Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Ennél is fontosabb, hogy szélesebb körű piaci optimizmust váltott ki, amelyből számos altcoin és mém coin profitált az elmúlt napokban zöld grafikont produkálva. A befektetők óvatosan mérlegelik a legjobb kriptovalutákat, hogy kihasználják a kedvező piaci hangulatot. Ez a cikk az öt legjobb altcoint mutatja be, amelyek akár 100-szoros növekedést is elérhetnek.

A KangaMoon uralja a piaci grafikonokat a CEX listázás után

Eközben a KangaMoon (KANG) 400%-os növekedést ért el, és a jövőbeli kilátások bikapiaciak, különösen a CoinGecko és a CoinMarketCap listázások után. Az előértékesítés figyelemre méltó teljesítménye felkeltette a kriptopiac figyelmét, több mint 32 000 felhasználót és körülbelül 10 000 tulajdonost vonzva. A piacon található más altcoinoktól eltérően a KangaMoon a GameFi play-to-earn és a SocialFi elemek stratégiai kombinációját kínálja az ökoszisztémájában.

Lényegében a játékosok és kereskedők egyaránt részt vehetnek szórakoztató, csata témájú játékokban és spekulatív fogadásokban, és esélyük van jutalmakat nyerni $KANG tokenek és ritka NFT-k formájában. Ez az egyedülálló innováció tette a KANG-ot hatalmas hasznossági tokenné és a BitMart Exchange második negyedévi listázásának legjobb jelöltjévé, hangsúlyozva annak mainstream elfogadását.

Az altcoin több mint 7 millió dollárt biztosított az előértékesítési bevételekből, és célja, hogy május végére elérje a 7,5 millió dollárt. A pozitív hangulatot az altcoin elkötelezettsége váltotta ki, hogy hasznosságot kínáljon és fenntartható gazdasági modellt hozzon létre. Ezzel a nézőponttal sok elemző a KangaMoon-t tartja a legjobb befektetési kriptónak.

Jelenleg a KANG token vonzóan 0,025 dolláros áron érhető el. Stratégiai célja, hogy kihasználja a virágzó NFT play-to-earn játékipart, amelynek értéke 2028-ra várhatóan 8856,95 millió dollárra nő. A KangaMoon megnyithatja ezt a piacot befektetői számára. Így a szakértők további csillagászati növekedést jósolnak az altcoin számára, és azt sugallják, hogy a második negyedévben akár 100-szorosára is nőhet, megerősítve pozícióját a legjobb altcoinok között, amelyeket most érdemes megvásárolni.

A Cardano coin újra tesztelni fogja felső kulcsfontosságú ellenállási szintjét

Az Ethereum gyilkosaként is ismert Cardano egy másik altcoin, amelyet érdemes figyelni 2024-ben. A blockchain biztonságos és skálázható ökoszisztémát kínál a decentralizált alkalmazások (dApps) és okos szerződések fejlesztésének elősegítésére. A blockchain törekszik a fenntarthatóság és az interoperabilitás biztosítására, ezáltal vonzza a szélesebb piac figyelmét.

Ezenkívül a Cardano coin hatalmas potenciált mutatott, TVL-je 265,44-re nőtt. A közelmúltbeli értéknövekedés a szélesebb bikapiaci trendeknek és a jelentős hálózati fejlesztéseknek tulajdonítható. Továbbá a Cardano bálnák felhalmozása is növekedett.

Ezzel a nézőponttal sok elemző bikapiaci Cardano árjóslatokat tett, azt sugallva, hogy az ADA készül felső kritikus ellenállási szintjének újratesztelésére. Ha a Cardano piaci helyzete a következő hetekben állandó marad, akkor az ára kitörhet és 15%-os rallyt válthat ki, ezzel a Cardano az egyik legjobb kriptovalutává válik, amit most érdemes megvásárolni.

Chainlink partnerség az ARTA TechFin-nel

A Chainlink coin a kriptovaluta piac szélesebb körében nagy figyelmet keltett hálózati fejlesztései, jelentős partnerségei és erős árfolyam teljesítménye miatt. A platform lehetővé teszi, hogy az okosszerződések biztonságosan hozzáférjenek a láncon kívüli adatokhoz. Ez az egyedülálló funkció vonzotta a fejlesztőket, adat szolgáltatókat és csomópont üzemeltetőket a blokklánchoz.

A felhasználók futtathatnak csomópontokat és bevételt szerezhetnek a DeFi alkalmazások támogatásával. Nemrégiben az altcoin bevezetett egy pilóta banki programot, amelyben olyan globális bankok vettek részt, mint a JPMorgan, a BNY Mellon és a Templeton. A bullish Chainlink hírek áremelkedést váltottak ki.

Emellett az altcoin partnerséget kötött egy hongkongi technológiai céggel, az ARTA TechFin-nel. A partnerség célja a digitális eszközök együttműködésének elősegítése és a blokklánc-alapú megoldások fejlesztése az RWA vertikumokban. Ennek eredményeként a szakértők még nagyobb növekedést jósolnak az altcoinnak, és arra utalnak, hogy 2024 végére elérheti a 20 dolláros árfolyamot. Ezen nézőpont szerint a Chainlink az egyik legjobb kriptovaluta 2024-re.

A Tron több mint 231 millió fiókot zár le

Tron kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Tron, mint egy blokklánc-alapú hálózat, forradalmasítani kívánja a szórakoztatóipart. A decentralizált platform lehetővé teszi az alkotók számára, hogy közvetlenül kapcsolódjanak a közönségükkel közvetítők nélkül, ezzel megkönnyítve a tartalom terjesztését.

Az ökoszisztémán túl a Tron coin erős piaci teljesítményt mutat, és megnövekedett on-chain aktivitást vonz. A blokklánc pénztárca adatai szerint a Tron (TRX) több mint 231 millió fiókot zárt le.

A Tron felhasználóinak legutóbbi növekedése a szélesebb bullish piaci trendeknek és a Tron-alapú decentralizált pénzügyek új terjeszkedésének tulajdonítható. Az altcoin tranzakciós díjai meghaladták az Ethereumét, tovább erősítve növekedési aktivitását. Így a szakértők úgy vélik, hogy az altcoin a következő napokban még többet fog nyerni, és az egyik legjobb altcoin, amit most érdemes hosszú távú kripto befektetésként vásárolni.

Az Avalanche (AVAX) letaszította a Shiba Inu-t a piaci kapitalizáció ranglistáján

Az Avalanche kripto egy másik kriptovaluta, amelybe érdemes befektetni 2024-ben. A közelmúlt piaci fejleményei miatt felkeltette a figyelmet. Egy átrendezési lépés keretében az Avalanche letaszította a kutyatémájú kriptót, a Shiba Inu-t a piaci kapitalizáció ranglistájának 11. helyéről.

Ez a figyelemre méltó fejlődés az ökoszisztéma fokozott piaci aktivitásának és az általános bullish piaci trendeknek köszönhető. Ezen nézőpont szerint sok elemző bullish Avalanche árelőrejelzéseket készített, arra utalva, hogy az altcoin 2024 végére elérheti az 50 dollárt.

Bár az árfolyama csökkenő tendenciát mutat, a befektetők kihasználhatják ezt a lehetőséget és a visszaeséskor vásárolhatnak, hogy később nagyobb hozamokat érjenek el.

Következtetés

A kriptovaluta piac sokszínűségét tekintve ezek az altcoinok óriási értéknövekedésre pozícionálták magukat a következő rally során. Azonban a KangaMoon vezeti a mezőnyt, kis piaci kapitalizációval és egyedülálló, a SocialFi elemek által hajtott GameFi play-to-earn funkciók kombinációjával.

Ez tette a KangaMoon-t a legjobb kriptovalutává, amit most érdemes megvásárolni a 100x-os asztronómiai növekedésért. Ne feledd, ez nem befektetési tanácsadás, az okos befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen kriptoeszközbe fektetnének.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás:

Pénzt takaríthatsz meg a szerszámok biztonságos tárolásával

A szerszámok megfelelő tárolása elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, legyen szó hobbiról, otthoni javításról vagy professzionális munkáról. A szerszámok rendezett és könnyen elérhető helyen történő tárolása nemcsak időt takarít meg, de megelőzi a szerszámok elvesztését és károsodását is.
2024. 06. 15. 18:00
Megosztás: