Kriptóelemző Michaël Van De Poppe azt állítja, hogy a Sui erőt mutat majd, a Pepe birtokosok egy új mémcoinra váltanak

A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe nemrégiben bika jellegű nyilatkozatot tett a Sui (SUI) kapcsán, előrejelzése szerint tovább erősödhet a kriptovaluta. Eközben a Pepe (PEPE) birtokosok egyre izgatottabbak a KangaMoon (KANG) kapcsán - egy új mémcoin-szenzáció iránt. Ez a negyedik fázisú előértékesítési csillag már 180%-ot emelkedett, és az elemzők 2024-re 0,5 dolláros árat jósolnak neki. Nézzük meg, hogy miért.

Kriptóelemző Michaël Van De Poppe azt állítja, hogy a Sui erőt mutat majd, a Pepe birtokosok egy új mémcoinra váltanak

Michaël Van De Poppe Továbbra is Bikás a Sui (SUI)-val Kapcsolatban

A Sui (SUI) egy olyan kriptovaluta, amely a közelmúltban jelentős nyereséget mutatott. A CoinMarketCap adatai szerint a Sui ára az elmúlt 30 napban 1,60 dollárról 1,70 dollárra nőtt. Ebben az időszakban piaci kapitalizációja is 1,88 milliárd dollárról 2,09 milliárd dollárra nőtt. A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe azt állítja, hogy a Sui a következő időszakban is erőt fog mutatni.

A Sui kriptovalutára vonatkozó technikai elemzés szintén bullish. Például a SUI a 21 napos EMA felett kereskedik, miközben 19 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Mindezen okok miatt a szakértők bikás Sui árelőrejelzést tettek. Előrejelzésük szerint a potenciális növekedés 2024 második negyedévéig elérheti a 2,50 dollárt.

A Pepe (PEPE) Zöldben Kereskedik

Eközben a Pepe (PEPE) is emelkedett a grafikonokon. Valójában a Pepe ára az elmúlt hónapban 0,000001194 dollárról 0,000007516 dollárra ugrott: ez 460%-os emelkedés. Piaci kapitalizációja ebben az időszakban 502 millió dollárról 3,16 milliárd dollárra nőtt.

Mindemellett a Pepe 17/30 (57%) zöld kereskedési napot tudhat maga mögött. Ezenkívül 21 technikai indikátor zöldet villant erre a mémérmére. A piaci elemzők minden tényezőt figyelembe vesznek a Pepe árelőrejelzésükkor. Ennek eredményeként arra számítanak, hogy a Pepe árfolyama eléri a 0,000011 dollárt a 2024-es második negyedév vége előtt.

KangaMoon (KANG): Az Egyik Legnépszerűbb Mémérmé 2024-ben

Ahogy a Sui és a Pepe folytatja felfelé ívelő pályáját, a befektetők sietnek megvásárolni a KangaMoon (KANG)-t. Ez a mémcoin egyedülálló fordulatot hoz a piacra - hasznosságot. A KANG lesz az elsődleges pénznem a KangaMoon közelgő játékában, karakterek fejlesztésére és játékon belüli tárgyak vásárlására is használható.

De ami igazán egyedivé teszi a KangaMoont, az a közösség-vezérelt fókusz. Például bárki ingyen KANG tokent kereshet a piacra dobás előtt, ha aktív tagja a közösségnek. Hogy tisztán lássunk, a KangaMoon bejelentette, hogy valaki, aki megosztja/like-olja/kommentálja a közösségi média bejegyzéseit, ingyen KANG tokent kaphat az előértékesítés során.

Jelenleg csak 0,014 dollár a token ára a negyedik szakasz előértékesítésében, miközben a KANG már egy lenyűgöző 180%-os növekedést mutat az eredeti 0,005 dolláros árához képest. Azonban a szakértők további áremelkedéseket várnak, ahogy az előértékesítés halad. Az előrejelzések szerint az árfolyama 0,5 dollárra emelkedhet, amint ez a mémcoin felkerül egy első osztályú CEX-re a 2024-es második negyedévben.

A kereslet az innovatív mémérmék iránt szárnyal. A KangaMoon már több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, és várhatóan eléri a 3,5 millió dollárt március vége előtt. Ez a erős kereslet, plusz a P2E játékok piacához fűződő kapcsolatok, amelyet a Yahoo Finance szerint 2028-ra elérheti az 885 millió dollárt, a KANG-ot az egyik legfigyelemre méltóbb mémérmévé teszi.

A KangaMoon Ki Tudja-e Szorítani a Suit és a Pepét?

A KangaMoon piaci kapitalizációja mindössze 14 millió dollár. Összehasonlítva a Suival és a Pepével, jelentősen kisebb új forrásra lenne szüksége a növekedéshez. Ez gyors bővülést és előnyt biztosít a KangaMoon számára a fent említett érmékkel szemben. Ha szeretnéd ezt az innovatív mémérmét, regisztrálj alább, és szerezz 10% bónuszt.

Fedezd Fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

MBH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában – derül ki az MBH AgrárTrend Indexből, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának negyedévente közzétett elemzéséből. A hitelintézet agrárpiaci szereplők megkérdezésével készülő mutatója a 2023-ban mért erősödés után 2024 január és március között kismértékben nőtt, és az orosz-ukrán háború okozta sokk előtti időszakot is meghaladó magasságban van.
2024. 04. 29. 03:00
Megosztás:

Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Fedezd fel, hogyan játszhatnak a csillagok a pénztárcád javára a következő héten! A szerencse, a bátorság, és az üzleti érzék összeolvad az égi útmutatásban, hogy elárulja, melyek a legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek számodra április utolsó napjaitól május első napjaiig. Heti pénz horoszkóp 2024. április 29. - május 5. közötti időszakra.
2024. 04. 29. 02:00
Megosztás:

Megéri-e mosókapszulát vásárolni?

A gazdaságosság sok esetben fontos szempont, kiváltképp az olyan házimunka esetében, mint a mosás. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, milyen mosószert adagolunk a gépbe, hiszen ezt a műveletet heti többször is el kell végeznünk.
2024. 04. 29. 01:00
Megosztás:

Egy új mém érme építi a jövőjét, a WienerAI már 350 ezer dollárt söpört be az előértékesítésen

A WAI token a legújabb mém érme, amely a jelenlegi bikás ciklusban kiemelt figyelmet kap, és a bevezetés utáni időszakban robbanásszerű növekedésre van esélye.
2024. 04. 29. 00:01
Megosztás:

Támogassuk adónk 1 százalékával a tehetséges magyar fiatalokat!

Támogassuk adónk 1 százalékával a tehetséges magyar fiatalokat! - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 04. 28. 22:00
Megosztás:

Több mint kétmilliárd forintból bővül a Bács-Kiskun vármegyei kerékpárút-hálózat

Több mint kétmilliárd forintból Érsekhalmát, Nemesnádudvart és Sükösdöt összekötő szakasszal bővül a Bács-Kiskun vármegyei kerékpárút-hálózat - közölte a vármegyei önkormányzat elnöke az MTI-vel.
2024. 04. 28. 21:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 17. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 28. 20:05
Megosztás:

Mellbevágó tény: a magyarok 1 százalékának zsebében van a lakossági klasszikus pénzügyi vagyon bő harmada

Évtizedünk végére csak Magyarországon akár 10 dollármilliárdos is lehet majd a Blochamps Capital friss kutatásának prognózisa szerint. A gazdagoknál felgyorsult vagyonkoncentráció miatt idén több privátbanki szolgáltató is jelentős mértékben megemeli elitklubjába a belépési limitet.
2024. 04. 28. 18:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban erősödött a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett erősödött a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 039,30 pont zárt pénteken, 1994,24 ponttal, 3,07 százalékkal magasabban az egy héttel korábbinál.
2024. 04. 28. 17:00
Megosztás:

Íme a magyar tőzsde, a BÉT Nyrt. árbevétele és nyeresége

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol a részvényesek valamennyi napirendi pontot jóváhagyták. A közgyűlésen bemutatott 2023. évi üzleti beszámoló alapján a Tőzsde eredményes évet zárt: az összbevétel 4,4 milliárd, az EBITDA 1 362 millió, a nettó eredmény 5,8 milliárd forintot tett ki, ami 2008 óta a legeredményesebb tőzsdei évet jelenti. A társaság 606 millió forint összegben fizet osztalékot, részvényenként 112 forintot.
2024. 04. 28. 16:00
Megosztás:

Következő fázisába léphet a hazai hidrogénipar - mit jelent ez?

Ezekben a hónapokban számos magyarországi hidrogénipari pilot projekt jut el a megvalósulás szakaszába, közülük jónéhány a Ganzair Kompresszortechnikai Kft. szakembereinek bevonásával valósult meg. Amint az a kecskeméti Neumann János Egyetemen szervezett fórumon megfogalmazódott, rövidtávon immár a hidrogénszakmai képzés, középtávon az urbanisztikai felhasználás, hosszútávon pedig a belföldi tömeggyártás az elérendő cél.
2024. 04. 28. 15:00
Megosztás:

Az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítja 2023-as rekordnyereségét az AutoWallis

Megtartotta éves rendes közgyűlését az AutoWallis Csoport, ahol a részvényesek új Igazgatósági tagok választása mellett arról is döntöttek, hogy a további dinamikus növekedés támogatása érdekében a tavalyi rekordárbevétel mellett elért 9,8 milliárd forintos teljes átfogó eredményt az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítják. Az AutoWallis frissített célszámait május 6-án mutatja be.
2024. 04. 28. 14:00
Megosztás:

Roszatom - a Paks II. Atomerőmű reaktortartály gyártásának kezdete

A Roszatom gépgyártó részlege, az Atomenergomas szentpétervári üzemében megkezdődött azoknak az öntvényeknek a kovácsolása, amelyekből a Paks II. Atomerőmű 5. blokk reaktortartályát fogják elkészíteni.
2024. 04. 28. 13:00
Megosztás:

Kondor Béla 40 éve nem látott festményét árverezi el a Virág Judit Galéria

Gábor Jenő egyik lélegzetelállító főműve, Kondor Béla négy évtizede nem látott alkotása és Czigány Dezső egyik mesteri csendélete is szerepel a Virág Judit Galéria tavaszi aukciójának kínálatában. Május 13-án, a Kongresszusi Központban indul a licitharc a festményekért, de a műveket már április 29-től bárki ingyenesen megtekintheti a galériában.
2024. 04. 28. 12:00
Megosztás:

GDP és lakásépítési, idegenforgalmi adatok érkeznek a jövő héten

A következő héten megjelenik az első negyedévi bruttó hazai termék (GDP) első becslése, emellett lakásépítési és idegenforgalmi adatokat közölnek.
2024. 04. 28. 11:00
Megosztás:

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.
2024. 04. 28. 10:00
Megosztás:

Bálnák gyűjtik a Pepe tokeneket, a KangaMoon vásárlói 290%-os megtérülést érnek el, miközben a Floki ára megugrik a Revolut bejelentése után

Okos pénzügyi befektetési döntéseket hozni nehéz, de a legjobb kriptovaluta-befektetés hamarabb meghozhatja a várt nagy hozamot, mint gondolnánk. A Pepe (PEPE) jelentős emelkedést mutatott a Coinbase bejelentése óta, amely a token állandó jövőbeli listázásáról szólt. Emellett a Floki (FLOKI) ára is megugrott, miután bejelentették a Revolut listázását. Közben a KangaMoon (KANG) tovább folytatta bikás menetelését a kriptopiacokon. A szakértők szerint a korai befektetők több mint 700%-os nyereségre tehetnek szert, mielőtt a tőzsdéken történő listázás megtörténik.
2024. 04. 28. 07:00
Megosztás:

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító - tájékoztatta a Prima Primissima Alapítvány kommunikációjával megbízott ügynökség az MTI-t pénteken.
2024. 04. 28. 06:00
Megosztás:

Ausztrália a legkívánatosabb célország a munka miatt költözni vágyók számára és London vezeti a városok listáját

Világszerte a dolgozók 63 százaléka nyitott arra, hogy más országban vállaljon munkát, több mint 20 százalékuk aktívan keres így állást. A magyarok esetében jelenleg kisebb, 15% az aktívan külföldi állást keresők aránya – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), valamint a Stepstone Group, a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös globális tanulmányából.
2024. 04. 28. 05:00
Megosztás:

Megduplázódhat az otthonfelújításra jogosult ingatlanok száma!

Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítése finanszírozható. A részletszabályok még nem ismertek, de a Bankmonitor szakértőinek becslése szerint egy újonnan bejelentett könnyítésnek köszönhetően közel duplájára emelkedhet a jogosultak száma. Ez azonban egyben azt is jelenti, hogy sietnie kell azoknak, akik kihasználnák a lehetőséget, mert a rendelkezésre álló 108 milliárd forintos keret még gyorsabban kimerülhet.
2024. 04. 28. 04:00
Megosztás: