10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Solana alapú WIF mém érme veszélyben van, ahogy a kulcsfontosságú támaszszintek alá törik, és ez visszalépéshez vezethet. A bizonytalan piaci környezet fényében a befektetők az eTukTuk, egy új környezetbarát DePIN (Decentralized Physical Infrastructure Networks, azaz decentralizált fizikai infrastruktúra) kriptoprojekt felé fordulnak.

Ennek célja az elektromos TukTukok elterjedésének elősegítése a feltörekvő országokban. Az eTukTuk előértékesítése már majdnem 3 millió dollárt gyűjtött össze, az egyes előértékesítési szakaszok alatti fokozatos árnövekedéssel, ami a korai támogatóknak potenciális nyereséget hoz.

dogwifhat kriptó árfolyam grafikon

A TukTuk egy népszerű közlekedési mód a fejlődő országokban, de jól ismert a magas szintű környezetszennyezésről is. Az eTukTuk ezt a problémát kívánja kezelni úgy, hogy elektromos TukTukokat vezet be a hagyományos, környezetszennyező TukTukok helyett. A projekt a városi mobilitás újradefiniálására összpontosít a mesterséges intelligencia és a blokklánc megoldások beépítésével. 

A TUK token a mesterséges intelligencia fejlesztését táplálja majd az útvonalak optimalizálása, a torlódások csökkentése és a zöld közlekedési kutatások támogatása érdekében. Emellett a tokent fel lehet használni fuvarozásra, töltésre, fizetésre, lekötési juttatásra. Valamint egy "Crazy TukTuk Taxi" nevű játékra, ahol a játékosok TUK tokeneket szerezhetnek. Az eTukTuk célja, hogy forradalmasítsa a közlekedést a fejlődő országokban, miközben elősegíti a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet.

Passzív jövedelmet is termel

A befektetőket a TUK token passzív jövedelemforrásként is vonzza. A token lesz a natív valuta az eTukTuk EV ökoszisztémájában és blokkláncában, amelyet különböző tranzakciókra és tétjuttatásokra használnak majd. A korai előértékesítésbe befektetők akár 91 százalékos hozamért is letétbe helyezhetik a tokenjeiket, ami passzív jövedelemszerzési lehetőséget kínál.

etuktuk kriptó

Erős token-elosztásával és a téteken keresztüli jövedelmi potenciállal a TUK nemcsak egy ígéretes, új előértékesítés, hanem egy passzív jövedelemmel kecsegtető lehetőség is. A korai befektetők jelentős hozamra tehetnek szert, és a havi passzív jövedelem lehetősége majdnem megegyezik a kezdeti befektetésükkel. A TUK token-elosztása és hasznossága vonzó befektetési lehetőséggé teszi a TUK-ot azoknak, akik szeretnének kitettséget szerezni az eTukTuk projektben.

Vásárolj TUK tokent itt

A befektetőket meggyőzte a technológia és a célorientáltság

Az eTukTuk előértékesítése jelentős érdeklődést váltott ki a befektetőkből, a projekt ugyanis 3 millió dollárnyi forrást gyűjtött össze. Ez azt mutatja, hogy a startup fenntarthatóságra és a fejlődő országok városi mobilitásának innovatív megoldásaira való összpontosítása termékeny talajra hullott a kriptoközösségben.

etuktuk kriptodeviza

Az elektromos TukTukok bevezetésével az eTukTuk célja a környezetszennyezés kezelése és a környezetvédelemhez való tevékeny hozzájárulás. A projekt a mesterséges intelligenciát és a blokklánc-technológiát használva olyan előremutató kezdeményezésként jelenik meg, amely a technológiai innovációkat társadalmi hatású célokkal ötvözi. A Binance Smart Chain hálózaton a TUK tokenek előértékesítése a jelentős nyereség és a passzív jövedelemszerzési lehetőség miatt igencsak felkeltette a figyelmet.

Összességében az eTukTuk-nak a fenntarthatóságra, az innovációra és a nyereségességre való összpontosítása kiemelkedő projektként pozícionálta a kriptotérben. A jelentős nyereség és a lekötéseken keresztüli passzív jövedelem lehetősége a TUK token esetében egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek egy környezetbarát, városi közlekedési megoldás fejlesztésében. 

A projekt víziója, miszerint forradalmasítja a közlekedést a fejlődő országokban, miközben elősegíti a környezetvédelmet, megragadta a kriptoközösséget. Mindez az eTukTuk erős támogatásához és finanszírozásához vezetett. Ahogy a projekt továbbfejleszti és megvalósítja a tervezett megoldásokat, a befektetők valószínűleg szorosan figyelik majd a további lehetőségeket, hogy részt vegyenek az eTukTuk növekedésében és sikerében a fejlődő kriptotérben.

Vásárolj TUK tokent itt

Ez is érdekelhet:

A környezetbarát eTukTuk már 3 millió dollárt gyűjtött

Egyre bikásabbak a kutyás érmék

Az AI kritpók egyesülnek, míg az eTukTuk bekapcsolta a rakétákat

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Folyamatosan csökken idehaza a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai alapján 2024. májusban is folytatódott a regisztrált álláskeresők számának folyamatos csökkenése, a regiszterben jelenleg mindössze 225,9 ezren szerepelnek, ami a rendszerváltás óta mért harmadik legalacsonyabb adat.
2024. 05. 28. 12:30
Megosztás:

Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romaniát

Romániai magyar üzletember, Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romániát - közölte hétfőn a Digi Romania.
2024. 05. 28. 12:00
Megosztás:

Nőtt a román GDP-arányos költségvetési hiány áprilisban

Románia GDP-arányos költségvetési hiánya 3,24 százalékra nőtt áprilisban - közölte a bukaresti pénzügyminisztérium hétfőn.
2024. 05. 28. 11:30
Megosztás:

Újabb jogszabályt hagyott jóvá az EU tanácsa

Az Európai Unió Tanácsa véglegesen jóváhagyta a nettó nulla kibocsátású iparról szóló jogszabályt, amelynek célja az, hogy az EU belső piaca alkalmas legyen megvalósítani az ipar szén-dioxid-mentességét - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 05. 28. 11:00
Megosztás:

3 hasznos tanács, ha hosszú távra tervezel a napelemmel

A klímaváltozás által előidézett problémák egyre többeket sarkallnak egy fenntarthatóbb életvitelre. Már a kisebb lépésekkel, mint a komposztálással, vagy a nejlonzacskók kerülésével is sokat segíŧünk a természetnek, de vannak olyanok, akik a következő szintre emelik a fenntarthatóságot.
2024. 05. 28. 10:30
Megosztás:

Ennyit költ egy átlagos magyar ember a TV nézésre - És Ön?

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.
2024. 05. 28. 10:00
Megosztás:

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.
2024. 05. 28. 09:30
Megosztás:

Az Algotech eladta a végső bónusz kör 30%-át, dominálva a Near Protocol és a Chainlink piacát

A blokklánc világában az innováció zúgása hallatszik, és az előértékesítések gyakran az első csatatér, ahol az ígéretes projektek bemutatják potenciáljukat. Az Algotech, az előértékesítési piac feltörekvő csillaga, nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy eladta végső bónuszkörének megdöbbentő 30%-át, ezzel magára hagyva olyan jól ismert szereplőket, mint a Near Protocol és a Chainlink. Nézzük meg közelebbről, mi teszi az Algotechot ilyen lenyűgöző erővé.
2024. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Kicsit erősödött a forint

Halvány erősödést ért el kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző délutáni jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 08:30
Megosztás:

Letették a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alap beruházásában megvalósuló Multifunkciós termelő és logisztikai inkubátor alapkövét

A Nyíregyháza városával hagyományosan jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva a XANGA Cégcsoport és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata – az MFB Invest Zrt-vel együttműködésben - létrehozta a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapot, amely a közösen kialakított fejlesztési stratégia mentén valósít meg több beruházást. Ez a projekt is ennek az együttműködésnek az eredménye.
2024. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.
2024. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Változásokat jelent be a Train Hungary vezetőségében a GRAMPET Csoport Călin Grațian vezérigazgató menesztését követően

A GRAMPET Csoport, Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb román tulajdonú magánvasúti holdingja bejelentette, hogy változások történtek a vállalatcsoporthoz tartozó, többek között Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában működő Train Hungary vezetőségében.
2024. 05. 28. 06:30
Megosztás:

Nyíregyházán építkezik a Xanga csoport

Termelő és logisztikai inkubátorcsarnok épül a Xanga csoport és Nyíregyháza önkormányzatának együttműködésében a város ipari parkjában, a mintegy négymilliárd forint értékű befektetés alapkövét hétfőn tették le a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a cégcsoport az MTI-vel.
2024. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás:

A legtöbb magyar ebbe a három országba utazik nyaralni idén!

Az Insura.hu legfrissebb felmérése szerint idén nyáron az ügyfelek 56 százaléka tervez külföldi utazást, többségük legalább egy hetes út keretében teszi majd ezt. A biztosításközvetítő társaság utasbiztosítási statisztikái szerint a nyaralási utazások az esetek felében Horvátországba, Olaszországba vagy Ausztriába irányulnak. Az utazni vágyók idén a tavalyinál 7-8 százalékkal magasabb utasbiztosítási díjakkal számolhatnak.
2024. 05. 28. 03:00
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!
2024. 05. 28. 02:30
Megosztás: