Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A sokak által izgatottan várt április Bitcoin felezés napja már a sarkon van, aminek köszönhetően egyre nagyobb figyelmet kap a bitcoinbányászat. Ezzel kapcsolatban egyre többen szeretnék megtudni, milyen módon lehet egyszerűen, gyorsan és hatékonyan hozzájutni a BTC jutalmakhoz.

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A befektetőket szó szerint levette a lábukról a Bitcoin Minetrix, melynek előértékesítése idáig túlzás nélkül kirobbanó siker volt. Az ökoszisztéma lehetővé fogja tenni mindenki számára az alacsony költségű és gyors kriptobányászatot.

Köszönhetően a projekt egyedi rendszerének, már a gyűjtés első napján több mint 100,000 dollár bevétel származott a natív ERC-20 $BTCMTX érmék eladásából. Az ilyen kirobbanó, robusztus indulások pedig kizárólag a legjobb projektek esetében szoktak előfordulni.

Keress BTC-t felhőalapú bányászással

Decentralizált BTC bányászat a Bitcoin Minetrix-szel

Nem túlzás azt mondani, hogy Satoshi Nakamoto Bitcoin whitepaperjének legfontosabb részét az érmék bányászása, illetve az azzal járó jutalom alkotta. A peer-to-peer alapú mechanika lehetővé tette minden felhasználó számára hogy maga is profithoz tudjon jutni.

Vagyis bárki akit érdekelt vagy hallot a Bitcoinról, bármilyen központosított szerv nélkül élvezhette annak minden előnyét.

Emlékezetes Hanyecz László története ezzel kapcsolatban. A magyar származású programozó maga is részese volt a Bitcoin fejlesztésének, és még a korai időkben neki köszönhette a világ az első Bitcoinnal végrehajtott vásárlást. 

Hanyecz összesen 10,000 BTC-ért cserébe vásárolt két nagy pizzát. Ennek a mai értéke nagyjából 263 millió dollár lenne.

A programozónak viszont nem kizárólag egy anekdotát, hanem egy fontos újítást is köszönhetnek a kriptovilág szerelmesei. Ő volt ugyanis az, aki az elsők között ismerte fel, hogy a GPU-alapú kriptobányászat ideálisabb lehet az addig használt CPU-alapúnál. Továbbá ő volt az, aki létrehozta az első MacOS-en is futtatható BTC bányászati szoftvert. 

Nem meglepő módon a két pizzáért ajánlott 10,000 BTC-t is ő maga bányászta ki.

Mára azonban az, hogy egy hétköznapi felhasználó 10,000 BTC token jutalomra tehessen szert, teljesen lehetetlen. Jelenleg óriáscégek szakosodtak erre a szektorra, ezért a kívülállóknak minimális esélyük van csak labdába rúgni. 

Jelenleg az összes kibányászott érmének több mint a felét két cég, a Foundry és az Antpool állítja elő.

A Bitcoin Minetrix segítségével azonban az egyre inkább monopol piac ismét visszanyerheti régi képét. Köszönhetően egy forradalmi megoldásnak, a felhasználók akár már minimális befektetés után is képesek lehetnek profitálni a BTC jutalmakból. 

BTC Minetrix

A befektetőknek mindössze annyi a teendőjük, hogy leköti ka $BTCMTX érméiket, amiért cserébe krediteket fognak kapni. A krediteket később el lehet majd égetni, amivel jutalmakat lehet szerezni. 

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Miért jobb a Bitcoin Minetrix a vetélytársainál?

A felhőalapú bitcoinbányászat nem új ötlet, hiszen ez a lehetőség már évek óta elérhető a lakossági befektetők számára.

Ennek a megoldásnak köszönhetően bárki, alacsony költségek mellett is képes lehet profitálni a Bitcoin segítségével. Szintén az előnyök között kell említeni, hogy semmilyen technikai tudásra nincs szükség, pusztán egy megbízható szolgáltatót kell találni.

Bitcoin minetrix

Azonban pontosan ez utóbbi az, ami általában a legnagyobb kihívást jelenti. A szektorban hemzsegnek a szebbnél szebb ígéretekkel kecsegtető csalók. Olyan piaci szereplők mint a Fancy Crypto, a Happy Miner vagy az IDMining minimum megkérdőjelezhető gyakorlatot alkalmaz, aminek az árát végül a felhasználó fizeti meg. Ilyen többek között a nagyobb befizetések követelése, vagy a jutalom felvételének megakadályozása.

Továbbá a szektorban hemzsegnek a centralizált nagykutyák, ami alapvetően megy szembe Satoshi Nakamoto eredeti elképzelésével. 

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanikájának hála ismét bárki, teljes transzparencia mellett részesülhet a BTC bányászással megszerezhető jutalmakból.

A gyakorlatban az Ethereum hálózatán lekötött BTCMTX érmékért cserébe krediteket fogsz kapni. A krediteket amennyiben elégeted, felhőbányászati időt vagy teljesítményt válthatsz ki. Vagyis minél több BTCMTX-et stakelsz, annál több kredited lesz amivel így magasabb BTC jutalmat tudsz majd szerezni. 

Ez a decentralizált megoldás feleslegessé teszi az állandó befizetéseket, továbbá minden felhasználó számára lehetőséget teremt a profitszerzésre.

Közösségközpontú tokenomika és magas jutalmak

A Bitcoin bányászata egyike a legmagasabb profittal járó iparágaknak, különösen egy bikafutam idején. Ekkor a megnövekedett számú tranzakció miatt a bányászat szerepe is felértékelődik. 

Elemzők szerint szerint 2032-re a szektor mérete meg fogja haladni a 7 milliárd dollárt, köszönhetően olyan projekteknek amilyen a Bitcoin Minetrix is.

A közelgő siker egyik lehetséges okát pedig egyértelműen a tokenomikában kell keresni. 

Az érméknek összesen a 42.5%-a a Bitcoin bányászatára lesz majd fordítva, míg a 7.5%-a a stakelést fogja fedezni. Ennek köszönhetően a befektetők már akkor megkezdhetik a passzív jövedelemszerzést, mielőtt még listására kerültek volna az érmék.

Továbbá 35% a marketing kiadásra lesz fordítva így a projekt kiküszöbölheti az iparág élén ejtett csorbát. Végezetül a fennmaradó 15%-ból a közösségi jutalmakat lehet majd szerezni.

Az első előértékesítési szakasz során a Bitcoin Minetrix csapata 3.08 millió dollárt kíván összegyűjteni a 0.011 dolláros $BTCMTX érmék eladásával. Az eddigi bevételek alapján okkal lehet feltételezni, hogy az első szakasz heteken belül lezárulhat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Ezekre a kriptokra lesz érdemes októberben figyelni!

Mutatunk egy őrülten izgalmas játékot, amivel még pénzt is lehet keresni

Bitapp24 vélemények

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A kiskereskedelmi forgalom csökkent az előző évihez képest

2023 októberében a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt 6,5 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 12. 06. 09:35
Megosztás:

Mérsékelt emelkedés jöhet nyitásban az elemző szerint

A keddi negatív korrekcióban is fontos szint felett maradt a hazai részvényindex, szerdán mérsékelt emelkedés jöhet nyitásban az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2023. 12. 06. 09:13
Megosztás:

A mai nap erősödéssel nyitott a forint

Erősödött kissé a forint szerda reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 06. 08:30
Megosztás:

Hiába nincs hitelezés, csak különadó: jóval ezer milliárd fölötti profit van a bankoknál

A tavalyi három és félszerese eddig a bankok nettó nyeresége. Az 1139 milliárdos szédítő szám mögött azonban sok a nagy összegű egyszeri tétel, például a korábban a háború miatt képzett tartalékok felszabadítása vagy a Sberbankból visszakapott pénz, és az osztalékok is javították a hitelintézetek eredményét - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2023. 12. 06. 08:00
Megosztás:

Lassult az orosz szolgáltatóipar teljesítménynövekedése novemberben

Lassult az orosz szolgáltatóipar teljesítményének növekedése novemberben.
2023. 12. 06. 07:30
Megosztás:

Csúcsra nyaraltuk az utasbiztosításokat - az állam mindent visz a biztosítóktól

Eddig a költségvetésnek termelték a pénzt a biztosítók, akár a teljes nyereségüket elviheti az extraprofitadó. Több biztosítási forma is megszenvedte, hogy az ügyfelek kénytelenek spórolni. Egyedül az utasbiztosítások szárnyalnak, amelyeknél minden eddigi rekord megdőlt a nyaralási szezon végére - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2023. 12. 06. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 12%-os béremeléssel számolnak a hazai munkaadók

Az idén a januári tervekhez képest végül jóval több vállalat emelt a munkavállalók bérén, ráadásul a növelés mértéke is meghaladta az eredeti elképzeléseket. Ennek elsődleges oka a munkaerő megtartása volt és az inflációt hivatott kompenzálni, de végül nem érte el annak szintjét. A 2024-re vonatkozó béremelési elképzelések az ideinél szerényebbek, azonban több munkaadó is tervezi a béren kívüli juttatás keretösszegének emelését jövőre.
2023. 12. 06. 06:30
Megosztás:

Lassuló növekedéssel búcsúzhat az évtől az elektronikus fizetés

Nyár végén is folytatódott a készpénzmentes fizetési megoldások térnyerése, igaz, hogy ennek üteme egyértelműen lelassult és kevéssel az infláció feletti forgalombővülés figyelhető meg az OTP Bank friss, 2023 harmadik negyedévére vonatkozó adataiban.
2023. 12. 06. 06:00
Megosztás:

Új gyártósort avatott Dunaharasztiban a Coca-Cola HBC Magyarország

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében avatta fel kedden legújabb, ultramodern gyártósorát Dunaharasztiban a Coca-Cola HBC Magyarország. Az új sor és az annak helyet adó 3000 négyzetméteren elterülő új gyártócsarnok mintegy 23 millió eurós (8,7 milliárd Ft-os) beruházással készült el. Az ország legnagyobb üdítőital palackozója ezzel a 2023 tavaszán elindított fejlesztéssel 30 százalékkal növelte gyártási kapacitását, reagálva az egyre növekvő a hazai és a nemzetközi piac igényekre. A beruházásnak köszönhetően az ország legnagyobb üdítőitalgyártó vállalata újabb nagy lépést tett afelé, hogy a dunaharaszti üzem a Coca-Cola HBC vállalatcsoport vezető közép-európai gyártóbázisává válhasson.
2023. 12. 06. 05:30
Megosztás:

Magyarországi multinacionális vállalatokat érintő új adószabályok és K+F adókedvezmény

Az EU 2022/2523 irányelv a Globális Minimumadó (GloBe) alkalmazásának kötelezővé tételét írja elő 2024-es évtől. A tagállamoknak - így természetesen Magyarországnak is - át kell ültetniük az új szabályozást saját jogrendszerükbe 2023. december 31-ig.
2023. 12. 06. 05:00
Megosztás:

Így használhatják ki a bankok a generatív MI-ban rejlő összes lehetőséget

A bankoknak talán nem okoz akkora nehézséget megkezdeni a generatív MI használatát, azonban azt megtalálni, hogy hol és miként teremt új értéket a technológia, korántsem ennyire egyszerű. A McKinsey a siker receptjét keresve készített átfogó tanulmányt a generatív MI előnyeiről és az új technológia bevezetésének buktatóiról.
2023. 12. 06. 03:30
Megosztás:

A német cégek továbbra is a legfontosabb partnerek

A kormány továbbra is stratégiai partnerként tekint a Magyarországon működő német vállalatokra - hangsúlyozta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) rendezvényén kedden Budapesten.
2023. 12. 06. 03:30
Megosztás:

Azonnali bértárgyalást és minimum 70.000 Ft béremelést követelnek a vasutasok

A bértárgyalások mielőbbi megkezdését, s erre rendkívüli ülés összehívását sürgetik a vasutas szakszervezetek a MÁV Zrt. vezérigazgatójának, Pafféri Zoltánnak írt közös levélben. Felszólítják, az egyeztetések halogatásával ne hátráltassa a folyamatot, mert a munkavállalók mielőbb tudni szeretnék, mennyiért dolgoznak jövőre. A szakszervezetek 15 százalékos, de legalább 70 ezer forintos béremelést és a lojalitási jutalom 50 ezerrel való növelését kérik.
2023. 12. 06. 03:00
Megosztás:

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.
2023. 12. 06. 02:30
Megosztás:

Betiltjuk a benzines és dízel autókat?! Abból botrány lesz!

A fosszilis tüzelőanyaggal működő belső égésű motorokkal felszerelt új autók 2035-től való betiltása ma igencsak ambiciózus tervnek tűnik.
2023. 12. 06. 02:00
Megosztás:

A 40-49 évesek a legokosabbak Magyarországon - Ön is?

Egy friss kutatás készült hazánkban melynek egyik érdekes eredménye, hogy a 40-49 éves korosztályt találta kiemelkedőnek. Nézzük, hogy miért is!
2023. 12. 06. 01:01
Megosztás:

Öt kötelező kriptovaluta, amit figyelned kell 2024-ben

Kezdve az uptoberrel, a teljes kriptoszektorban az előző hónapokban szinte fékezhetetlen bikafutamnak lehettünk szemtanúi. Mindenki legnagyobb meglepetésére a BTC értéke képes volt áttörni a 40,000 dolláros szintet, miközben az Ethereum a 2200 dollár közelében jár.
2023. 12. 06. 00:01
Megosztás:

Országos járványnak nyilvánították Romániában a kanyarót

Országos járványnak nyilvánította Romániában a kanyarót kedden az egészségügyi minisztérium, miután a regisztrált megbetegedések száma megközelítette a kétezret és a fertőzés az ország 41 megyéje közül már 29-re átterjedt.
2023. 12. 05. 23:30
Megosztás:

Nagyszabású BTS-fejlesztést jelentett be a Panattoni

Európa vezető ipari ingatlanfejlesztőjének helyi leányvállalata, a Panattoni Hungary ma bejelentette, hogy egy országos kiskereskedelmi lánc megbízásából 32.000 négyzetméteres, built-to-suit logisztikai központot épít Budapest agglomerációjában. Az új fejlesztés a Panattoni harmadik hazai BTS-projektje és egyben a hazai logisztikai piac egyik legnagyobb BTS-megállapodása 2023-ban. A testre szabott logisztikai központ a kereskedelmi lánc hazai disztribúciós hálózatát fogja kiszolgálni korszerű raktározási és árumozgatási megoldásokkal. A projekt egyedüli befektetője az OTP Ingatlanbefektetési Alap, amely a Baross Gábor Tőkeprogram keretében tervezi a beruházás megvalósítását.
2023. 12. 05. 23:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Vegyesen zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 12. 05. 22:30
Megosztás: