A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

Bár az 1. fázis lezárult, azoknak, akik lemaradtak róla, nem kell aggódniuk. A második airdrop szezonra továbbra is nyitva állnak az ajtók. Az új felhasználók még mindig biztosíthatják helyüket SMOG tokenek vásárlásával és a Zealy platformon végzett feladatok teljesítésével.

A SMOG sikerének középpontjában a közösségi szerepvállalás áll, amit a megdöbbentően sok, 7,5 millió küldetés is bizonyít, amelyet a felhasználók együttesen teljesítettek a projekt küldetési oldalán keresztül.

Ezek a küldetések, amelyek a napi kihívásoktól kezdve a közösség által irányított kezdeményezésekig terjednek, lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek, hogy növeljék az airdrop-ból származó jutalmukat. Mi több, a SMOG-ot a múlt héten bevezették a MEXC tőzsdére, és az elkövetkező hetekben további tőzsdei bevezetéseket terveznek.

Lássuk, mi egyebet tudunk még erről a projektről, illetve a piacon található többi sikeres érméről!

Vásárolj Smog tokent most

Slothana (SLOTH) - Egy másik sikeres SOL-alapú mém érme

A kriptotérben nemrégiben egy újabb Solana mém érme indult el a siker útján, ez pedig a Slothana (SLOTH). A Slothana egy lusta, irodai lajhár furcsa koncepciójából merített ihletet. A lajhár ugyanis feladja a napi munkáját, hogy a kriptovaluta kereskedelem jövedelmező világát kövesse. A Slothana célja, hogy egyedülálló narratívájával magával ragadja a befektetőket.

slothata kriptó

A Slothana ambícióit más, már befutott Solana mém-projektek, például a BOME és a SLERF sikere táplálja, amelyek már több milliárd dolláros értéket hoztak össze. Kifejezetten ígéretesen indult a Slothana, és az előértékesítés elindítása óta eltelt néhány hét alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A Slothana egyik legfontosabb értékesítési tulajdonsága, hogy a befektetők könnyen részt vehetnek az előértékesítésben. 

A felhasználók közvetlenül a kijelölt kriptotárca címére utalhatják át a SOL-részesedésüket, ami a következő: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Miután a rendszer megkapta az összeget, a Slothana azonnal SLOTH tokeneket dob a felhasználó kriptopénz tárcájába. Mivel a mém érme őrület továbbra is magával ragadja a kriptoközösséget, a Slothana egyedi narratívája és egyszerű befektetési folyamata ígéretes versenyzőként pozícionálta a Solana ökoszisztémában.

A Slothana korai sikerével a tőkebevonásban és a figyelem felkeltésében arra törekszik, hogy a SOL-hálózat egy újabb vezető szereplőjeként jelenjen meg.

Vásárolj Slothana tokent most

Dogecoin 20 (DOGE20) - Az új Dogecoin-változat alig egy hét alatt gyűjtött össze 10 millió dollárt, és készül az erős bevezetésre

Egy másik ígéretes mém projekt a Dogecoin20 (DOGE20), amely egy Dogecoin származék, és amely egy környezetbarátabb hálózatot hozott létre, mint az inspirálója.

A DOGE20 kevesebb mint egy hét alatt 10 millió dollárt gyűjtött össze a kripto előértékesítése során, ezzel az éppen tomboló mém érme őrület közepette elérte a célját. Az érme fontos, stratégiai megfontolásból a token igénylési dátumaként 2024. április 20-át választották ki, amelyet a közösség széles körben "DOGE-napként" emleget.

A Dogecoin-nal ellentétben a DOGE20 környezetbarát proof-of-stake konszenzus mechanizmust használ, amely a hagyományos bányászattal kapcsolatos környezetvédelmi aggályokat kezeli. A maximálisan 140 milliárdnyi token-készletével a projekt célja az, hogy kezelje a Dogecoinban lévő végtelen inflációs dinamika problémáját.

A DOGE20 tokenelosztási struktúrája viszonylag egyszerű. Összesen 25 százalékot tettek félre az előértékesítésre és 25 százalékot a marketingre. Szintén 25 százalékot kap a pénztár, 15 százalékot tettek el a lekötési juttatásokra, további 10 százalékot pedig a DEX likviditásra.

A tétgyűjtési program a DOGE20 egyik legfontosabb jellemzője, amely lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy lekössék a tokenjeiket, és passzív jutalmakat szerezzenek. A projekt honlapja szerint a jelenlegi lekötési juttatások több mint 60 százalékos éves hozamot (APY) kínálnak.

A DOGE20 iránti nagy kereslet az előértékesítés során azt eredményezte, hogy a 10 millió dolláros kemény felső határt egy héten belül elérték. A további kereslet kielégítése érdekében a csapat bejelentette az "Utolsó esély a vásárlásra" szakaszt, amely korlátozott lehetőséget kínál a token megvásárlására még a tőzsdén való megjelenés előtt.

A DOGE20 a projekt weboldalán vásárolható meg, jelenleg 0,00022 dollárért. Szakértők szerint ez az árfolyam a felezés és a DOGE-napi indulás után a csillagos égig felszökhet.

Vásárolj Dogecoin20 tokent most

Sponge V2 (SPONGEV2) - A tavalyi 100 millió dolláros MCAP altcoin bővített változata

A Sponge V2 (SPONGEV2) célja, hogy elődje, a Sponge V1 sikerére építsen. Ez az új változat továbbfejlesztett hasznosságot és jutalmakat kínál, miközben megtartja azokat az alapvető elemeket, amelyek az eredeti tokent sikeressé tették a kereskedők körében.

sponge kriptó

A Sponge V2 elsődleges célja, hogy felülkerekedjen a V1-en. A befektetőknek a V1-es tokenjeiket a V2-es okosszerződésbe kell zárolniuk, hogy megkapják az új V2-es tokeneket. Ez az átmeneti folyamat két lehetőséget biztosít a befektetőknek. Egyrészt megvásárolhatják a V1 tokeneket, és feltölthetik azokat a hivatalos tétgyűjtő poolba. Vagy akár a meglévő V1 tulajdonukat egy egyszerű lekötési mechanizmuson keresztül átrakhatják a V2-be.

Amint a Sponge V1 maradék készlete elfogy, a Sponge V2 elérhetővé válik. Ez az eljárás biztosítja, hogy a befektetők a bevezetés után a V1 tokenek számának megfelelő mennyiségű V2 tokent kapjanak a tárcájukba.

Ezen felül a Sponge V2 bevezet egy lekötési jutalmazási programot. A változó, éves százalékos hozam (APY) négy évre van meghatározva, és jelenleg 189 százalék körül mozog. Ez azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik több V1 tokent tesznek fel, nagyobb számú V2 tokent kapnak cserébe.

Fontos megjegyezni, hogy amint a V1 tokeneket lekötötték, azokat véglegesen zárolják. Ez pedig a Sponge V2 elindítását követően végleges elmozdulást jelent az eredeti tokenektől.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Polygon hálózatra történő, közelmúltbeli áttérés várhatóan olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat eredményez. Miközben az ERC-20 okosszerződések hackelésének hatását is korlátozza, növelve ezzel a projekt biztonságát és hatékonyságát.

Vásárolj Sponge V2 tokent most

Következtetés

A kriptopiac az elmúlt két hétben medvésen alakult, a Bitcoin és más altcoinok jelentős esést szenvedtek el. Ez azonban a normál piaci viselkedést mutatja. Eközben haladunk a felező esemény felé, amelyet majd jellemzően erős bikás hangulat követ.

Fontos megjegyezni, hogy a fentebb tárgyalt tokenek többsége továbbra is az előértékesítési szakaszban jár, vagyis a folyamatban lévő piaci mozgások nem érintették őket. Ez pedig kedvező helyzetet teremt nekik arra, hogy átvészeljék a jelenlegi piaci visszaesést, és kihasználják a feleződés után várható emelkedést.

Ez is érdekelhet:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romaniát

Romániai magyar üzletember, Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romániát - közölte hétfőn a Digi Romania.
2024. 05. 28. 12:00
Megosztás:

Nőtt a román GDP-arányos költségvetési hiány áprilisban

Románia GDP-arányos költségvetési hiánya 3,24 százalékra nőtt áprilisban - közölte a bukaresti pénzügyminisztérium hétfőn.
2024. 05. 28. 11:30
Megosztás:

Újabb jogszabályt hagyott jóvá az EU tanácsa

Az Európai Unió Tanácsa véglegesen jóváhagyta a nettó nulla kibocsátású iparról szóló jogszabályt, amelynek célja az, hogy az EU belső piaca alkalmas legyen megvalósítani az ipar szén-dioxid-mentességét - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 05. 28. 11:00
Megosztás:

3 hasznos tanács, ha hosszú távra tervezel a napelemmel

A klímaváltozás által előidézett problémák egyre többeket sarkallnak egy fenntarthatóbb életvitelre. Már a kisebb lépésekkel, mint a komposztálással, vagy a nejlonzacskók kerülésével is sokat segíŧünk a természetnek, de vannak olyanok, akik a következő szintre emelik a fenntarthatóságot.
2024. 05. 28. 10:30
Megosztás:

Ennyit költ egy átlagos magyar ember a TV nézésre - És Ön?

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.
2024. 05. 28. 10:00
Megosztás:

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.
2024. 05. 28. 09:30
Megosztás:

Az Algotech eladta a végső bónusz kör 30%-át, dominálva a Near Protocol és a Chainlink piacát

A blokklánc világában az innováció zúgása hallatszik, és az előértékesítések gyakran az első csatatér, ahol az ígéretes projektek bemutatják potenciáljukat. Az Algotech, az előértékesítési piac feltörekvő csillaga, nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy eladta végső bónuszkörének megdöbbentő 30%-át, ezzel magára hagyva olyan jól ismert szereplőket, mint a Near Protocol és a Chainlink. Nézzük meg közelebbről, mi teszi az Algotechot ilyen lenyűgöző erővé.
2024. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Kicsit erősödött a forint

Halvány erősödést ért el kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző délutáni jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 08:30
Megosztás:

Letették a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alap beruházásában megvalósuló Multifunkciós termelő és logisztikai inkubátor alapkövét

A Nyíregyháza városával hagyományosan jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva a XANGA Cégcsoport és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata – az MFB Invest Zrt-vel együttműködésben - létrehozta a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapot, amely a közösen kialakított fejlesztési stratégia mentén valósít meg több beruházást. Ez a projekt is ennek az együttműködésnek az eredménye.
2024. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.
2024. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Változásokat jelent be a Train Hungary vezetőségében a GRAMPET Csoport Călin Grațian vezérigazgató menesztését követően

A GRAMPET Csoport, Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb román tulajdonú magánvasúti holdingja bejelentette, hogy változások történtek a vállalatcsoporthoz tartozó, többek között Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában működő Train Hungary vezetőségében.
2024. 05. 28. 06:30
Megosztás:

Nyíregyházán építkezik a Xanga csoport

Termelő és logisztikai inkubátorcsarnok épül a Xanga csoport és Nyíregyháza önkormányzatának együttműködésében a város ipari parkjában, a mintegy négymilliárd forint értékű befektetés alapkövét hétfőn tették le a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a cégcsoport az MTI-vel.
2024. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás:

A legtöbb magyar ebbe a három országba utazik nyaralni idén!

Az Insura.hu legfrissebb felmérése szerint idén nyáron az ügyfelek 56 százaléka tervez külföldi utazást, többségük legalább egy hetes út keretében teszi majd ezt. A biztosításközvetítő társaság utasbiztosítási statisztikái szerint a nyaralási utazások az esetek felében Horvátországba, Olaszországba vagy Ausztriába irányulnak. Az utazni vágyók idén a tavalyinál 7-8 százalékkal magasabb utasbiztosítási díjakkal számolhatnak.
2024. 05. 28. 03:00
Megosztás:

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!
2024. 05. 28. 02:30
Megosztás:

Az a nyugdíjas nyer sokat, aki mindig korán ébred

"A korai madár kapja meg a féreg helyett a milliókat!" – Az idősek titkos fegyvere a meggazdagodásért!
2024. 05. 28. 02:00
Megosztás: