A legnagyobb pontosság és minőség: az erőforrás, ahol mindent megtudhat a kiber-sportokról

A cybersport nem csupán egyfajta szórakozási forma, hanem a számítógépes játékokon alapuló csapat- vagy egyéni versenyek egész világa.

A legnagyobb pontosság és minőség: az erőforrás, ahol mindent megtudhat a kiber-sportokról

A CS2 játékosok számára egy új online platform áll rendelkezésre - Profilerr. A platform szerzője, az eZstah tökéletesen kidolgozta agyszüleményét. A felhasználó regisztrálhat egy személyes fiókot, és megismerkedhet az oldal fő szekcióival, mint például a CS2 mérkőzések, CS2 Pro csapatok, CS2 Pro játékosok, CS2 Pro beállítások, Látványgenerátor és Steam ID kereső, leltárköltség, statisztikák.

CS2 mérkőzések részleg

Ebben a részben a játékos nem csak a valós idejű eseményekkel kapcsolatos összes információt megtalálja, hanem a korábbi mérkőzések eredményeit is. Az aktuális nap eseményei alább kerülnek bemutatásra, és az időpont és a mérkőzés neve szerinti kényelmes formátumban kerülnek kiosztásra (egy nap alatt legfeljebb 50 mérkőzésre kerülhet sor). Az alábbi rész fontos információkat tartalmaz, amelyek a kezdők számára hasznosak lehetnek:

- a legfontosabb versenyek a legnagyobb, lenyűgöző nyereményalapokkal rendelkező mérkőzések leírását tartalmazzák;

- a mérkőzésszabályok leírják a mérkőzés típusait és a nyerési feltételeket;

- megadják a mérkőzéseken figyelembe vett szükséges mutatókat, amelyeket a pontszámot befolyásoló jellemzők esetében szükséges ismerni;

A fejezetet egy kellemes bónusz zárja, a gyakran ismételt kérdések formájában, ahol a felhasználók bármilyen témára választ kaphatnak. Kényelmes lehetőség van arra is, hogy a visszajelzéseket magával az oldal tulajdonosaival is használhassa egy gyors űrlap kitöltésével és egy üzenet elküldésével az érdeklődésre számot tartó kérdéssel - az adminisztráció rövid időn belül részletesen válaszol.

CS2 Pro csapatok szekció

Ez a rész tartalmazza a profi csapatok értékelésével kapcsolatos összes információt, és az oldal egyszerre mutatja be nemcsak a híres, hanem az új csapatokról szóló információkat is. A szekciót egy nagy táblázat foglalja el az összesített ranglistáról és a győzelmek arányáról, a díjbevételekről és a pályákról, amelyeken a csapatok versenyeznek. Emellett a szekcióban a legutóbbi mérkőzésekkel kapcsolatos rekordok is olvashatók, a keresés kényelmi funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a csapatokat országonkénti bontásban egy pillantással rendezze. Az alábbi részben az egyes cikkeken keresztül választ kaphat az alábbi kérdésekre:

- A Pro csapatfrissítések gyakorisága;

- az egyes csapatok aktuális rangsorának kiszámítása;

- az év legjobb csapatának meghatározásához használt kritériumok.

Legjobb Pro csapatok

A cikk írásakor a következő csapatok vannak az első tízben:

Sorrendszám

Csapat neve

Rangsor

Győzelmi arány

Legjobb térkép

1

FaZe

1000

72%

Anubis

2

Natus Vincere

725

69%

Vertigo

3

MOUZ

612

81%

Nuke

4

Spirit

589

89%

Inferno

5

G2

578

65%

Mirage

6

Vitality

495

67%

Mirage

7

Eternal Fire

313

59%

Ancient

8

Cloud9

268

58%

Inferno

9

Heroic

235

61%

Inferno

10

Virtus.pro

230

61%

Vertigo

CS2 Pro játékosok szekció

Ez a rész nemcsak a profi játékosokról tartalmaz információkat, hanem a minősítésekről is. Ebből a szekcióból a következő információkat tudhatod meg:

- az egyes játékosok aktuális minősítésének kiszámítása;

- a profi játékosok teljes száma;

- a versenyek hatása a játékosok értékelésére.

A cikk írásakor a top öt játékos a következő kibersport-hírességekből áll:

  1. Matthew Herbet (ZywOo) - fejlövések 33%, ADR 85,05, K/D 1,38.
  2. Alexander Kostylev (s1mple) - headshots 34%, ADR 85,21, K/D 1,38.
  3. Dmitry Sokolov (sh1ro) - fejlövések 22%, ADR 78.12, K/D 1.45.
  4. Denis Zhukov (deko) - fejlövések 30%, ADR 79,95, K/D 1,35.
  5. Ilya Osipov (m0NESY) - fejlövések 30%, ADR 79.52, K/D 1.32.

CS2 Pro beállítások

A részben a profi játékosok értékelésével kapcsolatos információkat találsz. A rangsorokat a legjobb 50 játékosból állítottuk össze táblázat formájában, alul pedig a Profilerr eszközöket nézheted meg.

Az egyik legjobb játékos beállításaira példaként az első helyen álló ZywOo-t választhatod:

- 400 felbontás hüvelykenként;

- nulla egérgyorsítás;

- az egér érzékenysége 2-re van állítva;

- a zoomérzékenység pontosan 1,00;

- a relatív megnyúlás 4:3-ra van állítva;

- 1000 Hz;

- 1 nyers bemenet;

- eDPI 800.

Látványgenerátor

Ebben a részben a játékos tippeket talál a tipikus látványbeállításokra, megismerkedhet a látványgenerátor legkényelmesebb használatának szabályaival, és egy külön, a generátornak szentelt cikkben tippeket kap a látványgenerátorok beállítására szolgáló menüpontokhoz: stílus, átlátszóság, szín, pont jelenléte a közepén, látványforma. Ezen kívül van egy gyakori kérdéseket tartalmazó rész is.

Steam ID-kereső

A rész tele van a profilokkal kapcsolatos információkkal. A táblázatos változatban két fő alfejezetre van osztva:

Az első alfejezet magukra a játékosokra vonatkozó információkat tartalmaz: Pro játékosok, top szint szerint, top játékok szerint, top költségek szerint, top játékidő szerint, top VAC tiltások szerint, top játék tiltások szerint. Ennek az alfejezetnek a segítségével kereshetsz információt a topban szereplő konkrét játékosokról.

A második alfejezet egy táblázatból áll, amely az egyes játékosokra vonatkozó információkat tartalmazza: név, szint, játszott játékok száma, ár, regisztrációs dátum, eltiltások (mindkét típus), játékidő.

A rész alsó része a kezdőknek szóló tippeknek van szentelve, és arról szól, hogy mi az a felhasználói profil, hogyan tanulmányozhatod más játékosok profilját, hogyan találhatod meg a saját profilodat a táblázatokban. A részben lehetőség van visszajelzésre - mindenki küldhet üzenetet a Kérdések és válaszok résznél megadott e-mail címre.

Készletezési költségek

Ebben a részben a játékosok megtalálhatják és megtekinthetik bármelyik játékos leltárát - az oldal legelején található egy keresősáv, ahol a SteamID-t kell beírni és keresni. A leltárkutatás a játékosok teteje szerint is elérhető - a szekcióban ötféle topot találsz a játékosok nevével és jellemzőivel (Pro játékosok, top érték szerint, top mennyiség szerint, top drága tárgy szerint, top 1000 dollár vagy több). Maguk a topok egyenként is nyújtanak információkat a játékosokról - a név és becenév mellett megtudhatod a teljes költséget, a darabszámot, a legdrágább bőrt és az 1000 dollárnál drágább darabok elérhetőségét.

A táblázat alján található cikkekből a következő információkat tudhatod meg:

- A készletköltség-kalkulátor működése;

- az egyes tételek költségének meghatározása;

- a számlával kapcsolatos gyakran ismételt kérdések.

Ha egy felhasználó egy bizonyos játékos profilját szeretné megkeresni, a rész részletes utasításokat ad példával, hogy hogyan kell ezt megtenni, és hogy a játékosról kapott információk hogyan fognak kinézni, az információk átirata is megtalálható.

Statisztikák

A statisztikai rész a játékfelszerelés jellemzőit, a játékbeállításokat, a játékosok érzékenységi eloszlását és népszerűségét mutatja be.

A játékfelszerelés jellemzői között szerepelnek a legjobb játékosok által használt egerekről és billentyűzetekről szóló információk. Színes vízszintes skála formájában könnyebb megérteni a statisztikai mutatókat külön a számítógépes egerekre és billentyűzetekre vonatkozóan.

A játékbeállítások a legjobb képernyőfelbontásokat és képarányokat mutatják. Ugyanez a vízszintes színskála paraméter mutatja a statisztikai mutatókat és a csúcsra törő játékosok felszerelés iránti keresletét.

Az érzékenység eloszlása grafikonok rendszerében mutatja a mutatókat, világosan megmutatva, hogy pontosan hogyan kell kombinálni az egér és a zoom érzékenységét.

A játékosok népszerűsége egy táblázat, amely kényelmesen megjelenített információkat tartalmaz a játékosokról, beleértve a neveket, a csapathovatartozást és a megszerzett népszerűséget. Ezenkívül megnézheted a játékosok profilját más weboldalakon.

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás: