A 3 legjobb kriptovaluta bányászati platform 2023-ban (otthoni pénzkereset)

A kriptovaluta bányászat forradalmasította azokat a módszereket, ahogyan az emberek pénzt kereshetnek, és a felhőbányászat élen jár ebben az innovációban. Ez a cikk bemutatja a három legjobb felhőbányászati platformot 2023-ra, valós lehetőséget kínálva a pénzszerzésre otthonról.

A 3 legjobb kriptovaluta bányászati platform 2023-ban (otthoni pénzkereset)

Felhőbányászati platformok

1. CGMD miner 9.8

A CGMD bányászati platform gyorsan felkerült a legjobb felhőbányászati szolgáltatók közé. Világszerte több mint 280 000 felhasználóval a platform széles körű elismerést szerzett. Felhasználóbarát felülete változatos közönséget szolgál ki, mind az új felhsználók számára, mind a tapasztalt felhasználók számára egyaránt, hogy zökkenőmentesen felfedezhessék és vásárolhassák meg a bányászati szerződéseket.

Ami különlegessé teszi a CGMD bányászatot, az az elkötelezettsége a fenntarthatóság mellett, napenergia-rendszereket használva annak érdekében, hogy minimalizálja ökológiai lábnyomát. Ráadásul megbízható és biztonságos felhőbányászati megoldásként emelkedik ki, biztosítva a felhasználói számára a következetes napi kifizetéseket.

Hogyan vágj neki?

A felhőbányászati tevékenységed elindítása a CGMD bányásznál egyszerű folyamat. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket annak érdekében, hogy passzív jövedelmet szerezz:

Regisztrálj a CGMD miner bányászplatformon és szerezz egy 10 dolláros bónuszt.

Válassz egy tervet: Válaszd ki a céljaidhoz igazodó bányászati tervet.

Indítsd el a bányászatot: Kezdd el a bányászatot azonnal, és hagyd, hogy a CGMD bányász erőteljes hardvere dolgozzon helyetted.

Kapj Napi Kifizetéseket: Élvezd a napi kifizetések kényelmét, és biztosítsd a folyamatos jövedelemforrást.

Hívd meg a barátaidat, csatlakozzanak, és szerezz egy állandó 3% jutalmat.

Az ügyfélszolgálat 24 órás online szolgáltatásban áll rendelkezésre.

SloMining szerződés

CGMD miner olyan szerződéseket kínál, amelyek nemcsak egyértelműek, hanem rendkívül változatosak is, számos opciót biztosítva az Ön befektetési igényeinek megfelelően. Stabil és kockázatmentes fix hozamokat kínálnak.

További információért a CGMD Bányászatról, és hogy elindítsd az utat a passzív jövedelem felé, látogass el a hivatalos weboldalra: https://cgmdminer.com

A CGMD bányászok a "CGMD" kifejezést beírhatják a Google App Store vagy az Apple Store keresőjébe az alkalmazás letöltéséhez.

2. Binance9.6

A Binance, egy kiemelkedő nemzetközi vállalat, büszkén viseli a legnagyobb kriptovaluta-kereskedési volumen címét napi szinten. Híres a hatalmas népszerűségéről, a platformnak közel 90 millió fős felhasználóbázisa van a világ minden tájáról. Az egyik kulcstényező, amely hozzájárul népszerűségéhez, az az, hogy lehetővé teszi a kriptovaluta-bányászatot közvetlenül az internethez csatlakoztatott eszközökről, legyen az mobiltelefon, számítógép vagy tablet.

A Binance regisztrációja egy egyszerű folyamat, és a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy javítsák bányászati képességeiket a platform vásárlói hűségprogramját kihasználva. Emellett a bányászati események nyolcóránként zárulnak le, így potenciális kifizetésekre van kilátás.

3. Kucoin9.5

A KuCoin Poolnak az a küldetése, hogy létrehozza a világ legnagyobb Proof of Work (PoW) bányászati medencéjét, főként a Bitcoin és Litecoin blokklánc-hálózatok biztonságának erősítése érdekében. Mint egy átfogó megoldásokat nyújtó szolgáltató, a KuCoin Pool zökkenőmentes élményt kínál a felhasználóknak, egy egységes platformon keresztül, amely számos szolgáltatást nyújt.

A technikai kutatás és fejlesztés erős alapjával a KuCoin Pool biztosítja a hashrate adatok pontosságát, és igyekszik maximalizálni a bányászati bevételt a felhasználók számára. Ez az elkötelezettség a kiválóság iránt a bányászati műveletek terén megbízható és magas teljesítményű szolgáltatóvá teszi a kriptovaluta-bányászok számára.

Összegzés

A felhőbányászat átalakította a kriptovaluta-bányászatot a folyamat egyszerűsítésével és hozzáférhetővé tétele révén a szélesebb közönség számára. A fenti 3 legjobb felhőbányászati platformmal 2023-ra elindulhatsz egy úton, hogy pénzt keress a kriptovalutákból, anélkül, hogy a hagyományos bányászathoz társuló bonyolultságokkal kellene foglalkoznod. Használd ki ezeket a vezető felhőbányászati szolgáltatókat, hogy pénzt keress otthonod kényelméből.

....

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO  / felhőbányászati tevékenység stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Uniós forrásból bővül Szentlőrinc

Tizennégy férőhelyes új bölcsőde épül a baranyai Szentlőrincen a magyar kormány és az Európai Unió támogatásával, egy több mint 225 millió forintos fejlesztés eredményeként - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 02. 22. 11:30
Megosztás:

Látogatási tilalom a miskolci kórházban

Látogatási tilalmat rendelnek el csütörtöktől a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház miskolci telephelyeinek fekvőbeteg-ellátó osztályain - közölte szerdán az MTI-vel az intézmény sajtószóvivője.
2024. 02. 22. 11:00
Megosztás:

Jól indult az év a Lenovónak

Nőtt, és az elemzők által vártnál nagyobb lett a világ vezető PC-gyártó kínai Lenovo negyedéves bevétele a cég csütörtöki bejelentése szerint.
2024. 02. 22. 10:30
Megosztás:

Jól kezdték a napot az európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 22. 10:00
Megosztás:

Gurulnak a dollármilliók a háromkerekű Teslába

Bár még csak néhány hete érhető el, az eTukTuk előértékesítése már most rekordokat döntöget. A csapatnak ugyanis minimális idő alatt sikerült 1.2 millió dollárt is meghaladó bevételt elérni a natív TUK tokenek forgalmazásával.
2024. 02. 22. 09:33
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén

A javuló nemzetközi befektetői hangulatnak köszönhetően pozitív tartományban indulhat a kereskedés csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 02. 22. 09:30
Megosztás:

Erősödés a vezető ázsiai piacokon, a Nikkei rekordszinten zárt

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, amikor a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,13 százalékos emelkedéssel rekordszinten, 39 ezer 116 ponton zárt.
2024. 02. 22. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 22. 08:30
Megosztás:

Üzbegisztánnal tárgyaltunk

Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszterrel, a magyar-üzbég gazdasági vegyes vizottság társelnökével tárgyalt telefonon a külgazdasági és külügyminiszter.
2024. 02. 22. 08:00
Megosztás:

Új logisztikai központok épülnek nálunk

A kormány támogatja a logisztikai szektor beruházásait, ezért 2023-ban megteremtette a logisztikai parkok jogszabályi hátterét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 22. 07:30
Megosztás:

A 4iG önálló vállalatba szervezi űr- és technológiai portfólióját

A bejegyzés alatt álló 4iG Space and Technology Zrt. az alapítást követően 45 százalékos tulajdont szerez a REMRED Technológiai és Fejlesztő Zrt.-ben.
2024. 02. 22. 07:00
Megosztás:

A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon

Tucatnyi hajó megtámadása elég volt a konténerhajózás költéségének megháromszorozására, ami jelentősen megnöveli a klímaberendezések szállítási költségét.
2024. 02. 22. 06:30
Megosztás:

Megvásárolta a gönyűi erőművet a Veolia Csoport

Adásvételi szerződést írt alá a Veolia Invest Hungary és az Uniper Csoport az Uniper Hungary Energetikai Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról. A Magyarország legmodernebb és az egyik legnagyobb kombinált ciklusú gázturbinás energiatermelő egységeként számontartott gönyűi erőművet tulajdonló és üzemeltető vállalat megvásárlása jól illeszkedik a Veolia Csoport hosszú távú stratégiájába, amelynek fókuszában a magyarországi villamosenergia-ellátás hatékonyságának növelése és a megújuló erőforrások növekvő arányú felhasználása áll.
2024. 02. 22. 05:30
Megosztás:

Kiderült, milyen károktól féltjük leginkább az otthonunkat

Az Allianz lakásbiztosítási szokásokat vizsgáló kutatásában megkérdezettek több mint 85 százalékának van lakásbiztosítása. A MABISZ adatai ennél valamivel alacsonyabbak, a szövetség statisztikái alapján a hazai ingatlanbiztosítási piac telítettsége 73-74 százalék körül mozog évi 350-550 ezer új szerződéskötés mellett.[2] Az Allianz felmérése alapján a döntő többség (85,7%) elsősorban amiatt köt lakásbiztosítást, hogy az ingatlanát és a benne lévő értékeket biztonságban tudja. A kitöltők csaknem 46 százaléka bérbe adja a lakását, ezért számukra kiemelt cél, hogy így visszatéríttethessék a bérlő által okozott esetleges károkat. A válaszadók közel 40 százalékának pedig nagyon fontos a lakásbiztosítás megkötésénél, hogy baj esetén az anyagi károk megtérítése mellett asszisztencia szolgáltatásokkal segítse a biztosító a probléma megfelelő orvoslásában.
2024. 02. 22. 05:00
Megosztás:

Mi az a CodeBerry?

A CodeBerry egy népszerű online programozási iskola, amely a kezdő és középhaladó szintű felhasználók számára kínál programozási tanfolyamokat. Az iskola célja, hogy interaktív és gyakorlati módon oktassa a hallgatókat a programozás alapjaiban.
2024. 02. 22. 04:59
Megosztás:

Még ébredezik a régió ingatlanpiaca, de a bankok már hiteleznének

A nagy pénzügyi válság óta a leggyengébb évét zárja Közép-Kelet Európa ingatlanpiaca. A KPMG 10 országot felölelő kutatása szerint 2023 első három negyedévében a tranzakciók értéke mindössze a 2022-es forgalom 30 százalékát érte el. A nagy felülteljesítő a régióban Csehország, de Magyarország is a méreteinél nagyobb befektetőnek számít.
2024. 02. 22. 04:30
Megosztás:

Még mindig félünk és halogatunk – fontosnak tartjuk, mégsem járunk szűrővizsgálatokra

A bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni – mégis csak minden ötödik magyar jár rendszeresen egészségügyi szűrővizsgálatokra. Az elmúlt két évben legtöbben vér- és laborvizsgálaton, tüdőszűrésen és fogászati ellenőrzésen vettek részt. A nők általában jóval gyakoribb látogatói a szűrővizsgálatoknak, mint a férfiak. A felvilágosítás fontosságát bizonyítja, hogy például nőgyógyászati rákszűrésen a magyar nők kétharmada vett részt az elmúlt két évben – derült ki az NN Biztosító kutatásából. Az adatok egy új egészségtudatossági szakadékra is rámutatnak a magyar társadalomban.
2024. 02. 22. 04:00
Megosztás:

Mostantól zöld alapként működik az Erste ingatlanalapja

Február közepétől ESG befektetési alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap. Ezzel az Erste alapja lett az első olyan magyarországi ingatlanalap, amely tevékenységét a fenntarthatósági, vagyis ESG szempontok (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) figyelembevételével végzi. A 708 milliárd forint nettó eszközértékű Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap célja, hogy hozzájáruljon az éghajlatváltozás mérsékléséhez, valamint segítsen előmozdítani az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást. Ennek érdekében az Erste Alapkezelő Zrt. törekszik arra, hogy olyan új építésű ingatlanokba fektessen, melyek zöld minősítéssel rendelkeznek (LEED minősítési rendszer szerint „Gold” vagy a BREEAM minősítési rendszer szerint „Very Good” vagy WELL), és hosszú távon is stabil jövedelmet biztosítanak az alap befektetői számára.
2024. 02. 22. 03:30
Megosztás:

El ne felejtse befizetni a kötelező-biztosítását!

Annak a közel nyolcvanezer gépjármű-tulajdonosnak, akik az év végi kampányban, január elsejével kötöttek új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), legkésőbb február 29-én éjfélig kell rendezniük esedékes díjrészletüket – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik.
2024. 02. 22. 03:00
Megosztás:

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás: