Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A Solana mém érme Sealana ($SEAL) nagy lendülettel fordul rá az előértékesítés utolsó hetére, hiszen már több mint 4 millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A már több mint 4 millió dollárt gyűjtött Sealana ($SEAL) előértékesítés az utolsó hetébe lép, az elemzők pedig erős teljesítményre számítanak a bevezetés után.

Az előértékesítés zárása június 25-én esedékes, a befektetőknek így már csak nem egész nyolc napjuk maradt, ha 0,022 dolláros fix áron szeretnének Sealana tokeneket vásárolni. Ezután a SEAL tőzsdére lép, a vezető elemzők pedig arra számítanak, hogy folytatódik tovább az előértékesítés sikere.

Az elemzők szerint a Sealana a következő SLOTH

A Solana mém érmék körében már számos sikertörténet született. Ezek az érmék szintén előértékesítésben indultak, a tőzsdére lépés után pedig óriási nyereséget értek el. A Slothana az egyik legfrissebb ilyen token, ami az előértékesítése alatt 15 millió dollárt gyűjtött, a tőzsdére lépés után pedig hatszoros növekedést produkált.

Sok elemző fedezett fel hasonlóságot a Slothana és a Sealana között (a nevükön kívül), és a Sealana számára is hasonló tőzsdei sikerre számítanak. Egy nemrég készült YouTube videójában Zach Humphries egyenesen „a következő Slothanának” hívta a Sealanát.

Kiemelte, hogy a Slothana mennyire sikeres előértékesítést bonyolított, és azt is hozzátette, hogy hasonlóra számíthatunk a Sealana esetében is. „Szóval eddig SLOTH volt a Solanán, most SEAL van a Solanán. Sosem tudhatod, hogy mi lesz ezekkel a mém érmékkel. Ők lehetnek a következő Pepe, Dogwifhat vagy Bonk.”

Nem Zach az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy a fóka témájú mém érme többszörösére növekedhet. A Cryptonews YouTube csatorna például a Sealanát az új 100-szoros Solana mém érmének nevezte. Az izgalmat pedig nem csak a SLOTH hasonlóság okozza.

Megnézem a Sealana oldalát

A Sealana virágzik a közösségi médiában 

A Sealana vadiúj szintre emelte a „mém érme” kifejezést. A projekt közösségi média fiókjai dugig vannak humoros mém tartalmakkal.

Az Egyesült Államok politikai történéseivel összekapcsolt MAGA mozgalomra reflektáló utalások, a South Park hasonlóság és az általános bugyutaság érzése gyorsan elnyerte a rajongók szívét.

A Sealanát már több mint 11 000-en követik az X/Twitteren, a projekt Telegram csoportjában pedig 10 000 tag található. A Sealana weboldalán egy kicsit jobban megismerhetjük a közösségi média felhajtás mögötti okokat.

Sealana egy lelkes fóka, aki él-hal a gyorsételekért, ideje jelentős részét pedig az anyja pincéjében tölti, és mém érmékkel kereskedik. A degenektől mondhatni már megszokott életmódot éli, és azt reméli, hogy egyszer elég pénzt kereshet ahhoz, hogy kiköltözhessen a pincéből és vehessen egy Lambot.

Az ilyesfajta életstílus számos Solana mém érme kereskedővel rezonál, így hát nem meglepő, hogy ekkora támogatást kap a projekt. Az elmúlt hónapok során a Solana kivívta a kripto piacok elismerését.

Az alacsony díjak és a gyors tranzakciók megkönnyítik a mém érme kereskedést, sokan pedig a megosztóbb érmék felé fordulnak. A Sealana humoros posztjai ezzel a jelenséggel rezonálnak.

Megnézem a Sealana oldalát

A Solana mém érme meta egyre csak nő

Bőséges likviditás áll a Sealana rendelkezésére a Solanán, ez pedig valószínűleg még tovább fog nőni. A Solana mém érme piac a CoinGecko adatai szerint 7,6 milliárd dolláros értékkel bír.

A legnagyobb Solana mém érme, a Dogwifhat 2,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. Az elmúlt hónapok során pedig számtalan lehetőség kínálkozott a szemfüles befektetők előtt. A Beercoin előértékesítése például májusban zárult, mára pedig már több mint tízszeres áron forog, piaci kapitalizációja 155 millió dollár.

dogwifhat kriptó árfolyam grafikon

Eközben megjelent a Mother Iggy nevű mém érme is a Solanán, aminek jelenleg 142 milliós piaci kapitalizációja van. A mai napon elképesztő, 33%-os növekedést könyvelhet el.

Az ökoszisztéma folyamatos fejlődésben van, ami azt mutatja, hogy a Solana növekedése egy ideig még valószínűleg nem fog lelassulni, ez pedig remek hír a Sealana számára.

A legújabb hírek szerint a legnagyobb vagyonkezelő a világon, a BlackRock egy Solana tőzsdei alapra (ETF) pályázik.

Ezzel bárki – beleértve a Wall Street kereskedőit is – közvetlenül a tőzsdén keresztül zökkenőmentesen hozzáférhetne a Solanához. Ettől az érme likviditása az egekbe szökne, ami az ökoszisztéma többi tokenje számára is előnyös lehet.

Az Atlas névre hallgató népszerű elemző úgy gondolja, hogy a Solana megduplázhatja értékét, ha elfogadásra kerülnek a SOL ETF-ek. Arra számít, hogy számos Solana token 50-100-szoros növekedést produkál majd.

A Sealana rezonanciája a Solana közösséggel és az új ökoszisztéma által kínált likviditás hosszú távú növekedést kínálhat a projekt számára.

Mindemellett a token rövid távú kilátásai is fényesek, az előértékesítés hatalmas sikert aratott és a tőzsdei bevezetésig már csak néhány nap van.

A Sealana az előértékesítésben nemcsak a Solanán, de az Ethereumon is elérhető. Az oldal támogatja a SOL, ETH, USDC, USDT érméket, illetve a bank- és hitelkártyás fizetéseket.

Ha szeretnél többet megtudni a projektről, látogass el a Sealana előértékesítés oldalára. Csatlakozz te is a Sealana közösséghez és vásárolj $SEAL tokeneket most, amíg még kedvezményes áron teheted meg!

Megnézem a Sealana oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás:

Az áram ára 10-szeresére ugrott néhány óra alatt! A nagy meleg miatti fogyasztás növekedése az ok

2024. július 18-án este 20 és 21 óra között 999 eurós megawattóránkénti (MWh) nagykereskedelmi áramár alakult ki HUPX magyar áramtőzsdén, ami a nagy meleg mellett az időjárástól független erőművek európai szinten való fejlesztésének elmaradása és az elégtelen tárolókapacitás számlájára írható fel.
2024. 07. 19. 01:00
Megosztás: