4iG Nyrt. megduplázta árbevételét, és háromszorosára növelte EBITDA-eredményét tavaly, az infokommunikációs vállalatcsoport konszolidált árbevétele 594,4 milliárd forintra, pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti szokásos (EBITDA-) eredménye 197,4 milliárd forintra nőtt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közölt gyorsjelentés szerint.
2024. 03. 03. 12:00
Megosztás:

Az Európai Bizottság rábólintott a módosításokra

Az Európai Bizottság elfogadta a 2024-es uniós költségvetés módosítását, mely tükrözi az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa között a 2021-2027-es időszakra vonatkozó többéves pénzügyi keret felülvizsgálatáról létrejött megállapodás szerinti változtatásokat - tájékoztatott a brüsszeli testület csütörtökön.
2024. 03. 03. 11:00
Megosztás:

A BMI eredményei finom mozgást mutattak

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított februári értéke 52,2 pontra javult a januári 50,1 pontos értékről; februárban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt bővülésről számoltak be - közölte pénteken a Magyar logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 03. 03. 10:00
Megosztás:

Valaki nagyon belejött... Ismét volt öttalálatos a lottón!

Ismét sikerült valakinek mind az öt számot teliba trafálnia az ötöslottón, így a rekordnyeremény után újra van főnyeremény a legkedveltebb hazai lottójátékon. Vajon mennyi lehet az esélye annak, hogy ugyanaz a személy nyerte, mint a rekodnyereményt a múlt héten?
2024. 03. 03. 09:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 66 169,03 ponton zárt pénteken, 94,15 ponttal, 0,14 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 03. 03. 08:00
Megosztás: