Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

Dogecoin népszerűsége ellenére néhány szakértő inkább az Algotech-re fogad, mint életképesebb befektetésre.

Ebben a cikkben megvitatjuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek befolyásolhatják a Dogecoin árfolyamának alakulását, szakértői előrejelzéseket, és hogy miért fordítanak néhány befektető figyelmet az Algotech-re.

A Dogecoin jövője és akadályai

Miközben egyes elemzők úgy vélik, hogy Elon Musk kedvenc érméje, a Dogecoin ára a jövőben elérheti az 1 dollárt, a kriptovaluta jelentős akadályokkal néz szembe.

A kripto-rajongók régóta találgatják, vajon Musk, a Dogecoin fő támogatója, integrálja-e a digitális tokeneket az általa elképzelt "mindent tudó alkalmazásba".

Azonban az új szabályozási dokumentumok szerint, bár Musk egy fizetési szolgáltatást indít, úgy tűnik, ez nem tartalmazza a kriptót, ahogy azt a Bloomberg is megjegyzi.

Ehelyett a dokumentumok egy X Payments nevű leányvállalat terveit tárják fel, amely 28 államban már megkapta a pénzátutalói engedélyeket, és a fennmaradó államokban is folynak a kérelmek. Az X Payments célja egy olyan szolgáltatás nyújtása, amely hasonlít a Venmo-ra vagy a Zelle-re.

Bár a Dogecoin (DOGE) támogatói reménykednek abban, hogy a kriptót később integrálják, az X Payments jelenlegi céljai nem teljesen világosak.

A Twitter vezérigazgatója, Linda Yaccarino az elkövetkező fizetési funkciókat átalakítónak nevezte, kijelentve, hogy újradefiniálják a felhasználói interakciókat a most már X néven ismert platformon.

A Dogecoin (DOGE) piaci teljesítménye: Eladni vagy kihasználni a visszaesést?

A vezető altcoinok között a Dogecoin (DOGE) jelentős kihívásokkal nézett szembe, az értéke az elmúlt 30 napban 24%-kal csökkent.

Ez a cikk azt vizsgálja, hogy érdemes-e eladni a Dogecoint, vagy inkább kihasználni a visszaesést egy mélyreható technikai elemzés alapján.

A Dogecoin viccként indult, de erős versenyzővé nőtte ki magát a kriptopiacon. Azonban a közelmúltbeli teljesítménye nem volt lenyűgöző, lefelé mutató trendet mutatva.

A DOGE ára az elmúlt napon 1,67%-kal csökkent, ma 0,12428 dolláron kereskednek vele.

A DOGE aktuális piaci statisztikái

Bár a Dogecoin piaci kapitalizációja enyhén csökkent 17,99 milliárd dollárra, továbbra is biztosítja helyét a legnagyobb mém érmék között.

A medvepiaci trend ellenére a Dogecoin aktív kereskedési tevékenységet mutatott, a kereskedési volumene 9,7%-kal nőtt, elérve a 683,74 millió dollárt.

Ez az aktív kereskedési volumen azt jelzi, hogy a befektetők továbbra is érdeklődnek a Dogecoin iránt, figyelembe véve a jövőbeli nyereség lehetőségét a jelenlegi csökkenő trend ellenére.

Dogecoin árfolyam grafikon

Elemzők hatalmas hozamokat jósolnak az Algotech (ALGT) AI kripto platformnak

Miközben a Dogecoin (DOGE) jelentős akadályokkal néz szembe, az elemzők szerint az Algotech (ALGT) AI kripto platform jelentős hozamokat fog hozni.

Az Algotech jelentős előrelépéseket tesz a decentralizált pénzügyek (DeFi) terén innovatív megközelítésével az algoritmikus kripto kereskedésben, ezzel júniusban az egyik legjobb altcoinná válva.

Az Algotech világszerte felkeltette a kereskedők figyelmét, lenyűgöző 9,2 millió dollárt gyűjtött egy sikeres előértékesítés során. Nemrég az Algotech 1,2 millió dollárt fektetett H100 GPU-kba, hogy növelje AI motorjának sebességét, pontosságát és általános teljesítményét.

Az Algotech, mint algoritmikus kripto kereskedési decentralizált platform, célja a befektetési és kereskedési gyakorlatok forradalmasítása.

Algotech kriptó előértékesítés

Kifinomult algoritmusokra, gépi tanulásra és egy robusztus technikai alapra támaszkodva az Algotech (ALGT) korszerű kereskedési lehetőségekkel és átfogó kockázatkezelési stratégiákkal ruházza fel felhasználóit.

További részletek az Algotech-ről:

Látogasd meg az Algotech előértékesítési oldalát

Csatlakozz az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás:

Az áram ára 10-szeresére ugrott néhány óra alatt! A nagy meleg miatti fogyasztás növekedése az ok

2024. július 18-án este 20 és 21 óra között 999 eurós megawattóránkénti (MWh) nagykereskedelmi áramár alakult ki HUPX magyar áramtőzsdén, ami a nagy meleg mellett az időjárástól független erőművek európai szinten való fejlesztésének elmaradása és az elégtelen tárolókapacitás számlájára írható fel.
2024. 07. 19. 01:00
Megosztás: