Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Kos horoszkóp (március 21. - április 19.)

Szerencsenapok: Április 17-19.

A Kos jegyűek számára a hét közepén, különösen április 19-én, a csillagok kedvező állása egy váratlan lottónyereség lehetőségét vetíti előre. Ezen a napon különös szerencsével játszhatnak a számok, így ha lottóra adják a fejüket, nagyobb esélyük lehet a nyereményre. Egy rég nem látott ismerős is felbukkanhat ezen a héten, aki érdekes befektetési lehetőséget hozhat magával, így érdemes nyitott szemmel járni.

A hét szerencseszámai a 7, 14, 28 és 33, míg a szerencseállat a sólyom, amely bátorságot és messzemenő látásosságot szimbolizál.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a KOS-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Bika horoszkóp (április 20. - május 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 20.

A Bika szülöttei számára a hét eleje és vége lesz különösen szerencsés, ahol a pénzügyi lehetőségek váratlanul bonthatnak virágot. Április 20-án, egy kaparós sorsjegy meglepő nyereményt hozhat, így ha valaha, most érdemes kipróbálni a szerencséjüket ezen a területen. Ezenkívül egy pénzügyi tanácsadóval való váratlan találkozás értékes befektetési tippekkel ajándékozhatja meg őket. Szerencseszámaik a 5, 16, 22 és 29 lesznek, szerencseállatuk pedig a béka, amely a bőség és jólét jelképe.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Ikrek horoszkóp (május 21. - június 20.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

Az Ikrek jegyében születettek számára a hét közepén érdemes kipróbálniuk a bingót, különösen április 18-án, amikor is a szerencse különösen az ő oldalukon állhat. Egy régi ismerős, aki most már egy sikeres vállalkozás élén áll, új kapcsolatokkal és lehetőségekkel ajándékozhatja meg őket. Az Ikrek szerencseszámai ezen a héten a 3, 8, 19 és 27 lesznek, szerencseállatuk pedig a papagáj, ami a kommunikáció és a társaságkedvelés szimbóluma.

A BIKA egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Rák horoszkóp (június 21. - július 22.)

heti horoszkóp

Szerencsenapok: Április 15, 21.

A Rák szülöttek számára különösen fontos lehet a hét eleje és vége, amikor a rulett asztalnál nagyobb szerencsére tehetnek szert, főleg április 21-én. Egy művészeti érzékkel megáldott személy is az útjukba kerülhet, aki új inspirációkat és lehetőségeket hozhat az életükbe. A hét szerencseszámai a 6, 17, 25 és 30, míg szerencseállatuk a macska, amely a rejtélyesség és intuíció jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet a RÁK-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Oroszlán horoszkóp (július 23. - augusztus 22.)

Szerencsenapok: Április 17, 19.

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a sportfogadás különösen szerencsés lehet ezen a héten, különösen a foci terén. A szerencse mellett egy híres sportolóval való találkozás is előfordulhat, aki értékes tanácsokkal láthatja el őket. A szerencseszámok, amiket érdemes figyelemmel kísérniük, a 1, 11, 21 és 29, míg szerencseállatuk az oroszlán, amely a bátorság és vezetés szimbóluma.

Az OROSZLÁN egy jövedelmező ötletet találhat ITT.

Szűz horoszkóp (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerencsenapok: Április 16-18.

A Szűz jegyűek számára a hét közepén érdemes online pókerezniük, különösen április 18-án, amikor is a kártyák kedvezően állhatnak számukra. Egy régi üzlettárs újra megkeresheti őket egy izgalmas projekt kapcsán, ami pénzügyi előnyöket is ígérhet. A szerencseszámok, amikre érdemes odafigyelniük, a 4, 15, 26 és 31, szerencseállatuk pedig a bagoly, a bölcsesség és tudás jelképe.

A SZŰZ pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Mérleg horoszkóp (szeptember 23. - október 22.)

Szerencsenapok: Április 15, 19.

A Mérleg jegy szülöttei számára a keno játék lehet a szerencse kulcsa, főleg április 19-én. Ezen a héten egy pénzügyi guruval való találkozás új távlatokat nyithat meg előttük, amely átformálhatja megtakarítási szokásaikat. Szerencseszámaik a 9, 18, 27 és 36 lesznek, szerencseállatuk pedig a delfin, amely az intelligencia és játékosság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a MÉRLEG pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

heti pénz horoszkóp

Skorpió horoszkóp (október 23. - november 21.)

Szerencsenapok: Április 16, 20.

A Skorpiók számára ezen a héten különösen az április 20-án esedékes nap lehet szerencsés, amikor a pénzügyi csillagok kedvezően állnak. A blackjack és más kártyajátékok kiemelkedően jövedelmezőek lehetnek számukra ezen a napon. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel, aki most már befolyásos üzletember, új kapcsolatokat és lehetőségeket hozhat. A szerencseszámok a 2, 12, 22 és 32, míg a szerencseállat a skorpió, amely az erő és az átalakulás jelképe.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a SKORPIÓ-nak, amiről IDE kattintva olvashat.

Nyilas horoszkóp (november 22. - december 21.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Nyilasok számára a hét eleje és közepe különösen szerencsés, április 18-án egy meglepő nyeremény a kaszinóban várható. Egy külföldi üzletemberrel való találkozás új horizontokat nyithat meg előttük, beleértve egy esetleges nemzetközi projektet is. A szerencseszámok a 3, 13, 23 és 33, míg szerencseállatuk a ló, amely a szabadság és kalandvágy jelképe.

A NYILAS pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Bak horoszkóp (december 22. - január 19.)

Szerencsenapok: Április 16, 19.

A Bak jegyűek számára az április 19-i nap különösen kedvező lehet, amikor is a pénzpiaci befektetések nagy nyereséget ígérnek. Egy váratlan meghívás egy exkluzív üzleti rendezvényre további kapcsolatépítési lehetőségeket kínálhat. Szerencseszámaik a 4, 14, 24 és 34, szerencseállatuk pedig a kecske, amely a kitartás és az elszántság szimbóluma.

Egy Sárkány lehet a BAK pénzének kovácsa, ahogyan arról IDE kattintva olvashat.

Vízöntő horoszkóp (január 20. - február 18.)

Szerencsenapok: Április 17, 21.

A Vízöntők számára a hét vége lesz igazán ígéretes, április 21-én, amikor a technológiai részvényekben rejlő potenciál kiaknázása jelentős nyereséget hozhat. Egy innovatív gondolkodású új ismerős inspiráló ötleteket és friss perspektívákat hozhat. Szerencseszámaik a 5, 15, 25 és 35, szerencseállatuk pedig az elefánt, ami a bölcsesség és kitartás szimbóluma.

Izgalmas pénzügyi ötlet lehet a VÍZÖNTŐ-nek, amiről IDE kattintva olvashat.

Halak horoszkóp (február 19. - március 20.)

Szerencsenapok: Április 15, 18.

A Halak jegyűek számára a hét eleje és közepe kínálja a legnagyobb pénzügyi lehetőségeket, különösen április 18-án, amikor a művészeti és kreatív befektetések különösen jövedelmezőek lehetnek. Egy régi művész barát újra felbukkanhat, aki friss inspirációval és esetleg egy közös projekt lehetőségével érkezik. A szerencseszámok a 6, 16, 26 és 36, míg szerencseállatuk a delfin, ami a kreativitás és érzékenység szimbóluma.

A HALAK pénzügyeit egy kutya vezérelheti, például úgy, ahogyan ITT írtunk róla.

Folyamatosan csökken idehaza a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai alapján 2024. májusban is folytatódott a regisztrált álláskeresők számának folyamatos csökkenése, a regiszterben jelenleg mindössze 225,9 ezren szerepelnek, ami a rendszerváltás óta mért harmadik legalacsonyabb adat.
2024. 05. 28. 12:30
Megosztás:

Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romaniát

Romániai magyar üzletember, Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romániát - közölte hétfőn a Digi Romania.
2024. 05. 28. 12:00
Megosztás:

Nőtt a román GDP-arányos költségvetési hiány áprilisban

Románia GDP-arányos költségvetési hiánya 3,24 százalékra nőtt áprilisban - közölte a bukaresti pénzügyminisztérium hétfőn.
2024. 05. 28. 11:30
Megosztás:

Újabb jogszabályt hagyott jóvá az EU tanácsa

Az Európai Unió Tanácsa véglegesen jóváhagyta a nettó nulla kibocsátású iparról szóló jogszabályt, amelynek célja az, hogy az EU belső piaca alkalmas legyen megvalósítani az ipar szén-dioxid-mentességét - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 05. 28. 11:00
Megosztás:

3 hasznos tanács, ha hosszú távra tervezel a napelemmel

A klímaváltozás által előidézett problémák egyre többeket sarkallnak egy fenntarthatóbb életvitelre. Már a kisebb lépésekkel, mint a komposztálással, vagy a nejlonzacskók kerülésével is sokat segíŧünk a természetnek, de vannak olyanok, akik a következő szintre emelik a fenntarthatóságot.
2024. 05. 28. 10:30
Megosztás:

Ennyit költ egy átlagos magyar ember a TV nézésre - És Ön?

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.
2024. 05. 28. 10:00
Megosztás:

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.
2024. 05. 28. 09:30
Megosztás:

Az Algotech eladta a végső bónusz kör 30%-át, dominálva a Near Protocol és a Chainlink piacát

A blokklánc világában az innováció zúgása hallatszik, és az előértékesítések gyakran az első csatatér, ahol az ígéretes projektek bemutatják potenciáljukat. Az Algotech, az előértékesítési piac feltörekvő csillaga, nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy eladta végső bónuszkörének megdöbbentő 30%-át, ezzel magára hagyva olyan jól ismert szereplőket, mint a Near Protocol és a Chainlink. Nézzük meg közelebbről, mi teszi az Algotechot ilyen lenyűgöző erővé.
2024. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Kicsit erősödött a forint

Halvány erősödést ért el kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző délutáni jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 08:30
Megosztás:

Letették a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alap beruházásában megvalósuló Multifunkciós termelő és logisztikai inkubátor alapkövét

A Nyíregyháza városával hagyományosan jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva a XANGA Cégcsoport és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata – az MFB Invest Zrt-vel együttműködésben - létrehozta a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapot, amely a közösen kialakított fejlesztési stratégia mentén valósít meg több beruházást. Ez a projekt is ennek az együttműködésnek az eredménye.
2024. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.
2024. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Változásokat jelent be a Train Hungary vezetőségében a GRAMPET Csoport Călin Grațian vezérigazgató menesztését követően

A GRAMPET Csoport, Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb román tulajdonú magánvasúti holdingja bejelentette, hogy változások történtek a vállalatcsoporthoz tartozó, többek között Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában működő Train Hungary vezetőségében.
2024. 05. 28. 06:30
Megosztás:

Nyíregyházán építkezik a Xanga csoport

Termelő és logisztikai inkubátorcsarnok épül a Xanga csoport és Nyíregyháza önkormányzatának együttműködésében a város ipari parkjában, a mintegy négymilliárd forint értékű befektetés alapkövét hétfőn tették le a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a cégcsoport az MTI-vel.
2024. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás:

A legtöbb magyar ebbe a három országba utazik nyaralni idén!

Az Insura.hu legfrissebb felmérése szerint idén nyáron az ügyfelek 56 százaléka tervez külföldi utazást, többségük legalább egy hetes út keretében teszi majd ezt. A biztosításközvetítő társaság utasbiztosítási statisztikái szerint a nyaralási utazások az esetek felében Horvátországba, Olaszországba vagy Ausztriába irányulnak. Az utazni vágyók idén a tavalyinál 7-8 százalékkal magasabb utasbiztosítási díjakkal számolhatnak.
2024. 05. 28. 03:00
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!
2024. 05. 28. 02:30
Megosztás: