Nem nyersz a lottón? Itt az új magyar fejlesztés, amivel garantált találatod lesz!

Új, izgalmas játékmód érkezik a nemzeti lottótársaság legnépszerűbb számsorsjátékaihoz. A mai naptól elérhető okoskombinációt az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, továbbá az Eurojackpot esetében is választhatják azok a játékosok, akik kisebb értékű, de nagyobb eséllyel elnyerhető összegekért szállnak játékba.

Nem nyersz a lottón? Itt az új magyar fejlesztés, amivel garantált találatod lesz!

Az okoskombinációval megegyező játékmód külföldi lottótársaságok kínálatában is jelen van, ugyanakkor a hazai szerencsejátéktörténetben is találkozhattunk már hasonló megoldással. A Szerencsejáték Zrt. most egy olyan játékmódot dolgozott ki, amely izgalmasabbá és olcsóbbá teszi, ha valaki kombinálni kívánja a szerencseszámait kedvenc lottójátékán, ezzel is megújítva és fokozva a klasszikus játékokon nyújtott játékélményt.

Az okoskombinációs játék lényege, hogy garantált találatot biztosít a meghatározott feltételek teljesülése esetén, ezzel növeli az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremények elérésének esélyét is. A játékos választja meg, hogy melyik főnyeremény alatti nyerőosztályért és milyen feltétel vállalása mellett száll játékba.

A játékosnak 3+1 egy döntést kell meghoznia:

1. Mi az a főnyeremény alatti nyerőosztály, amivel már elégedett lenne (garantált találat)?

2. Mennyi szám eltalálását vállalja ennek eléréséért (eltalálandó számok)?

3. Hány számmal akar játszani (kombinációs számok darabszáma)?

+1 Saját számokkal vagy véletlen számokkal akar játszani? (interneten és önkiszolgáló játékmódban saját számokkal is játszható, földi hálózatban terminálon kizárólag gépi véletlen számokkal)

lottó játékok

Ezt követően a rendszer legenerálja azokat az alapjátékokat, melyekkel elérhető legalább a garantált találat, vagyis a játékos által kiválasztott nyerőosztály. A garantált találat elérésének feltétele, hogy legalább annyi számot talál el a játékos a megjátszott valamennyi kombinációs számával a kisorsolt lottószámok közül, amennyit előzetesen vállalt.

A garantált találat teljesülését egy matematikai séma biztosítja, ami alapján a rendszer legenerálta az okoskombinációs szelvényén lévő alapjátékokat. 

Az újonnan bevezetett játékmód azoknak a játékosoknak kedvez, akik eddig normál játékot játszottak, de szeretnék növelni az alacsonyabb nyerőosztályokban megnyerhető nyeremény elérésének esélyét, több döntési lehetőségre vágynak szelvényük összeállításához és matematikai sémákon alapuló stratégiákat is szívesen kipróbálnának.

A hagyományos kombinációs játékot ismerők számára pedig azért lehet vonzó az okoskombináció, mert ugyanannyi kombinációs szám mellett, olcsóbban tudnak majd játszani. Például Ötöslottón 8 kombinációs számot hagyományos kombinációs játékkal 56 alapjátékon, míg okoskombinációval (legalább 4-es garantált találatért) akár 5 alapjátékon is meg lehet játszani. 

„Noha hasonló megoldást alkalmaznak más külföldi lottótársaságok is, a Szerencsejáték Zrt. fejlesztésének értékét növeli, hogy vállalatunk az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó mellett a nemzetközi szervezésű Eurojackpotnál is úttörő jelleggel, elsőként teljes nyerőosztályokhoz is bevezeti az okoskombinációs játékot, ami a kétszámmezős struktúra miatt jelentett kihívást számunkra” – mondta dr. Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója.

ötöslottó hatoslottó

Az okoskombinációs játék előnyeit a nemzeti lottótársaság online platformjait használók, illetve a lottózás tradicionális formáját választó vásárlók egyaránt tapasztalhatják. A stratégiai igazgató hozzátette, hogy: „az Ötöslottó esetében 56, a Hatoslottónál 34, a Skandináv lottónál 26, míg az Eurojackpotnál 163 okoskombinációt kínálunk a játékosoknak, akik tetszőlegesen választhatják ki maguknak a legideálisabb összeállítást.

Mindegyik kínált okoskombinációra igaz, hogy 20 darabnál nem generál több alapjátékot így az okoskombinációs játék adott lottójátékon nem lesz drágább, mint egy maximális alapjátékszámmal feladott hagyományos szelvény.”

Lottó kalkulátor IDE kattintva érhető el

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 17. 19:30
Megosztás:

Alacsony forgalomban emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 175,35 pontos, 0,25 százalékos emelkedéssel 69 711,91 ponton zárt hétfőn.
2024. 06. 17. 19:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 06. 17. 18:30
Megosztás:

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás: