Nézd meg az 5 legjobb kriptovalutát 1 dollár alatt, amelyek akár százszorosára növelhetik a befektetésedet

A kriptovaluta-iparág mindig kínál lehetőséget befektetési projektekbe való beszállásra és jelentős nyereségek elérésére. Azonban a befektetésre kínált ezernyi csúcskategóriás kriptovaluta között nehéz lehet kiválasztani azokat a tokeneket, amelyek árfolyama meg fog ugrani.

Nézd meg az 5 legjobb kriptovalutát 1 dollár alatt, amelyek akár százszorosára növelhetik a befektetésedet

Miközben a kriptopiacot és számos token árszignáljait elemeztem, öt token tűnik ki, amelyek 2024-ben és azon túl felfelé ívelő projektjeik miatt emelkedni fognak. Az említett kriptovaluták közé tartoznak:

- KangaMoon (KANG)

- Kaspa (KAS)

- Ondo (ONDO)

- Hedera (HBAR)

- Ethena (ENA)

Vizsgáljuk meg részletesebben ezeket a tokeneket!

KangaMoon (KANG) – Egy hibrid Play-to-Earn és Mém Interaktív Platform

Mint egy feltörekvő meme projekt, a KangaMoon (KANG) az egyik legnagyobb, leginteraktívabb platform a blokkláncon, ahol a meme rajongók play-to-earn kalandokba kezdhetnek. A KangaMoon platform SocialFi szerkezete elősegíti a hasonló gondolkodású egyének közötti társas kapcsolatokat és kölcsönhatásokat. Eddig több mint 22 000 tag regisztrált a platformra, és további meme rajongók csatlakoznak a projekthez.

Közben a KangaMoon projekt KANG natív tokenje jelentős növekedést ért el hírnévben és népszerűségben a kriptokereskedők körében a presale kezdete óta. A népszerűség növekedését a token árának több mint 290%-os növekedése magyarázhatja, mivel a korai befektetők különböző mértékű ROI-kat realizáltak.

A KANG presale hatalmas potenciálját tekintve a befektetők akár 700%-os növekedést is láthatnak a token árában a presale lezárása előtt, és 100x növekedést 2024 végére. Így jó befektetési alternatívát jelenthet a KANG token megvásárlása a jövőbeli növekedés érdekében.

Jelenleg a befektetők 0.0196 dolláron vásárolhatják meg a KANG presale-t, amely minden vásárláshoz 10%-os bónuszt kínál. Összességében a projekt hatalmas lehetőséget kínál, hogy részesei legyenek a KANG korai befektetőinek, tekintve, hogy a korai befektetések a kiugró nyereségek forrásai.

Kaspa (KAS) – Magas blokklánc sebesség és fejlett biztonság egyensúlyozása

Kaspa kriptó árfolyam elemzés

A Kaspa (KAS) hálózat egy proof-of-work protokoll, amely egyedülálló képességgel bír a láncbiztonság biztosítására, miközben magas blokklánc sebességet generál. A Kaspa projekt egy nyílt forráskódú protokoll, amely követi a Bitcoin, Litecoin és egyéb megalapozott tokenek útját.

A Kaspa token 2021 novemberében indult, és 2024 első negyedévében folyamatos lendületet talált, amely februárban elérte az eddigi legmagasabb, 0.18 dolláros árat. Kaspa ára jelentős emelkedése 2024-ben arra utal, hogy a token mennyit érhet el az év vége előtt. A Kaspa ára a következő hetekben elérheti az 0,5 dollárt a megfelelő lökéssel, ami az egyik legjobb kriptotoken vásárlási lehetőségévé teszi 2024-ben.

Ondo (ONDO) – DeFi inkluzivitás előmozdítása DAppokon és láncszolgáltatásokon keresztül

Az ONDO Alapítvány egyedülálló és központú platform, amely intézményi szintű DeFi szolgáltatásokat nyújt, amelyek elősegítik a piaci hatékonyságot a láncban. Az Ondo decentralizált protokollján az Ondo natív token birtokosai részt vehetnek az Ondo DAO döntéshozatalában, amely felügyeli a projekt küldetését a DeFi termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés demokratizálására.

Az Ondo token erős hasznossága a protokollon árának és potenciáljának növekedését eredményezte. Kontextusként, az Ondo token ára több mint 340%-kal nőtt február kezdete óta, és március 31-én elérte az 1,05 dolláros minden idők legmagasabb árát. Az Ondo token növekvő potenciálja a kriptopiacban valószínűleg támogatást fog találni a következő hónapokban a 10 dolláros szint felett.

Hedera (HBAR) – A leggyakrabban használt hálózat DAppok létrehozására

A Hedera (HBAR) büszkén állítja magáról, hogy az a protokoll, amelyen keresztül a láncszervezetek hatékony DAppokat hozhatnak létre. A Hedera kiküszöböli az régebbi láncplatformok hiányosságait, mint az alacsony teljesítmény és a stabilitás hiánya. A Hedera segítségével a blokkláncon lévő platformok hatékonyabban, igazságosabban és erőteljesebben hozhatnak létre DAppokat.

Közben a Hedera token az egyik legnagyobb kriptotoken a piaci kapitalizáció alapján, mivel a CoinMarketCap top 50-ben szerepel, több mint 3 milliárd dolláros piaci értékkel. Habár a Hedera ára utoljára 2021 szeptemberében érte el csúcspontját, a token 2024-ben törekszik arra, hogy megdöntse ezt a rekordot, tekintettel a jelentős bikás hangulatra. Kontextusként, a Hedera ára márciusban érte el a 0,17 dollárt, amit utoljára 2022 júniusában ért el.

Ethena (ENA) – Élvonalbeli Ethereum-alapú DeFi Protokoll

Az Ethena (ENA) egy DeFi projekt, amely forradalmi megközelítést vezet be a DeFi szolgáltatások kezelésében az Ethereum hálózaton. A 2. rétegű skálázási megoldást és fejlett intelligens szerződéseket használva az Ethena javítja az on-chain tranzakciók sebességét, miközben csökkenti a tranzakciós díjakat. Az Ethena elősegíti a keresztlánc interoperabilitást is, így biztosítva a zökkenőmentes tranzakciókat több blokkláncon keresztül.

Az Ethena projekt natív tokenje jelentős jeleket mutat a közeljövőbeni jelentős magasságok elérésére. Az Ethena token április 2-án indult, és jelentős felfelé ívelő trendbe kezdett, amelynek során átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Az Ethena token piaci aktivitása növekedést mutat, ami arra utal, hogy közelgő árnövekedés várható. A jelenlegi pályán az Ethena ára elérheti az 5 dolláros szintet a következő hetekben, ami az egyik legjobb kriptotoken vásárlási lehetőséggé teszi 2024 második negyedévében.

Következtetés

A kriptopiacban a népszerű kriptoprojektek nem mindig garantálják a jelentős nyereséget. Ezért fontos, hogy olyan tokeneket próbáljunk ki, amelyek kevésbé ismertek, de hatalmas növekedési potenciállal bírnak. E tekintetben az említett tokenek néhányat képviselnek a legjobb kriptobefektetési alternatívák közül, amelyeket egy befektető kipróbálhat anélkül, hogy bankot robbantana.

Bár az öt felsorolt token mind magas növekedési potenciállal rendelkezik, a KangaMoon vitathatatlanul az egyik legnagyobb befektetési alternatíva még presale állapotban. Így a KangaMoon projektbe való befektetés növeli az ember befektetési portfólióját, miközben pozicionálja az embert a token exponenciális növekedési potenciálja számára.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Rekordmértékű hitelkihelyezés és dinamikus növekedés jellemezte az EXIM 2023-as évét

Minden eddiginél eredményesebben és rekord-hitelkihelyezéssel zárta a tavalyi évet az Eximbank Zrt. A bővülő hitelezésnek köszönhetően a tavalyi évben a bank mérlegfőösszege több mint 74%-kal 3642 milliárd forintra emelkedett, hitelállománya 50%-os bővüléssel megközelítette a kétbillió-ötszázmilliárd forintot az év végére – derül ki a frissen közzétett beszámolókból. A hitelfolyósítások összértéke tavaly közel egybillió-négyszáznegyvennégymilliárd forint volt, így a 2022. évi folyósítások két és félszeresét is meghaladta.
2024. 05. 19. 10:00
Megosztás:

Döntött a Kúria: fizessenek a pervesztesek!

Sokan ismerhetik akár saját kárukon azt a jelenséget, hogy a bíróságok jellemzően mérséklik a pernyertes számára megítélt ügyvédi munkadíjakat. Ezzel a pernyertesnek indokolatlan veszteséget kell elkönyvelnie, közvetetten pedig piactorzító hatása is van. Most a Kúria precedensértékű, tehát kötelező döntésben reagált erre a jelenségre. Nézzük előbb a legfontosabb fejleményeket, majd azt, hogy mindez hogyan hat a perstratégiára!
2024. 05. 19. 09:00
Megosztás:

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalom mellett esett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 68 088,24 ponton zárt pénteken, 1113,71 ponttal, 1,61 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 05. 19. 08:00
Megosztás:

Bikapiac a láthatáron: melyik kriptó fog legjobban emelkedni?

A Toncoin (TON) bullish pályát mutatott a legutóbbi on-chain teljesítménye nyomán, mivel a Total Value Locked (TVLK) megugrott, és a napi címek száma 500%-kal nőtt. Ezzel párhuzamosan a NEAR Protocol (NEAR) jelentős, 388,9%-os év eleje óta (YTD) tartó emelkedést tapasztalt, és a legújabb on-chart metrikák alapján hamarosan meghaladhatja a 10 dolláros értéket. A KangaMoon (KANG) egy lőértékesítési szakaszban lévő projekt, amely már több mint 6,7 millió dollárt gyűjtött, és értéke eddig 400%-kal emelkedett. Ahhoz, hogy megtudjuk, melyik a legjobb kriptovaluta befektetésre, mindhárom projektet egyenként megvizsgáljuk.
2024. 05. 19. 07:15
Megosztás:

Horvátország és Olaszország szinte mindent visz - Hová utazik a magyar idén?

A hosszú hétvégékén - például a pünkösdin - jellemzően egy-egy várost látogatnak meg az utasbiztosítással külföldre utazók magyarok. Tavaly pünkösdkor átlagosan 5 napra kötöttek biztosítást 8800 forintért - derül ki a Netrisk összeállításából, amelyből kiderül az is, melyek a legnépszerűbb célországok. Az első negyedévben egyébként a megkötött utasbiztosítások átlagdíja 9 százalékkal nőtt éves szinten.
2024. 05. 19. 07:00
Megosztás:

Már több mint négymilliárd forintot ér az Ötös- és Hatoslottó jackpotja

Bár idén már két szerencsés is örülhetett az Ötöslottó főnyereményének és további egy nyertes közel egy milliárd forintot vihetett haza a Hatoslottón, jelenleg két és fél hónapja nem volt telitalálatos szelvény a két legnépszerűbb számsorsjátékon. Így a hétvégén megnyerhető összeg összesen több mint négymilliárd forint lesz.
2024. 05. 19. 06:00
Megosztás:

A tanácsadók munkáját segítő compliance-szakemberként teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát.
2024. 05. 19. 05:00
Megosztás:

Számos ponton módosít a Viber a GVH eljárásának köszönhetően

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egy újabb globális technológiai cég magatartását korrigálta egy komplex intézkedéscsomaggal, amely összhangban van a legfrissebb adatvédelmi elvárásokkal is. A GVH által előírt kötelezettségek alapján a Viber alkalmazást üzemeltető Viber Media egy sor olyan intézkedés végrehajtását volt kénytelen vállalni, amelyeknek köszönhetően a fogyasztók könnyebben megismerhetik a platform jellemzőit és tudatosabb döntéseket hozhatnak a szolgáltatással kapcsolatban.
2024. 05. 19. 04:00
Megosztás:

Bálnák halmoznak fel Chainlinket (LINK), Rollblockot (RBLK) és Binance Coint (BNB) májusban – Mit tudhatnak ők?

A kripto bálnák mozgolódni kezdtek a legutóbbi medvepiacot követően. A Bitcoin 66 000 dollárra emelkedésével a szakértők úgy vélik, hogy több projekt is jelentős emelkedés elé nézhet az elkövetkező hetekben. Három projekt, amely már felkeltette a bálnák figyelmét, a Chainlink, a Rollblock és a Binance Coin (BNB). Mivel mindhárom projekt már pozitív tartományban van, a szakértők szerint jelentős emelkedésre lehet számítani, különösen a Rollblock esetében, amely több mint 720%-os hozamot is elérhet.
2024. 05. 19. 03:00
Megosztás:

Ön is kaphat 8.000 Ft havi nyugdíjemelést! Így kell igényelni

Mi az a méltányossági nyugdíj, és mit kell tudni róla? Mik a 2023-as jogszabályi háttér pontos részletei? Mint ahogy a jogszabályok általában, a méltányossági nyugdíjak szabályai is változtak 2023-ban. Fontos ismerni a pontos szabályokat, mert akár havi maximum 8.000 Ft-ot is igényelhetünk méltányossági emelésként. Hogyan lehet élni ezzel a lehetőséggel? Ki igényelheti, és milyen nyugdíj esetén használható ki ez az opció? Cikkünkben az ado.hu szakmai portál útmutatásai alapján részletesen bemutatjuk a témát.
2024. 05. 19. 02:00
Megosztás:

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás: