4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

Szeretnéd, ha vállalkozásod növekedne, és nem veszne el a versenytársak között? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Az új vezetők és marketingszakemberek minden iparágban szeretnék látni márkájuk fejlődését. Ezt azonban nem könnyű megtenni, ha 10 vagy 20 másik vállalkozás évek óta azt csinálja, amit te.

4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

A jó hír az, hogy le lehet győzni versenytársaid és új magasságokat érhetsz el, ha türelmesen és következetesen megteszel mindent ennek érdekében.

Elhoztunk számos hatékony módszert, amelyekkel kitűnhetsz versenytársaid közül, miközben növeled az értékesítést és az elkötelezettséget.

Lássuk!

Részletes blogtartalmak közzététele

A kiváló minőségű, mélyreható tartalom az egyik legjobb módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ennek több oka is van.

Kezdetnek a legtöbb ember, aki először találja meg webhelyed, nem áll készen a vásárlásra. Ki kell építeni a felhasználók bizalmát, és iparági szakértővé kell válnod, ha meg akarod nyerni őket.

A célközönséggel rezonáló tartalom gyakran azt eredményezi, hogy visszatérnek a webhelyedre, ha a jövőben hasonló kérdéseik lennének. Idővel elkezdenek jobban bízni a márkádban, és ezután dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a vásárlás mellett.

Azt javaslom, hogy színesítsd tartalmaid YouTube-videók beágyazásával, hagyományos blogbejegyzések írásával és vizuálisabb tartalmak, például infografikák létrehozásával. Ha következetesen hasznos, részletes tartalmat nyújtasz, a potenciális ügyfelek és a meglévő ügyfelek dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a terméked vagy szolgáltatásod mellett.

Inkább kiszerveznéd tartalommarketinged és keresőoptimalizálásod? A minőségi tartalomírás esetén rendkívül fontos, hogy tartalmaidat egyáltalán meg is találja célcsoportod. Ebben pedig a SEO segíthet. De mi az a SEO és miért van szükséged SEO ügynökségre? Ezt Máté Balázs marketingszakember magyarázza el!

Ellenőrizd a versenytársak véleményét

Sokat tanulhatsz versenytársaidról, ha egy kis időt töltesz a róluk írt vélemények olvasásával. A vállalkozások minden iparágban arra ösztönzik ügyfeleiket, hogy írjanak véleményeket, ezzel bizalmat építve ügyfeleikben.

Ha megnézed mit mondanak az emberek a versenytársaid webhelyein és a közösségi médiában, azonosíthatod saját és versenytársaid hiányosságait, ezzel pedig finomíthatsz termékeden vagy szolgáltatásodon, így pedig jobban megfelelhetsz ügyfeleid elvárásainak.

Jutalmazd meg a vásárlóid hűségükért

A hűségprogramok kitalálása természetesen nem új marketingstratégia, de ha betartod a fent felsorolt tanácsokat, a jutalmazási rendszer könnyen segíthet abban, hogy kitűnj a potenciális versenytársak közül.

Kiválaszthatod, hogyan jutalmazd meg a célközönségedet a webhelyeden töltött időért. Egyes üzleti vezetők szeretnek a fizető ügyfeleknek hitelt adni minden elköltött forint után. Más esetben a nagy megrendelések esetén ajándékokat adhatsz, hogy megjutalmazd a felhasználókat hűségükért.

Azt javaslom, hogy beszélj ügyfeleiddel, hogy számukra milyen jutalmak ösztönöznék őket arra, hogy folytassák a vásárlást. Nézd meg azt is, hogy mit kínálnak versenytársaid, ezzel feltérképezheted őket és a lehető legjobb ajánlatot adhatod látogatóidnak.

Profi ügyfélszolgálat

Végül, ha szeretnél kiemelkedi a versenytársaid közül, el kell sajátítanod a legjobb ügyfélszolgálati stratégiát.

Az emberek elvárják, hogy a vállalkozások gyors, reszponzív támogatási lehetőségekkel rendelkezzenek, amikor új vállalkozással lépnek kapcsolatba. Gondolj bele így, ha egy felhasználó egyszerre két hasonló céghez fordult, és az egyik két percen belül, a másik pedig négy órán belül válaszolt, akkor melyik vállalatot választja nagyobb valószínűséggel az ügyfél?

Valószínűleg a kétpercen belül válaszoló céget.

Felgyorsíthatja a válaszidőket egy hibrid chatbot-live támogatási rendszer használatával. Ez a stratégia segíthet a gyakori kérdésekkel rendelkező felhasználóknak azonnali válaszokat kapni, beleértve a hasznos forrásokra, például blogbejegyzésekre mutató hivatkozásokat is.

Ugyanakkor az árnyaltabb kérdésekkel vagy problémákkal rendelkező ügyfelek megkaphatják a tájékozott vásárláshoz szükséges segítséget.

Fokozatosan javíthatod támogatási rendszered, ha megkéred felhasználóid, hogy töltsenek ki egy ügyfél-elégedettségi felmérést a beszélgetések végén. Hetente legalább egyszer olvasd el ezeket, és végezz kisebb változtatásokat annak érdekében, hogy a webhelyed felkereső felhasználók pozitív élményben részesüljenek.

Mint láthatod, rengeteg módja van annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ezek a tanácsok segítettek abban, hogy több ügyféllel léphess kapcsolatba, és növelhesd árbevételed. Ha hajlandó vagy időt szánni versenytársaid megértésére és az ügyfelekkel való kapcsolattartás javítására, akkor ugyanezeket az eredményeket láthatod vállalkozásod esetében is.

Eltörli a Tesco az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet

A Tesco megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban, és a tojás esetében el is törli - közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2023. 03. 27. 15:30
Megosztás:

Általános sztrájkot hirdetett Izraelben a szakszervezeti szövetség, ha folytatódik a jogrend átalakítása

Az izraeli szakszervezeti szövetség, a Hisztadrut elnöke és a munkáltatók közösen általános sztrájkot hirdettek hétfőn arra az esetre, ha a kormány nem állítja le azonnal a jogrendet átalakító törvénykezést. Egyes ágazatokban a munkabeszüntetés meg is kezdődött.
2023. 03. 27. 15:00
Megosztás:

A nemzetközi bokszszövetség perrel fenyegeti a NOB-ot

A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) perrel fenyegette meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), mert bíróit beleegyezése nélkül kérte fel arra, hogy részt vegyenek a jövő évi párizsi olimpián, amelyről az IBA ki van zárva.
2023. 03. 27. 14:45
Megosztás:

Mérséklődtek az albérleti díjak a tavalyi utolsó negyedévhez képest

Az év első negyedévében 216 ezer forinton alakult a fővárosi használt téglalakások átlagos havi bérleti díja, ami ugyan magasabb a tavalyi éves átlagnál, de 6 százalékkal alacsonyabb 2022 utolsó negyedévéhez képest - közölte az Otthon Centrum (OC) ingatlanközvetítő hétfőn az MTI-vel.
2023. 03. 27. 14:00
Megosztás:

Novák Katalin fogadta a miniszterelnököt a Sándor-palotában

Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta hétfőn Orbán Viktor miniszterelnököt, aki az Európai Tanács március 23-i üléséről adott tájékoztatást - tájékoztatta a Sándor-palota kommunikációs igazgatósága az MTI-t.
2023. 03. 27. 13:00
Megosztás:

Civil járműből ellenőriztek a rendőrök Budapesten

"Civil jellegű" kamerás gépkocsit vezetve szűrtek ki a forgalomból másokra veszélyt jelentő, illetve kirívó szabálysértéseket elkövető autósokat a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.
2023. 03. 27. 12:30
Megosztás:

Javult a német üzleti hangulat

Márciusban a vártnál jobban erősödött az ifo gazdaságkutató intézet német üzleti hangulatindexe, a kilátás és az aktuális állapot megítélése is javult a gazdasági szereplők körében.
2023. 03. 27. 12:00
Megosztás:

Jönnek a kedvezményes zöld lakáshitelek

Hamarosan jöhetnek a zöld fogyasztóbarát lakáshitelek. Áprilistól legalább a kezdeti költségek egy részét el kell engedniük a bankoknak az ilyen kölcsönöknél, ha minősített fogyasztóbarát lakáshitelt választ az ügyfél. Kamatkedvezményt is adhatnának, de ebben egyelőre nem látszik nagy tolongás – derül ki a Bank360.hu összeállításából.
2023. 03. 27. 11:30
Megosztás:

Kevés cég törődik a nők esélyegyenlőségével

A fenntarthatóságnak csupán egyik eleme a természeti környezet védelme, a gazdasági tevékenység környezetet károsító hatásainak tompítása. Ezzel egyenértékű annak a jelentősége, hogy a cégek mennyire vállalnak felelősséget az őket körülvevő társadalomért. A K&H fenntarthatósági indexe szerint a helyzet a hazai közepes és nagyvállalatok esetében nem romlott az előző félévhez képest.
2023. 03. 27. 11:00
Megosztás:

Nőtt a recesszió esélye az Egyesült Államokban

Neel Kashkari, a Fed minneapolis-i tagbankjának vezére a recesszió esélyének növekedését látja jelenleg a piacokon, amit elsősorban a friss bankrendszeri bizonytalanságnak tulajdonít.
2023. 03. 27. 10:30
Megosztás:

Sztrájk nehezíti a közlekedést Németországban

Csaknem teljesen leállt a távolsági és a térségi közösségi közlekedés hétfőn Németországban több szakszervezet közös figyelmeztető sztrájkja miatt.
2023. 03. 27. 10:05
Megosztás:

Ma van a színházak világnapja

Ma van a színházi világnap, amelyre számos teátrum készül programokkal; a színházi ünnep alkalmából az előadások előtt felolvassák a világnap nemzetközi üzenetét, amelyet az idén Samiha Ayoub egyiptomi színésznő írt.
2023. 03. 27. 09:30
Megosztás:

Vegyesen zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn

Vegyesen zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn, és mínuszt jeleztek a térségben még nyitva tartó piacok hétfőn reggel.
2023. 03. 27. 09:05
Megosztás:

Ismerje meg a legnépszerűbb sportfogadási cégrészvényeket

Az online sportfogadások területe rendkívül jövedelmező környezet, amely sokaknak megélhetési lehetőséget jelent. Ennek megértéséhez és sikeres végrehajtásához jártasnak kell lenni az iparágban, és tudni kell, hogyan lehet ebből profitot húzni.
2023. 03. 27. 08:55
Megosztás:

Emelkedésre számítanak a magyar tőzsdén a mai napon - mibe fektessünk most?

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, mert javult a nemzetközi befektetői hangulat.
2023. 03. 27. 08:54
Megosztás:

A szülők gyerekük oktatásához fűződő jogairól szavaztak meg törvényt az USA-ban

A szülők gyerekük oktatásához fűződő jogairól fogadott el törvényt az amerikai törvényhozás alsóháza pénteken, annak jogerőssé válásához szükség van a Szenátus szavazataira, valamint az elnök aláírására, ami az előzetes nyilatkozatok alapján kis valószínűséggel lesz meg.
2023. 03. 27. 07:00
Megosztás:

Állattartó telepeket újít fel a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Közel 500 millió forint európai uniós támogatást költ a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság őshonos állattartó telepek felújítására, továbbá eszköz- és gépbeszerzésére - közölte a szervezet az MTI-vel.
2023. 03. 27. 06:00
Megosztás:

Vízügyi cselekvési program elfogadásával zárult az ENSZ Víz Konferencia

Vízügyi cselekvési program elfogadásával zárult az ENSZ Víz Konferencia pénteken, amely mintegy 700 vállalást tartalmaz országok és egyéb szereplők részéről, ilyen eseményre 46 éve nem volt példa.
2023. 03. 27. 05:00
Megosztás:

Hány kutya tartható egy lakásban a törvény szerint? Tartható kutya panelben, társasházi lakásban?

Néhány éve már sem a társasházak, sem az önkormányzatok nem szólhatnak bele abba, hogy hány kutyát tarthatsz egy társasházi lakásban. Régebben ezt belefoglalták a társasház szervezeti és működési szabályzatába, de ma már nem jellemző - olvashatjuk a tarsaslakhatas.hu oldalon. Hány kutya tartható egy lakásban a jogszabályok szerint? Bizonyos négyzetméteren hány kutya tartható?
2023. 03. 27. 04:01
Megosztás:

A folyamatos fejlődés jelentheti a magyar alma számára a jövőt

Azt tapasztaljuk, hogy nemcsak mi akarunk fejleszteni, hanem a termelők részéről is hatalmas az igény és az akarat, mindenki megértette, hogy most kell megvalósítani a versenyképességet javító beruházásokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Mi lesz veled magyar alma...? - Gonda István emlékkonferencián Debrecenben az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki közleménye szerint.
2023. 03. 27. 03:00
Megosztás: