A 2024-ben robbanásra kész Top 3 kriptodeviza; KangaMoon, Gala és Sui

A kriptodeviza-piacot erős verseny jellemezi az új kriptodevizák részéről, amelyek egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok és hatalmas potenciáljuk arra irányulnak, hogy megszerezzék a befektetők bizalmát és befolyásolják a piaci hangulatot. Évről évre egyre több új kriptoprojekt lép be a piacra, így a kriptobefektetőknek mindig nehézséget okoz a nagy potenciállal rendelkező legjobb kriptodevizák kiválasztása. A szakértők elemezték a piacot, és a KangaMoon (KANG), a Gala (GALA) és a Sui (SUI) kriptovalutákat választották ki, amelyek az év folyamán kiemelkedő emelkedésekre lehetnek képesek. Olvass tovább, hogy megtudd, miért ezek a legjobb kriptó befektetések most.

A 2024-ben robbanásra kész Top 3 kriptodeviza; KangaMoon, Gala és Sui

A KangaMoon (KANG) robbanásszerű emelkedést mutatott a előértékesítés kezdete utáni hetekben

Bár a Gala és a Sui is azok közé a kriptodevizák közé került, amelyektől idén robbanást várnak, a KangaMoon tokennek jobb kilátása van. A KangaMoon projekt nagy potenciált mutat, hiszen több mint 6000 felhasználót ösztönzött a token megvásárlására eddig. Ez segített a csapatnak több mint 4,7 millió dollár összegyűjtésében az előértékesítés során, miközben 8 millió dollár összegyűjtését célozták meg az előértékesítés végéig.

Az előértékesítés, amely lassan indult, úgy tűnik, felrobbant, mivel a platformnak már több mint 20 000 közösségi tagja van. A token ára, amely az 1. szakaszban 0,0050 dolláron indult, jelenleg 0,0196 dolláron kereskedik az előértékesítés folyamatban lévő 5. szakaszában. Ez azt jelenti, hogy azok a kereskedők, akik az első szakaszban látták a potenciált és azonnal vásároltak, 290%-os hozamot értek el.

A token tőzsdéken való jegyzésére irányuló folyamatban lévő tervekkel a KANG ára elérheti az 1 dollárt a harmadik negyedév előtt. Néhány elemző szerint a KANG a következő hónapokban több mint 50-szeres emelkedést fog tapasztalni. Ez teszi őt az egyik legjobb vásárolható kriptodevizának most, olcsó árfekvésben. Mint P2E platform, a felhasználók különböző módon szerezhetnek jutalmakat. Ezek egyike a projekt népszerűsítése a közösségi médiában.

Emellett, mint forradalmi mémcoin, a játékosok részt vehetnek heti, havi és negyedéves kihívásokban, és jutalmakat, díjakat szerezhetnek. A KangaMoon tokennek minden esélye megvan arra, hogy 2024 legforróbb mémcoinjává váljon. Ennek megfelelően úton van afelé, hogy megdöntse a népszerű mémcoinokat, mint a Dogecoin és a Solana, és a mémcoinok királyává váljon. A kriptoelemzők szerint a $KANG 2024-ben robbanásra kerül, és azonnali vásárlásra ajánlják.

Gala (GALA) 8%-ot emelkedett az elmúlt héten, és várhatóan eléri az 0,5 dollárt 2024-ben

A Gala (GALA) az egyik vezető játék metaverzum platform a világon. Az év eleje óta a GALA ára hullámvasútra került. A CoinMarketCap adatai szerint a token az elmúlt héten 8%-ot erősödött. A token néhány héttel ezelőtti kísérlete, hogy áttörje a kulcsfontosságú 0,1 dolláros ellenállási zónát, ellenállásba ütközött, ami árcsökkenéshez vezetett.

Gala kriptó árfolyam elemzés

A token az elmúlt 30 napban 0,05 és 0,07 dollár között kereskedett. A várható bikafutam során a token április végéig megpróbálhatja megtámadni a 0,1 dolláros jelölést. Egy sikeres áttörés az árat akár 0,5 dollárig is felviheti 2024-re.

A Sui (SUI) ára 8%-ot esett az elmúlt héten, eléri a 10 dollárt hamarosan?

A Sui (SUI) teljesítménye a kriptopiacokon eddig nem volt meggyőző. A CoinMarketCap adatai szerint a Sui ára az elmúlt héten 11%-kal, az elmúlt hónapban pedig 4%-kal csökkent.

A Sui technikai elemzése bearish (medve) trendet mutat. A coin kereskedési volumene és piaci kapitalizációja csökkenő tendenciát mutat. Azonban a Sui hálózatában jelentős fejlesztések és partnerségek zajlanak. Mindez a pozitív hírek az ár emelkedését eredményezhetik. Így a token ára hamarosan újra tesztelheti a 2 dolláros ellenállási zónát. Néhány elemző szerint a Sui ára 2024-re elérheti a 10 dollárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EU szigorítja az etiópiaiakkal szembeni vízumkötelezettségeket

Az Európai Unió Tanácsa hétfőn bejelentette, hogy szigorítja az Etiópiából érkezőkkel szemben támasztott vízumkövetelményeket, arra hivatkozva, hogy az etióp kormány nem működik kellőképpen együtt az EU-val az illegális migránsok visszafogadása terén.
2024. 04. 29. 23:00
Megosztás:

4,4 milliárd forintot fizet ki osztalékként a Duna House

A Duna House 4,454 milliárd forint osztalékot fizet, amelyből a törzsrészvényekre 4,292 milliárd forint, részvényenként 124,82 forint, a dolgozói részvényekre pedig 161,556 millió forint jut - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn, az éves rendes közgyűlését követően.
2024. 04. 29. 22:30
Megosztás:

Megtartotta első éves rendes közgyűlését az MBH Bank

A hármas bankfúzió 2023. áprilisi lezárultát és az egyesült MBH Bank Nyrt. létrejöttét követő első éves rendes közgyűlését tartotta meg ma a hitelintézet.
2024. 04. 29. 22:00
Megosztás:

Közel két éve vált minden eddiginél hatékonyabbá a nehézségekkel küzdő vállalkozások restrukturálása

Az életképes, de fizetési nehézségekkel küzdő vállalkozások immár közel két éve, 2022 júliusa óta Magyarországon is indíthatnak szerkezetátalakítási eljárást, azonban annak ellenére, hogy az eddigi tapasztalatok szerint az esetek többségében ez a legelőnyösebb eszköz mind a vállalkozások, mind azok hitelezői számára, egyelőre a szakmai körökben is nagy a bizonytalanság a lehetőséget illetően. Ezt kellőképp szemlélteti a tény, hogy mindössze egy nyilvános szerkezetátalakítási eljárás indult a törvény hatálybalépése óta Magyarországon. A BDO Legal az alábbiakban foglalja össze a szerkezetátalakítási eljárás előnyeit a korábbi reorganizációs lehetőségekhez képest.
2024. 04. 29. 21:30
Megosztás:

Egymilliárd forintot biztosít a kormány a kávéházi cigányzene megőrzésére

Magyarország Kormánya közel 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segíti 500 cigányzenész vendéglátóhelyi foglalkoztatását négy hónapon keresztül, így növelve a programban részt vevő vendéglátóhelyek vonzerejét is. A Muzsikáló Magyarország program célja a hagyományos kávéházi cigányzene hagyományainak megőrzése és népszerűsítése. A Kormány összességében mintegy 15 milliárd forint értékű, a turizmus fejlesztését és versenyképességének erősítését célzó ágazati programot indított, ennek első eleme indul el most. A zenekarvezetők április 29-étől jelentkezhetnek a támogatásra.
2024. 04. 29. 21:00
Megosztás:

Átadták a megújított Szabadság téri játszóteret

Akadálymentes és mozgásfejlesztő játszóeszközökkel, négy új fával és majdnem 900 négyzetméternyi zöldfelülettel átadták a klímatudatosan megújított Szabadság téri játszóteret - közölte Budapest V. kerületének önkormányzata hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 29. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak az európai tőzsdék

Vegyes zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 04. 29. 19:30
Megosztás:

Történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26 százalékos emelkedéssel, 67 885,92 ponton, történelmi csúcson zárt hétfőn.
2024. 04. 29. 19:00
Megosztás:

McKesson, Cardinal Health, Cencora: három óriás uralja az amerikai gyógyszer nagykereskedelmi piacot

A magyar befektetők talán kevéssé ismerik az amerikai gyógyszer nagy- és kiskereskedelmi piacot.
2024. 04. 29. 18:30
Megosztás:

Jó évet zárt tavaly az OXO Technologies Holding Nyrt.

Az OXO Technologies Holding Nyrt. a 2023-as üzleti évet 943 171 euró adózás utáni eredménnyel zárta, eszközállománya pedig 2 millió euróval 16,182 millió euróra nőtt - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend piacán jegyzett, tőkebefektető vállalat hétfőn.
2024. 04. 29. 18:00
Megosztás:

Erősödéssel indítottak az amerikai tőzsdék

Pluszban nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 04. 29. 17:30
Megosztás:

A Pensum Group huszonkétmillió forint osztalékot fizet

A Pensum Group Nyrt. 22 millió forint, részvényenként 11 forint osztalékot fizet a 2023-as üzleti évre - közölte a humánerőforrás-szolgáltatásokkal foglalkozó társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 29. 17:00
Megosztás:

Az Országgyűlés elfogadta a GVH 2023-as beszámolóját

Az Országgyűlés gazdasági bizottsága elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2023. évi tevékenységéről szóló beszámolóját - közölte a GVH hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 16:30
Megosztás:

A kormány elkötelezett a biztonságos munkahelyek mellett

A kormány elköteleztetett a foglalkoztatás bővítése mellett, hogy minél több munkavállaló dolgozhasson, de csak egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkahelyeken - mondta Zöld-Nagy Viktória, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára hétfőn Budapesten, a veszélyes anyagok kezeléséről rendezett szakmai konferencián.
2024. 04. 29. 16:00
Megosztás:

A hazai vállalkozások helyzetéről folytatott tárgyalást Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétfőn hivatalában fogadta Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökét, az egyeztetés folyamán a felek a magyar gazdaság aktuális helyzete mellett áttekintették a magyarországi vállalatok versenyképességét befolyásoló hazai és nemzetközi gazdasági folyamatokat, a rövid és hosszú távú célokat, kihívásokat - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 15:30
Megosztás:

Technológiai fejlesztések szükségeltetnek a termelésben

A technológiai fejlesztések megszüntethetik a nemzetközi nagyvállalatok, valamint a magyar kis- és közepes vállalkozások közötti termelékenységi különbséget - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Smart Manufacturing Festival (Smartman) hétfői záróeseményén Budapesten.
2024. 04. 29. 15:00
Megosztás:

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az unióban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése szerint.
2024. 04. 29. 14:30
Megosztás:

Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek kereskedelmi megállapodást készül kötni

Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek a hétfőn kiadott közös közlemény szerint befejezte a piacra jutást kölcsönösen megkönnyítő kétoldalú kereskedelmi megállapodás aláírását előkészítő tárgyalásokat.
2024. 04. 29. 14:00
Megosztás:

Zugpénzváltót bírságoltak meg Hévízen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 28 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a hévízi Ajsa-Kühne Kft.-re és azonnali hatállyal megtiltotta a felügyeleti engedély nélküli pénzváltási tevékenység folytatását - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 13:30
Megosztás: