A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

Míg a kriptopiac közelmúltbeli volatilitása megijesztett néhány befektetőt, egy mém érme projekt ellenáll a zuhanásnak.

A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

A Dogeverse (DOGEVERSE) ICO már több mint 4 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött. Ez azt mutatja, hogy a világ első "multichain mém érméje" iránt nagy a kereslet.

Medvés kriptohétvégét váltott ki a geopolitikai zűrzavar

A Dogeverse teljesítménye még inkább lenyűgözőnek tűnik, ha figyelembe vesszük az elmúlt napok eseményeit. Az Irán és Izrael közötti feszültségek fellángolása, beleértve az iráni rakétatámadásokat is, medvés hangulatot váltott ki. Emiatt a befektetők kivonultak a kockázatosabb eszközökből, amilyenek például a kriptovaluták.

A konfliktus kibontakozásával a vezető kriptók, a Bitcoin és az Ethereum a hétvégén nagyjából 7-10 százalékot zuhantak. Összességében a kriptopiac több mint 450 milliárd dollár értéket veszített, szombat este 2,1 billió dollár alá süllyedt.

dogeverse

Ennek következtében milliárdos értékű tőkeáttételes pozíciókat is felszámoltak.

doge price chart

A szombati mélypont óta azonban a piac lenyűgözően fellendült.

Bár a "villám összeomlás" alatt a Bitcoin rövid időre elérte a 61 300 dollárt, az érme most újra 66 700 dollár körül kereskedik, ami több mint 8 százalékos emelkedést jelent.

Az Ethereum ugyanebben az időszakban 13 százalékot emelkedett, míg a legtöbb altcoin és mém érme szintén visszatért a „zöld sávba”.

Ez az ármozgás arra utal, hogy a hétvégi zuhanás csak egy geopolitikai tényezők által vezérelt, átmeneti kitérő volt. És hogy a befektetők továbbra is szívesen szereznek kitettséget a főbb kriptókban.

A Dogeverse ICO-ja a változékony körülmények ellenée is átlépte a 4 milliót

Miközben a piac az elmúlt napokban hullámzott, a Dogeverse ICO-nak sikerült átvészelnie ezt a változékonyságot és átlépnie a 4 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet.

Az, hogy ez a feltörekvő mém érme projekt hogyan tudta fenntartani ezt a lendületet, nagyon érdekli a befektetőket. Elvégre a Dogeverse pénzgyűjtése egy olyan időszakban történt, amikor a legtöbb jelentős digitális eszköz kétszámjegyű százalékos visszaesést tapasztalt.

Mindezek ellenére a lakossági befektetők továbbra is folytatták a beszállást a Dogeverse előértékesítésébe.

hogyan vásárolj kriptót

Úgy tűnik, hogy a projekt víziója, miszerint egy többláncú mém érme lesz, kedvező fogadtatásra talál a befektetők körében, akiket egyáltalán nem tántorítanak el a piaci körülmények.

A Dogeverse előértékesítési hulláma egybeesett a médiában való megjelenéssel.

A Dogeverse Telegram-csatornáján jelenleg több mint 1700 ember aktív, így az előértékesítés 17 millió dolláros kemény felső határa elérhetőnek tűnik.

Ráadásul a Dogeverse csapatának e lendület fenntartása lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a marketingtevékenységet, amint az érme bemutatkozik a DEX-en.

Megnézem a Dogeverse érmét

A lekötési protokoll és az influencerek támogatása megalapozza a DOGEVERSE sikerét

A Dogeverse csapatának a korai előértékesítési bevételen túl még ennél is ambiciózusabb tervei vannak a sikerszéria folytatására.

tokenomika

Ezek között kulcsfontosságú a Dogeverse lekötési protokollja, amely lehetővé teszi a DOGEVERSE tulajdonosainak, hogy azonnal passzív jutalmakat szerezzenek. A több mint 200 százalékos APY-val a lekötés jelentős ösztönzőnek tűnik a befektetőknek, hogy felhalmozzák a DOGEVERSE tokeneket.

A hype-ot a befolyásos YouTuberek egyre növekvő csoportja is erősíti, akik felfedezték a Dogeverse látványos márkaépítését és persze a hasznosságát.

Az olyan kriptovaluta kommentátorok, mint például ClayBro és a 99Bitcoins több videót is készített, amelyekben a projekt finomabb részleteit boncolgatják. Ha az ő közbenjárásuk továbbra is lendületet ad a lelkes tömegnek, a Dogeverse szépen profitálhat a kereslet hullámából, amint a nyílt piacra kerül.

Persze rengeteg akadályt kell még addig leküzdeni, mielőtt a token átütő sikert arathatna. De azzal, hogy frissen induló projektként a piaci ellenszél ellenére a Dogeverse milliókat tudott összegyűjteni, a token már most lépéselőnybe került.

Látogass el a Dogeverse előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

13 új kriptovaluta 2024-es befektetéshez

Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A NAV minden jogviszonyváltozásról értesít minket

A foglalkoztatási adatok bármikor ellenőrizhetők a NAV-Mobilban, májustól pedig már push üzenetet is küld az alkalmazás a biztosítotti jogviszony változásairól - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 13:30
Megosztás:

Gyorsan elérhető megoldás hosszú távú lakáscélok megvalósítására

Lecsaptak az ügyfelek az OTP Bank leányvállalatának, az OTP Lakástakarék Zrt-nek a tavaly márciusban elindított és októbertől már online is igényelhető lakáscélú megtakarítási termékére, a Lakástakarék Prémiumra. A konstrukció előnye, hogy a megtakarítás bármilyen lakáscélra felhasználható, ráadásul a magánszemélyek mellett a társasházaknak is kiszámítható megoldást kínál a felújítási, korszerűsítési munkák anyagi fedezetének megteremtésére.
2024. 05. 28. 13:00
Megosztás:

Folyamatosan csökken idehaza a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai alapján 2024. májusban is folytatódott a regisztrált álláskeresők számának folyamatos csökkenése, a regiszterben jelenleg mindössze 225,9 ezren szerepelnek, ami a rendszerváltás óta mért harmadik legalacsonyabb adat.
2024. 05. 28. 12:30
Megosztás:

Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romaniát

Romániai magyar üzletember, Teszári Zoltán cége vásárolja meg a Telekom Romániát - közölte hétfőn a Digi Romania.
2024. 05. 28. 12:00
Megosztás:

Nőtt a román GDP-arányos költségvetési hiány áprilisban

Románia GDP-arányos költségvetési hiánya 3,24 százalékra nőtt áprilisban - közölte a bukaresti pénzügyminisztérium hétfőn.
2024. 05. 28. 11:30
Megosztás:

Újabb jogszabályt hagyott jóvá az EU tanácsa

Az Európai Unió Tanácsa véglegesen jóváhagyta a nettó nulla kibocsátású iparról szóló jogszabályt, amelynek célja az, hogy az EU belső piaca alkalmas legyen megvalósítani az ipar szén-dioxid-mentességét - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 05. 28. 11:00
Megosztás:

3 hasznos tanács, ha hosszú távra tervezel a napelemmel

A klímaváltozás által előidézett problémák egyre többeket sarkallnak egy fenntarthatóbb életvitelre. Már a kisebb lépésekkel, mint a komposztálással, vagy a nejlonzacskók kerülésével is sokat segíŧünk a természetnek, de vannak olyanok, akik a következő szintre emelik a fenntarthatóságot.
2024. 05. 28. 10:30
Megosztás:

Ennyit költ egy átlagos magyar ember a TV nézésre - És Ön?

Szinte minden háztartásban van legalább egy tévé, minden harmadik magyar két készülékkel is rendelkezik, viszont a legtöbben maximum 150 ezer forintot szánnak rá – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense legújabb felmérése rávilágított arra, hogy a magyarok jelentős része továbbra is elsősorban hagyományos tévénézésre használja a készülékét, habár ez csökkenő tendenciát mutat 2022 ősze óta, miközben a streaming szolgáltatásokat többen használják. Új készülék vásárlásakor a magyaroknak az ár a legfontosabb szempont, de mindössze a megkérdezettek 17 százaléka tervezi új tévé beszerzését.
2024. 05. 28. 10:00
Megosztás:

A DTX előértékesítése 300%-os hozamot ígér, és ígéretes ártrenddel vonzza a Chainlink és XRP befektetőket

Az SEC jóváhagyta az Ethereum spot ETF-et 2024 májusának utolsó hetében, ami jelentős mérföldkövet jelent a befektetési táj számára a prominens altcoinok, például a Chainlink (LINK) és az XRP esetében.
2024. 05. 28. 09:30
Megosztás:

Az Algotech eladta a végső bónusz kör 30%-át, dominálva a Near Protocol és a Chainlink piacát

A blokklánc világában az innováció zúgása hallatszik, és az előértékesítések gyakran az első csatatér, ahol az ígéretes projektek bemutatják potenciáljukat. Az Algotech, az előértékesítési piac feltörekvő csillaga, nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy eladta végső bónuszkörének megdöbbentő 30%-át, ezzel magára hagyva olyan jól ismert szereplőket, mint a Near Protocol és a Chainlink. Nézzük meg közelebbről, mi teszi az Algotechot ilyen lenyűgöző erővé.
2024. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Kicsit erősödött a forint

Halvány erősödést ért el kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző délutáni jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 08:30
Megosztás:

Letették a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alap beruházásában megvalósuló Multifunkciós termelő és logisztikai inkubátor alapkövét

A Nyíregyháza városával hagyományosan jó kapcsolatra és együttműködésre alapozva a XANGA Cégcsoport és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata – az MFB Invest Zrt-vel együttműködésben - létrehozta a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapot, amely a közösen kialakított fejlesztési stratégia mentén valósít meg több beruházást. Ez a projekt is ennek az együttműködésnek az eredménye.
2024. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.
2024. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Változásokat jelent be a Train Hungary vezetőségében a GRAMPET Csoport Călin Grațian vezérigazgató menesztését követően

A GRAMPET Csoport, Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb román tulajdonú magánvasúti holdingja bejelentette, hogy változások történtek a vállalatcsoporthoz tartozó, többek között Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában működő Train Hungary vezetőségében.
2024. 05. 28. 06:30
Megosztás:

Nyíregyházán építkezik a Xanga csoport

Termelő és logisztikai inkubátorcsarnok épül a Xanga csoport és Nyíregyháza önkormányzatának együttműködésében a város ipari parkjában, a mintegy négymilliárd forint értékű befektetés alapkövét hétfőn tették le a nyírségi megyeszékhelyen - közölte a cégcsoport az MTI-vel.
2024. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Furcsa számok és a viszontbiztosítók

Furcsa számokat olvashattunk az elmúlt napokban az amerikai gazdasággal kapcsolatban. Miközben a 2008-2009-es válság óta a legtöbb háztartás tart részvényt (62 százalék, Gallup), addig az amerikaiak fele (49 százalék, Guardian) gondolja azt, hogy az amerikai piacok idén eddig csökkentek, miközben pl. az S&P500 eddig 11,4 százalékot emelkedett.
2024. 05. 28. 05:30
Megosztás:

Partneri együttműködést kötött az Auchan és az MLSZ

Játszani csak szívből. Vásárolni csak OKAuchan.” szlogennel kötött partneri együttműködést az Auchan és az MLSZ, amelynek keretében a kiskereskedelmi lánc hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott partnere az idei Európa-bajnokság ideje alatt. Május 27. és július 14. között a Bizalomkártyás vásárlók 10 000 forint feletti vásárlás esetén napi és heti nyereményjátékokon vehetnek részt, a kampány végén pedig valamennyi vásárló között 1 millió Bizalompontot is kisorsolnak, ami egy az egyben levásárolható.
2024. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 28. 04:30
Megosztás:

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.
2024. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Ekkora büntetést kell fizetni a CSOK Pluszra, ha megsértjük az előírásokat

A CSOK Plusz egy kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul tartozáselengedés is kapcsolódhat hozzá. A kedvezményekért cserébe azonban számos feltételt kell teljesítenünk, melyek megsértésekor büntetőkamattal növelten kell visszafizetnünk a kapott kamattámogatást és tartozáselengedést. A Bankmonitor szakértői kiszámolták ennek összegét.
2024. 05. 28. 03:30
Megosztás: