Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Kos (március 21. - április 19.)

Kos, ezen a héten a pénzügyi helyzeted ragyogó lehetőségeket rejt magában. Hétfőn egy régi ismerősöd keres meg, aki egy befektetési ötlettel áll elő, amitől elsőre tartózkodsz, de végül nagy haszonnal kecsegtet. Szerdán egy váratlan pénzösszeg üti a markodat, amit egy régi üzleti ügy lezárása hoz meg. Pénteken a lottón való szerencsepróbálás különösen kedvező lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 7, 19, 34

Szerencsés állat: katicabogár (ha meglátod, aznap vegyél egy lottót)

Szerencse pénzed IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

A pénzhoroszkóp szerint a Bika, a hét elején egy váratlan üzleti ajánlat érkezik, amely jelentős pénzügyi növekedést ígér. Csütörtökön egy baráti összejövetelen ismerkedsz meg valakivel, aki segít egy régóta dédelgetett projekted elindításában. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mivel ekkor különösen kedvező a csillagok állása.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 12, 28, 44

Szerencsés állat: Fehér nyúl (ha melátod valahol, aznap vegyél egy kaparós sorsjegyet)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Ikrek, a hét során egy váratlan utazás hozhat pénzügyi szerencsét. Kedden egy hosszú ideje halogatott üzleti tárgyalás végre sikerrel zárul, amely nagy pénzügyi előnyt hoz. Pénteken találkozol egy inspiráló személlyel, aki új irányba tereli a karrieredet. Vasárnap a lottózás kifejezetten szerencsés lehet számodra.

- Szerencsés napok: Kedd, Péntek, Vasárnap

- Szerencseszámok: 5, 21, 37

- Szerencsés állat: pillangó (ha látsz egyet, azonnal vegyél egy sorsjegyet)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

pénzügyi heti horoszkóp

Rák (június 21. - július 22.)

Rák, ezen a héten egy régi barát keres meg egy izgalmas üzleti ajánlattal. Szerdán egy családi összejövetelen hallasz egy remek befektetési lehetőségről, amit érdemes megfontolnod. Pénteken érdemes kipróbálnod a lottót, mivel a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 3, 16, 29

Szerencsés állat: kecske (ha látsz egyet, aznap adj fel egy hatos lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A pénzügyi horoszkóp alapján az Oroszlán, a hét folyamán egy új üzleti lehetőség kínálkozik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta tervezett projekt kap zöld utat, ami jelentős anyagi hasznot hoz. Csütörtökön egy váratlan találkozás révén pénzügyi szerencsére lelsz. Szombaton próbáld ki a lottót, mert a szerencse most melléd szegődik.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 10, 23, 40

Szerencsés állat: hangya (ha mászik rajtad egy, aznap adj fel egy lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szűz, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi befektetés térül meg, ami nagy örömmel tölt el. Szerdán egy munkatársad oszt meg veled egy remek üzleti tippet, amit érdemes megfontolnod. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 6, 14, 27

Szerencsés állat: Szürke farkas

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

heti horoszkóp pénzügyek szerencse

Mérleg, a hét során egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta húzódó projekt végre révbe ér, ami jelentős anyagi nyereséggel jár. Csütörtökön egy barátod keres meg egy remek befektetési tippel. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mert a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 9, 18, 31

Szerencsés állat: Fehér galamb (ha leszáll előtted, azonnal adj fel egy ötös lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Skorpió, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi üzleti ügy zárul le, ami nagy anyagi haszonnal jár. Szerdán egy kollégád oszt meg veled egy remek üzleti tippet. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 8, 22, 35

Szerencsés állat: Fekete macska (ha átmegy előtted az utcán, aznap vegyél egy sorsjegyet vagy lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Nyilas, a hét folyamán egy új üzleti lehetőség kínálkozik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta tervezett projekt kap zöld utat, ami jelentős anyagi hasznot hoz. Csütörtökön egy váratlan találkozás révén pénzügyi szerencsére lelsz. Szombaton próbáld ki a lottót, mert a szerencse most melléd szegődik.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 11, 25, 38

Szerencsés állat: fehér kiskutya (ha látsz egyet az utcán, adj fel egy skandi lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva

Bak (december 22. - január 19.)

Bak, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi befektetés térül meg, ami nagy örömmel tölt el. Szerdán egy munkatársad oszt meg veled egy remek üzleti tippet, amit érdemes megfontolnod. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 4, 15, 28

Szerencsés állat: Barna medve

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Vízöntő, a hét során egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta húzódó projekt végre révbe ér, ami jelentős anyagi nyereséggel jár. Csütörtökön egy barátod keres meg egy remek befektetési tippel. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mert a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 13, 24, 39

Szerencsés állat: béka (ha látsz egy békát, vegyél egy lottót azonnal)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Halak (február 19. - március 20.)

Halak, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi üzleti ügy zárul le, ami nagy anyagi haszonnal jár. Szerdán egy kollégád oszt meg veled egy remek üzleti tippet. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 2, 17, 30

Szerencsés állat: veréb (ha látsz egy verebet morzsát csipegetni, az sok pénzt jelent Neked hamarosan)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás: