Ez most a legjobb AR/VR token-előértékesítés, jöhet a nagy kripto-gaming?

A Crypto Boy egy jelenleg egyre népszerűbb projektet vizsgált.

Ez most a  legjobb AR/VR token-előértékesítés, jöhet a nagy kripto-gaming?

Ez a 5thScape (5SCAPE), amely egy játék-központú kezdeményezés, és egyszerre kínál szórakozást és potenciális profitot a befektetőknek.

Ez az új projekt közel 6 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítése alatt. Működésében egy olyan VR játék világot tervez létrehozni, amely összemossa a valóságot és a képzelőerőt. A projekt előértékesítése jelenleg is zajlik.

Az eladás célja, hogy elérje a 15 millió dollárt, és azután finanszírozni tudja fejlett ökoszisztémájának fejlesztését.

Érdekel a 5thScape

Az 5thScape friss koncepciót mutat be a VR és az AR világában

A 5thScape a kiterjesztett valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) felfedezéséről szól. A projekt küldetése, hogy létrehozza a "világ első AR & VR ökoszisztémáját, amely összeköti a legokosabb elméket". Színes, jól felépített víziójuk a VR-játékoktól kezdve a hardvereken át az animációkig mindenre kiterjed, és részletes tervük van ennek megvalósítására is.

Ahhoz, hogy a 5thScape sikeres legyen, gondoskodniuk kell arról, hogy az eszközeik az összes létező fejhallgatóval és hardverrel működjenek. Ezért keményen dolgoznak azon, hogy olyan VR-játékokat fejlesszenek, amelyek jól játszanak az olyan népszerű headsetekkel, mint az Oculus Rift és a Meta Quest 3.

A Meta elárulta, hogy Horizon OS-ét kiterjeszti más cégek eszközeire, köztük az ASUS, a Lenovo és a Microsoft eszközeire is.

A 5thScape is előre gondolkodik, és azt tervezi, hogy saját VR headsetet és AR játékszéket készít, amint megveti a lábát az iparágban. Ami a konkrét játékokat illeti, már bekerült közülük néhány a fejlesztési folyamatba.

A Cage Conquest, az Epic Cricket Arena, az Immersive Kickoff, az Archery Master és a Thrust Hunter mind úton vannak a megjelenés felé. A Cage Conquest, amely a küzdősportokról szól, különösen izgalmas. Ez lesz az első megjelenése a projektnek, amelynek indulását az előzetes tervek szerint 2024 második negyedévére terveznek.

Az emberek már most a Cage Conquest-ért lelkesednek, különösen azóta, hogy a csapat elkezdett megosztani néhány ízelítőt arról, hogyan fognak kinézni a harcosok. Ez egy ígéretes jelzés, ami biztosan még több figyelmet generál majd a jelenleg is zajló előértékesítésnek.

Ahogy a projekt az előértékesítési fázisba lépett, a token jónéhány kiváló tulajdonságot mutatott fel, ami arra utal, hogy sikeres lehet. Ha szeretnél mélyebben elmerülni abban, hogy miről szól a 5thScape, a weboldalukon rengeteg hasznos információ található róla. 

Ha szeretnéd felfedezni az 5SCAPE token lehetséges jövőjét, akkor nézd meg az 5SCAPE árfolyam-előrejelzésünket.

A 5thScape közel áll a 6 millió dolláros előértékesítési lépcsőhöz

Az 5SCAPE token folyamatban lévő ICO-ja egyre nagyobb érdeklődést és lendületet kap, ami tükrözi az ambiciózus projektet övező izgalmakat. A többlépcsős struktúrával rendelkező ICO jelenleg az 5. fázisban tart, és már több mint 5,6 millió dollárt gyűjtött össze a céljához.

A befektetőknek az 5thScape ICO lehetőséget kínál a korai befektetésre, mielőtt az 5SCAPE token elérhetővé válik a nyílt piacon. Jelenleg a befektetők 5SCAPE tokeneket vásárolhatnak darabonként 0,00327 dolláros áron. De ez az ár 14,98 százalékkal 0,00376 dollárra emelkedik a következő szakaszban, ha az előértékesítés sikeresen folytatódik.

Az ICO fázis lezárása után a 5thScape csapata decentralizált tőzsdéken (DEX) és lehetséges centralizált tőzsdéken (CEX) indítja el az érmét. Ezek a tőzsdei jegyzések várhatóan biztosítják majd a likviditást és magukra vonzzák a felhasználók aktuális figyelmét. A tőzsdei bevezetéskor a piaci tőke várhatóan eléri majd a 15 millió dollárt.

Mivel a virtuális valóság (VR) játékpiac az előrejelzések szerint jelentősen bővül majd az elkövetkező években, ebből az 5SCAPE előértékesítés is profitálhat. Az érdeklődők a 5thScape tokeneket bankkártyával, ETH, USDT, BNB vagy MATIC használatával vásárolhatják meg a 5thscape.com oldalon. Egy kriptotárca csatlakoztatása szükséges hozzá, például a MetaMask vagy a Trust Wallet alkalmas erre. (Érdemes alaposan meggyőződni, hogy nem hamis oldalon jársz.) Ha szívesen befektetnél, itt megtudhatod, hogyan vásárolhatsz 5SCAPE tokent.

A 5thScape token-elosztás tervezése a hosszú távú sikerre épül

A 5thScape rendszer középpontjában az 5SCAPE token áll, amelyet játékok és hardverek vásárlására és lekötésére használnak. A 5thScape tétgyűjtési funkciója úttörő szerepet tölt be az iparágban, mivel a pénzen túlmutató előnyöket kínál.

A tétgyűjtők új funkciókhoz, játékbeli előnyökhöz és exkluzív közösségi előnyökhöz juthatnak hozzá. Az 5SCAPE tokenek teljes készlete 5,21 milliárd darab, amelynek 80 százalékát az előértékesítésre, 10 százalékát a kincstárra és fejlesztésre, 10 százalékát pedig a tőzsdei likviditásra fordítják.

Ez a token-elosztás a tulajdonosokat és a közösséget helyezi előtérbe, ami fenntartható növekedést és természetes árváltozást tesz lehetővé. A 5thScape előértékesítése jelentős figyelmet keltett a közösségi média platformokon, 14 ezer követővel rendelkezik az X-en, és körülbelül 17 ezer taggal a Telegram csoportban.

Emellett YouTube-csatornája 1k feliratkozót szerzett. Tekintettel arra, hogy a kriptoközösség nagy figyelmet fordít az 5SCAPE előértékesítésére, valószínűnek tűnik, hogy a projekt az év egyik legvitatottabb bevezetése lehet.

Érdekel a 5thScape

Ez is érdekelhet:

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A legjobb AI kripto projektek és tokenek 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Apadt a Siemens negyedéves nyeresége

A német Siemens AG ipari konszern az elemzők által vártnál kevésbé csökkenő negyedéves profitról jelentett csütörtökön.
2024. 05. 16. 21:30
Megosztás:

Ismét sajátrészvény visszavásárlási programot indít az OPUS

Az OPUS GLOBAL Nyrt. június 17-től saját részvény visszavásárlási programot indít - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 16. 21:00
Megosztás:

Meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát

Vízbeszivárgás miatt meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát, hogy ne veszélyeztessék a látogatók biztonságát.
2024. 05. 16. 20:30
Megosztás:

Mindenkit vár Miskolcon a HUMDA ingyenes programja

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow miskolci állomásán május 15. és 17. között számos közlekedésbiztonsági, elektromobilitási és interaktív programon vehet részt az egész család - tájékoztatott szerdai közleményében az ügynökség.
2024. 05. 16. 20:00
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, a svájci frank ellenében alig változott.
2024. 05. 16. 19:30
Megosztás:

Jól teljesített a Magyar Telekom

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 180,81 pontos, 0,26 százalékos emelkedéssel, 68 854,65 ponton zárt csütörtökön.A részvénypiac forgalma 11,0 milliárd forint volt. A négy vezető részvény közül a Richter és a Mol árfolyama esett, míg az OTP és a Magyar Telekom jegyzése erősödött az előző napi záráshoz képest.
2024. 05. 16. 19:00
Megosztás:

Luxuskikapcsolódás Hévízen

Régóta szeretne már igazán kikapcsolódni, elmenekülni egy helyre, ahol csend van nyugalom, és mindenki csak az Ön kívánságait teljesíti? Kevés ilyen igazán jó hely van, ezek közül az egyik Hévízen.
2024. 05. 16. 18:30
Megosztás:

Csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a május 10-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 05. 16. 18:00
Megosztás:

Csökkent a 3, 5 és 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél 52,5 milliárd forinttal nagyobb összegben, 82,5 milliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 16. 17:30
Megosztás:

Erős volt a Magyar Telekom első negyedéve

A Magyar Telekom 2024. első negyedéves számai minden soron meghaladták a konszenzust és az Erste várakozását is. A társaság frissítette a korrigált adózott eredményre és a szabad készpénzáramra (FCF) vonatkozó 2024-es iránymutatást is.
2024. 05. 16. 17:00
Megosztás:

Waberers eredmények: Gyenge első negyedév, megerősített éves kilátás

A Waberer’s nettó nyeresége több okból is csaknem 90%-kal, 1,1 millió euróra esett vissza az idei első negyedévben. (i) Az üzemi eredmény 24%-kal (2,7 millió euróval) 8,5 millió euróra csökkent a nemzetközi szegmens gyenge teljesítménye miatt, miközben az RCL és a biztosítási szegmensben javulás volt látható. (ii) A negatív deviza árfolyamkülönbség hatás 3,9 millió euró volt. (iii) Az adóteher-különbözet 0,9 millió euróval volt magasabb, és (iv) a kamatbevétel csökkent a készpénzállomány csökkenése miatt, míg a lízingkamatok emelkedtek (-1,8 millió euró).
2024. 05. 16. 16:30
Megosztás:

Új fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.
2024. 05. 16. 16:00
Megosztás:

Csökkent a Waberers eredménye az első negyedévben

A Waberers International Nyrt. 196,7 millió euró árbevételt ért el az első negyedévben, ami 11,3 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest, az EBIT (kamat- és adófizetés előtti eredmény) 11,2 millió euróról 8,5 millió euróra csökkent - tette közzé negyedéves számait a szállítmányozó társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 05. 16. 15:30
Megosztás:

Idén kétszázezer notebook kerül az iskolákba

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban - mondta szerdán a Belügyminisztérium köznevelésért felelős államtitkára Dunaharasztiban.
2024. 05. 16. 15:00
Megosztás:

Tartható Ukrajna támogatása a jelenlegi szinten

A tavaly végrehajtott tőkeemelés nyomán az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) a jelenlegi szinten tudja folytatni Ukrajna támogatását - mondta a londoni pénzintézet elnöke szerdán.
2024. 05. 16. 14:30
Megosztás:

Növelte nyereségét a Magyar Telekom az első negyedévben

A Magyar Telekom eredménye éves szinten 197,4 százalékkal, 23,2 milliárd forinttal 35,0 milliárd forintra nőtt 2024 első negyedévében, a javulás az EBITDA erőteljes növekedésének köszönhető - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 14:00
Megosztás:

A Munch által sok élelmiszer megmenthető a kidobástól

Az Auchan az idén tavasszal két magyarországi áruházával csatlakozott a Munch élelmiszermentő rendszerhez, a cég már a jelenlegi napi átlagos csomagszámmal is évi 246 millió forint értékű élelmiszert tudna megmenteni; a csomagszám azonban a következő időszakban várhatóan emelkedni fog, mivel a szolgáltatás mostanra a teljes, 22 áruházból álló hálózatra kiterjed - tájékoztatta az Auchan Magyarország Kft. az MTI-t közleményben szerdán.
2024. 05. 16. 13:30
Megosztás:

Megnőtt hazánk kereskedelmi forgalma Csöcsianggal

Az elmúlt három év alatt 55 százalékkal nőtt Magyarország kereskedelmi forgalma Kína egyik tartományával, Csöcsianggal, így meghaladja a másfél milliárd dollárt - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.
2024. 05. 16. 13:00
Megosztás:

Lendületes az idei lakáspiac

A lakáspiacot idén, hasonlóan 2023. végéhez egy pozitív lendület jellemzi a makrogazdasági fundamentumok javulásának köszönhetően - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója szerdán online sajtótájékoztatón.
2024. 05. 16. 12:30
Megosztás:

Nem változott a befektetési alapokban kezelt vagyon áprilisban

A befektetési alapokban kezelt vagyon 6 milliárd forinttal csökkent, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 618 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, a tőkevonzás, a hozamok és az árfolyammozgások eredőjeként az összvagyon gyakorlatilag nem változott az év negyedik hónapjában - közölte a Bamosz szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 12:00
Megosztás: