Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Nehéz lenne jobban kidolgozott projektet találni mint a yPredict . A projekt egyesíti az AI szignálokat, a technikai-, a kvantitatív- és a valós hangulatelemzéseket melyeket kényelmesen elérhetsz az összes népszerű kripto esetében.

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

A csapat szakértője a mesterséges intelligencia kiaknázásának, amit jól bizonyít a szeptemberben bétaverzóban megjelentetett WriteMinge felület is. Ezen keresztül a felhasználók nem kizárólag profi tartalmakat hozhatnak létre, hanem ahhoz közösen hozzá is férhetnek, és könnyedén optimalizálhatják a legújabb SEO szempontok alapján.

Továbbá a yPredict felületén keresztül rövidesen elérhető lesz a yPredict- Predictions, Analytics, Repository, Terminal és Marketplace.

Írásunk idején azonban már csak az utolsó előtti szakaszhoz van lehetőség csatlakozni. Ennek során a $YPRED érméket 0.1 dolláros áron lehet beszerezni azonban hamarosan már csak a végleges listázási értéken, 0.11 dollárért lesz lehetőség a vásárlásra.

A teljes érmekészlet 100 millió $YPRED-ből áll, amiből az előértékesítés ideje alatt összesen 80 millió kerül eladásra.

A gyűjtés célja 6.5 millió dollár, aminek a 21%-a az utolsó szakasz során eladott érmék árából érkezik majd be.

Vagyis akik még kedvező áron szeretnének az érmékhez hozzájutni, azoknak érdemes sietni hiszen a jelenlegi szakaszban mindössze 500,000 dollár összegyűjtése a cél.

Érdekelnek a $YPRED érmék

A yPredict több mint egy hétköznapi projekt

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a yPredict több mint egy egyszerű kripto. A kezdeményezés ugyanis egy olyan mesterséges intelligenciával támogatott ökoszisztéma, mely képes lehet alapjaiban megváltoztatni a befektetésekről alkotott eddigi képet.

Erre ékes bizonyíték a WriteMingle, mely jelenleg bétaverzióban érhető el, továbbá a korábban bemutatott AI Backlink Estimator. Utóbbi segítségével profi backlink stratégiákat dolgozhatsz ki, amivel nagyban növelheted a weboldalad elérését.

Vagyis elmondható, hogy a yPredict rendszerének középpontját a mesterséges intelligencia alkotja, amit a csapat igyekszik minél több eszközhöz felhasználni.

A hamarosan esedékessé váló listázást követően kicsivel már elérhető is lesz a yPredict Analytics, így a most csatlakozóknak bőven van okuk az izgalomra. 

A várható sikerek kapcsán érdemes megvizsgálni, hogy hasonló projektek mekkora piaci mérettel rendelkeznek.

A legtöbb elemzéssel foglalkozó kezdeményezés esetében 50 és 100 millió dollár közötti piaci kapitalizációról beszélhetünk. Eközben pedig a teljes elemzési kriptoszektor 2.3 milliárd dollárt is meghaladja.

Mivel a legtöbb elemzési oldal érméje bőven a yPredict tokenek listázási ára fölött van, így nem alaptalan az a feltételezés, hogy a $YPRED értéke is robbanásszerűen emelkedhet majd.

A rövid távon elérhető sikerek ellenére érdemes lehet megfontolni a yPredict hosszú távú támogatását is. Akik ugyanis így tesznek nem csupán magas stakelési jutalmakra számíthatnak, hanem az oldal bevételeinek egy részét is meg fogják kapni. 

Biztosítsd a helyed a yPredict világában

Az eddig felsoroltakon túl további előnyöket élvezhetnek azok, akik még most a tettek mezejére lépnek. Így ugyanis minden elérhető eszközhöz kedvezményes áron juthatnak majd hozzá.

Ez azt jelenti, hogy a korábban felsorolt AI szignálok és más, mesterséges intelligenciát használó elemzőeszközök minimális befektetéssel is elérhetők lesznek.

Az ökoszisztéma gerincét azonban a legjobb AI szakértők által készített elemzési modellek fogják alkotni.

Ezeknek a segítségével magas pontosság mellett lesz lehetőség megjósolni olyan népszerű érmék várható árfolyamát mint a Bitcoin, Ethereum vagy akár a Shiba Inu. Az eszközt bárki igénybe tudja majd venni, aki legalább 500 dollár értékben rendelkezik $YPRED tokenekkel.

A projekt vezérigazgatója, Raj Sharma az alábbiakat osztotta meg a nemrég megjelent WriteMingle-lel kapcsolatban:

“Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre a bétatesztelők rátehetik a kezüket a WriteMingle-re.

“A célunk, hogy az eszközzel a felhasználók a tartalomgyártás céljára tudjának fókuszálni ahelyett, hogy a részletekben elvesznének. A monoton feladatot így nyugodtan rá lehet hagyni az Ai-ra.”

Szeretném jobban megismerni a yPredict világát

Minőségi tartalom, amit öröm olvasni

A tartalomkészítő eszköz lehetővé teszi a fejlett nyelvi modellje segítségével, hogy rövid idő alatt is magas minőségű tartalmat lehessen létrehozni. Mindezt úgy, hogy közösen akár teljes csapatokat is elérhetik illetve szerkeszthetik a projektet.

Hála továbbá az egyszerűen használható felületének, bárki képes lesz kiélvezni a WriteMingle minden előnyét bármilyen mélyebb tudás nélkül.

A felhasználók elérhetnek AI által generált ötleteket, körvonalazhatják a projektet, nyelvtani segítséghez juthatnak hozzá és a plagizálást is ellenőrizhetik. Továbbá a WriteMingle felhasználásával SEO-szempontok szerint is optimalizálni lehet az elkészült tartalmat.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, ezen az oldalon keresztül tudsz csatlakozni.

A yPredictet profi kereskedők alkották meg azért, hogy a mesterséges intelligenciát bárki képes legyen egyszerűen, mégis célravezetően használni. 

Ha szeretnéd a kezdeményezést jobban megismerni látogass el a készítők weboldalára, még ma!

Ismerd meg a yPredictet

Ez is érdekelhet:

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Nincs 2 saját gyereked? Akkor nagy bajt csináltál!

Az elgondolkodtató kérdésre keressük a választ: Hogyan motiválhatnánk a szülőket, hogy legalább két gyermeket vállaljanak (ahogy a demográfusok javasolják, valójában 2,1-et)? Hogy miért? Mert nagy a baj!
2023. 12. 10. 01:00
Megosztás:

Már csak 1 napod van csatlakozni ilyen olcsón ehhez a kriptoprojekthez

Igaz, hogy a Chimpzee (CHMPZ) projektjéért már eddig is lelkesedtünk, hiszen az elmúlt pár hónap egyik legsikeresebb előértékesítését produkálja, de most újra felcsillant a szemünk, mert az ökoszisztéma natív tokenjét, a CHMPZ érmét hamarosan a tőzsdék is jegyezni fogják.
2023. 12. 10. 00:01
Megosztás:

Elkezdődött az év legforgalmasabb időszaka

Elindult a karácsonyi bevásárlási szezon, az élelmiszerláncok várakozásai szerint a tavalyinál erősebb lehet a decemberi forgalom - derül ki az MTI által készített körképből.
2023. 12. 09. 23:00
Megosztás:

Százmillió forintnyi adózatlan cigarettát foglaltak le

Százmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kistelepülés egyik ingatlanjának melléképületében.
2023. 12. 09. 22:00
Megosztás:

Több üzlet is zárva lesz december 24-én

Az élelmiszer-üzletláncok közül a Penny és a Lidl valamennyi üzlete zárva lesz december 24-én, a Spar is zárva tartja a legtöbb saját üzletét a bevásárlóközpontok kivételével, hasonlóan a Rossmann drogérialánchoz, nem nyitnak ki a JYSK és a Diego lakberendezési üzletei sem. A megelőző napokban azonban a boltok jellemzően hosszabb nyitvatartással várják majd a vásárlókat - közölték az áruházak az MTI-vel.
2023. 12. 09. 21:00
Megosztás:

Több élelmiszer is olcsóbb lett karácsony előtt

Jelentős mértékben, az októberi 10,4 százalék után 2023 novemberében 7,1 százalékra mérséklődött Magyarországon az élelmiszerek drágulásának éves üteme, és egyelőre a jövő évi kilátások is kedvezően alakulnak – állapították meg az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának elemzői a Központi Statisztikai Hivatal által pénteken közzétett adatokat értékelve. „Ennek egyik meghatározó oka, hogy mind az élelmiszergyártók, mind a kereskedők rendkívül óvatosan bántak az átárazások lehetőségével” – tették hozzá.
2023. 12. 09. 20:00
Megosztás:

Vállalati kamatstop - a cégek pénzére is kiterjed a kamatstop

Véget ér a jó világ a vállalatok számára: rájuk is kiterjesztik a betéti kamatstopot, amit 2024. április 1-ig meghosszabbítanak. Így ezentúl a cégek nem tudják a jegybankban parkoltatni magas kamaton a hatalmasra duzzadt betétállományukat - írja bank360.hu.
2023. 12. 09. 19:30
Megosztás:

Egyoldalúság és módszertani hiányosságok a Freedom House legújabb, internetszabadságról szóló jelentésében

A korábbi évekhez hasonló egyoldalúsággal és módszertani hiányosságokkal találkozhatunk az internetszabadság magyarországi állapotát értékelő Freedom on the Net 2023. évi jelentésében – állapítja meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elemzése.
2023. 12. 09. 19:00
Megosztás:

A legjobb pálinkákat díjazták

Minden országnak megvan a maga szeszesitala, gyümölcspárlatot bárhol előállíthatnak, pálinkát azonban csak Magyarországon és magyar gyümölcsből lehet készíteni - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint a tárca élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára Budapesten.
2023. 12. 09. 18:00
Megosztás:

Újabb Sztárbox-epizód miatt indul eljárás az RTL ellen

Az RTL-en november 19-én sugárzott Sztárbox egyes erőszakos, félelemkeltő jelenetei miatt is eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület bírságot rótt ki a Petőfi Rádió médiaszolgáltatójára, egyúttal döntött a rádiós médiaszolgáltatási díjak mérsékléséről.
2023. 12. 09. 17:00
Megosztás:

Borúlátók az e-kereskedelmi cégek 41%-a: kisebb karácsonyi forgalomra számítanak, mint tavaly

A reálbérek idei átmeneti visszaesése, a vásárlók rendelkezésére álló szűkebb források a jelek szerint az év végi időszakban is éreztetik a hatásukat. A karácsonyi időszakban fókuszba kerülő termékeket forgalmazó webáruházak 41 százaléka a tavalyi szezonhoz képest alacsonyabb forgalmat vár – 22 százalékuk szerint a visszaesés meghaladja a 20 százalékot is. Növekedést az e-kereskedelmi cégek 32 százaléka vár, miközben 27 százalék a tavalyi szint ismétlődésére számít – derül ki az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál gyorsfelmérésében részt vevő közel száz hazai internetes áruház válaszaiból.
2023. 12. 09. 16:00
Megosztás:

A Carlsberg és a Liverpool FC 2034-ig meghosszabbította szponzori együttműködését

A Carlsberg sörmárka és a Liverpool labdarúgócsapat újabb 10 évvel meghosszabbította a már 30 évre visszanyúló, mára ikonikussá vált támogatói megállapodását. Az 1992-ben aláírt partnerség megújításával a Premier League történetének leghosszabb, 42 évet felölelő együttműködése jött létre.
2023. 12. 09. 15:00
Megosztás:

Nem változott a nemzetközi élelmiszerkosár ára novemberben

Stabil maradt a globális terményárakat összesítő mutató novemberben, mivel a gabonafélék alacsonyabb árát a növényi olajok drágulása ellensúlyozta – olvasható az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) közleményében.
2023. 12. 09. 14:00
Megosztás:

Az EU további egy évvel meghosszabbította a Kongó elleni szankciókat

Az Európai Unió egy évvel, 2024. december 12-ig meghosszabbította a Kongói Demokratikus Köztársasággal szemben jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatályát.
2023. 12. 09. 13:00
Megosztás:

A csepeli HÉV vasárnaptól a Szabadkikötő állomáson is megáll

A H7-es, csepeli HÉV vasárnaptól minden időszakban és mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél, ezzel gyakrabban lesz lehetőség HÉV-re szállni abban a megállóban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
2023. 12. 09. 12:00
Megosztás:

Szépen javult az amerikai fogyasztói hangulat decemberben

A vártnál jobban emelkedett a Michigan Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe decemberben.
2023. 12. 09. 11:00
Megosztás:

Az online Árfigyelő is hozzájárult az élelmiszer-infláció újabb csökkenéséhez

Az online Árfigyelő is hozzájárult az élelmiszer-infláció újabb csökkenéséhez, amely az elmúlt hónapban éves alapon több mint 3 százalékponttal 7,1 százalékra mérséklődött - tájékoztatta pénteki közleményében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-t.
2023. 12. 09. 10:00
Megosztás:

Új bankfiókot adott át az MBH Bank Székesfehérváron

Új bankfiókot adott át fiókmodernizációs programjának keretében az MBH Bank pénteken Székesfehérváron - tájékoztatta a pénzintézet az MTI-t közleményben.
2023. 12. 09. 09:00
Megosztás:

Az MVM csoport megvásárolja Magyarország egyik legnagyobb naperőművét

Jelentősen bővíti napelemes erőművi portfólióját az MVM csoport, a december 7-én lezárult tranzakció értelmében a megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. megvásárolja a CMC, a Genertec International csoport tagjának fejlesztésében épült és tulajdonában lévő kaposvári 100 MWe beépített kapacitású napelemes erőművet, amely Magyarország egyik legnagyobb fotovoltaikus erőműve - tájékoztatta a vállalat pénteken az MTI-t.
2023. 12. 09. 08:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptovaluta bányászati platform 2023-ban (otthoni pénzkereset)

A kriptovaluta bányászat forradalmasította azokat a módszereket, ahogyan az emberek pénzt kereshetnek, és a felhőbányászat élen jár ebben az innovációban. Ez a cikk bemutatja a három legjobb felhőbányászati platformot 2023-ra, valós lehetőséget kínálva a pénzszerzésre otthonról.
2023. 12. 09. 07:00
Megosztás: