A Cream a csúcsra száll, ahogy a Bitmart bejelenti a KANG listázását; a Ripple és az Arbitrum a kriptobumm során emelkedésre készül

A mémcoinok számának növekedése közepette a KangaMoon kiemelkedik a SocialFi komponensével és áttörő innovációival. Eközben a Cream értéke szolidan növekszik a pozitív árfolyam előrejelzéseinek köszönhetően, míg a Ripple és az Arbitrum kereskedési volumene is növekszik, ami a kripto fellendülés felé mutat. Mindemellett a BitMart bejelentette, hogy a KANG hamarosan listázásra kerül, és a szakértők a token árának ugrásszerű emelkedését jósolják a listázás után. Nézzük meg ezeket a friss kripto-híreket közelebbről is.

A Cream a csúcsra száll, ahogy a Bitmart bejelenti a KANG listázását; a Ripple és az Arbitrum a kriptobumm során emelkedésre készül

Cream árfolyam-előrejelzés

Egy friss árfolyam-becslés szerint a Cream ára 2024. június 15-re 7,16%-kal csökkenhet. Érdekes megjegyezni, hogy a Cream árfolyam-ingadozása az elmúlt 30 napban 17,15% volt. Az előrejelzés alapján nem javasolt jelenleg Cream-et vásárolni, mivel az árfolyam tovább csökkenhet alacsonyabb szintekre. A 2025-ös éves mélypont előrejelzése szerint a Cream ára 0,00005839 dollár lehet. Ez a becslés a Cream korábbi ármozgásain és a BTC felezési ciklusain alapul. Várhatóan a Cream ára a következő évben 0,00006299 dollárra emelkedik. Jelenleg a Cream 2025-ös árfolyam-becslése szerint az ár 0,00005839 dollár és 0,00006299 dollár között mozog.

Ripple árfolyamelemzés a SEC per közepette

A Ripple ára nehezen tudta tartani a 0,51 dollár feletti szintet annak ellenére, hogy a kriptopiac jelenlegi növekedését a Bitcoin 66 000 dollár fölé emelkedése váltotta ki. A Bitcoin vezérletével jelentős altcoinok is lendületet kaptak. Az elemzők szerint, ha a Bitcoin 70 000 dollár felé mozdul, a Ripple és más altcoinok is jó növekedést érhetnek el. Eközben a 24 órás Ripple kereskedési volumen több mint 13%-kal, 1,2 milliárd dollárra nőtt.

A Ripple és az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közötti folyamatban lévő jogi vita az elmúlt hónapokban döntő jelentőségű volt. A megoldási folyamatban mindkét fél kérte bizonyos dokumentumok zártkörű kezelését. A Ripple jogi csapata kiemelte, hogy a zártkörű kezelés mennyire fontos, különösen ebben a szakaszban. Bár néhány kérdésben még lehetnek nézeteltérések, a SEC részben engedélyezte a Ripple kérését.

Arbitrum kereskedési volumen mérsékelt növekedése az új címek növekedése közepette

Arbitrum ARB kripto token árfolyam elemzés és előrejelzés

Májusban rekordot döntött az Arbitrum (ARB) címek száma, mivel az új felhasználók rohamosan kezdték használni a platform DeFi és NFT kínálatát. A legutóbbi növekedés során az Arbitrum gyorsabban tért magához a csúcstevékenység bejelentése miatt. Az Ethereum okosszerződés az L1 és L2 címek közötti üzenetek és tevékenységek gyorsabb és egyértelműbb végrehajtását teszi lehetővé az Arbitrum hálózaton, amely jelenleg az egyik legjobb Layer 2 megoldásnak számít.

Eközben az Arbitrum kereskedési volumene csak mérsékelten nőtt ma, míg az Arbitrum ára az elmúlt 30 napban körülbelül 15%-kal csökkent. Az elmúlt 7 napban körülbelül 6%-kal esett vissza az Arbitrum ára, jelenleg 0,9695 dolláron áll, bár a token tulajdonosai optimisták maradnak.

A KangaMoon (KANG) az egyik legjobb mémérme a befektetésre

A mémérmék őrülete közepette a KangaMoon (KANG) nagyobb nyilvánosságot kapott az előértékesítési teljesítményének köszönhetően. 2024. május végére várhatóan eléri a 8 millió dollárt, mivel már most is több mint 7 millió dollárt gyűjtött. Továbbá jelenleg több mint 32 000 közösségi tag és több mint 6000 KANG tulajdonos van.

A KangaMoon fő célja, hogy az emberek szórakozzanak és keressenek a Play-To-Earn (P2E) játékiparban, amely várhatóan 2028-ra 8856 millió dollárt ér el. A csapat tervei között szerepel egy olyan Play-To-Earn (P2E) játék létrehozása, ahol a játékosok szintet léphetnek karaktereikkel és KANG-ért vásárolhatnak termékeket. Mivel ez a fejlődés valóban hasznos lesz, a KANG nagyobb hasznot húzhat, mint a többi, csupán hype-ra építő mémérme 99%-a.

Ami a KangaMoon-t megkülönbözteti más projektektől, az a SocialFi komponense. Másképp fogalmazva, a KangaMoon ingyenes KANG-ot ad a bevezetés előtt, a felhasználók közösségi média platformjain, például az X-en és a Telegramon való részvételétől függően. Ennek eredményeképpen rengeteg ember özönli el a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit kedvelésekkel és megosztásokkal.

Az előértékesítés bónusz szakaszában minden KANG jelenleg 0,025 dollárt ér - 400%-kal több, mint az eredeti 0,005 dolláros ár. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy miután a KANG egy Tier-1 CEX-en, például a BitMarten kerül listázásra, amely már bejelentette a KANG közelgő listázását, akár 100-szorosára is növekedhet. Ez csak a kezdet lehet. A KANG az egyik legjobb mémérme a befektetésre, mivel a kripto-rajongók izgatottak a közelgő hatalmas emelkedési potenciálja miatt.

Felülmúlhatja-e a KangaMoon a Cream-et, a Ripple-t és az Arbitrumot?

Az a tény, hogy a KangaMoon piaci kapitalizációja még mindig viszonylag kicsi, megkönnyíti a token árának felpumpálását. A KANG képes túlszárnyalni a Cream-et, a Ripple-t és az Arbitrumot, annak ellenére, hogy a Ripple kereskedési volumene nő, a Cream bullish előrejelzést kapott, és az Arbitrum új címeinek száma növekszik. Ez lehetséges a KANG szerény piaci méretének köszönhetően, amely ígéretes mémérmévé teszi.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás:

Pénzt takaríthatsz meg a szerszámok biztonságos tárolásával

A szerszámok megfelelő tárolása elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez, legyen szó hobbiról, otthoni javításról vagy professzionális munkáról. A szerszámok rendezett és könnyen elérhető helyen történő tárolása nemcsak időt takarít meg, de megelőzi a szerszámok elvesztését és károsodását is.
2024. 06. 15. 18:00
Megosztás:

Az INA 240 millió euró osztalék kifizetéséről döntött

Az INA horvát olajipari vállalat pénteki közgyűlésén 240 millió euró (95,6 milliárd forint) osztalék kifizetéséről döntött, ez részvényenként 24 euró (9564 forint) - közölte a vállalat az MTI-vel.
2024. 06. 15. 17:00
Megosztás:

Májusban 1 százalékkal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon májusban 1,1 százalékkal, 175 milliárd forinttal növekedett, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 793 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban- közölte a Bamosz pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 16:00
Megosztás:

Így ünnepelte Donald Trump 78. születésnapját

Floridában tartott választási gyűlésén ünnepelte a 78. születésnapját Donald Trump pénteken.
2024. 06. 15. 15:00
Megosztás:

Elindult a Nemzeti Kutatási Kiválósági Program

A HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat tudományos közössége számára is számottevő lehetőséget kínál a múlt hónapban elindult Nemzeti Kutatási Kiválósági Program (NKKP) - közölte pénteken a HUN-REN az MTI-vel.
2024. 06. 15. 14:00
Megosztás: