Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Pénz és szerencse horoszkóp a most induló hétre vonatkozóan. A horoszkóp érvényessége: 2024. március 4. - 2024. március 10. között. Mire számíthatunk a csillagok állása alapján a pénz és szerencse területén? Lássuk!

Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Kos pénz, szerencse horoszkóp

A Kosoknak ez a hét egy kis kihívást hoz a pénzügyek terén. Lehet, hogy néhány váratlan kiadás felbukkan az életedben, ami kicsit megnehezítheti a dolgokat. Ne ess kétségbe, próbálj meg spórolni, és kreatív megoldásokat találni a problémákra. Egy kis szerencse jöhet a szerencsejátékokban, de ne fektess túl sok pénzt be, csak azért, mert úgy érzed, hogy ma a szerencse veled van. A szerencsés számaid: 7, 14, 21.

Bika pénz, szerencse horoszkóp

A Bika jegyűeknek ez a hét lehetőséget kínál egy kis extra bevételre. Talán valami váratlan pénzösszeg érkezik hozzád, vagy egy régi befektetés váratlanul kifizetődik. Legyen óvatos a nagyobb kiadásokkal és ne költsd el az összeget egy csapásra. Most a gyors meggazdagodás helyett inkább az apró lépések fontosak. Kaparós sorsjegy vásárlása szerencsés lehet most számodra. A szerencsés számaid: 4, 12, 18.

Rák pénz, szerencse horoszkóp

heti pénz és szerencse horoszkóp

A Rákoknak ez a hét egy kicsit változékony lehet a pénzügyek terén. Lehet, hogy a dolgok nem mennek olyan simán, mint vártad. Ez azonban csak átmeneti állapot, és hamarosan javulás várható. Ne aggódj túl sokat, és próbálj meg kitartani. Egy kis kockázatvállalás most jól jöhet, de legyen megfontolt a döntéseidben. Ne feledkezz meg a pénzügyi terveidről és céljaidról. A szerencsés számaid: 3, 9, 17.

Éves horoszkóp 2024-re, teljes egész éves előrejelzés.

Mérleg pénz, szerencse horoszkóp

A Mérlegeknek ez a hét lehetőséget kínál a pénzügyi helyzetük javítására. Talán egy új üzleti lehetőség vagy projekt felbukkan az életedben, ami sok pénzt hozhat neked. Ne habozz kihasználni ezeket az alkalmakat, és légy nyitott az új lehetőségekre. Ez lehet a te heted a szerencsés lottószelvény megvásárlására is. Bízz magadban és a képességeidben! A szerencsés számaid: 6, 15, 22.

Skorpió pénz, szerencse horoszkóp

A Skorpióknak ez a hét a pénzügyi terveik végrehajtásáról szól. Most van itt az ideje, hogy tényleges lépéseket tegyél azok irányába, amit régóta tervezel. Ne félj a kockázattól, de legyen megfontolt a döntéseidben. Egy kis szerencse jöhet egy váratlan pénzforrás formájában, ami segíthet a kiadások fedezésében. Legyenek rendszeresen megtakarított pénzed, hogy biztonságban érezd magad. A szerencsés számaid: 8, 16, 24.

Nyilas pénz, szerencse horoszkóp

A Nyilasoknak ez a hét lehetőséget kínál a pénzügyi helyzetük rendezésére. Most az ideje, hogy áttekintsék kiadásaikat, és megtalálják azokat a területeket, ahol spórolhatnak. Egy kis szerencse jöhet egy váratlan pénzforrás formájában, ami segíthet a kiadások fedezésében. Ne habozz megtenni azokat a lépéseket, amelyek szükségesek a pénzügyi stabilitás eléréséhez. A szerencsés számaid: 5, 13, 20.

Bak pénz, szerencse horoszkóp

pénz és szerencse horoszkóp

A Bakoknak ez a hét lehetőséget kínál a pénzügyi helyzetük javítására. Most az ideje, hogy megtervezzék, hogyan érhetik el a pénzügyi célokat. Ne féljenek kockázatot vállalni, de legyenek óvatosak és megfontoltak a döntéseikben. Egy kis szerencse jöhet egy váratlan ajánlat formájában, ami pénzügyi előnyöket hozhat számukra. Legyenek nyitottak az új lehetőségekre és bízzanak magukban. A szerencsés számaid: 2, 10, 19.

Vízöntő pénz, szerencse horoszkóp

A Vízöntőknek ez a hét lehetőséget kínál a pénzügyi helyzetük javítására. Most van itt az ideje, hogy kreatív megoldásokat találjanak a pénzügyi problémákra. Ne féljenek új dolgokat kipróbálni, és legyenek nyitottak az új lehetőségekre. Egy kis szerencse jöhet egy váratlan pénzforrás formájában, de ne hagyatkozzanak csak a szerencsére. Legyenek céltudatosak és kitartóak a pénzügyi célok elérésében. A szerencsés számaid: 1, 11, 23.

Halak pénz, szerencse horoszkóp

A Halaknak ez a hét változékony lehet a pénzügyek terén. Lehet, hogy néhány váratlan kiadás felbukkan az életedben, ami megnehezítheti a dolgokat. Ne ess kétségbe, és próbálj meg spórolni, ahol csak lehet. Egy kis szerencse jöhet a szerencsejátékokban, de ne fektess túl sok pénzt be, csak azért, mert úgy érzed, hogy ma a szerencse veled van. Legyenek óvatosak és megfontoltak a pénzügyi döntéseikben. A szerencsés számaid: 7, 14, 21.

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás:

Az okosotthon áll az idei pécsi Pollack Expo középpontjában

A smart home, azaz az okosotthon témája köré szerveződik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mérnökkarának legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye, a 17. Pollack Expo április 18-án és 19-én Pécsen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 04. 15. 11:30
Megosztás:

Ethena és a NEO ígéretesek, de ez az új kriptovaluta igazán ragyog

Annak ellenére, hogy a kriptopiac zűrzavaros időszakon megy keresztül, az Ethena (ENA) és a Neo (NEO) azok az altcoinok, amelyek jelentős árnövekedést produkálnak. Mindazonáltal egy új előértékesítési kriptovaluta, a DTX Exchange (DTX), úgy tűnik, hogy túlszárnyalja teljesítményüket az úttörő kereskedési stratégiákkal és nyereségekkel. Lássuk, miért van előnyben a DTX az ENA-val és a NEO-val szemben.
2024. 04. 15. 10:40
Megosztás:

Egy kis segítség, hogy milyen bőröndöt válassz az elkövetkezendő utazásaidhoz

Nem tudod eldönteni, hogy merev falú vagy puha bőröndöt válassz a közelgő nyári utazásaidhoz? Akkor feltétlenül olvasd el a mai cikkünket, amelyben az anyagminőség szerint rangsoroltuk a különböző bőröndöket!
2024. 04. 15. 10:30
Megosztás:

Vegyes nyitás a vezető nyugat-európai tőzsdéken

Vegyesen indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 04. 15. 10:15
Megosztás:

Enyhe emelkedés várható a nyitásban

Enyhe emelkedés várható a hétfői nyitásban a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 04. 15. 10:00
Megosztás:

Jórészt gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 0,90 százalékkal, 39 209 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,77 százalékkal süllyedt.
2024. 04. 15. 09:30
Megosztás:

Fedezd fel április ígéretes kriptovalutáit: TON, DTX, XRP

Meghatározni azt, hogy melyik digitális eszközökbe érdemes befektetni most, különösen kihívást jelenthet, mivel a piac turbulencián megy keresztül a Bitcoin felezési esemény előtti várakozások közepette. 2024 áprilisában azonban néhány kiemelt választás közé tartozik a Toncoin (TON) és az XRP, amelyek kitartásukat mutatják azzal, hogy megőrzik pozícióikat. Ezzel szemben egy új előértékesítési token, a DTX Exchange (DTX), is felbukkan, ami óriási nyereségpotenciállal rendelkezik.
2024. 04. 15. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 15. 08:30
Megosztás:

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás: