Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ennek lényege, hogy a játékos attól függően keres tokeneket, hogy az aktuális játékban hogyan tud teljesíteni. Sokféle struktúrával találkozhatunk, miképpen lehet a kattintásokért pénzt kapni. De az mindnél szinte megegyezik, hogy szükség van az elinduláshoz némi saját tokenre attól függően, melyik ökoszisztémában vagy láncon szeretnénk játszani.

Az alábbi cikkben három play-to-earn játékot mutatunk be, amelyek egyrészt már most népszerűek, másrészt szép hasznot hozhatnak befektetésként is. Az eTukTuk, a PlayDoge és a Base Dawgz projekt részleteiről olvashatsz a most következő bekezdésekben.

eTukTuk (TUK) – Elindult a Crazy Taxi játék

Ezt a projektet már jól ismerjük az elektromos tuktuk-okkal kapcsolatban elindított kezdeményezéséről. Az ázsiai személyszállítást szeretnék megreformálni, amelyet egyrészt elektromos járművekkel, másrészt egy kiépített töltőhálózattal valósítanának meg. Időközben azonban elindították a Crazy Taxi nevű play-to-earn játékot is, amely a klasszikus formában, azaz játékkal termel jövedelmet a natív TUK token tulajdonosainak.

etuktuk kriptó előértékesítése ICO

Az eTukTuk (TUK) projekt Crazy Taxi játéka április 18-án jelent meg a Google Play Store-ban, majd április 21-én következett az App Store-ban való megjelenése. A Tuktuk Crazy Taxi lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy TukTukot vezessenek Sri Lanka forgalmas utcáin, küldetéseket teljesítsenek, versenyeken vegyenek részt és persze jutalmakat szerezzenek. Mindezt pedig egy play-to-earn (P2E) kriptójáték segítségével.

A játékot ingyenesen lehet letölteni és játszani, a játékmenet egyszerű, mégis szórakoztató. A felhasználók felvehetik és kitehetik az ügyfeleket a járműből, és minél gyorsabban vezetnek, annál több TUK token jutalmat kapnak. A projekt azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a játékosok fejlesszék a TukTukjukat, vagy éppen új városokat fedezzenek fel. Ezen kívül sok egyéb funkció is elérhető a játékban.

Az eTukTuk projekt a fenntartható közlekedés forradalmát indította el egy AI-alapú, fenntartható közlekedési megoldás létrehozásával, amely forradalmasítja a közlekedést először a fejlődő országokban, később pedig világszerte. Ennek érdekében a projekt létrehozott egy natív kriptopénzt, a TUK-ot, amely jelenleg előértékesítés alatt áll.

Az eTukTuk előértékesítése a natív tokent, a TUK-ot kínálja, amelyet jelenleg 0,0335 dollárért árulnak. A token árát azonban úgy tervezték, hogy az előértékesítés különböző szakaszain keresztül haladva emelkedjen. Így a korai vásárlás lehetőségét mindenképpen érdemes megragadni, hogy később minél nagyobb hozamot tudjunk realizálni.

Érdekel az eTukTuk

PlayDoge (PLAY) – Egy régi játék új köntösben, kriptovaluta jutalmakkal

A PlayDoge a kilencvenes évekből jól ismert Tamagotchi játék modernizált változata. Ebben a játékban a virtuális állatkánkat ugyanúgy gondozni kell, csakhogy már jutalmat is kapunk érte ebben az új változatban. A PlayDoge a paly-to-earn modellen alapul, tehát minél többet foglalkozunk a virtuális háziállatunkkal, annál több jutalmat kapunk a gondozásért, méghozzá az ökoszisztéma natív tokenjében, a PLAY-ben. 

PlayDoge kriptovaluta előértékesítése és elemzése

A PlayDoge 2024-ben az egyik legjobb kripto előértékesítés, és a projekt célja az, hogy minden idők legnagyobb play-to-earn játéka legyen. A jelenleg elérhető PLAY árfolyam-előrejelzés szerint a token 2024-ben 8-szorosára nőhet, és 2030-ra közel 50-szeres nyereséget hozhat. Hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és a mostani állás szerint több százmillió játékoshoz juthat el a világon.

A másik fontos érv a PLAY érme mellett, hogy már az előértékesítés ideje alatt le lehet kötni, vagyis a tulajdonosok azonnal elkezdhetnek passzív jövedelmet termelni, mihelyt a token a birtokukba kerül.

A PLAY tokent jelenleg 0,00511 dollárért lehet megvásárolni a hivatalos weboldalon, például ETH, USDT vagy bankkártya segítségével. A befektetők nem szívesen hagynak ki egy ilyen lehetőséget, ezért érdemes mielőbb csatlakozni az előértékesítéshez, ahol a token ára bizonyos időközönként egy kicsivel emelkedik. A korai vásárlók jó áron juthatnak hozzá, és ennek a haszna főleg akkor mutatkozik majd meg, amikor a token a tőzsdére kerül.

Érdekel a PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ) – A bázisugró kutya is játékkal keres, és mémként is népszerű

A piacon egy másik új érme is megjelent, amely a Base-re, a Coinbase által kifejlesztett blokkláncra épül. A Base Dawgz projekt tokenje egy láncokon átívelő mém érme, tehát más hálózatokon keresztül is működik. Ezek a láncok a Polygon, az Avalanche, az Ethereum, a Solana és a BNB. A tokenek tulajdonosai egyszerűen mozoghatnak a láncok között, bár az érméket lekötni egyelőre csak az Ethereumon tudják.

Base Dawgz kriptodeviza előértékesítése és bemutatása

Ez az érme is a kutyás koncepciót használja, ahogy például a FLOKI, a Shiba Inu vagy a Dogecoin. A Base Dawgz is a Shiba Inu fajtát tette a logójára, csak éppen egy bázisugró jelmezt is adott rá.

A DAWGZ tokenek hasznossági funkciója, hogy le is lehet kötni őket már az előértékesítés alatt. Ráadásul a Base Dawgz projekt egy share-to-earn (oszd meg és keress pénzt) rendszert is alkalmaz, így, ha a játékos megosztja a projekt hírét a közösségi csatornákon, jutalomban részesül.

A Coinbase több mint 100 millió ügyféllel rendelkezik, és nemrég „intelligens pénztárca” szolgáltatást is indított, hogy megkönnyítse felhasználóinak a kriptokereskedést. Ez komoly támogatást jelent a projektnek. Néhány kriptovaluta szakértő már hangot adott azon véleményének, hogy a Base Dawgz projekt DAWGZ tokenje lehet a következő százszorozó érme.

Érdekel a Base Dawgz

Ez is érdekelhet:

A Tamagotchi kripto remake PlayDoge közel 4 milliónál jár

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Meme Kombat árfolyam-előrejelzés 2024, 2025, 2030

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás: