Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Kos (március 21. - április 19.)

A következő héten, különösen május 22-én, figyelmedet egy váratlan, de rendkívül ígéretes üzleti lehetőség köti le. Talán egy régi ismerősöddel hoz újra össze a sors, aki egy innovatív startup ötlettel áll elő. Ne habozz, mutasd meg pénzügyi zsenialitásod!

Szerencsenapod a szerda lesz, amikor is érdemes lottószelvényt vásárolnod. Szerencseszámaid: 5, 17, 29. Ha találkozol egy macskával, vedd jó előjelnek!

A KOS merész módon csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Bika (április 20. - május 20.)

A jövő héten váratlan pénzügyi szerencse érhet egy rég elfeledett befektetésből. Május 24-én figyelj oda, amikor egy rutinnak tűnő banki ügyintézés során egy kedvező kamatozású megtakarítási forma kerül szóba. Ez a nap lesz ideális a szerencsejátékra is.

Szerencseszámaid: 11, 22, 33. A szerencseállatod a békacomb, így ha találkozol egy békával, készülj fel a jótékony változásokra!

A BIKA ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Ikrek (május 21. - június 20.)

A következő hét során a kommunikációs készségeid lesznek a szerencse kulcsai. Május 23-án egy nem várt hívás hozhatja meg az áttörést egy régóta húzódó pénzügyi ügyben. Ezen a napon a szerencsejáték is kedvező lehet számodra.

Szerencseszámaid: 3, 14, 25. Szerencseállatod a papagáj, tehát ha látod vagy hallod őket, jó hírek érkezhetnek!

Az IKREK ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

pénzügyi horoszkóp heti

Rák (június 21. - július 22.)

A következő hét folyamán az otthonodban rejlő rejtett értékek kerülnek előtérbe. Talán egy antik tárgyat értékesíthetsz jelentős összegért. Május 25-én egy váratlan ajánlat érkezhet egy távoli rokontól, ami befektetési lehetőséget rejt. Szerencsenapod a péntek, ezen a napon érdemes a lottón is próbálkoznod.

Szerencseszámaid: 7, 16, 28. A holló a szerencseállatod, ha megpillantasz egyet, szerencse vár rád!

A RÁK bátor húzással csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten a kreatív és merész pénzügyi döntések hoznak szerencsét. Május 21-én egy váratlan lehetőség adódik egy rövid távú, magas hozamú befektetésre. A héten bármelyik nap szerencsét próbálhatsz a lottón.

Szerencseszámaid: 8, 19, 27. A szerencseállatod a sas; ha feltekintesz az égre és meglátod, készülj a magasba szárnyalásra!

Az OROSZLÁN ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A jövő héten a részletekben rejlő lehetőségek várnak rád. Május 26-án egy váratlan fordulat adódik egy szerződés kapcsán, ami pénzügyi előnyöket hozhat. Ez a nap lesz a szerencsejáték szempontjából is kedvező.

Szerencseszámaid: 6, 15, 24. A szerencseállatod a mókus, ha egyet látsz, jó előjelet jelent ez a találkozás.

A SZŰZ ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

heti pénz és szerencse horoszkóp

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ezen a héten egy váratlan, de rendkívül ígéretes tárgyalás vár rád, ami május 22-én kulminálódik. Egy új kapcsolat kínálkozhat, ami jelentős üzleti lehetőséget rejt. A hét bármely napján érdemes lottóznod.

Szerencseszámaid: 9, 18, 36. Ha találkozol egy tevével, különösen szerencsés napok várnak rád!

A MÉRLEG bátor módon csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A következő hét folyamán az intuíciód vezeti a pénzügyi döntéseidet. Május 20-án egy váratlan ötlet alakulhat ki egy új pénzügyi stratégiává. Szerencsenapod a vasárnap, ekkor érdemes lottózni.

Szerencseszámaid: 13, 21, 34. A róka a szerencseállatod; ha látod, bízz az ösztöneidben!

A SKORPIÓ ha bátor, akkor jelentős pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Ezen a héten egy hosszú távú befektetési lehetőség kerülhet előtérbe, ami május 23-án kínálkozik. Egy baráti tanács új perspektívát nyithat. Szerencsenapod a szerda, ekkor próbálkozz a lottóval.

Szerencseszámaid: 10, 20, 31. Ha találkozol egy lámával, az szerencsét hoz.

A NYILAS ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

Bak (december 22. - január 19.)

A következő hét folyamán egy régóta várt pénzügyi megtérülés érkezhet. Május 24-én egy váratlan hír érkezhet, ami tovább növelheti vagyonodat. Ezen a napon érdemes szerencsejátékban is részt venned.

Szerencseszámaid: 12, 23, 35. A szerencseállatod a jegesmedve; ha látod, jól jársz!

A BAK ha bátor, akkor komoly pénzt csinálhat, ITT írtunk róla, hogyan.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A következő hét különleges pénzügyi lehetőségeket tartogat számodra, különösen május 25-én, amikor egy régi barát hozhat új üzleti lehetőséget. Szerencsenapod a péntek, a lottón is próbálkozhatsz ekkor.

Szerencseszámaid: 4, 26, 37. Ha egy delfinnel találkozol, szerencséd lesz mindenben!

A VÍZÖNTŐ egy merész húzással csinálhat pénzt, ITT mutatjuk hogyan.

Halak (február 19. - március 20.)

Ezen a héten egy váratlan örökség vagy ajándék érkezhet, ami jelentős pénzügyi előnnyel jár. Május 21-én érdemes különösen figyelned a részletekre egy fontos ügyintézés során. A szerencsejátékban is próbálkozhatsz ezen a napon.

Szerencseszámaid: 2, 8, 22. A szerencseállatod a teknős; ha találkozol vele, bízhatsz a szerencsédben.

A HALAK ha kellően kockázatvállaló, akkor nagy pénzt csinálhat, IDE kattintva írtuk meg hogyan.

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás: