A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

A politikai és gazdasági bizonytalanság miatt a befektetők most óvatosan kereskednek. De miután a kriptóknak egyébként is kedvező időszakban a Bitcoin pénteki feleződése új lendületet adhat a kriptopiacnak, egy új előértékesítés különösen izgalmas lehet.

A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

Ez az új projekt a 99Bitcoins.

Múlt héten a 99Bitcoins projekt elkezdte a 99BTC token előértékesítését. Az X-en megjelent bejelentés szerint máris elképesztő, 300 ezer dolláros bevételt produkált.

A 99BTC egy megújult adatbázist működtet, amely a kriptovalutákkal kapcsolatos tanulásra épül. A fejlesztő csapat egy úttörő, learn-to-earn (tanulj és keress) jutalmazási modellel támogatja a platform működését, hogy érdekeltté tegye a felhasználókat.

A 99Bitcoins 2013-ban egy blogként indult, és azóta megbízható márkává nőtte ki magát. Azáltal vált elismertté, hogy a kriptovaluták világában még kezdő felhasználóknak csúcsminőségű oktatási forrásokat biztosít. A Web3 indulásához készülődve már régóta működő, 700 ezer YouTube-előfizetőből álló közösséggel rendelkezik, és 2 millió felhasználója van, akik már beiratkoztak ezekre a tanfolyamokra.

A platform egyébként a BitcoinWithPayPal.com nevű oldalon kezdte meg a működését. Ez egy egyszerű oldal volt, amely általános Bitcoin-útmutatókkal együtt utasításokat adott a látogatóknak a PayPal-on keresztül történő Bitcoin-vásárláshoz. Miután azonban a PayPal-lal kötött együttműködése megszakadt, átnevezte magát.

Ma a BTC nagyjából a 65,5 ezer dolláros tartományban kereskedik, miután a hétvégén az izraeli dróncsapás hírére a befektetők elpártoltak a kockázatos eszközöktől.

Ez a hét azonban a konszolidáció időszaka a Bitcoin április 20-i, negyedik feleződése előtt, ami négy évenként ismétlődik. Ez új csúcsot jelenthet a világ kedvenc kriptopénzének, amely a múlt hónapban 74 ezer dolláron állította be az eddigi legmagasabb árfolyamát (ATH).

bitcoin árfolyam

A Bitcoin hálózata is bővül, köszönhetően az újabb, Layer 2 protokollok elindításának és a BRC-20-as token szabvány elterjedésének. Ez zöld utat ad egy potenciálisan sokat ígérő emelkedésnek, méghozzá a Bitcoin egyetlen learn-to-earn platformjának.

Leran-to-earn metódus a 99Bitcoinnal (99BTC)

A 99Bitcoins a játékosítás és a ranglistás jutalmazási rendszer keverékét használja az elkötelezettségért járó jutalmak kifizetésére. A "learn-to-earn" ötlete azon az egyszerű feltevésen alapul, hogy a felhasználókat több tanulásra ösztönzi, ha a tanulás kézzelfogható (elkölthető) előnyökkel jár.

A játékosítás aspektusa különböző tanulási forrásokon keresztül valósul meg. Ilyenek például az interaktív tanulási modulok, a kvízek és az oktatóanyagok. A kihívások sikeres teljesítése növeli a felhasználók 99Bitcoins rangsorában elfoglalt helyét. Minél magasabban áll valaki a rangsorban, annál nagyobb kifizetés üti a markát.

A felhasználók a feladatokban való előrehaladással újabb kurzusokat oldanak fel, ami egyre több jutalmat jelent. Ez egy önmotiváló és magával ragadó élmény lehet bárkinek, aki tesz a kriptotudásának bővítéséért.

A mai, erősen online fókuszú, a videojátékokat és okostelefonokat kedvelő generációnak ez könnyebb és otthonosabb, mint a papír alapú tankönyvek.

A 99Bitcoins platformja átfogó tananyagot kínál majd különböző témákban minden szinten. A pénztárca alapjaitól és a „hogyan kell” útmutatóktól egészen a kereskedési jelzésekig, stratégiákig, trendekig és technikai ismeretekig.

Megnézem a 99BTC oldalát

A 99Bitcoins és a Bitcoin kapcsolata - BRC-20 protokoll és a feleződés

Az összesen 99 milliárd darab 99BTC token összesen 15 százalékát egy 14 fordulós előértékesítés alatt adják el a befektetőknek, hogy a projekt BRC-20-as integrációjához szükséges forrásokat összegyűjtsék. A 99BTC kezdetben ERC-20-as tokenként indul. Ez azt jelenti, hogy Ethereum hálózatán bocsátják ki.

A projekt ütemtervének egyik prioritása, hogy az érme átkerül majd a Bitcoin BRC-20-as token-szabványához. Ezzel lehetővé téve az integrációt a dApp-okat és projekteket is tartalmazó Bitcoin lánc növekvő ökoszisztémájával. Ezek a projektek olyan tokeneket tartalmaznak, mint az ORDI és a SATS, amelyek mindegyike ma több mint 5 százalékkal emelkedett. Miután a Bitcoin tovább bővíti kínálatát, hogy felvegye a versenyt a sokféle funkcióval rendelkező, intelligens szerződéseket támogató riválisaival, az Ethereummal és a Solanával.

A 99Bitcoins 99BTC tokenjének birtokosai sokféle előnyhöz és szolgáltatáshoz jutnak hozzá. Amellett, hogy hozzáférést kapnak a prémium díjazású kriptotanulási tartalmakhoz, a tulajdonosok lekötési juttatásokat is szerezhetnek az Ethereumon. Továbbá speciális tanfolyamokat, exkluzív kereskedési webináriumokat, kereskedési jeleket és stratégiákat, valamint hozzáférést kapnak a VIP közösségi csoportokhoz.

BTC

A tanfolyamokon és a közösségben való részvételért a platform felhasználói 99BTC tokeneket keresnek közvetlenül az Ethereum tárcájukba. A tokeneket beválthatják a prémium tartalmakhoz történő exkluzív hozzáférésre, fordíthatják a partnerek termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményekre, valamint a token-tulajdonosok rendezvényeire.

A Bitcoin közelgő feleződése április 20-a körül újabb erős, árfolyam növelő tényezőnek ígérkezik a 99Bitcoins-nak. Ekkor ugyanis a Bitcoin bányászati jutalmak felére csökkennek, ami gyakorlatilag szűkíti az új BTC-k kibocsátását.

A kereslet egyenletes szintje mellett a feleződés a Bitcoin árát magasabbra fogja nyomni. Történelmileg a három korábbi feleződés mindig bikafutáshoz vezetett, amelyek az egész piacot felértékelték. Még a Bitcoinhoz nem kapcsolódó projektekét is.

Ez valószínűleg idén sem lesz másképp. Egyesek szerint a Bitcoin árfolyama akár ki is ugorhat, mivel a Bitcoin iránti megnövekedett intézményi és lakossági kereslet nagyon megnőtt a 11 Bitcoin ETF (tőzsdén kereskedett alap) idén január 11-i, történelmi jelentőségű elindítása óta.

99BTC airdrop és ajándékozás

A 99Bitcoins jelenleg egy hatalmas, 99.999 dollár értékű Bitcoin (BTC) airdropot tart. Ezt 99 korai támogató kapja, akik követik a hivatalos weboldalon található utasításokat.

Az airdrop mellett a platform X-én közzétett bejelentés szerint egy ajándékozás is lesz. A protokoll kollektíven jutalmaz három résztvevőt 9 999 dollár értékű bitcoinnal, akik vagy követik, retweetelik vagy regisztrálnak a weboldalon.

bitcoins

A 99Bitcoins mobilalkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból, és naprakészen tájékoztatja a felhasználókat a legfrissebb kriptoárakról és hírekről. Mivel a Bitcoin a hírek középpontjában áll áprilisban és általában is, valószínűleg sok új BTC-rajongó születik majd az események nyomán az elkövetkező hónapokban.

Mi ösztönözhetne jobban arra, hogy tanulj a kriptovautákról, mintsem számtalan, rendelkezésre álló szakértői tananyag, amelyért ráadásul pénzjutalom is jár? Érdemes ellátogatni a 99Bitcoins előértékesítési oldalára még a Bitcoin feleződése előtt.

Vásárolj 99BTCn tokent itt

Ez is érdekelhet:

A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

Ezek lennének a legjobb kriptó befektetések?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nőtt a román GDP-arányos költségvetési hiány áprilisban

Románia GDP-arányos költségvetési hiánya 3,24 százalékra nőtt áprilisban - közölte a bukaresti pénzügyminisztérium hétfőn.
2024. 05. 28. 11:30
Megosztás:

Újabb jogszabályt hagyott jóvá az EU tanácsa

Az Európai Unió Tanácsa véglegesen jóváhagyta a nettó nulla kibocsátású iparról szóló jogszabályt, amelynek célja az, hogy az EU belső piaca alkalmas legyen megvalósítani az ipar szén-dioxid-mentességét - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 05. 28. 11:00
Megosztás:

3 hasznos tanács, ha hosszú távra tervezel a napelemmel

A klímaváltozás által előidézett problémák egyre többeket sarkallnak egy fenntarthatóbb életvitelre. Már a kisebb lépésekkel, mint a komposztálással, vagy a nejlonzacskók kerülésével is sokat segíŧünk a természetnek, de vannak olyanok, akik a következő szintre emelik a fenntarthatóságot.
2024. 05. 28. 10:30
Megosztás:

Ennyit költ egy átlagos magyar ember a TV nézésre - És Ön?

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.
2024. 05. 28. 10:00
Megosztás:

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.
2024. 05. 28. 09:30
Megosztás:

Az Algotech eladta a végső bónusz kör 30%-át, dominálva a Near Protocol és a Chainlink piacát

A blokklánc világában az innováció zúgása hallatszik, és az előértékesítések gyakran az első csatatér, ahol az ígéretes projektek bemutatják potenciáljukat. Az Algotech, az előértékesítési piac feltörekvő csillaga, nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy eladta végső bónuszkörének megdöbbentő 30%-át, ezzel magára hagyva olyan jól ismert szereplőket, mint a Near Protocol és a Chainlink. Nézzük meg közelebbről, mi teszi az Algotechot ilyen lenyűgöző erővé.
2024. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Kicsit erősödött a forint

Halvány erősödést ért el kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző délutáni jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 08:30
Megosztás:

Letették a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alap beruházásában megvalósuló Multifunkciós termelő és logisztikai inkubátor alapkövét

A Nyíregyháza városával hagyományosan jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva a XANGA Cégcsoport és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata – az MFB Invest Zrt-vel együttműködésben - létrehozta a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapot, amely a közösen kialakított fejlesztési stratégia mentén valósít meg több beruházást. Ez a projekt is ennek az együttműködésnek az eredménye.
2024. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.
2024. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Változásokat jelent be a Train Hungary vezetőségében a GRAMPET Csoport Călin Grațian vezérigazgató menesztését követően

A GRAMPET Csoport, Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb román tulajdonú magánvasúti holdingja bejelentette, hogy változások történtek a vállalatcsoporthoz tartozó, többek között Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában működő Train Hungary vezetőségében.
2024. 05. 28. 06:30
Megosztás:

Nyíregyházán építkezik a Xanga csoport

Termelő és logisztikai inkubátorcsarnok épül a Xanga csoport és Nyíregyháza önkormányzatának együttműködésében a város ipari parkjában, a mintegy négymilliárd forint értékű befektetés alapkövét hétfőn tették le a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a cégcsoport az MTI-vel.
2024. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás:

A legtöbb magyar ebbe a három országba utazik nyaralni idén!

Az Insura.hu legfrissebb felmérése szerint idén nyáron az ügyfelek 56 százaléka tervez külföldi utazást, többségük legalább egy hetes út keretében teszi majd ezt. A biztosításközvetítő társaság utasbiztosítási statisztikái szerint a nyaralási utazások az esetek felében Horvátországba, Olaszországba vagy Ausztriába irányulnak. Az utazni vágyók idén a tavalyinál 7-8 százalékkal magasabb utasbiztosítási díjakkal számolhatnak.
2024. 05. 28. 03:00
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!
2024. 05. 28. 02:30
Megosztás:

Az a nyugdíjas nyer sokat, aki mindig korán ébred

"A korai madár kapja meg a féreg helyett a milliókat!" – Az idősek titkos fegyvere a meggazdagodásért!
2024. 05. 28. 02:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, hogy hatékonyabban támogathassák az exportpiacokon tevékenykedő vagy az oda kilépést tervező vállalatokat - tájékoztatta a két társaság az MTI-t hétfőn.
2024. 05. 28. 01:30
Megosztás: