4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

Szeretnéd, ha vállalkozásod növekedne, és nem veszne el a versenytársak között? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Az új vezetők és marketingszakemberek minden iparágban szeretnék látni márkájuk fejlődését. Ezt azonban nem könnyű megtenni, ha 10 vagy 20 másik vállalkozás évek óta azt csinálja, amit te.

4 módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül

A jó hír az, hogy le lehet győzni versenytársaid és új magasságokat érhetsz el, ha türelmesen és következetesen megteszel mindent ennek érdekében.

Elhoztunk számos hatékony módszert, amelyekkel kitűnhetsz versenytársaid közül, miközben növeled az értékesítést és az elkötelezettséget.

Lássuk!

Részletes blogtartalmak közzététele

A kiváló minőségű, mélyreható tartalom az egyik legjobb módja annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ennek több oka is van.

Kezdetnek a legtöbb ember, aki először találja meg webhelyed, nem áll készen a vásárlásra. Ki kell építeni a felhasználók bizalmát, és iparági szakértővé kell válnod, ha meg akarod nyerni őket.

A célközönséggel rezonáló tartalom gyakran azt eredményezi, hogy visszatérnek a webhelyedre, ha a jövőben hasonló kérdéseik lennének. Idővel elkezdenek jobban bízni a márkádban, és ezután dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a vásárlás mellett.

Azt javaslom, hogy színesítsd tartalmaid YouTube-videók beágyazásával, hagyományos blogbejegyzések írásával és vizuálisabb tartalmak, például infografikák létrehozásával. Ha következetesen hasznos, részletes tartalmat nyújtasz, a potenciális ügyfelek és a meglévő ügyfelek dönthetnek úgy, hogy elkötelezik magukat a terméked vagy szolgáltatásod mellett.

Inkább kiszerveznéd tartalommarketinged és keresőoptimalizálásod? A minőségi tartalomírás esetén rendkívül fontos, hogy tartalmaidat egyáltalán meg is találja célcsoportod. Ebben pedig a SEO segíthet. De mi az a SEO és miért van szükséged SEO ügynökségre? Ezt Máté Balázs marketingszakember magyarázza el!

Ellenőrizd a versenytársak véleményét

Sokat tanulhatsz versenytársaidról, ha egy kis időt töltesz a róluk írt vélemények olvasásával. A vállalkozások minden iparágban arra ösztönzik ügyfeleiket, hogy írjanak véleményeket, ezzel bizalmat építve ügyfeleikben.

Ha megnézed mit mondanak az emberek a versenytársaid webhelyein és a közösségi médiában, azonosíthatod saját és versenytársaid hiányosságait, ezzel pedig finomíthatsz termékeden vagy szolgáltatásodon, így pedig jobban megfelelhetsz ügyfeleid elvárásainak.

Jutalmazd meg a vásárlóid hűségükért

A hűségprogramok kitalálása természetesen nem új marketingstratégia, de ha betartod a fent felsorolt tanácsokat, a jutalmazási rendszer könnyen segíthet abban, hogy kitűnj a potenciális versenytársak közül.

Kiválaszthatod, hogyan jutalmazd meg a célközönségedet a webhelyeden töltött időért. Egyes üzleti vezetők szeretnek a fizető ügyfeleknek hitelt adni minden elköltött forint után. Más esetben a nagy megrendelések esetén ajándékokat adhatsz, hogy megjutalmazd a felhasználókat hűségükért.

Azt javaslom, hogy beszélj ügyfeleiddel, hogy számukra milyen jutalmak ösztönöznék őket arra, hogy folytassák a vásárlást. Nézd meg azt is, hogy mit kínálnak versenytársaid, ezzel feltérképezheted őket és a lehető legjobb ajánlatot adhatod látogatóidnak.

Profi ügyfélszolgálat

Végül, ha szeretnél kiemelkedi a versenytársaid közül, el kell sajátítanod a legjobb ügyfélszolgálati stratégiát.

Az emberek elvárják, hogy a vállalkozások gyors, reszponzív támogatási lehetőségekkel rendelkezzenek, amikor új vállalkozással lépnek kapcsolatba. Gondolj bele így, ha egy felhasználó egyszerre két hasonló céghez fordult, és az egyik két percen belül, a másik pedig négy órán belül válaszolt, akkor melyik vállalatot választja nagyobb valószínűséggel az ügyfél?

Valószínűleg a kétpercen belül válaszoló céget.

Felgyorsíthatja a válaszidőket egy hibrid chatbot-live támogatási rendszer használatával. Ez a stratégia segíthet a gyakori kérdésekkel rendelkező felhasználóknak azonnali válaszokat kapni, beleértve a hasznos forrásokra, például blogbejegyzésekre mutató hivatkozásokat is.

Ugyanakkor az árnyaltabb kérdésekkel vagy problémákkal rendelkező ügyfelek megkaphatják a tájékozott vásárláshoz szükséges segítséget.

Fokozatosan javíthatod támogatási rendszered, ha megkéred felhasználóid, hogy töltsenek ki egy ügyfél-elégedettségi felmérést a beszélgetések végén. Hetente legalább egyszer olvasd el ezeket, és végezz kisebb változtatásokat annak érdekében, hogy a webhelyed felkereső felhasználók pozitív élményben részesüljenek.

Mint láthatod, rengeteg módja van annak, hogy kitűnj versenytársaid közül. Ezek a tanácsok segítettek abban, hogy több ügyféllel léphess kapcsolatba, és növelhesd árbevételed. Ha hajlandó vagy időt szánni versenytársaid megértésére és az ügyfelekkel való kapcsolattartás javítására, akkor ugyanezeket az eredményeket láthatod vállalkozásod esetében is.

A kriptó elemző 35-szörös rally-t jósolt ennek az altcoinnak 2024-re, miközben a Polygon (MATIC) elérte az 1 dolláros árat, és a Gala (GALA) is szárnyal

A Bitcoin ETF jóváhagyásának hosszú folyamata után a kriptovaluták többsége komoly menetelésbe kezdett. A Polygon (MATIC) ára hónapok óta először érte el az 1 dolláros szintet. Eközben a Gala (GALA) bullish árfolyammozgást tapasztal, az elemzők hatalmas ralit jósolnak a következő hetekben is. Egy másik fejleményként a KangaMoon (KANG), a piac egyik legjobb meme érméje, 50%-os megtérülést biztosított korai befektetőinek. Az elemzők szerint a KangaMoon-t az erős hasznossága fogja 35-szörösére röpíteni az árát 2024-ben.
2024. 03. 03. 07:00
Megosztás:

Elhasalt több fehérjepor is a vizsgálatokon

Nem felelt meg maradéktalanul a jelölési előírásoknak 21 csokoládéízű fehérjepor közül 20 termék, probléma akadt még többek között a fehérje-, aminosav- és édesítőszer-tartalommal, valamint a weboldalakon szereplő jelölésekkel is - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 06:00
Megosztás:

Már lehet jelentkezni a tavaszi Erzsébet-táborokba

Már lehet jelentkezni a tavaszi Erzsébet-táborokba: május 22. és június 14. között osztálykirándulásoknak ad otthont a Zánkai Erzsébet-tábor - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 05:00
Megosztás:

Támogatja a kormány a locsolást! Az öntözés közérdek!

Teljes mértékben mentesíti a kormány a gazdálkodókat az állami tulajdonú vízilétesítményeken keresztül történő mezőgazdasági vízszolgáltatás díja alól az idei esztendőben is - jelentette be Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán az MTI-nek küldött pénteki közlemény szerint.
2024. 03. 03. 04:00
Megosztás:

Rákapcsolt az orosz feldolgozóipar

Gyorsult az orosz feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) növekedése februárban januárhoz képest.
2024. 03. 03. 03:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az EURÓ-t? Mi fog történni a forinttal és hogyan készül minderre a Magyar Nemzeti Bank?
2024. 03. 03. 02:00
Megosztás:

Kisebb adagot adnak drágábban a boltban?! Ennek vége! Lépett a kormány a boltosokkal szemben

Pénteken indult a csökkentett kiszerelésekre vonatkozó kötelező tájékoztatás a boltokban - hívta fel a figyelmet közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 03. 03. 01:00
Megosztás:

A Green Bitcoin annyira kapós, hogy máris rekordot állított fel

Máris több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze az indulás óta eltelt, rövid előértékesítési időszakban a Green Bitcoin. Az új, környezettudatos kriptovaluta kezdeményezés tokenjéért rajonganak a felhasználók.
2024. 03. 03. 00:03
Megosztás:

A költségvetésnek célratörőnek kell lennie

A költségvetésnek a gazdasági környezethez kell alkalmazkodnia, a gazdaság határozza meg a költségvetés teljesítményét - mondta a pénzügyminiszter a Károli Szabadegyetem csütörtök esti előadásán Budapesten,
2024. 03. 02. 23:00
Megosztás:

Népszerű hely Nagy-Britannia

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss negyedéves adatai szerint 2023 végéig több mint 7 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 03. 02. 22:00
Megosztás:

Nem született megállapodás

Megállapodás nélkül zárult csütörtökön az a találkozó, amelyen Donald Tusk lengyel kormányfő kezdeményezésére részt vettek a gazdatiltakozásokat szervező agrárszervezetek - közölték a megbeszélésről távozó gazdák.
2024. 03. 02. 21:00
Megosztás:

Hátrányba került a Huawei a szomszédban

A román Legfelsőbb Védelmi Tanács (CSAT) nem járult hozzá Huawei-berendezések használatához az ötödik generációs (5G) távközlési hálózatokban, ezért a kínai távközlési konszernt kizárták az 5G hálózatok kiépítésére irányuló tenderekből.
2024. 03. 02. 20:00
Megosztás:

Drágul a bankolás

A Raiffeisen Bank a bankszámlavezetéshez és bankkártyákhoz kapcsolódó díjakat - a kedvezményes ajánlatokon kívül - 17,6 százalékkal emeli április 1-jével, a lakossági számlacsomagok többsége azonban továbbra is nulla forintos számlavezetési díjjal vehető igénybe - közölte a bank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 03. 02. 19:00
Megosztás:

Szombathely zöld lámpát kapott

Elfogadta Szombathely idei költségvetését csütörtökön az önkormányzat közgyűlése; 2024-ben a tervezett bevételi és kiadási főösszeg 31 milliárd 376 millió forint, nagyságrendileg hasonló mint tavaly és az előző évben.
2024. 03. 02. 18:00
Megosztás:

Szolnok vezetése örülhet

Mintegy 32,7 milliárd forint főösszeggel elfogadta Szolnok idei költségvetését a város közgyűlése csütörtökön. Szalay Ferenc polgármester (Fidesz-KDNP) szerint stabil működést biztosít a városnak 2024-es büdzsé.
2024. 03. 02. 17:00
Megosztás:

Újabb rendelet módosítását fogadta el az unió

Az Európai Parlament elfogadta a nagykereskedelmi energiapiacon folytatott piaci manipulációval szembeni fellépésről szóló REMIT-rendelet módosítását, egyebek mellett hatékonyabb védelmet biztosítva az európai háztartások és vállalkozások számára energiaszámláik védelmében a rövid távú piaci áringadozásokkal szemben - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.
2024. 03. 02. 16:00
Megosztás:

Nincs gáz az áfával a horvátoknál

A zágrábi kormány csütörtöki ülésén elfogadta az áfatörvény módosítását, amely továbbra is kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alá sorolja a földgázt és a távhőszolgáltatást Horvátországban, beleértve a szállításhoz kapcsolódó díjakat, továbbá a faforgács, a pellet, a brikett és a tűzifa általános forgalmi adóját is öt százalékon tartja - jelentette be Marko Primorac pénzügyminiszter.
2024. 03. 02. 15:00
Megosztás:

Szigorít az unió a szállásadókkal szemben

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendelkezéseket fogadott el, hogy egységes és szigorúbb előírásokkal átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé tegyék a rövid távú szálláskiadás szabályozását - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.
2024. 03. 02. 14:00
Megosztás:

Nagy beruházás zárult az Abraziv Kft.-nél

Közel egymilliárd forintos beruházással új csarnokot épített és gyártóeszközöket szerzett be, napelemes rendszert telepített és kutatás-fejlesztésbe is kezdett a takarmánygyár építői és technológiai szolgáltatásairól ismert Abraziv Kft. - közölték a cég ügyvezetői az MTI-vel.
2024. 03. 02. 13:00
Megosztás:

Drágább lett az élet az USA-ban

Nőttek a személyi jövedelmek és kiadások az Egyesült Államokban januárban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA) csütörtöki jelentése alapján.
2024. 03. 02. 12:00
Megosztás: