Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kos heti horoszkóp (március 21. - április 19.)

Pénzügyek és szerencse: Ezen a héten a Kosok különösen aktívak lesznek pénzügyi ügyeikben. Hétfőn egy váratlan lehetőség kopogtathat az ajtón, talán egy régi barát hív fel egy izgalmas üzleti ajánlattal. Szerdán a bolygók állása kedvez a befektetéseknek, így ha már régóta gondolkodsz egy részvény vásárlásán vagy ingatlanbefektetésen, most jött el az ideje.

Pénteken egy kis szerencse is melléd szegődik: egy rég elfeledett lottószelvény kerül elő a kabátzsebedből, és nem is akárhogyan, nyereménnyel! Szerencsés napod: péntek. Szerencseszámaid: 7, 22, 34.

Szerencsés állat: Mókus. Ha ezen a héten mókust látsz, biztos lehetsz benne, hogy szerencse ér!

Pénzügyi trükk, amivel a KOS nagy pénzt csinálhat IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

Pénzügyek és szerencse: A Bika jegyűek számára ez a hét a stabilitás és a megfontolt döntések időszaka. Kedden egy korábbi üzleti partnered kereshet meg egy új, jövedelmező ajánlattal. Csütörtökön érdemes átnézni a régi befektetéseket, mert lehet, hogy egy elfeledett kötvény vagy megtakarítás most hoz jelentős nyereséget.

Szombaton pedig egy különleges vásárlásra nyílik lehetőséged, ami hosszú távon is értékálló lesz. Szerencsés napod: kedd. Szerencseszámaid: 12, 19, 41.

Szerencsés állat: Teknős. Ha teknőst látsz, a lassúság és kitartás szerencsét hoz neked.

Egy pénzügyi megoldás a BIKA-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Pénzügyek és szerencse: Az Ikreknek ez a hét tele lesz izgalommal és váratlan lehetőségekkel. Hétfőn egy régi ismerős bukkanhat fel egy ígéretes üzleti ajánlattal. Szerdán az intuíciód segít egy szerencsés lottószelvény kitöltésében, ami nem is marad eredmény nélkül!

Pénteken egy kreatív ötleteddel nyerhetsz el egy pályázatot vagy ösztöndíjat, ami pénzügyi helyzetedet stabilizálja. Szerencsés napod: szerda. Szerencseszámaid: 5, 28, 39.

Szerencsés állat: Macska. Ha egy macska keresztezi az utadat, szerencse kísér ezen a héten.

Hogyan csinálhat az IKREK nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Rák (június 21. - július 22.)

pénzhoroszkóp

Pénzügyek és szerencse: A Rákok számára ez a hét az új kezdetekről szól. Kedden egy régi barát keres meg egy közös üzleti vállalkozás ötletével, ami hosszú távon gyümölcsöző lehet. Csütörtökön egy váratlan bónusz vagy jutalom érkezhet a munkahelyeden.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény segíthet abban, hogy végre valóra váltsd egy régóta dédelgetett álmodat. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 10, 27, 36.

Szerencsés állat: Delfin. Ha valamilyen formában delfint látsz (akár képen is), szerencse vár rád.

Pénzügyi trükk, amivel a RÁK jegy nagy pénzt nyerhet IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénzügyek és szerencse: Az Oroszlánok ezen a héten igazán szerencsések lesznek a pénzügyek terén. Hétfőn egy váratlan örökség vagy ajándék érkezhet, ami anyagi biztonságot hoz. Szerdán egy sikeres üzleti tárgyalás vagy befektetés zárul le, ami jelentős nyereséget hoz.

Pénteken pedig egy régi lottószelvény válik nyerővé, amit már rég elfeledtél. Szerencsés napod: hétfő. Szerencseszámaid: 8, 23, 40.

Szerencsés állat: Oroszlán. Ha valahol oroszlánt látsz (akár képen is), nagy szerencsére számíthatsz.

Milyen pénzügyi ötlettel tud az OROSZLÁN nagyot fogni? ITT megírtuk

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénzügyek és szerencse: A Szűz jegyűek számára ez a hét a pénzügyi tervek és a megfontolt döntések ideje. Kedden egy régóta halogatott befektetés most végre megtérül. Csütörtökön egy váratlan pénzösszeg érkezik, talán egy elfeledett kölcsön visszafizetése révén.

Szombaton pedig egy szerencsés lottószelvény kitöltése hozhat nyereséget. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 3, 16, 45.

Szerencsés állat: Bagoly. Ha baglyot látsz, különösen jó szerencsére számíthatsz.

Egy pénzügyi megoldás a SZŰZ-nek, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

szerencse horoszkóp és pénzügyi kilátások

Pénzügyek és szerencse: A Mérlegek ezen a héten több pénzügyi lehetőséggel is találkoznak. Hétfőn egy régóta várt üzleti ajánlat érkezik, ami stabil jövedelmet biztosít. Szerdán egy régi befektetés térül meg váratlanul jól.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény lehet az, ami anyagi helyzetedet még tovább javítja. Szerencsés napod: szerda. Szerencseszámaid: 14, 21, 37.

Szerencsés állat: Hattyú. Ha hattyút látsz, biztos lehetsz benne, hogy a szerencse rád mosolyog.

Pénzügyi trükk, amivel a MÉRLEG jegy nagy pénzt nyerhet IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Pénzügyek és szerencse: A Skorpiók számára ez a hét a váratlan fordulatok ideje. Kedden egy ismeretlen személy keres meg egy izgalmas üzleti lehetőséggel. Csütörtökön egy korábbi befektetés most hoz gyümölcsöt, és pénzügyi helyzeted javul.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hoz kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 6, 29, 42.

Szerencsés állat: Sas. Ha sas repül el fölötted, a szerencse garantált.

Hogyan csinálhat a SKORPIÓ nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Nyilas (november 22. - december 21.)

Pénzügyek és szerencse: A Nyilasok ezen a héten igazán kalandos pénzügyi helyzetekbe keveredhetnek. Hétfőn egy külföldi üzleti lehetőség kopogtathat az ajtón. Szerdán egy régi barát keres meg egy ígéretes befektetési ötlettel.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény válhat nyerővé. Szerencsés napod: hétfő. Szerencseszámaid: 4, 18, 33.

Szerencsés állat: Ló. Ha lovat látsz, különösen jó szerencse érhet.

Egy pénzügyi megoldás a NYILAS-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Bak (december 22. - január 19.)

Pénzügyek és szerencse: A Bakok számára ez a hét a kemény munka és a jól megérdemelt jutalom ideje. Kedden egy sikeres üzleti tárgyalás zárulhat le, ami hosszú távon is jövedelmező lesz.

Csütörtökön egy régi befektetés most térül meg. Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hozhat kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: csütörtök. Szerencseszámaid: 9, 26, 38.

Szerencsés állat: Kecske. Ha kecskét látsz, biztos lehetsz benne, hogy a szerencse veled van.

Hogyan csinálhat a BAK nagy pénzt? Itt írtunk egy módszerről

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Pénzügyek és szerencse: A Vízöntők ezen a héten igazán kreatív pénzügyi megoldásokat találnak. Hétfőn egy új üzleti ötlet villan be, ami hosszú távon is nyereséges lehet. Szerdán egy régi befektetés hoz váratlan nyereséget.

Pénteken pedig egy szerencsés lottószelvény lehet az, ami anyagi helyzetedet még tovább javítja. Szerencsés napod: péntek. Szerencseszámaid: 11, 24, 35.

Szerencsés állat: Delfin. Ha valamilyen formában delfint látsz, különösen szerencsés leszel.

Milyen pénzügyi ötlettel tud a VÍZÖNTŐ nagyot fogni? ITT megírtuk

Halak horoszkóp (február 19. - március 20.)

Pénzügyek és szerencse: A Halak számára ez a hét a váratlan lehetőségek időszaka. Kedden egy régi barát keres meg egy izgalmas üzleti ajánlattal. Csütörtökön egy váratlan pénzösszeg érkezik, talán egy elfeledett kölcsön visszafizetése révén.

Vasárnap pedig egy szerencsés lottószelvény hoz kisebb-nagyobb nyereményt. Szerencsés napod: kedd. Szerencseszámaid: 15, 30, 44.

Szerencsés állat: Hal. Ha halat látsz, különösen jó szerencse vár rád.

Egy pénzügyi megoldás a HALAK-nak, amivel sok pénzt tud csinálni IDE kattintva.

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás: