Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az alábbiakban a Baze Dawgz (DAWGZ), a PlayDoge (PLAY) és a WienerAI (WAI) projektekről és a hozzájuk tartozó natív tokenekről lesz szó.

Base Dawgz (DAWGZ) – Nemrég indult az előértékesítés, többféle hasznossággal működik

A Coinbase kriptotőzsde saját láncán, a Base-en egy új mém érme indult el, a Base Dawgz (DAWGZ), avagy a bázisugró kutya. Az előértékesítése nemrég kezdődött, de a Shiba Inut ábrázoló érme máris népszerű a befektetők között. A gyorsan növekvő Base és az optimális körülmények ígéretes jövőt jósolnak a tokennek. A Coinbase ugyanis már 100 milliónál több ügyféllel rendelkezik, nemrég pedig „intelligens pénztárca” alkalmazást indított, amely megkönnyíti a lakossági ügyfeleknek a Base mém érmék vásárlását. 

A DAWGZ érme egyik legfontosabb tulajdonsága a láncokon átnyúló képessége, így a Base mellett a DAWGZ tokenek más hálózatokon is működnek majd. Ezek az Ethereum, a Solana és a BNB, illetve a feltörekvő láncok, amilyen például az Avalanche és a Polygon. Ez komoly előnyt jelent a DAWGZ érme tulajdonosainak, mivel hatalmas élő likviditás származik belőle.

base dawgz kriptodeviza token ICO

A mém érme befektetők gyakran vásárolnak tokeneket az előértékesítési kampányban, mert ez kínálja a legalacsonyabb belépési árat a tőzsdei bevezetés előtt. A DAWGZ esetében még mindig van esély erre, mert bár 5 naponta emelkedik a token előértékesítési ára, az érme most is csak 0,00527 dollárba kerül.

A megvásárolt tokeneket aztán le is lehet azonnal kötni, méghozzá remek feltételekkel. Ez passzív jutalmakat generál a tulajdonosoknak, és akár a visszavásárlással is fiat pénzhez lehet jutni, amikor az előértékesítési időszak véget ér.

A másik fontos lehetőség ebben a projektben a share-to-earn mechanizmus, amivel szintén lehet pénzt keresni. Azok, akik megosztják a Base Dawgz tartalmait a közösségi hálózatokon, pontokat szereznek. A felhalmozott pontokat később aztán DAWGZ tokenekre lehet átváltani.

Érdekel a Base Dawgz

PlayDoge (PLAY) – Egy nosztalgia play-to-earn játék leköthető tokenje

A PlayDoge a Binance Smart Chain-en futó mém érme és play-to-earn kriptovaluta játék. A játék lényege egy virtuális társállat gondozása, ahogy azt egy régi játékban, a Tamagochi-val tették a játékosok még a 90-es években. Ebben az új változatban azonban már mindezt jutalomért tehetjük, méghozzá PLAY tokenekért. A játékosok húszféle kalandra is elvihetik a PlayDoge társukat, hogy még több PLAY tokent keressenek.

playdoge kriptóvaluta előértékesítés ICO

A játékosoknak ugyanakkor birtokolniuk kell PLAY tokeneket ahhoz, hogy a játékból származó jutalmakat megszerezhessék, ez pedig megemeli a keresletet a PLAY érme iránt. A zsetonokat játékbeli fejlesztésekre is fel lehet használni, így a játékosok még több PLAY-t kereshetnek.

Bár a PlayDoge nem kapcsolódik a 90-es évekbeli elődjéhez, hasonló játékmenetet kínál, de továbbfejlesztett élménnyel. A PlayDoge nem külön készüléket, hanem mobilalkalmazásokat használ, érintőképernyős vezérléssel és nagy felbontású grafikával.

A PlayDoge érme árát többféle hatás is befolyásolhatja. Az egyik az előértékesítési siker, tehát ha elkel az összes kívánt érme, azaz meglesz a kitűzött, kemény felső határ, az segíti az érmét. Ekkor ugyanis jó eséllyel emelkedik az érme ára a tőzsdei bevezetés után. Az előértékesítés korai sikere most arra enged következtetni, hogy a rendelkezésre álló 24 millió dollár értékű token mind gazdára talál.

A központi tőzsdéken történő bevezetés elérhetőbbé teszi a PLAY-t a kereskedők és befektetők számára, ami potenciálisan felfelé nyomhatja az árat. P2E szerencsejátékok elfogadása szintén jót tesz majd a tokennek, a siker ugyanis attól is függ, hogy a hagyományos játékosok milyen gyorsan váltanak át a play-to-earn kriptojátékokra. 

Ugyanakkor a PlayDoge-nak versenyeznie kell más play-to-earn játékokkal, és meg kell tartania a játékosok figyelmét. Tehát minden fejlesztés, ami érdekesebbé teszi a játékot, segíti a jövőben a PlayDoge növekedését.

Megnézem a PlayDoge-t

WienerAi (WAI) – Mesterséges intelligencia bővíti a kutya tudását

A WienerAI érme egy AI token, amely a mesterséges intelligenciát, egy népszerű kutya figurát és a kolbász szimbolikus értékét egyesíti egy új projektben. A WAI érme többet tud, mint a hagyományos mém érmék, egyedi lekötési juttatásokat kínál, és vehemensen építi a kiterjedt kolbászhadsereget.

A WienerAI az AI és a blokklánc-technológia kombinálásával az Ethereum hálózaton található. A projekt natív tokenje a WAI, amely egy ERC20 token. Összesen 69 milliárd WAI token áll rendelkezésre.

WienerAI kripto token előértékesítés ICO

Az AI által vezérelt kolbászkutyát úgy tervezték, hogy képes legyen folyamatosan bővíteni a tudását. Szeretné minél nagyobbra növelni a támogatói bázisát, és e cél részeként a WAI tulajdonosoknak már az előértékesítés alatt tetszetős lekötési díjak állnak rendelkezésre. 

A WienerAI a közösség erejére is épít. A Sausage Army a közösségi élet motorja, ahol a felhasználók együtt dolgoznak és bele is szólhatnak a platform irányításába. Az így kialakult, önfenntartó környezet hatékonyan segíti az aktív részvételt és vonzza a befektetéseket. Összességében a WienerAI token-elosztása egy kiegyensúlyozott ökoszisztéma létrehozására összpontosít. Ösztönzi a részvételt, jutalmazza a belépőket, és támogatja a növekedést a közösségben.

Megnézem a WAI érmét

Ez is érdekelhet:

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás: