A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Eközben a DTX Exchange (DTX) előértékesítése magas hozamok lehetőségét kínálja a befektetőknek, amit fejlett kereskedési funkciói is támogatnak. Vajon a DTX felülmúlja a LINK és az XRP teljesítményét?

>>> VÁSÁROLJ DTX TOKENT ITT <<<

A DTX Exchange (DTX) befektetői óriási nyereségre számítanak a bevezetés előtt

A kriptopiac izgatottan várja a DTX Exchange (DTX) megjelenését a kereskedési színtéren. A hibrid tőzsde platform jelentős befektetői érdeklődést keltett és optimizmust váltott ki fejlett kereskedési funkcióival és előértékesítési nyereségeivel.

A DTX Exchange (DTX) széles körű eszközöket kínál, beleértve a kriptókat, devizákat, részvényeket, árucikkeket stb. A befektetők ezeket az eszközöket 1000-szeres tőkeáttétellel és KYC-mentes politikával kereskedhetik, lehetővé téve a vegyes befektetői bázis számára, hogy diverzifikáljon és optimalizálja a nyereséget.

Emellett az elkövetkező ICO sikere a DTX ellenálló infrastruktúráját és előremutató kereskedési módszertanát bizonyítja. A DTX gyors végrehajtási sebességével és a nemzetközi pénzügyi szabályok betartására irányuló elkötelezettségével garantálja a biztonságos és hatékony kereskedési élményt.

Felhasználóközpontú funkcióival, mint például az elosztott likviditási poolok, a DTX Exchange (DTX) hatékonyabbá teszi a kereskedést a slippage csökkentésével. Továbbá, a platform nem letéti tárcákat kínál, amelyek fokozott biztonsági és adatvédelmi funkciókat biztosítanak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ellenőrizzék digitális eszközeiket, csökkentve ezzel a központosított letétkezeléssel járó potenciális kockázatokat.

DTX LINK és XRP árfolyam elemzés és előrejelzés

A DTX Exchange (DTX) folyamatban lévő előértékesítési szakaszai ígéretes hozamokat kínálnak befektetőinek. A kezdeti 0,02 dolláros ár 100%-kal 0,04 dollárra nőtt, és várhatóan további 50%-os emelkedés várható a következő szakaszban, 0,06 dollárra.

Az előértékesítés végéig a jelenlegi befektetők nyeresége várhatóan 200%-kal nő. Továbbá, a legkorábbi befektetők nyeresége meghaladhatja a 300%-ot, amikor az előértékesítési kriptovaluta eléri a várható 0,12 dolláros árat, így a DTX az egyik legjobb előértékesítési érme a piacon.

>>> VÁSÁROLJ DTX TOKENT ITT <<<

Chainlink (LINK): Az árfolyam emelkedik az Ethereum Spot ETF jóváhagyása után

Számos ismert kriptovaluta nem mutatta a várakozásoknak megfelelő teljesítményt az Ethereum spot ETF jóváhagyása után. Azonban, a 2024-es évben tapasztalt számos árfolyam ingadozás és kihívás ellenére a Chainlink (LINK) némi előrelépést mutatott.

A Chainlink (LINK) árfolyama 17,74 dollárra emelkedett az ETF jóváhagyását követően 2024 májusának utolsó hetében. Az emelkedés jelentős, 14%-os növekedést jelentett a LINK előző napi 15,58 dolláros mélypontjához képest.

Az uralkodó hangulat a Chainlink (LINK) körül pozitív, mivel a technikai elemzések további növekedési lehetőségeket mutatnak. Továbbá, ha a Chainlink (LINK) átlépi a 17,9 dolláros ellenállási szintet, az árfolyam akár 20 dollárra is emelkedhet május végéig.

Továbbá, ha a LINK áttöri az ellenállási szintet, az a következő emelkedő trend kezdetét jelezheti, ami potenciálisan az altcoin Q2 végére 22 dollár körüli árfolyamot eredményezhet.

Az XRP ellenállóképességet mutat az Ethereum ETF jóváhagyása után, az árfolyam várhatóan eléri a 0,7 dollárt a Q2 végére

Az XRP, egy prominens altcoin, ellenállást mutatott a váratlan piaci trendekkel szemben az Ethereum spot ETF jóváhagyása után. Az ETF jóváhagyásának napján, 2024 májusának utolsó hetében, az XRP árfolyama 6%-kal 0,5392 dollárra emelkedett az előző 0,5094 dolláros mélypontról.

Az ETF jóváhagyása növelte az XRP iránti keresletet, ami pozitív hangulatot eredményezett. Szakértők szerint a piaci hype és a kimaradás félelme miatt az XRP árfolyama meghaladhatja az előzetes várakozásokat.

A jelenlegi pozitív hangulat alapján az árfolyam várhatóan 0,57 dollárra emelkedik május végéig. Emellett a szakértők azt várják, hogy az altcoin visszaszerzi éves csúcsát, 0,74 dollárt, 2024 második negyedévének végére.

Látogass el a DTX Exchange Előértékesítésére

Csatlakozz a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkentek az amerikai használtlakás-eladások májusban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma májusban.
2024. 06. 24. 06:00
Megosztás:

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás: