Az arany értékét követve 700,000 dollár lehet hamarosan a Bitcoin

A közismert kriptoelemző, Adam Back friss elemzésében úgy vélekedik, a BTC értéke rövidesen elképesztő szinteket érhet el.

Az arany értékét követve 700,000 dollár lehet hamarosan a Bitcoin

A bitcoint nem véletlenül nevezik sokan digitális aranynak: mivel az elérhető mennyiség véges, így az idő múlásával a BTC értéke folyamatosan emelkedik. Ezt a folyamatot tovább gyorsítja, hogy a bányászattal megszerezhető jutalom nagyjából 4 évente a felére csökken.

Pontosan ezért az elemző úgy gondolja, a 2024 április végén esedékes következő felezés alkalmával a bitcoin árfolyama akár 700,000 dollárig is emelkedhet.

A legnépszerűbb kriptó úgy lett eredetileg létrehozva, hogy 210,000 blokkonként a bányászattal szerezhető jutalom a felére csökken. Mivel így deflálódik a BTC, az elérhető érmék árfolyama képes a stabil növekedésre.

Ráadásul sokan arra számítanak, az amerikai tőzsdefelügyelet akár már jövő év elején kiadhatja a spot Bitcoin ETF-re az engedélyeket. Amennyiben ez valóban megtörténik, az elemi hatást fog gyakorolni a BTC-re, aminek így az árfolyama valóban soha nem látott szinteket érhet el.

Korábban a BTC maximális értéke 69,000 dollár volt a 2021-es “minden rally” ideje alatt.

Hogyan lehet kihasználni legjobban a közelgő bitcoin futamot?

Biztosra nehéz lenne mondani, hogy mi fog történni, azonban valóban úgy tűnik, hogy a digitális arany képes lehet a történelmi csúcsok elérésre.

Érdemes lehet ezért olyan projekteket keresni, melyeknek közvetve vagy közvetlenül, de közük van a bitcoin árfolyamához. Továbbá ami még fontos lehet, hogy igyekezz minél alacsonyabb piaci mérettel rendelkező eszközt találni.

Amennyiben így teszel, azzal esélyt teremtesz a történelmi profitnak. A legtöbb esetben ugyanis a legnagyobb bevételt azok a befektetők tudták elérni, akik még mások előtt le tudtak csapni egy kriptóra.

Ennek tükrében elsősorban az aktuális előértékesítéseket lehet érdemes megvizsgálni. Az előértékesítés lényegében az “előfinanszírozása” egy projektnek. Más szóval alacsonyabb áron, még mások előtt lehetőséged nyílik a csatlakozáshoz.

Ezzel fix áron juthatsz hozzá a tokenekhez, aminek köszönhetően a kriptó megjelenését követően fantasztikus hozamot érhetsz el.

Mivel a legtöbb ilyen projekt viszonylag alacsony mérettel indul el, ezért akár már a listázás első napjaiban 10-20-szoros hozamot lehet megszerezni.

A felsorolt szempontokat figyelembe véve mi arra jutottunk, hogy az egyik legjobb projekt amibe érdemes lehet még most befektetni, az a Bitcoin Minetrix.

bitcoin

Amennyiben így teszel egy alacsony méretű, ám forradalmi felhasználási móddal rendelkező blokklánc-projektbe fektetsz be.

Szeretném jobban megismerni a Bitcoin Minetrixet

Bitcoin Minetrix - Részesedj a Bitcoin bányászatának jutalmaiban

Kezdetben a bitcoinbányászat lényegében bármilyen felhasználó számára elérhető volt, aki rendelkezett számítógéppel.

Azóta azonban szinte kizárólag intézményi szereplők számára elérhető a bányászat, így a bányászat decentralizált jellege gyakorlatilag megszűnt.

A jelenség elsődleges oka, hogy olyan mértékű költségekkel kell számolni, melyeket csak kevesen engedhetnek meg maguknak.

Nem csupán a csatlakozás ára több ezer dollár, sokszor a megszerzett hozam túlnyomó részét a magas energiaárak el is viszik.

Ezeket a problémákat viszont a Bitcoin Minetrix képes maximális kiküszöbölni.

Köszönhetően a felhőalapú bányászatnak, a BTCMTX tulajdonosok számára biztonságos és alacsony költségek mellett van lehetőségük magas bevételhez jutni.

A működés tekintetében amikor lekötöd a BTCMTX tokeneket, forgalomba nem hozható krediteket kapsz cserébe jutalmul. Ezeket kizárólag elégetni lehet majd, amiért cserébe a profilodon felhőalapú bányászati teljesítmény lesz jóváírva. 

Minél nagyobb teljesítménnyel rendelkezel, annál nagyobb lesz a részesedésed a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Ennek az ERC-20-alapú kreditrendszernek köszönhetően on-chain adatok formájában egyszerűen tudod ellenőrizni a tranzakciókat, továbbá az eredeti befektetésedhez is hozzá tudsz bármikor férni.

BTC

Nem késő még vásárolni a BTCMTX-ből!

A Bitcoin Minetrix előértékesítése mostanáig több mint 5 millió dollárt tudott gyűjteni. A bevétel ütemének növekedése alapján úgy tűnik a BTCMTX nagyjából az április végére várható BTC felezés előtt válik majd elérhetővé.

Vagyis egy olyan kataklizma kellős közepébe fog csöppenni a BTCMTX, aminek hatására az alacsony piaci részesdéssel rendelkező kripto értéke a sokszorosára emelkedhet.

A token várható értékével kapcsolatban a népszerű kriptoelemző, Michael Wrubel úgy vélekedik, a listázás után a 10-szeres növekedés egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, abban az esetben a csatlakozást másodpercek alatt el tudod végezni.

Számtalan kriptó mellett akár bankkártyát is tudsz használni a fizetés során, így mindössze egy ingyenes kriptotárcára van szükséged.

A megvásárolt BTCMTX tokeneket ráadásul azonnal le is tudod kötni, aminek köszönhetően a listázásig is magas jutalmakat tudsz majd szerezni.

Írásunk idején több mint 120 százalékos éves jutalomhoz lehet hozzájutni. Mostanáig közel 350 millió BTCMTX került lekötésre ami azt jelenti, hogy a befektetők többsége hosszú távú befektetésként tekint a BTCMTX-re.

Amennyiben szeretnéd a Bitcoin Minetrix világát alaposabban is megismerni, látogass el a magyar nyelvű weboldalra, még ma!

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

5 ok, amiért kilőtt a Bitcoin

Öt kötelező kriptovaluta, amit figyelned kell 2024-ben

Bitcoin vásárlás 2023-ban – Útmutató kezdők részére

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Jön az ukrán áram

Ukrajnában ismét többlet villamosenergia-termelést regisztráltak csütörtökön, aminek következtében a tervek szerint újból megindulhat az áramexport több országba, köztük Magyarországra - számolt be az ukrán energetikai minisztérium sajtószolgálata pénteken a Telegramon.
2024. 03. 04. 16:30
Megosztás:

Borús volt a hangulat februárban az Egyesült Államokban

Az előzetesen becsült emelkedés helyett csökkent a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe februárban.
2024. 03. 04. 16:00
Megosztás:

Emelte a tétet a Vertikal Group Nyrt.

A Vertikal Group Nyrt. csaknem 94,8 millió darab új részvényt bocsátott ki 928 millió forint értékben, az így befolyt forrást finanszírozási és fejlesztési célokra használja fel - tájékoztatta az MTI-t a környezetgazdálkodással foglalkozó társaság pénteken.
2024. 03. 04. 15:30
Megosztás:

Új rendszert fejlesztett ki az Ipsum-Tech Kft.

Intelligens, benzinkutakon működtethető szélvédőmosó rendszert fejlesztett ki a budapesti székhelyű, autószervizeléssel foglalkozó Ipsum-Tech Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 201 millió forintos támogatásával - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 03. 04. 15:00
Megosztás:

Lassú, de biztos ütemben csökken a brit feldolgozóipar

Lassuló ütemben ugyan, de továbbra is csökken a brit feldolgozószektor aktivitása a pénteken ismertetett havi mérőszámok alapján.
2024. 03. 04. 14:30
Megosztás:

Mennyire alacsony már az USA infláció ahhoz, hogy a kamathoz nyúljanak?

Több, mint fél tucat Fed-jegybankár szólalt meg pénteken, és megjelent a központi bank féléves rendszerességű monetáris politikai jelentése, ami Jerome Powell e heti kongresszusi meghallgatásának alapját adhatja.
2024. 03. 04. 14:00
Megosztás:

Többet keresnek a nők Romániában mint a férfiak!

A női munkavállalók átlagbére meghaladta a férfiakét Romániában - írja az Agerpres a bukaresti munkaügyi minisztérium közleménye alapján.
2024. 03. 04. 13:30
Megosztás:

Összefog a szakma a lakáspiacért

Széles körű szakmai összefogással javaslatcsomag készült a magyar lakásállomány megújítására, amely hozzájárulhat a magyarok életminőségének és az ország energiafüggetlenségének növeléséhez is - tájékoztatta az Egyensúly Intézet pénteken közleményben az MTI-t.
2024. 03. 04. 13:00
Megosztás:

Változás az Antenna Hungária vezetőségében

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól - közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 03. 04. 12:30
Megosztás:

Reszkess Elf Bar és Poco Bar! Harcot indít a NAV a cigaretta feketekereskedelemmel szemben!

Az illegális dohánykereskedelemmel szemben 2023. nyarán alakított munkacsoportot az adóhivatal, amely legújabb intézkedésként egyeztetésre hívta a piaci szereplőket, valamint az Országos Dohányboltellátó Kft. és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága képviselőit - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 12:00
Megosztás:

Jót tehet a lakásbiztosítási piacnak a havi célzott kampány

Élénkítheti a lakásbiztosítási piacot Magyarország első lakásbiztosítási kampánya - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közigazgatási államtitkára.
2024. 03. 04. 11:30
Megosztás:

Bővült az Út az egészséghez program

Az iszkaszentgyörgyi kastélyparkkal bővült tovább a Budapesti Szent Ferenc Kórház szív- és érrendszeri betegségek megelőzésért létrehozott kardioösvény-programja - közölte az aktív Magyarországért felelős államtitkárság pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 11:00
Megosztás:

Vegyes nyitás a vezető nyugat-európai tőzsdéken

Vegyesen indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 03. 04. 10:30
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 03. 04. 10:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 03. 04. 09:30
Megosztás:

Szakszerű arcápolás felnőttkori pattanások esetén

Bizonyára veled is előfordult már, hogy pont egy fontos esemény napján bukkant elő egy pattanás az arcodon. Ez bosszantó tud lenni, ám a serdülőkor velejárója. Azonban ha felnőttként is gyakran szembesülsz ezzel, érdemes jobban utánajárni az okának. 
2024. 03. 04. 09:10
Megosztás:

Hová tart ezután a Chainlink (LINK) és a Near Protocol (NEAR) árfolyama? A KangaMoon (KANG) a legjobb Meme érmék között szerepel befektetési szempontból

A jelenlegi kriptopiac forr és izgatottsággal teli, olyan érmékkel, mint a Chainlink (LINK) és a Tron (TRON), amelyek a piaci tőke szerint a legjobb tíz kriptopénzek között próbálnak helyet szerezni, miközben megkérdőjelezik a DOGE dominanciáját.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Februárban lassult az euróövezeti infláció

Az elemzői várakozásoknál kevésbé lassult az euróövezeti éves infláció februárban az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken ismertetett előzetes adata szerint.
2024. 03. 04. 08:00
Megosztás:

Képes lehet ez a DeFi kriptó potenciális 100-szoros növekedésre, kihívást jelentve a BNB (BNB) és az Arbitrum (ARB) számára?

Az április végéig várható Bitcoin felezés hatására, néhány új DeFi projekt is komoly meglepetésekkel szolgál. Ennek az élvonalában áll a Pullix (PLX) token, amely jelentős figyelmet kapott az elmúlt időszakban a kriptopiac szereplőitől. A kriptovilágot figyelő befektetők optimisták, és úgy vélik, hogy a Pullix egyedi tulajdonságainak és remek indulásának köszönhetően versenybe szállhat akár a BNB (BNB) vagy az Arbitrum (ARB) ellen, amikor beköszönt a Bitcoin feleződés ideje. További részletek vendégbejegyzésünkben.
2024. 03. 04. 07:30
Megosztás: