8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

Pörög az élet a kriptopiacon, hiszen a kriptotél után úgy tűnik beköszönt végre a tavasz. A Bitcoin már begyújtotta a rakétákat, az Ethereum is sebességre kapcsolt, és úgy tűnik, a többi kisebb altcoin is olvadozik a a tél fagyos hatása alól.

8 kriptó, amelyek szétszaggathatják a piacot 2024-ben

A következő piaci győztes megjóslása mindig is kockázatos feladat, senki nem rendelkezik varázsgömbbel, ami ezt megmondaná, azonban az okos befektetők nyitott szemmel figyelik az lehetőségeket, és az új projekteket. A kriptovaluta piacon ez főleg igaz, ahol rengeteg új kriptó jelenik meg napi szinten, és sokszor aki lemarad, az kimarad a busás hozamokból. 

Ebben a cikkben megnézünk 8 érmét, amely 2024-ben berobbanhat, egyes érmék után már most is hatalmas az érdeklődés, így nagy valószínűséggel még tovább nőhet az érdeklődés körülöttük, ahogy bekerülnek a mainstream médiába. 

Lássuk is őket! 

1. SPONGE V2

Az első helyen a Sponge V2-es érme áll, amely a mém érmék piacát igyekszik felrázni. A tokenek lekötésre is alkalmasak az Ethereum és a Polygon láncon egyaránt. A Sponge hamarosan egy játékkal is ki szeretne rukkolni, amellyel extra érméket lehet szerezni. 

A fergeteges projekt az elmúlt hetekben megmozgatta a befektetők jeges szívét, hatalmas vonzerőt generált, így az érme értéke 124%-kal emelkedett

Jelenleg több mint 50 ezer SPONGEV2-tulajdonos van, és a számuk rohamosan növekszik. A projekt teljes higított piaci tőkeértéke 187 millió dollár. Hoppá! 

Nem is csoda, hogy ilyen felhajtás van a sárga szivacsos kriptoérme körül. Azok, akik szeretnének jobban megismerkedni a Sponge érmével, azoknak érdemes elolvasniuk a projekt fehér könyvét, és a vásárlási útmutatót.

Irány a Sponge V2 oldala

2. Bitcoin Minetrix

A listánkon a következő kiszemelt a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), amely a Bitcoin-bányászat újszerű megközelítését kínálja a befektetőknek. Ha úgy érzed túl komplikált dolog a BTC bányászás, akkor ezzel a projekttel könnyebb lehet.

A Stake-to-Mine funkció révén a Bitcoin Minetrix csapata a nagyobb hozzáférhetőséget és fenntarthatóságot célozta meg, miközben a token tulajdonosai magas hozamokat érhetnek el.

A lekötési hozam jelenleg évi 60%, amely dinamikusan csökken, ahogy több és több befektető zárolja az érméit, amelyből már közel 700 millió tokent zároltak.

Bár a platform hivatalosan még nem indult el, a Bitcoin Minetrix jelenleg egy korlátozott idejű előértékesítési eseményen keresztül gyűjti a forrásokat.

A befektetők az előértékesítésen keresztül mindössze 0,0136 dollárért vásárolhatnak BTCMTX tokeneket ETH, BNB, MATIC, USDT vagy betéti kártya használatával.

Irány a Bitcoin Minetrix oldala

3. Meme Kombat

A listánk harmadik helyén a Meme Kombat áll, amely a mémkultúrát és a csataarénás játékot igyekszik ötvözni. A projekt a mesterséges intelligenciát veszi segítségül az animált csatákhoz, amelyet nézhet a nagyérdemű.

A csatákra fogadni is lehet a Meme Kombat natív érméjével, az MK tokennel. Ha nyersz, akkor további MK érmék ütik a markod. A fogadás mellett lehetőséged van stakelni is az érméket, így további passzív hozamot érhetsz el a megvásárolt érméiden.

A Meme Kombat harci aréna kezdetben 11 népszerű kabalafigurát fog tartalmazni, köztük a Doge-t és Pepe békát, és a tervek szerint a következő szezonokban további mém érmékkel fog majd bővülni a játéktér. 

A Meme Kombat jelenleg elérte a tőkegyűjtéshez szükséges felső határt, ám még a tőzsdei listázás előtt lehetőség van további érméket vásárolni. Ha nem szeretnéd kihagyni a lehetőséget, akkor az alábbi linken megismerkedhetsz a projekttel bővebben is.

Megnézem a Meme Kombatot

4. eTukTuk

Az eTukTuk projekt a fejlődő országok közlekedését szeretné modernizálni elektromos tuk tukok segítségével. Srí Lanka útjain pöfögő benzines járműveket szeretnék egy sokkal modernebb és környezetbarátibb járműre lecserélni. Ehhez gyűjtenek most tőkét. 

Az eTukTuk projekt középpontjában a TUK érmék lesznek, amely nem csak egy környezettudatos befektetési lehetőség, de hosszútávon a projekt sikerének kulcsa. Az érméket ugyanis fizetési megoldásként lehet majd használni az eTukTuk által üzemeltett töltőállomásokon, és ezzel lehet majd fizetni a sofőröknek a fuvarért. 

A projekt a játékos kedvűekre is gondolt, hiszen egy “Crazy Taxi” stílusú játék kidolgozásán is gondolkodik. Játszd el a tuk tuk sofőrt, szállítsd ki az utasokat a célállomásukra, és zsebelj be TUK érméket jutalomként. 

Az eTukTuk projektet már 43 ezer fő követi árgus szemekkel a közösségi oldalakon, ami egy nagyon szép szám, és jól megmutatja az érdeklődést a környezetbarát érme iránt. 

Nem mellesleg a projekt már 1,3 millió dollárnyi tőkét gyűjtött össze az induláshoz az előértékesítés során, ami ismét csak azt mutatja, hogy van érdeklődés a kezdeményezés iránt. 

Megnézem az eTukTuk oldalát

5. Starknet

A Starknet (STRK) egy layer-2 skálázási megoldás az Ethereum számára, amely a STARK kriptográfiai rendszert használja az alacsony költségű tranzakciók eléréséhez.

A hálózat natív tokenjét, az STRK-t a díjak kifizetésére, a konszenzus biztosítására és a kormányzásra használják.

Az STRK a hét elején debütált az olyan nagy tőzsdéken, mint a Binance, és azonnal több százmillió dollárnyi kereskedési volument vonzott be.

Bár az STRK árfolyama az indulás óta kissé esett, a projekt technológiája hosszabb távon sikereket hozhat a kitartó befektetőknek.

6. Dymension 

A Dymension (DYM) egy többláncú interoperabilitási protokoll, amely lehetővé teszi a blokkláncok közötti egyszerű kommunikációt.

A fejlesztők növekvő igényeinek támogatása érdekében a skálázhatóságra és a moduláris architektúrára összpontosít.

A Dymension natív tokenje, a DYM jelenleg az első helyen áll a CoinMarketCap elmúlt napi trendi kriptovaluták listáján.

Mivel a DYM értéke az elmúlt hónapban több mint 50%-kal emelkedett, ez a token is egy olyan projekt lehet, amelyre hamarosan figyelni kell a potenciális berobbanás miatt.

7. Orchidea

Az Orchid (OXT) egy decentralizált VPN, amely a kriptok gazdaságát használja a sávszélesség nyílt piacának létrehozására.

A "multi-hop architektúrát" használja az adatvédelem fokozására azáltal, hogy a felhasználók forgalmát több csomóponton keresztül irányítja.

orchidea

A natív OXT tokent sávszélesség kifizetésekhez, lekötési ösztönzőkhöz és a platform irányításához használják majd.

Az OXT-t azonban arra is használták, hogy az Orchid jövőbeli lehetőségeire spekuláljanak - és úgy tűnik, jó helyzetben van ahhoz, hogy a hálózat bővülésével tovább növelje értékét.

8. Moonbeam

A 2024-ben talán berobbanó kriptovaluták listáját a Moonbeam (GLMR) zárja.

A Moonbeam a Polkadot láncra épült mint parachain, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az Ethereum alapú projekteket könnyedén átcsoportosítsák egy Substrate-alapú környezetbe.

moonbeam

A GLMR a token, amely a Moonbeamet működteti, a tranzakciók, a staking és a kormányzás kifizetésére szolgál.

A Moonbeam egy igen fejlesztőbarát kritpó, így ne lepődjünk meg azon, ha megnövekszik a dApp fejlesztők között a népszerűsége.

Ezek is érdekelhetnek:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás:

Az okosotthon áll az idei pécsi Pollack Expo középpontjában

A smart home, azaz az okosotthon témája köré szerveződik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mérnökkarának legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye, a 17. Pollack Expo április 18-án és 19-én Pécsen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 04. 15. 11:30
Megosztás:

Ethena és a NEO ígéretesek, de ez az új kriptovaluta igazán ragyog

Annak ellenére, hogy a kriptopiac zűrzavaros időszakon megy keresztül, az Ethena (ENA) és a Neo (NEO) azok az altcoinok, amelyek jelentős árnövekedést produkálnak. Mindazonáltal egy új előértékesítési kriptovaluta, a DTX Exchange (DTX), úgy tűnik, hogy túlszárnyalja teljesítményüket az úttörő kereskedési stratégiákkal és nyereségekkel. Lássuk, miért van előnyben a DTX az ENA-val és a NEO-val szemben.
2024. 04. 15. 10:40
Megosztás:

Egy kis segítség, hogy milyen bőröndöt válassz az elkövetkezendő utazásaidhoz

Nem tudod eldönteni, hogy merev falú vagy puha bőröndöt válassz a közelgő nyári utazásaidhoz? Akkor feltétlenül olvasd el a mai cikkünket, amelyben az anyagminőség szerint rangsoroltuk a különböző bőröndöket!
2024. 04. 15. 10:30
Megosztás:

Vegyes nyitás a vezető nyugat-európai tőzsdéken

Vegyesen indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 04. 15. 10:15
Megosztás:

Enyhe emelkedés várható a nyitásban

Enyhe emelkedés várható a hétfői nyitásban a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 04. 15. 10:00
Megosztás:

Jórészt gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 0,90 százalékkal, 39 209 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,77 százalékkal süllyedt.
2024. 04. 15. 09:30
Megosztás:

Fedezd fel április ígéretes kriptovalutáit: TON, DTX, XRP

Meghatározni azt, hogy melyik digitális eszközökbe érdemes befektetni most, különösen kihívást jelenthet, mivel a piac turbulencián megy keresztül a Bitcoin felezési esemény előtti várakozások közepette. 2024 áprilisában azonban néhány kiemelt választás közé tartozik a Toncoin (TON) és az XRP, amelyek kitartásukat mutatják azzal, hogy megőrzik pozícióikat. Ezzel szemben egy új előértékesítési token, a DTX Exchange (DTX), is felbukkan, ami óriási nyereségpotenciállal rendelkezik.
2024. 04. 15. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 15. 08:30
Megosztás: