Miért váltanak a Binance Coin (BNB) tulajdonosok a Rollblock (RBLK) kriptovalutára a magasabb hozamok érdekében?

A Binance Coin (BNB) tulajdonosok mostanában egy figyelemre méltó tendenciát mutatnak, egyre többen váltanak Rollblock (RBLK) kriptovalutára a nagyobb profit reményében.

Miért váltanak a Binance Coin (BNB) tulajdonosok a Rollblock (RBLK) kriptovalutára a magasabb hozamok érdekében?

Ez a migráció a kreatív Rollblock platformnak köszönhető, amely fejlett staking mechanizmusokkal és erős biztonsági funkciókkal javított hozamesélyeket kínál. Nézzük meg, miért az egyik legjobb altcoin most a Rollblock, amit érdemes megvásárolni.

Rollblock: Az egyik legjobb altcoin, amibe most érdemes lehet befektetni

A Rollblock előértékesítésének harmadik szakasza már gyorsan elkel, ami hozzájárult a jelenlegi, több mint 760 000 dolláros bevételhez, és várhatóan júniusban eléri az 1 millió dolláros bevételi szintet. A befektetők kezdenek özönleni, mivel az RBLK token jobb befektetési potenciált mutat, mint a Binance Coin (BNB), hiszen a harmadik szakasz elérése után 40%-os áremelkedést tapasztalt.

A Rollblock ökoszisztémájának különlegessége a bevételmegosztási struktúrája, amely kiemeli az altcoin és GambleFi piacokon. A Rollblock heti bevételeinek akár harminc százalékát az RBLK tokenek visszavásárlására fordítja a nyílt piacon. Ezen kívül, a másik felét staking jutalmakra különíti el, jelentősen növelve a lehetséges befektetési hozamot az RBLK tulajdonosok számára. Ezeknek a tokeneknek a fele elégetésre kerül, csökkentve a teljes tokenkínálatot.

A Rollblock emellett biztonságos és átlátható játékélményt garantál a DeFi protokolljával és a blokklánc technológiával, amely a szívében helyezkedik el. A Rollblock DeFi technológiát használ, hogy biztonságos és átfogó játékélményt nyújtson felhasználóinak. Így a GambleFi token készen áll arra, hogy versenyezzen a vezető altcoinokkal az online játékpiacon.

A Rollblock további elkötelezettségét mutatja felhasználói bázisának bővítése iránt, hogy akár 20 kriptovalutát is támogat. Az RBLK token ára jelenleg 0,014 dollár, gyorsan emelkedett a harmadik előértékesítési szakaszba. A Rollblock várhatóan az év egyik legértékesebb altcoinjává válik, a szakértők előrejelzése szerint az előértékesítés végén 800%-os növekedést mutathat.

Rollblock, Binance Coin kruptó árfolyam elemzés és prognózis

Binance Coin árfolyam diagram elemzése

A Binance Coin árfolyam diagramja egy emelkedő háromszög mintát mutatott, amely az altcoin bullish trendjét jellemzi. Az emelkedő háromszög mintát egy vízszintes felső trendvonal, amely a csúcspontokat köti össze, és egy alsó trendvonal, amely az emelkedő mélypontokat köti össze, alkotja. Ez az emelkedő háromszög minta a Binance Coin ármozgásában folytatódik, ha a trend kitör a legközelebbi ellenállási szinten.

A Binance Coin árfolyama az írás idején 603 dollár volt. Ha a bullish lendület erősödik, a Binance Coin árfolyama elérheti a 634,6 és 804,5 dolláros ellenállási szinteket. Másrészt, ha az eladási lendület folytatódik, a Binance Coin árfolyama visszaeshet a 537,9 és 498,4 dolláros támasz szintekre. Közben, 2024. július 13-ra a Binance Coin árfolyama várhatóan 19,42%-kal emelkedik 723,08 dollárra egy friss árfolyam előrejelzés szerint.

Összegzés

A Rollblock kreatív jellemzői és kiváló előértékesítési teljesítménye sok befektető érdeklődését felkeltik, mivel a Binance Coin tulajdonosai egyre inkább a Rollblock felé fordulnak nagyobb hozamok keresése céljából. Az egyik legjobb altcoin most a Rollblock, amely egyedülálló bevételmegosztási modellel, gyors előértékesítési növekedéssel és nagy hozamlehetőségekkel rendelkezik.

Érdekes módon a Rollblock stratégiai token égetési és staking jutalmazási mechanizmusai erős befektetési lehetőséget teremtenek, amelyek lehetővé teszik, hogy heti bevételeinek akár 30%-át token visszavásárlásra használja fel. Ez a stratégia hosszú távú tartásra ösztönöz, és csökkenti a forgalomban lévő kínálatot, magasabb hozamokat kínálva az RBLK tulajdonosoknak.

Nem szeretnél lemaradni ennek az ígéretes altcoinnak az előértékesítéséről, amely a fellendülő online szerencsejáték-ipart kívánja kihasználni, amelynek értéke 2028-ra várhatóan meghaladja a 179 milliárd dollárt.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

Látogass el a Rollblock előértékesítésére

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/rollblockgroup

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás: