Sem a Bonk, sem a Dogwifhat, hanem ez a vezető mém érme lehet a következő kriptomilliomosok kulcsa

A Solana-alapú mém érmék hatalmas növekedési potenciált mutatnak, ahogy a kriptodeviza piac érik.

Sem a Bonk, sem a Dogwifhat, hanem ez a vezető mém érme lehet a következő kriptomilliomosok kulcsa

Miközben a Bonk és a Dogwifhat új magasságokba emelkednek, egy feltörekvő előértékesítési gyöngyszem, az Angry Pepe Fork kiemelkedik egyedi céljával, hogy közösségi motivációt hozzon a mém érme piacra a Conquer-to-Earn mechanizmusával együtt.

Szakértők szerint az Angry Pepe Fork lehet a következő 200-szoros mém érme a piacon, pozicionálva magát a 2024 legjobb kriptovalutái közé.

Angry Pepe Fork (APORK): Az izgalom visszatér a mémcoin piacra

A Solana-alapú mém érmék átvették az irányítást a mém érme piacon, és az Angry Pepe Fork (APORK) készen áll arra, hogy ezt a trendet továbbvigye. Bár az APORK a trending Pepe Coin után készült, ez az egyedi érme lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy visszavásárolják magukat, különösen azoknak, akik lemaradtak a natív Pepe Coin-ról.

Az Angry Pepe Fork azonban nem egy átlagos Solana-alapú mém érme. Valójában ez az érme arra lett tervezve, hogy olyasmit kínáljon, amit más hype-olt mém érmék nem: hasznosságot. Az APORK célja, hogy forradalmasítsa a mém érme piacot egy egyedi conquer-to-earn rendszerrel. Ennek a kiemelkedő rendszernek a célja, hogy egy olyan medencét hozzon létre, ahol a kripto rajongók egyszerűen a kriptóik stakelésével kollektíven kereshetnek, ahol az elért éves hozam (APY) növeli a legyőzött zombi mém érmék számát.

Hasznosságának hangsúlyozása érdekében az APORK tokenek teljes száma 1,9 milliárdra lesz rögzítve. Ez a lépés hosszú távú szűkösséget garantál, ami az APORK árának fokozatos növekedéséhez vezethet, ami igen eltér más mém érméktől. Ezenkívül az Angry Pepe Fork folyamatosan új együttműködéseket és partnerségeket keres, hogy további hasznosságot nyújtson az APORK ökoszisztémának, miközben növeli annak értékét és keresletét.

Az Angry Pepe Fork által bevezetett egyedi conquer-to-earn rendszer már az előértékesítési szakaszok kezdetétől élő lesz, lehetőséget adva a befektetőknek, hogy korán keresni kezdjenek. A csatatérverseny legbátrabb tagjai így APORK tokeneket és egyéb nyereményeket nyerhetnek elkötelezettségük szintjétől függően.

Angry Pepe Fork, Bonk és Dogwifhat kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Dogwifhat a hét legnagyobb kripto vesztesei között

A szélesebb kripto piaci eladási hullám közepette a Dogwifhat, a negyedik legnagyobb mém érme piaci kapitalizáció alapján, jelentős visszaesést tapasztal, kétszámjegyű veszteségeket rögzítve. Ennek következtében piaci kapitalizációja a kritikus 3 milliárd dolláros szint alá esett. Ráadásul a mém érme egy lépésre van attól, hogy a Floki kiszorítsa a negyedik legnagyobb mém érme pozíciójából.

Technikai elemzése azt mutatja, hogy a Dogwifhat érme felkészülhet egy emelkedő trendre. A WIF ára egy vízszintes csatornát formált. Ezek a trendvonalak egyértelmű és szimmetrikus módot kínálnak a kereskedésre, vásárlási és eladási pontokat biztosítva. Ha ez az ártrend folytatódik, a Dogwifhat ára elérheti a 4,3432 és 5,6428 dollár közötti ellenállási szintet. Ezzel a nézőponttal a Dogwifhat mém érme egy újabb legjobb kripto befektetés lehet 2024-ben.

A Bonk árfolyama felfelé mutat a piaci ingadozások ellenére is

A Bonk egy másik Solana-alapú mém érme, amely felkerült a szélesebb kriptovaluta piac címlapjaira. A mém érme jelentős áremelkedést tapasztalt, ami az általános bika piaci trendeknek tulajdonítható. Emellett a Bonk láncon belüli piaci tevékenységei is növekedtek, tükrözve a növekvő érdeklődést és bizalmat.

Sok szakértő bullish Bonk árelőrejelzéseket készített, jelezve, hogy a BONK érme egy közelgő rallyra készül, amit nyilvánvalóan a közelmúltbeli partnersége váltott ki. A Paris Musketeers-szel való együttműködés növelheti a Solana-alapú mém érme népszerűségét. Így a Bonk mém érme a 2024-es legjobb kriptók közé tartozik, amelyekbe érdemes befektetni.

Van-e az Angry Pepe Fork-nak elég potenciálja, hogy milliomosokat teremtsen a befektetőiből?

A Bonk és a Dogwifhat érmekkel ellentétben az Angry Pepe Forknak megvan a potenciálja, hogy 2024-ben milliómosokat teremtsen. Egy 200%-os potenciális növekedéssel az APORK-ba való befektetés minden bizonnyal a legokosabb lépés, mivel ez az érme célja, hogy csatlakozzon a befektetendő legjobb mém érmék listájához.

Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 06. 17. 18:30
Megosztás:

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás: