A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

Bár az 1. fázis lezárult, azoknak, akik lemaradtak róla, nem kell aggódniuk. A második airdrop szezonra továbbra is nyitva állnak az ajtók. Az új felhasználók még mindig biztosíthatják helyüket SMOG tokenek vásárlásával és a Zealy platformon végzett feladatok teljesítésével.

A SMOG sikerének középpontjában a közösségi szerepvállalás áll, amit a megdöbbentően sok, 7,5 millió küldetés is bizonyít, amelyet a felhasználók együttesen teljesítettek a projekt küldetési oldalán keresztül.

Ezek a küldetések, amelyek a napi kihívásoktól kezdve a közösség által irányított kezdeményezésekig terjednek, lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek, hogy növeljék az airdrop-ból származó jutalmukat. Mi több, a SMOG-ot a múlt héten bevezették a MEXC tőzsdére, és az elkövetkező hetekben további tőzsdei bevezetéseket terveznek.

Lássuk, mi egyebet tudunk még erről a projektről, illetve a piacon található többi sikeres érméről!

Vásárolj Smog tokent most

Slothana (SLOTH) - Egy másik sikeres SOL-alapú mém érme

A kriptotérben nemrégiben egy újabb Solana mém érme indult el a siker útján, ez pedig a Slothana (SLOTH). A Slothana egy lusta, irodai lajhár furcsa koncepciójából merített ihletet. A lajhár ugyanis feladja a napi munkáját, hogy a kriptovaluta kereskedelem jövedelmező világát kövesse. A Slothana célja, hogy egyedülálló narratívájával magával ragadja a befektetőket.

slothata kriptó

A Slothana ambícióit más, már befutott Solana mém-projektek, például a BOME és a SLERF sikere táplálja, amelyek már több milliárd dolláros értéket hoztak össze. Kifejezetten ígéretesen indult a Slothana, és az előértékesítés elindítása óta eltelt néhány hét alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A Slothana egyik legfontosabb értékesítési tulajdonsága, hogy a befektetők könnyen részt vehetnek az előértékesítésben. 

A felhasználók közvetlenül a kijelölt kriptotárca címére utalhatják át a SOL-részesedésüket, ami a következő: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Miután a rendszer megkapta az összeget, a Slothana azonnal SLOTH tokeneket dob a felhasználó kriptopénz tárcájába. Mivel a mém érme őrület továbbra is magával ragadja a kriptoközösséget, a Slothana egyedi narratívája és egyszerű befektetési folyamata ígéretes versenyzőként pozícionálta a Solana ökoszisztémában.

A Slothana korai sikerével a tőkebevonásban és a figyelem felkeltésében arra törekszik, hogy a SOL-hálózat egy újabb vezető szereplőjeként jelenjen meg.

Vásárolj Slothana tokent most

Dogecoin 20 (DOGE20) - Az új Dogecoin-változat alig egy hét alatt gyűjtött össze 10 millió dollárt, és készül az erős bevezetésre

Egy másik ígéretes mém projekt a Dogecoin20 (DOGE20), amely egy Dogecoin származék, és amely egy környezetbarátabb hálózatot hozott létre, mint az inspirálója.

A DOGE20 kevesebb mint egy hét alatt 10 millió dollárt gyűjtött össze a kripto előértékesítése során, ezzel az éppen tomboló mém érme őrület közepette elérte a célját. Az érme fontos, stratégiai megfontolásból a token igénylési dátumaként 2024. április 20-át választották ki, amelyet a közösség széles körben "DOGE-napként" emleget.

A Dogecoin-nal ellentétben a DOGE20 környezetbarát proof-of-stake konszenzus mechanizmust használ, amely a hagyományos bányászattal kapcsolatos környezetvédelmi aggályokat kezeli. A maximálisan 140 milliárdnyi token-készletével a projekt célja az, hogy kezelje a Dogecoinban lévő végtelen inflációs dinamika problémáját.

A DOGE20 tokenelosztási struktúrája viszonylag egyszerű. Összesen 25 százalékot tettek félre az előértékesítésre és 25 százalékot a marketingre. Szintén 25 százalékot kap a pénztár, 15 százalékot tettek el a lekötési juttatásokra, további 10 százalékot pedig a DEX likviditásra.

A tétgyűjtési program a DOGE20 egyik legfontosabb jellemzője, amely lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy lekössék a tokenjeiket, és passzív jutalmakat szerezzenek. A projekt honlapja szerint a jelenlegi lekötési juttatások több mint 60 százalékos éves hozamot (APY) kínálnak.

A DOGE20 iránti nagy kereslet az előértékesítés során azt eredményezte, hogy a 10 millió dolláros kemény felső határt egy héten belül elérték. A további kereslet kielégítése érdekében a csapat bejelentette az "Utolsó esély a vásárlásra" szakaszt, amely korlátozott lehetőséget kínál a token megvásárlására még a tőzsdén való megjelenés előtt.

A DOGE20 a projekt weboldalán vásárolható meg, jelenleg 0,00022 dollárért. Szakértők szerint ez az árfolyam a felezés és a DOGE-napi indulás után a csillagos égig felszökhet.

Vásárolj Dogecoin20 tokent most

Sponge V2 (SPONGEV2) - A tavalyi 100 millió dolláros MCAP altcoin bővített változata

A Sponge V2 (SPONGEV2) célja, hogy elődje, a Sponge V1 sikerére építsen. Ez az új változat továbbfejlesztett hasznosságot és jutalmakat kínál, miközben megtartja azokat az alapvető elemeket, amelyek az eredeti tokent sikeressé tették a kereskedők körében.

sponge kriptó

A Sponge V2 elsődleges célja, hogy felülkerekedjen a V1-en. A befektetőknek a V1-es tokenjeiket a V2-es okosszerződésbe kell zárolniuk, hogy megkapják az új V2-es tokeneket. Ez az átmeneti folyamat két lehetőséget biztosít a befektetőknek. Egyrészt megvásárolhatják a V1 tokeneket, és feltölthetik azokat a hivatalos tétgyűjtő poolba. Vagy akár a meglévő V1 tulajdonukat egy egyszerű lekötési mechanizmuson keresztül átrakhatják a V2-be.

Amint a Sponge V1 maradék készlete elfogy, a Sponge V2 elérhetővé válik. Ez az eljárás biztosítja, hogy a befektetők a bevezetés után a V1 tokenek számának megfelelő mennyiségű V2 tokent kapjanak a tárcájukba.

Ezen felül a Sponge V2 bevezet egy lekötési jutalmazási programot. A változó, éves százalékos hozam (APY) négy évre van meghatározva, és jelenleg 189 százalék körül mozog. Ez azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik több V1 tokent tesznek fel, nagyobb számú V2 tokent kapnak cserébe.

Fontos megjegyezni, hogy amint a V1 tokeneket lekötötték, azokat véglegesen zárolják. Ez pedig a Sponge V2 elindítását követően végleges elmozdulást jelent az eredeti tokenektől.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Polygon hálózatra történő, közelmúltbeli áttérés várhatóan olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat eredményez. Miközben az ERC-20 okosszerződések hackelésének hatását is korlátozza, növelve ezzel a projekt biztonságát és hatékonyságát.

Vásárolj Sponge V2 tokent most

Következtetés

A kriptopiac az elmúlt két hétben medvésen alakult, a Bitcoin és más altcoinok jelentős esést szenvedtek el. Ez azonban a normál piaci viselkedést mutatja. Eközben haladunk a felező esemény felé, amelyet majd jellemzően erős bikás hangulat követ.

Fontos megjegyezni, hogy a fentebb tárgyalt tokenek többsége továbbra is az előértékesítési szakaszban jár, vagyis a folyamatban lévő piaci mozgások nem érintették őket. Ez pedig kedvező helyzetet teremt nekik arra, hogy átvészeljék a jelenlegi piaci visszaesést, és kihasználják a feleződés után várható emelkedést.

Ez is érdekelhet:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Júniusban nem változott a foglalkoztatottak száma

Idén júniusban a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 768 ezret tett ki. A munkanélküliek száma 210 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,2 százalék volt.
2024. 07. 27. 17:00
Megosztás:

Albérlet vagy hitel? Egyre több egyetemi városban az utóbbi a jobb megoldás

Debrecenben a hitelhez szükséges önerő több, mint ötven százaléka megspórolható a gyerek 4 éves egyetemi tanulmányai során – ennyivel magasabbak a lakásbérleti díjak, mint amekkora törlesztő kell egy negyven négyzetméteres lakáshoz – derül ki a BiztosDöntés.hu számításaiból.
2024. 07. 27. 16:00
Megosztás:

Állatbarát klímás otthon? Létezik!

Így biztosítható házi kedvenceink komfortja a nagy hőségben.
2024. 07. 27. 15:00
Megosztás:

Nem hozta a kötelezőt a Visa, ütik a részvényt

A kártyatársaság a június végén zárult harmadik pénzügyi negyedévében 8,9 milliárd dollár bevételt ért el, ami minimálisan elmaradt a konszenzustól.
2024. 07. 27. 14:00
Megosztás:

Vánszorog az amerikai lakáspiac

A múlt héten 2,2%-kal csökkent a jelzáloghitel-kérelmek száma az Egyesült Államokban, ezzel az elmúlt négy hétben harmadszorra csökkent a kereslet az ingatlanfedezetes kölcsönök iránt.
2024. 07. 27. 13:00
Megosztás:

Kijöttek a ponthatárok, itt vannak a legfrissebb albérletárak!

Nem várták meg a főbérlők a felvételi ponthatárok kihirdetésével kezdődő albérleti főszezont, és már pár héttel korábban megkezdődött a drágulás a lakáskiadásban. Az otpotthon.hu ingatlankereső portál adatai szerint Budapesten átlagosan 208 ezer forintért tud kivenni magának egy egyetemista egy kisméretű lakást, a vidéki egyetemi városokban azonban ennél jóval olcsóbban, átlagosan 150 ezerért is talál magának bérelhető ingatlant.
2024. 07. 27. 12:00
Megosztás:

A súlyosbodó válságok három éve magasan tartják az éhezők számát - figyelmeztet az ENSZ

Közel hétszázharminchárommillió ember éhezett 2023-ban: globálisan minden tizenegyedik, illetve Afrikában minden ötödik ember – olvasható az öt ENSZ szakosított szerv által jegyzett „Az élelmezésbiztonság és a táplálkozás helyzete” című globális jelentésben.
2024. 07. 27. 11:00
Megosztás:

Tízezreket költünk dísznövényekre, de a biztosításukra nem fordítunk kellő figyelmet

A hazai otthonok döntő többsége, 82 százaléka rendelkezik kerttel, terasszal vagy erkéllyel. Évente átlagosan több mint huszonkétezer forintot költünk a dísznövényekre, a meglévők pótlása pedig közel hatvanezer forintba kerülne – derül ki egy friss országos kutatásból. Az idén márciusban első alkalommal meghirdetett lakásbiztosítási kampány enyhítette az alulbiztosítottságot, a Groupama Biztosító tapasztalatai szerint azonban a növények, kerti bútorok biztosítására még mindig nem fordítunk kellő figyelmet, holott egy váratlanul lecsapó vihar, jégeső ezekben is komoly pusztítást végezhet.
2024. 07. 27. 10:00
Megosztás:

A Keppel MET Renewables naperőműprojekteket vásárol Észak-Olaszországban

A svájci központú, megújuló energetikai eszközökkel foglalkozó Keppel MET Renewables (KMR) tovább erősíti elköteleződését a napenergia-projektek mellett. A MET Csoport és a szingapúri Keppel Infrastructure vegyesvállalata lezárta két fotovoltaikus projekt 100 százalékos részesedésének megvásárlását Észak-Olaszországban, Piemont és Lombardia régiókban.
2024. 07. 27. 09:40
Megosztás:

A Chainlink és a Shiba Inu forgalma csökken, de az új Raboo mém érme továbbra is emelkedik!

A kriptovaluta piac továbbra is ingadozik, és a már megalapozott szereplők, mint a Chainlink és a Shiba Inu, a szélviharban vannak. Kereskedési volumenük csökkenése éles ellentétben áll a Raboo, egy új mém érme növekvő lendületével, amely jelentős figyelmet kelt.
2024. 07. 27. 08:52
Megosztás:

Csökkent júniusban az új családi házak értékesítése az Egyesült Államokban

A várt növekedés helyett csökkent az új egylakásos családi házak értékesítése az Egyesült Államokban júniusban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau szerdai jelentése alapján.
2024. 07. 27. 08:00
Megosztás:

Javult az amerikai gazdaság teljesítménye júliusban

Javult, több mint két éves csúcsot ért el az amerikai gazdaság BMI-teljesítménymutatója júliusban az S&P Global Market Intelligence felmérésének előzetes adatai alapján. A javulás azonban kizárólag a szolgáltatóipari szektornak volt köszönhető, mert a feldolgozóipar teljesítménye csökkenésbe váltott.
2024. 07. 27. 07:00
Megosztás:

Folyamatosan gyarapodik hazánk zöld vagyona

Mezővédő erdősávok létesítésével kapcsolatban pilot projektet indít az Agrárminisztérium - jelentette be Nagy István tárcavezető a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén, szerdán, Tusnádfürdőn.
2024. 07. 27. 06:00
Megosztás:

Kevesebb cég tervez áremelést

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (MKIK GVI) felmérése szerint a vállalkozások 61 százaléka tervezi, hogy emeli belföldi értékesítési árait a következő fél évben. Ez az utóbbi három év stabilan 70 százalék feletti adataihoz képest számottevően kisebb arány, utoljára 2021. áprilisában tapasztaltak hasonló szintet - ismerteti az MKIK GVI az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
2024. 07. 27. 05:00
Megosztás:

Magyarország és Románia közlekedési megállapodást írt alá

Magyarország és Románia közlekedési megállapodást írt alá, amelynek értelmében megkezdik a Szeged és Temesvár közötti vasútvonal építésének előkészületeit, valamint 2027-ig újabb határátkelőhelyet létesítenek - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 27. 04:00
Megosztás:

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás: