Andrew Tate megfogadja, hogy összeomlasztja a Solanát, miközben a Raboo aktivitása megugrik, és az Ethena ára zuhan

Egy nemrégiben közzétett bejegyzésben Andrew Tate, egy népszerű és ellentmondásos internetes személyiség ismét felkeltette a kriptovaluta rajongók figyelmét, mivel felfedte szándékát a Solana hálózat összeomlására azáltal, hogy jelentős mennyiségű SOL-t vásárol.

Andrew Tate megfogadja, hogy összeomlasztja a Solanát, miközben a Raboo aktivitása megugrik, és az Ethena ára zuhan

Eközben a Raboo jelentős aktivitásnövekedést tapasztalt, mivel a $RABT tulajdonosok száma megugrott (átlépte a 2500-at), és a regisztrált felhasználók száma meghaladta 8000-et. Az Ethena (ENA) pedig továbbra is bearish (csökkenő) marad, annak decentralizációs potenciálja ellenére. A Raboo figyelemre méltó növekedését figyelembe véve, sok szakértő most a Raboo-t az egyik legjobb altcoinnak tartja, amit idén érdemes megvásárolni.

Andrew Tate célba veszi a Solanát: Megzavarhatja-e egy nagy token vásárlás a hálózatot?

Andrew Tate, aki korábban jelentős vihart kavart azzal, hogy a kriptovalutát csalásnak minősítette, most a Solanára fordította figyelmét, és megígérte, hogy összeomlasztja a hálózatot azáltal, hogy számos Solana tokent vásárol, hogy túlterhelje a Solana hálózat tranzakciós kapacitását. Azonban úgy vélik, hogy ez a szándék csupán egy nagyobb stratégia része, hogy fenntartsa a nyilvános láthatóságát és elkötelezettségét, különösen a folyamatban lévő jogi csatározása fényében.

Tate ezt a szándékát a Twitteren fedte fel, amikor egy bejegyzésben megígérte, hogy 1 millió dollár értékű Solana tokent tart, ha bizonyos számú retweetet kap. A kriptoközösség egy része komolyan vette a bejegyzést, és most azon tűnődik, milyen következményei lehetnek, míg mások vegyesen szórakozással és szkepticizmussal reagáltak.

Azonban a szakértők úgy vélik, ha Tate sikeresen végrehajtja szándékát, a jelenleg körülbelül 1900 tranzakciót másodpercenként kezelő Solana hálózat példátlan terhelést tapasztalhat. Azt is hozzátették, hogy ez az akció befolyásolhatja a SOL jövőbeni árfolyamát, és annak értékének csökkenését okozhatja.

Az Ethena árfolyam 18%-ot esik a DeFi innováció és biztosítási fókusz ellenére

Az Ethena egy szintetikus dollárprotokoll, amely az Ethereumra épül, és forradalmasítja a biztosítási ágazatot azáltal, hogy decentralizált biztosítási megoldásokat kínál a blokklánc technológia révén. Bár az Ethena-t úgy vélik, hogy az egyik vezető altcoin lesz, amely a Decentralized Finance (DeFi) révén átalakítja a pénzügyi szektort, az ENA az elmúlt héten továbbra is erős eladási nyomást tapasztalt.

A CoinMarketCap, egy kriptovaluta árfolyam követő platform szerint, az ENA az elmúlt héten 18%-os csökkenést tapasztalt, és íráskor 0,79 dolláron kereskedett. Bár a befektetők bíznak Ethena decentralizációs potenciáljában a pénzügyi szektor javításában, az ENA jelenlegi csökkenése miatt most kedvezőtlen kriptovalutának számít a vásárláshoz.

Mémcoin őrület: a Raboo előértékesítés 1,6 millió dollárt gyűjtött, célja a vezető szerep elérése

Raboo Solna Ethene kriptódeviza token árfolyam elemzés és előrejelzések

A Raboo ($RABT) jelenleg nagy keresletet és népszerűséget tapasztal, mivel számos befektető vásárolja a token előértékesítését. Több mint 1,6 millió dollárt gyűjtve az előértékesítés során és az AI-támogatott funkciói révén a mém szektor újradefiniálásának ambiciózus céljával, a debütáló mém token folyamatosan jó kriptovalutának pozicionálja magát a vásárláshoz.

A $RABT tokenek tartása számos előnnyel jár, beleértve a Raboo ökoszisztémán belüli tevékenységekben való részvételt, amely lehetőséget kínál izgalmas nyeremények és ajándékok megnyerésére. Ezek a tevékenységek nemcsak további $RABT tokenek nyerésének lehetőségét biztosítják a résztvevőknek, hanem a közösségi tagok között összetartozás és izgalom érzését is elősegítik.

Annak érdekében, hogy nyomot hagyjon az iparágban olyan vezető altcoinok mellett, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, a Raboo célja, hogy népszerű platformokkal és influencerekkel partnerséget kössön, hogy kihasználja azok elérését. Ezek a partnerségek szintén fontosak az elfogadás és a bizalom növelésében, mivel az influencerek bevonják követőiket a Raboo ökoszisztémába.

A befektetők most 0,0048 dollárért vásárolhatnak $RABT tokeneket, miközben még az előértékesítés 4. szakaszában van. Érdekes módon, a tokenek mostani vásárlása pozícionálja a befektetőket egy potenciális 100x-os nyereségre a token bevezetése után, ahogy azt a vezető kriptoelemzők előrejelzik.

Következtetés

A vezető kriptoszakértők szerint a Raboo továbbra is reflektorfényben marad, mivel előértékesítése folyamatosan lendületet kap, több mint 1,6 millió dollárt gyűjtve, és a mém tokent ígéretes befektetési lehetőségként pozicionálva. Eközben Tate kísérlete a Solana hálózat megzavarására bizonytalan kimenetelű, de a szándék sikeres végrehajtása a SOL értékének csökkenéséhez vezethet.

Ezenkívül, mivel az Ethena az elmúlt hetekben visszaesett, annak ellenére, hogy ambiciózus célja a pénzügyi táj decentralizálása, a Raboo-ba való befektetés továbbra is a legígéretesebb befektetési lehetőség marad a kriptopiacon jelentős nyereségre vágyó befektetők számára.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben itt

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás:

Kínában gyorsult a kiskereskedelmi forgalom és lassult az ipari termelés növekedése

Kínában vegyes májusi makrogazdasági adatok láttak napvilágot hétfőn: a kiskereskedelmi forgalom növekedése gyorsult, az ipari termelésé lassult, miközben stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 17. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen mozgott a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 17. 08:00
Megosztás: