Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A Solana (SOL) küzd a jelenlegi kriptovaluta piacon, értéke az Etherhez képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban, elérve a március óta legalacsonyabb szintjét. Ezt a változást az Ether ETF-ek iránti fokozott érdeklődés hajtja, ami elvonja a befektetéseket az altcoinoktól, mint például a Solana (SOL). A technikai mutatók medve jellegűek, mivel a Solana (SOL) kulcsfontosságú támasz-szintek alá esett.

Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A kriptoelemző, Josh Olszewicz megjegyezte, hogy a SOL/ETH pár trendvonal alá esése további veszteségeket jelez. Bár lehetnek átmeneti felívelések, a Solana (SOL) továbbra is lefelé irányuló nyomással szembesülhet jelentős pozitív hírek nélkül.

Azok számára, akik lemaradtak a Solana (SOL) rallyjáról, feltörekvő előértékesítési lehetőségek érdemes befektetést kínálhatnak. Ma egy blokklánc alapú játékprojektet fogunk bemutatni, amely értékes kiegészítést jelenthet portfóliójához, miközben áttekintjük a Solana (SOL) kilátásait is.

Minotaurus: Egy feltörekvő csillag a blokklánc játékvilágában

A Minotaurus, egy blokklánc-alapú játékprojekt, izgalmas játékélményeket ötvöz a kripto világ lehetőségeivel. A projekt a Minotaurus játékot tartalmazza, amely erős ígéretet mutat. A játékosok a Minotaurust utánozva végtelen futás stílusában labirintusokat fedeznek fel, szörnyeket semmisítenek meg, és játékon belüli valutát gyűjtenek. A játék további bonyolultságot és izgalmat kap speciális funkciók, játékon belüli tárgyak és egyedi tartalmak révén.

Minotaurus kriptó token előértékesítése és bemutatása

Mivel a Minotaurus jelenleg előértékesítésben van, megszerezheti a projekt natív tokenjét, az $MTAUR-t akár 80%-os árengedménnyel. A korai résztvevők a projekt fejlesztését is követhetik a kezdetektől fogva, és hozzáférhetnek innovatív játékelemekhez mások előtt.

Miért Érdemes Most Csatlakozni?

Íme néhány potenciálisan vonzó ok, amiért érdemes az $MTAUR tulajdonosok közé tartozni:

- Alacsony Költségű Belépés

Mint korai tulajdonos, kedvező áron vásárolhat $MTAUR tokeneket, mindössze $0.00004-ért darabonként. A jegyzési ár $0.00020 lesz, így a korai résztvevők az első előértékesítési szakaszban akár ötszörös árengedményt is láthatnak.

- Tulajdonosi Előnyök

Az $MTAUR tulajdonosok különféle kedvezményeket élvezhetnek, beleértve az ajánlói ösztönzőket és a vesting bónuszokat.

- Szilárd Hasznosság

A játékon belüli $MTAUR hasznossága magában foglalja a karakterek vásárlását és fejlesztését, különleges zónák és mini-játékok feloldását, valamint a játékon belüli piachoz való hozzáférést.

- Lenyűgöző Piaci Trendek

Az alkalmi játékok iparága, amelyet a Statista legfrissebb előrejelzése szerint 14,78 milliárd dollárra becsülnek, évente több mint 9%-kal növekszik. A Minotaurus célja, hogy megragadja ennek a bővülő piacnak egy szeletét játékával és magával ragadó felhasználói élményével.

- Erős Alapok és Biztonság

A Minotaurus csapata gazdag tapasztalattal rendelkezik csúcsminőségű kriptoprojektek terén. A projekt okosszerződését a SolidProof és a Coinsult alaposan átvizsgálta, biztosítva a biztonságos és átlátható környezetet.

Cselekedjen most a legnagyobb nyereségért!

Lenyűgöző játékmenetével, stratégiai piaci pozicionálásával, kiterjedt hasznosságával és növekedési potenciáljával a Minotaurus izgalmas lehetőséget kínál a kripto rajongóknak. Ne várjon – biztosítsa ma az $MTAUR tokenjeit 80%-os kedvezménnyel, és érje el az izgalmas játékelemeket mások előtt.

>> Cselekedjen Most: Biztosítsa az $MTAUR Tokeneket 80%-os Kedvezménnyel <<

Köszönjük, hogy elolvasta! Használja fel ezt a különleges kulcsot – CDY521. Használja a fizetéskor, hogy 5%-os bónuszt kapjon a token vásárlásakor. Érvényes 48 órával az előértékesítés kezdete után – ne késlekedjen!

A Solana (SOL) vegyes jelzésekkel szembesül a piaci volatilitás és az NFT bumm közepette

Most térjünk vissza a Solana (SOL) helyzetéhez a kriptovaluta piacon. Az NFT eladások az elmúlt héten tapasztalt jelentős, 125%-os növekedése ellenére a Solana (SOL) natív tokenje, a Solana (SOL), továbbra is medve nyomás alatt áll. A blokklánc NFT ökoszisztémája lenyűgöző növekedést mutatott, a kereskedési volumenek meghaladták a 100 ezer dollárt hét nap alatt. Az NFT vásárlók száma a Solana hálózaton szintén jelentősen, több mint 125%-kal nőtt, jelezve az erős érdeklődést és aktivitást az NFT piacán. A legnépszerűbb gyűjtemények, mint a MadLads és a Famous Fox Federation vezették ezt a növekedést, bemutatva a platform élénk NFT közösségét. Ennek ellenére ez a pozitív lendület az NFT térben nem fordult át a Solana (SOL) árfolyamára, amely az elmúlt héten közel 10%-os csökkenést mutatott.

Az elemzők aggasztó trendet emelnek ki, ahol a Solana (SOL) és az Ether (ETH) közötti arány egy hónap alatt 35%-kal esett, elérve a márciusi szint alját. A medve hangulatot tovább erősítik a technikai mutatók, mivel a SOL/ETH pár kulcsfontosságú támaszszintek alá esett. A kripto kereskedő, Josh Olszewicz kritikus medve fejleményekre mutat rá, beleértve egy emelkedő háromszög minta kudarcát és az Ichimoku felhő támaszszintjének áttörését, jelezve a Solana (SOL) esetleges további veszteségeit. Egy hónappal ezelőtt az Ether spot ETF-ekkel kapcsolatos spekulációk altcoinokból, például Solanából (SOL) Etherbe (ETH) irányuló befektetések kiáramlását idézték elő, súlyosbítva a SOL/ETH arány csökkenését. Ez a trend jelentős tényező, amely befolyásolja a Solana medve kilátásait.

Azonban lehet, hogy van egy ezüst vonal, mivel a Solana (SOL) jelenlegi ártendenciái esetleges visszapattanást jeleznek. A token ára elérte a Bollinger szalagok alsó határát, amely gyakran előrejelzi az ár emelkedését, és a relatív erősségi index (RSI) növekedést mutat, utalva egy lehetséges fordulatra. Ha a Solana (SOL) sikeresen áttöri az ellenállási szinteket, visszanyerheti a magasabb árpontokat, és az előrejelzések szerint akár 162 dollárra is emelkedhet, ha a lendület folytatódik, akár 186 dollárra is a közeljövőben. Ráadásul a piaci félelem és kapzsiság index jelenleg a "félelem" fázisban van, amely történelmileg áremelkedést jelezhet, ahogy a piaci hangulat megváltozik.

Következtetés

A Solana (SOL) jelentős kihívásokkal szembesül, értéke az Etherhez (ETH) képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban az Ether ETF-ek iránti érdeklődés miatt. A technikai mutatók medve jellegűek, és pozitív katalizátorok nélkül a Solana (SOL) továbbra is lefelé irányuló nyomással nézhet szembe.

Ha lemaradt a Solana (SOL) rallyjáról, fontolja meg az új lehetőségek, például az $MTAUR előértékesítésének felfedezését. Ez a blokklánc játékprojekt alacsony belépési ponttal, kiterjedt token hasznossággal és többrétegű ösztönzőkkel tűnik ki a résztvevők számára.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official

Csevegés: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás:

Az áram ára 10-szeresére ugrott néhány óra alatt! A nagy meleg miatti fogyasztás növekedése az ok

2024. július 18-án este 20 és 21 óra között 999 eurós megawattóránkénti (MWh) nagykereskedelmi áramár alakult ki HUPX magyar áramtőzsdén, ami a nagy meleg mellett az időjárástól független erőművek európai szinten való fejlesztésének elmaradása és az elégtelen tárolókapacitás számlájára írható fel.
2024. 07. 19. 01:00
Megosztás: