A héten a Bitcoin Minetrix és az Ondo projekt lehet a legnagyobb nyertes

A kriptopiacon a hét elején megerősödött a vásárlási nyomás, és néhány altcoin látványos felfelé ívelésbe kezdett.

A héten a Bitcoin Minetrix és az Ondo projekt lehet a legnagyobb nyertes

A legjobban teljesítők közé tartozik az Internet Computer (ICP), a Quant Network (QNT), az Ondo (ONDO) és a nemrég indult Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítése.

Az Internet Computer ára emelkedett, ahogy folytatódik az AI kriptók száguldása

Az Internet Computer (ICP) remekül indítja a hetet, a kripto az elmúlt 24 órában több mint 19 százalékot emelkedett, és 16,80 dollár körül kereskedik. Ez az ICP legmagasabb árfolyamát jelenti 2022 áprilisa óta, ahogy a mesterséges intelligenciára összpontosító kriptoprojektek körül egyre nagyobb a felhajtás.

Internet computer kriptó árfolyam

A kétszámjegyű emelkedés a kiskereskedelmi aktivitás hullámzását váltotta ki. A spot volumenek 133 százalékkal magasabbra, 159 millió dollárra szöktek a cikk írásának idejére. Ez azt jelzi, hogy az Internet Computer újra határozottan rajta van a spekulánsok radarján.

Bár a pontos katalizátor meghatározása nem könnyű, az Internet Computer mesterséges intelligenciával való társítása valószínűleg hozzájárult az emelkedéshez. Mivel a mesterséges intelligencia továbbra is uralja a technológiai címlapokat, a piaci spekulánsoknak vonzó célponttá vált minden olyan kripto, amelyről úgy vélik, hogy a mesterséges intelligencia hasznosítására szolgál.

A Quant Network 15 százalékos emelkedéssel tör felfelé

A Quant Network (QNT) erőteljes emelkedésen megy keresztül. A kriptopénz több mint 15 százalékot emelkedett, és elérte a 147,50 dolláros szintet. Ez az árfolyam-emelkedés a QNT toknet tavaly december óta a legmagasabb pontjára repítette. A token most egy kulcsfontosságú ellenállási szinthez közelít 150 dollár körül, amelynek meggyőző áttörése esetén megnyitja a további emelkedés kapuit.

Quant Network kriptó árfolyam grafikon

Az Internet Computerhez hasonlóan a Quant Network emelkedése a spot kereskedési volumen robbanásszerű növekedésének köszönhető. A kereskedési aktivitás elképesztő, 261 százalékos növekedést mutat. Ez azt jelzi, hogy a bálnák és az intézményi szereplők éppen felhalmozzák a QNT érmét.

Hogy a QNT magas árfolyama fenntartható-e, vagy csupán egy átmeneti emelkedés, azt még nem tudjuk. A körülötte lévő mozgás agresszivitása viszont rávilágít arra, hogy a kereskedők figyelmét eléggé felkeltette.

Az ONDO token ára emelkedik, miután a bálnák elindították a vételi hullámot

Ennek a projektnek a DeFi hitelezési protokollhoz kapcsolódó ONDO érméje egy másik kriptovaluta eszköz, amely a hét elejére 17 százalékos emelkedéssel hívta fel magára a figyelmet. Az ONDO token 0,89 dollár körül kereskedik, miután nem sokkal előtte 0,974 dolláron új történelmi csúcsot ért el.

Ondo kriptó árfolyam grafikon

Az Ondo projekt érméjét ez a parabolikus mozgás a CoinMarketCap legnagyobb emelkedésű kriptopénzek listájának 3. helyére repítette. A hamar felgyorsuló piaci kapitalizáció és a megnövekedett, spekulatív érdeklődés kombinációja arra utal, hogy a kereskedők egyre jobban érdeklődnek a projekt iránt.

A Lookonchain on-chain adatai megerősítik ezt, egész pontosan azt mutatják, hogy a bálnák agresszíven gyűjtik az ONDO tokeneket. Az elemzők megjegyezték, hogy az elmúlt hetekben több pénztárca is több millió dollárnyi ONDO-t vont ki olyan tőzsdékről, mint a Bybit és a Gate.io.

Mivel ezek a nagy szereplők további emelkedésre pozícionálják magukat, az ONDO lendülete talán még csak most kezdődik.

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítése az egyik legforróbb esemény

Miközben az olyan befutott kriptók, mint az ICP, a QNT és az ONDO szépen emelkednek, a bikás környezet kiváló hátszelet ad egy másik előértékesítési projektnek is. A Bitcoin Minetrix éppen egy új előértékesítési szakaszba lépett, a BTCMTX érme ára jelenleg 0,0143 dollár.

bitcoin

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy új felhőbányászati projekt és egyben kriptopénz, amely a forradalmi stake-to-mine mechanizmuson keresztül lehetőséget biztosít a befektetőknek arra, hogy ingyenes Bitcoinokat szerezzenek. Ez azt jelenti, hogy a projekt a piaci befektetőknek szakértelmet nem igénylő módot biztosít arra, hogy jutalmakat keressenek. Mindeközben pedig hozzájárul a Bitcoin számítási teljesítményéhez (hashrate) az Ethereum hálózatból.

A projekt jelenleg még az előértékesítési szakaszban tart, de már az első néhány hónap alatt is több mint 12 millió dollárt gyűjtött össze. A projekt lekötési mechanizmussal is rendelkezik, amely csökkenti az eladási nyomást, amint az érme elindul a tőzsdéken. Ez hatalmas növekedési potenciálra utal.

A projekt működése egyszerű. A felhasználók Bitcoin Minetrix tokeneket (BTCMTX) vásárolnak, majd a platform lekötési szerződésében tétbe helyezik azokat. Cserébe bányászati krediteket szereznek, amelyeket aztán elégethetnek, amelyért pedig bitcoint kapnak. A BTCMTX egy ERC-20-as token, így a felhasználók a MetaMask vagy más Ethereum-kompatibilis pénztárcáról kezdhetik meg a beszerzését.

bitcoin bányászat

A Bitcoin Minetrix egy elérhető módja a kezdőknek arra, hogy Bitcoin-bányászatba kezdjenek, és sokkal kisebb kockázat mellett járjanak sikerrel. Ennek köszönhetően a Bitcoin Minetrix komoly felhasználói bázist támogathat.

A bányászat másik előnye a Bitcoin Minetrix esetében, hogy a Bitcoin-bányászatnak egy környezetbarátabb megoldását valósítja meg. Ez fontos a Bitcoin általánosan elterjedt környezetvédelmi aggályai miatt, hiszen ez a bányászati módszer nem igényel helyet és hardver infrastruktúrát, így nincs is szüksége akkora energiára, mivel felhőalapú számítástechnikával működik.

Érdemes megfontolni ennek az érmének a vásárlását, egy színes portfólióban mindenképpen ott a helye.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

Elnyúlik a Bitcon rallija, mint a rétestészta

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csalódhat, aki kamatcsökkenésre vár. Hamarosan drágulhatnak a lakáshitelek!

Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor szakértőinek ezért mind többen teszik fel a kérdést: meddig folytatódik a kamatcsökkenés, mikor érjük el a 2 évvel ezelőtti kamatszintet? A válasz azonban sajnos nem az, amit sokan várnak.
2024. 04. 29. 04:00
Megosztás:

MBH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában – derül ki az MBH AgrárTrend Indexből, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának negyedévente közzétett elemzéséből. A hitelintézet agrárpiaci szereplők megkérdezésével készülő mutatója a 2023-ban mért erősödés után 2024 január és március között kismértékben nőtt, és az orosz-ukrán háború okozta sokk előtti időszakot is meghaladó magasságban van.
2024. 04. 29. 03:00
Megosztás:

Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Fedezd fel, hogyan játszhatnak a csillagok a pénztárcád javára a következő héten! A szerencse, a bátorság, és az üzleti érzék összeolvad az égi útmutatásban, hogy elárulja, melyek a legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek számodra április utolsó napjaitól május első napjaiig. Heti pénz horoszkóp 2024. április 29. - május 5. közötti időszakra.
2024. 04. 29. 02:00
Megosztás:

Megéri-e mosókapszulát vásárolni?

A gazdaságosság sok esetben fontos szempont, kiváltképp az olyan házimunka esetében, mint a mosás. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, milyen mosószert adagolunk a gépbe, hiszen ezt a műveletet heti többször is el kell végeznünk.
2024. 04. 29. 01:00
Megosztás:

Egy új mém érme építi a jövőjét, a WienerAI már 350 ezer dollárt söpört be az előértékesítésen

A WAI token a legújabb mém érme, amely a jelenlegi bikás ciklusban kiemelt figyelmet kap, és a bevezetés utáni időszakban robbanásszerű növekedésre van esélye.
2024. 04. 29. 00:01
Megosztás:

Támogassuk adónk 1 százalékával a tehetséges magyar fiatalokat!

Támogassuk adónk 1 százalékával a tehetséges magyar fiatalokat! - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 04. 28. 22:00
Megosztás:

Több mint kétmilliárd forintból bővül a Bács-Kiskun vármegyei kerékpárút-hálózat

Több mint kétmilliárd forintból Érsekhalmát, Nemesnádudvart és Sükösdöt összekötő szakasszal bővül a Bács-Kiskun vármegyei kerékpárút-hálózat - közölte a vármegyei önkormányzat elnöke az MTI-vel.
2024. 04. 28. 21:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 17. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 28. 20:05
Megosztás:

Mellbevágó tény: a magyarok 1 százalékának zsebében van a lakossági klasszikus pénzügyi vagyon bő harmada

Évtizedünk végére csak Magyarországon akár 10 dollármilliárdos is lehet majd a Blochamps Capital friss kutatásának prognózisa szerint. A gazdagoknál felgyorsult vagyonkoncentráció miatt idén több privátbanki szolgáltató is jelentős mértékben megemeli elitklubjába a belépési limitet.
2024. 04. 28. 18:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban erősödött a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett erősödött a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 039,30 pont zárt pénteken, 1994,24 ponttal, 3,07 százalékkal magasabban az egy héttel korábbinál.
2024. 04. 28. 17:00
Megosztás:

Íme a magyar tőzsde, a BÉT Nyrt. árbevétele és nyeresége

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol a részvényesek valamennyi napirendi pontot jóváhagyták. A közgyűlésen bemutatott 2023. évi üzleti beszámoló alapján a Tőzsde eredményes évet zárt: az összbevétel 4,4 milliárd, az EBITDA 1 362 millió, a nettó eredmény 5,8 milliárd forintot tett ki, ami 2008 óta a legeredményesebb tőzsdei évet jelenti. A társaság 606 millió forint összegben fizet osztalékot, részvényenként 112 forintot.
2024. 04. 28. 16:00
Megosztás:

Következő fázisába léphet a hazai hidrogénipar - mit jelent ez?

Ezekben a hónapokban számos magyarországi hidrogénipari pilot projekt jut el a megvalósulás szakaszába, közülük jónéhány a Ganzair Kompresszortechnikai Kft. szakembereinek bevonásával valósult meg. Amint az a kecskeméti Neumann János Egyetemen szervezett fórumon megfogalmazódott, rövidtávon immár a hidrogénszakmai képzés, középtávon az urbanisztikai felhasználás, hosszútávon pedig a belföldi tömeggyártás az elérendő cél.
2024. 04. 28. 15:00
Megosztás:

Az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítja 2023-as rekordnyereségét az AutoWallis

Megtartotta éves rendes közgyűlését az AutoWallis Csoport, ahol a részvényesek új Igazgatósági tagok választása mellett arról is döntöttek, hogy a további dinamikus növekedés támogatása érdekében a tavalyi rekordárbevétel mellett elért 9,8 milliárd forintos teljes átfogó eredményt az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítják. Az AutoWallis frissített célszámait május 6-án mutatja be.
2024. 04. 28. 14:00
Megosztás:

Roszatom - a Paks II. Atomerőmű reaktortartály gyártásának kezdete

A Roszatom gépgyártó részlege, az Atomenergomas szentpétervári üzemében megkezdődött azoknak az öntvényeknek a kovácsolása, amelyekből a Paks II. Atomerőmű 5. blokk reaktortartályát fogják elkészíteni.
2024. 04. 28. 13:00
Megosztás:

Kondor Béla 40 éve nem látott festményét árverezi el a Virág Judit Galéria

Gábor Jenő egyik lélegzetelállító főműve, Kondor Béla négy évtizede nem látott alkotása és Czigány Dezső egyik mesteri csendélete is szerepel a Virág Judit Galéria tavaszi aukciójának kínálatában. Május 13-án, a Kongresszusi Központban indul a licitharc a festményekért, de a műveket már április 29-től bárki ingyenesen megtekintheti a galériában.
2024. 04. 28. 12:00
Megosztás:

GDP és lakásépítési, idegenforgalmi adatok érkeznek a jövő héten

A következő héten megjelenik az első negyedévi bruttó hazai termék (GDP) első becslése, emellett lakásépítési és idegenforgalmi adatokat közölnek.
2024. 04. 28. 11:00
Megosztás:

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.
2024. 04. 28. 10:00
Megosztás:

Bálnák gyűjtik a Pepe tokeneket, a KangaMoon vásárlói 290%-os megtérülést érnek el, miközben a Floki ára megugrik a Revolut bejelentése után

Okos pénzügyi befektetési döntéseket hozni nehéz, de a legjobb kriptovaluta-befektetés hamarabb meghozhatja a várt nagy hozamot, mint gondolnánk. A Pepe (PEPE) jelentős emelkedést mutatott a Coinbase bejelentése óta, amely a token állandó jövőbeli listázásáról szólt. Emellett a Floki (FLOKI) ára is megugrott, miután bejelentették a Revolut listázását. Közben a KangaMoon (KANG) tovább folytatta bikás menetelését a kriptopiacokon. A szakértők szerint a korai befektetők több mint 700%-os nyereségre tehetnek szert, mielőtt a tőzsdéken történő listázás megtörténik.
2024. 04. 28. 07:00
Megosztás:

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító - tájékoztatta a Prima Primissima Alapítvány kommunikációjával megbízott ügynökség az MTI-t pénteken.
2024. 04. 28. 06:00
Megosztás:

Ausztrália a legkívánatosabb célország a munka miatt költözni vágyók számára és London vezeti a városok listáját

Világszerte a dolgozók 63 százaléka nyitott arra, hogy más országban vállaljon munkát, több mint 20 százalékuk aktívan keres így állást. A magyarok esetében jelenleg kisebb, 15% az aktívan külföldi állást keresők aránya – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), valamint a Stepstone Group, a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös globális tanulmányából.
2024. 04. 28. 05:00
Megosztás: