Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Szerencsenapok: Április 17-19.

A Kos jegyűek számára a hét közepén, különösen április 19-én, a csillagok kedvező állása egy váratlan lottónyereség lehetőségét vetíti előre. Ezen a napon különös szerencsével játszhatnak a számok, így ha lottóra adják a fejüket, nagyobb esélyük lehet a nyereményre. Egy rég nem látott ismerős is felbukkanhat ezen a héten, aki érdekes befektetési lehetőséget hozhat magával, így érdemes nyitott szemmel járni.

A hét szerencseszámai a 7, 14, 28 és 33, míg a szerencseállat a sólyom, amely bátorságot és messzemenő látásosságot szimbolizál.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a KOS-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Bika horoszkóp (április 20. - május 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 20.

A Bika szülöttei számára a hét eleje és vége lesz különösen szerencsés, ahol a pénzügyi lehetőségek váratlanul bonthatnak virágot. Április 20-án, egy kaparós sorsjegy meglepő nyereményt hozhat, így ha valaha, most érdemes kipróbálni a szerencséjüket ezen a területen. Ezenkívül egy pénzügyi tanácsadóval való váratlan találkozás értékes befektetési tippekkel ajándékozhatja meg őket. Szerencseszámaik a 5, 16, 22 és 29 lesznek, szerencseállatuk pedig a béka, amely a bőség és jólét jelképe.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Ikrek horoszkóp (május 21. - június 20.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

Az Ikrek jegyében születettek számára a hét közepén érdemes kipróbálniuk a bingót, különösen április 18-án, amikor is a szerencse különösen az ő oldalukon állhat. Egy régi ismerős, aki most már egy sikeres vállalkozás élén áll, új kapcsolatokkal és lehetőségekkel ajándékozhatja meg őket. Az Ikrek szerencseszámai ezen a héten a 3, 8, 19 és 27 lesznek, szerencseállatuk pedig a papagáj, ami a kommunikáció és a társaságkedvelés szimbóluma.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Rák horoszkóp (június 21. - július 22.)

heti horoszkóp

Szerencsenapok: Április 15, 21.

A Rák szülöttek számára különösen fontos lehet a hét eleje és vége, amikor a rulett asztalnál nagyobb szerencsére tehetnek szert, főleg április 21-én. Egy művészeti érzékkel megáldott személy is az útjukba kerülhet, aki új inspirációkat és lehetőségeket hozhat az életükbe. A hét szerencseszámai a 6, 17, 25 és 30, míg szerencseállatuk a macska, amely a rejtélyesség és intuíció jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet a RÁK-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Oroszlán horoszkóp (július 23. - augusztus 22.)

Szerencsenapok: Április 17, 19.

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a sportfogadás különösen szerencsés lehet ezen a héten, különösen a foci terén. A szerencse mellett egy híres sportolóval való találkozás is előfordulhat, aki értékes tanácsokkal láthatja el őket. A szerencseszámok, amiket érdemes figyelemmel kísérniük, a 1, 11, 21 és 29, míg szerencseállatuk az oroszlán, amely a bátorság és vezetés szimbóluma.

Az OROSZLÁN egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Szűz horoszkóp (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

A Szűz jegyűek számára a hét közepén érdemes online pókerezniük, különösen április 18-án, amikor is a kártyák kedvezően állhatnak számukra. Egy régi üzlettárs újra megkeresheti őket egy izgalmas projekt kapcsán, ami pénzügyi előnyöket is ígérhet. A szerencseszámok, amikre érdemes odafigyelniük, a 4, 15, 26 és 31, szerencseállatuk pedig a bagoly, a bölcsesség és tudás jelképe.

A SZŰZ pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Mérleg horoszkóp (szeptember 23. - október 22.)

Szerencsenapok: Április 15, 19.

A Mérleg jegy szülöttei számára a keno játék lehet a szerencse kulcsa, főleg április 19-én. Ezen a héten egy pénzügyi guruval való találkozás új távlatokat nyithat meg előttük, amely átformálhatja megtakarítási szokásaikat. Szerencseszámaik a 9, 18, 27 és 36 lesznek, szerencseállatuk pedig a delfin, amely az intelligencia és játékosság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a MÉRLEG pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

heti pénz horoszkóp

Skorpió horoszkóp (október 23. - november 21.)

Szerencsenapok: Április 16, 20.

A Skorpiók számára ezen a héten különösen az április 20-án esedékes nap lehet szerencsés, amikor a pénzügyi csillagok kedvezően állnak. A blackjack és más kártyajátékok kiemelkedően jövedelmezőek lehetnek számukra ezen a napon. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel, aki most már befolyásos üzletember, új kapcsolatokat és lehetőségeket hozhat. A szerencseszámok a 2, 12, 22 és 32, míg a szerencseállat a skorpió, amely az erő és az átalakulás jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a SKORPIÓ-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Nyilas horoszkóp (november 22. - december 21.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Nyilasok számára a hét eleje és közepe különösen szerencsés, április 18-án egy meglepő nyeremény a kaszinóban várható. Egy külföldi üzletemberrel való találkozás új horizontokat nyithat meg előttük, beleértve egy esetleges nemzetközi projektet is. A szerencseszámok a 3, 13, 23 és 33, míg szerencseállatuk a ló, amely a szabadság és kalandvágy jelképe.

A NYILAS pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Bak horoszkóp (december 22. - január 19.)

Szerencsenapok: Április 16, 19.

A Bak jegyűek számára az április 19-i nap különösen kedvező lehet, amikor is a pénzpiaci befektetések nagy nyereséget ígérnek. Egy váratlan meghívás egy exkluzív üzleti rendezvényre további kapcsolatépítési lehetőségeket kínálhat. Szerencseszámaik a 4, 14, 24 és 34, szerencseállatuk pedig a kecske, amely a kitartás és az elszántság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a BAK pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

Vízöntő horoszkóp (január 20. - február 18.)

Szerencsenapok: Április 17, 21.

A Vízöntők számára a hét vége lesz igazán ígéretes, április 21-én, amikor a technológiai részvényekben rejlő potenciál kiaknázása jelentős nyereséget hozhat. Egy innovatív gondolkodású új ismerős inspiráló ötleteket és friss perspektívákat hozhat. Szerencseszámaik a 5, 15, 25 és 35, szerencseállatuk pedig az elefánt, ami a bölcsesség és kitartás szimbóluma.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a VÍZÖNTŐ-nek, amiről IDE kattintva olvashat.

Halak horoszkóp (február 19. - március 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Halak jegyűek számára a hét eleje és közepe kínálja a legnagyobb pénzügyi lehetőségeket, különösen április 18-án, amikor a művészeti és kreatív befektetések különösen jövedelmezőek lehetnek. Egy régi művész barát újra felbukkanhat, aki friss inspirációval és esetleg egy közös projekt lehetőségével érkezik. A szerencseszámok a 6, 16, 26 és 36, míg szerencseállatuk a delfin, ami a kreativitás és érzékenység szimbóluma.

A HALAK pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Egymilliárd forintot biztosít a kormány a kávéházi cigányzene megőrzésére

Magyarország Kormánya közel 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segíti 500 cigányzenész vendéglátóhelyi foglalkoztatását négy hónapon keresztül, így növelve a programban részt vevő vendéglátóhelyek vonzerejét is. A Muzsikáló Magyarország program célja a hagyományos kávéházi cigányzene hagyományainak megőrzése és népszerűsítése. A Kormány összességében mintegy 15 milliárd forint értékű, a turizmus fejlesztését és versenyképességének erősítését célzó ágazati programot indított, ennek első eleme indul el most. A zenekarvezetők április 29-étől jelentkezhetnek a támogatásra.
2024. 04. 29. 21:00
Megosztás:

Átadták a megújított Szabadság téri játszóteret

Akadálymentes és mozgásfejlesztő játszóeszközökkel, négy új fával és majdnem 900 négyzetméternyi zöldfelülettel átadták a klímatudatosan megújított Szabadság téri játszóteret - közölte Budapest V. kerületének önkormányzata hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 29. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak az európai tőzsdék

Vegyes zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 04. 29. 19:30
Megosztás:

Történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26 százalékos emelkedéssel, 67 885,92 ponton, történelmi csúcson zárt hétfőn.
2024. 04. 29. 19:00
Megosztás:

McKesson, Cardinal Health, Cencora: három óriás uralja az amerikai gyógyszer nagykereskedelmi piacot

A magyar befektetők talán kevéssé ismerik az amerikai gyógyszer nagy- és kiskereskedelmi piacot.
2024. 04. 29. 18:30
Megosztás:

Jó évet zárt tavaly az OXO Technologies Holding Nyrt.

Az OXO Technologies Holding Nyrt. a 2023-as üzleti évet 943 171 euró adózás utáni eredménnyel zárta, eszközállománya pedig 2 millió euróval 16,182 millió euróra nőtt - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend piacán jegyzett, tőkebefektető vállalat hétfőn.
2024. 04. 29. 18:00
Megosztás:

Erősödéssel indítottak az amerikai tőzsdék

Pluszban nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 04. 29. 17:30
Megosztás:

A Pensum Group huszonkétmillió forint osztalékot fizet

A Pensum Group Nyrt. 22 millió forint, részvényenként 11 forint osztalékot fizet a 2023-as üzleti évre - közölte a humánerőforrás-szolgáltatásokkal foglalkozó társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 29. 17:00
Megosztás:

Az Országgyűlés elfogadta a GVH 2023-as beszámolóját

Az Országgyűlés gazdasági bizottsága elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2023. évi tevékenységéről szóló beszámolóját - közölte a GVH hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 16:30
Megosztás:

A kormány elkötelezett a biztonságos munkahelyek mellett

A kormány elköteleztetett a foglalkoztatás bővítése mellett, hogy minél több munkavállaló dolgozhasson, de csak egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkahelyeken - mondta Zöld-Nagy Viktória, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára hétfőn Budapesten, a veszélyes anyagok kezeléséről rendezett szakmai konferencián.
2024. 04. 29. 16:00
Megosztás:

A hazai vállalkozások helyzetéről folytatott tárgyalást Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétfőn hivatalában fogadta Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökét, az egyeztetés folyamán a felek a magyar gazdaság aktuális helyzete mellett áttekintették a magyarországi vállalatok versenyképességét befolyásoló hazai és nemzetközi gazdasági folyamatokat, a rövid és hosszú távú célokat, kihívásokat - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 15:30
Megosztás:

Technológiai fejlesztések szükségeltetnek a termelésben

A technológiai fejlesztések megszüntethetik a nemzetközi nagyvállalatok, valamint a magyar kis- és közepes vállalkozások közötti termelékenységi különbséget - mondta a nemzetgazdasági miniszter a Smart Manufacturing Festival (Smartman) hétfői záróeseményén Budapesten.
2024. 04. 29. 15:00
Megosztás:

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az unióban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése szerint.
2024. 04. 29. 14:30
Megosztás:

Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek kereskedelmi megállapodást készül kötni

Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek a hétfőn kiadott közös közlemény szerint befejezte a piacra jutást kölcsönösen megkönnyítő kétoldalú kereskedelmi megállapodás aláírását előkészítő tárgyalásokat.
2024. 04. 29. 14:00
Megosztás:

Zugpénzváltót bírságoltak meg Hévízen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 28 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a hévízi Ajsa-Kühne Kft.-re és azonnali hatállyal megtiltotta a felügyeleti engedély nélküli pénzváltási tevékenység folytatását - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 13:30
Megosztás:

Kiosztották a Szakma Sztár Fesztivál díj nyerteseit

Az idei Szakma Sztár Fesztivál zárónapján 21 agrárszakmában 63 diák részesült elismerésben - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 13:00
Megosztás:

Elindul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram

Újabb, a magyar gazdaságot, a kis- és közepes vállalkozásokat erősítő programot indít a kormány. Keddtől indul a GINOP Plusz program 1. prioritásához tartozó KKV Technológia Plusz Hitelprogram - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 29. 12:30
Megosztás:

A Mol Vagyonkezelő Kft. és a Trevelin Holding Zrt. felvásárolta a Waberer's tizenöt százalékát

A Trevelin Holding és a Mol tulajdonában lévő Mol Vagyonkezelő Kft. megvette a Waberer's International Nyrt. részvényeinek 15 százalékos csomagját - közölte a Waberer's a tőzsde honlapján hétfőn.
2024. 04. 29. 12:00
Megosztás:

Javítja hazánk versenyképességét a Neumann János Program

Magyarország versenyképességét erősítik a Neumann János Program 340 milliárd forint keretösszegű pályázatai - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára a Tv2 Mokka című műsorában hétfőn reggel.
2024. 04. 29. 11:30
Megosztás: