Az új WienerAI mém érme kereskedési botot indít, az előértékesítés már 700 ezer dollárnál jár

A kripto legújabb, kibernetikus kolbászkutya szenzációja egy AI mém érme, a WienerAI (WAI). Ez az újdonság most a kriptovaluták legfejlettebb, kezdőbarát kereskedési botját adta hozzá az ökoszisztémájához. Eközben tart az ICO-ja, amely három hét alatt már több mint 700 000 dollárt gyűjtött össze.

Az új WienerAI mém érme kereskedési botot indít, az előértékesítés már 700 ezer dollárnál jár

A csapat "forradalmi AI kereskedési partner”-ként hirdeti az új AI társát, amely felhasználóbarát, AI-fejlesztett kereskedéssel, nulla díjfizetéssel és zökkenőmentes swap funkcióval rendelkezik. (A virtuális swap egy újfajta memóriakezelő funkció.) Páratlan képességeivel a WienerAI a tökéletes eszköz minden kriptokereskedőnek.

A WienerAI-nak köszönhetően nem is lehetne könnyebben előnyt szerezni. Amikor felteszel a botnak egy kérdést bármilyen kripto befektetési igénnyel kapcsolatban, a WienerAI a prediktív technológia segítségével átfésüli a piacokat, kiszimatolja a legalkalmasabbat a befektetőnek, majd részletesen leírja, elemzi a működési logikát.

A Wiener csere funkciója lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy gyors és hatékony tokencseréket hajtsanak végre, és néhány kattintással megtalálják a DEX-eken elérhető legjobb árakat. 

Emellett reflexív előnnyel rendelkezik az éllovasokkal, például a MEV botokkal szemben. Ezek a botok előre sorolják a kereskedők tranzakcióit annak érdekében, hogy profitáljanak a nyereségük minimalizálásából. A WienerAI a kibernetikai képességeivel bekerült az élharcosok táborába.

A WienerAI a blokklánc legújabb, AI szereplője

A WienerAI emlékeztet egy másik sikeres, közelmúltbeli token bevezetésére. A kutyás mém érme Scotty the AI (SCOTTY) egy AI biztonsági token, amely közel 10 millió dollárt gyűjtött össze a közelmúltbeli előértékesítése alatt.

A két forró, piaci rés kombinációja, a $WAI és a $SCOTTY egyaránt olyan érmék, amelyek új generációs eszközként inspirálta a befektetőket. Ezek ráadásul viccesebb háttérrel rendelkeznek, mint az átlagos AI érmék, és több hasznosságot kínálnak, mint a hagyományos mém érmék. 

A projektet mozgató, további erős narratívák a meglepően magas, jelenleg évi 1186 százalékos hozamot kínáló lekötési juttatások, az ellenőrzött audit, valamint a szórakoztató, közösségépítő történet a háttérben.

Irány a WienerAI

WienerAI: Az egyetlen kolbász-kutya-AI hibrid

A befektetők valószínűleg még sosem hallottak ilyen eredettörténetet. Elődjéhez, Scotty the AI-hoz hasonlóan a WienerAI is teljesen kidolgozott háttértörténettel érkezik a színpadra. 

Wiener egy laboratóriumban született az Új Szilícium-völgyben, Kr. u. 2132-ben. Szülőatyja egy őrült, kutyaimádó tudós, az Építész, akinek életműve egy fejlett mesterséges intelligencia és egy kutyahibrid létrehozása volt. 

Ez valóban sikerült is neki, bár némi hiba azért becsúszott az alkotásba. Az Építész éppen kolbászt evett, miközben az összekapcsolási eljárást végezte. Így a véletlen eredménye lett a WienerAI volt, a kölyökkutya, a mesterséges intelligencia és egy kolbász hibridje. 

A projekt fehér könyve a "társaságot" és a "barátságot" említi, mint Wiener létezésének kulcselemeit. Megemlíti a "kolbászhadsereget" is, amely a Wiener által bevonzani remélt követők vicces megnevezése. Ilyen módon finom utalást találunk az erős közösségi működésre. Nem ő az első kriptokutya, akinek hadserege van, de talán ő lesz a legnépszerűbb. 

WienerAI át akarja venni a kriptokutya tér irányítását

A világ első és kedvenc mém érméjének, a Dogecoin-nak (DOGE) is van egy hadserege: az önjelölt "Doge Army", de Wiener szélesebb közösséget céloz meg. Van továbbá egy frappáns csatakiáltása, amely segít neki összegyűjteni a kolbászhadsereget. 

Úgy tűnik, hogy a Dogecoin már egy fáradt kutyus. A 2013-ban indított Dogecoin a saját blokkláncán él, amely a Bitcoin blokkláncának egy pörgősebb változata. A Dogecoin Proof-of-Work (PoW) konszenzusmechanizmust alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a legtöbb DOGE-t azok a bányászok zsákolják be, akik a legnagyobb teljesítményhez és számítási kapacitáshoz férnek hozzá. Ugyanakkor az emelkedő légköri hőmérséklet és a nemzetközi éghajlati célok világában a PoW használata egyre nagyobb aggodalomra ad okot a lelkiismeretesebb befektetők körében. 

A WienerAI natív lánca, az Ethereum egy Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmust használ, ahol a legtöbb ETH-t feltöltő bányászok kapják a legtöbb jutalmat. Ez jóval több mint 99 százalékkal energiahatékonyabb, mint a Bitcoin és a Dogecoin. 

Egy olyan iparágban pedig, amelyet az elmúlt két évben szinte állandó botrányok és likviditási válságok ráznak meg, a WienerAI a megfelelő auditálás biztonságát kínálja. A WienerAI okosszerződést a Coinsult, egy blokklánc biztonsági platform auditálta, amely különböző kripto- és blokklánc platformok biztonsági ellenőrzését végzi. Ez további bizalmat ad a befektetőknek a WienerAI iránt. 

Végül pedig ott vannak a napi lekötési juttatások. A WAI kínálatának nagyjából 20 százaléka a lekötésekre szolgál. A vevők az előértékesítés alatt már leköthetik a tokeneket, sőt, a weboldalon erre ösztönzik őket, hogy kihasználják a jelenleg kínált 1186 százalékos, jövedelmező APY-t. 

APY jövedelem

Lehet, hogy rejtélyesnek tűnik, hogy a befektetők miért özönlenek a WienerAI előértékesítésébe, de nincs rajta mit csodálkozni. Mindenki szeretne egy tokenizált darabot szerezni a kripto eddigi legfejlettebb, kezdőbarát AI kereskedési partneréből.

A WienerAI legújabb fejleményeivel kapcsolatos információkért mindenképpen érdemes követni az X csatornát, illetve a Telegram csoportot.

Csatlakozz a WienerAI előértékesítéséhez

Ez is érdekelhet:

A kriptó, amivel tanulva kereshetsz már 850 ezer dollárnál jár az előértékesítésen, de hamarosan emelkedik az ár

Egy új mém érme építi a jövőjét, a WienerAI már 350 ezer dollárt söpört be az előértékesítésen

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavasz sem hozta vissza a lakásépítési kedvet

Bár az év fordulóján már az újraéledés határozott jeleit mutatta a hazai lakáspiac, a lakásépítések esetében még nem volt nyoma a kedvező fordulatnak. 2024 első negyedében sokéves negatív rekordok dőltek meg a használatba vehető új otthonok számát és a közeljövő várható fejlesztéseit mutató építési engedélyeket illetően is.
2024. 05. 17. 09:30
Megosztás:

Nem ígérkezik könnyűnek a jövő a vetőmagszektor számára

Exportpiaci zavarok és áremelkedések nehezítik a hazai vetőmagszektor helyzetét, hosszabb távon pedig a klímaváltozás hatásait kellene tompítani a stratégiai jelentőségű ágazatban, hangzott el a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács gödöllői küldöttgyűlésén. A rendezvényen a Vetőmag Szövetség-díjat az idei évben Pavelka Árpád vette át a több évtizedes kiemelkedő munkásságának elismeréseként.
2024. 05. 17. 09:00
Megosztás:

Megkezdődik a vidéki vendéglátóhelyek támogatása

Tizenhárom milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
2024. 05. 17. 08:30
Megosztás:

Több mint 674 millió forint értékben nyert el támogatást a VERTIKAL Group által vezetett konzorcium innovációs projekt megvalósítására

Konzorciumvezetőként nyert el támogatást a Budapesti Értéktőzsde Xtend platformján jegyzett VERTIKAL Group a Kulturális és Innovációs Minisztérium „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című pályázatán. A konzorcium – amelyet a társaságon kívül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Óbudai Egyetem alkot – a projekt keretein belül nagy sorozatban gyártható, újrahasznosított anyagokból készülő, speciális kerekek és azok gyártástechnológiájának kifejlesztését valósíthatja meg a társaság dombóvári telephelyén. A pozitív elbírálást követően odaítélt támogatás értéke meghaladja a 674 millió forintot, míg az elszámolható összköltség közel 927.5 millió forint.
2024. 05. 17. 08:00
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 17. 07:30
Megosztás:

A SsangYong gyártója, a KGM értékesítési rekordot ért el 2024 áprilisában

A SsangYong gyártója, a KGM áprilisban összesen 6,088 járművet értékesített exportra. Az értékesítési rekordhoz az AutoWallis magyarországi adatai is jelentősen hozzájárultak.
2024. 05. 17. 07:00
Megosztás:

Kiderült, hogy kik utaznak legtöbbet céges taxival

Az üzleti taxis fuvarok harmadát szerdán rendelik az utasok, nyáron azonban ötödével visszaesik a céges utazások száma – derül ki a Bolt adataiból.
2024. 05. 17. 06:30
Megosztás:

Nyugdíj- és egészségpénztárak: új csúcsokkal indult az év

Igen eredményesen kezdték az évet a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak, amelyek mind az összesített taglétszám, mind a tagi és munkáltatói befizetések tekintetében jelentős előrelépést mutattak fel az első negyedévben. A nyugdíjkasszák ismét reálhozamot értek el, az egészségpénztárak tagjai pedig még több szolgáltatást igényeltek, köztük például minden eddiginél többet költöttek lakáshitel-törlesztésre.
2024. 05. 17. 06:00
Megosztás:

Áprilisban kifulladt a budapesti albérletdrágulás lendülete

Áprilisban eltérő irányt vettek az országos és a fővárosi lakbérek. Miközben márciushoz képest országosan átlagosan 0,8 százalékkal nőttek a bérleti díjak Budapesten 0,5 százalékkal csökkentek - derül ki a KSH-ingatlan.com lakbérindexéből.
2024. 05. 17. 05:30
Megosztás:

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

A Lenovo fenntarthatósági szempontok szerint épült üllői gyártóüzemében az új napelemek révén a teljes napenergia-kapacitás 3 megawattra (MW) nőtt, ami akár ahhoz is elegendő lenne, hogy egy elektromos autó 17 280 kilométeres utat tegyen meg. A két épületben összesen már 5072 napelemet működtető létesítmény része a Lenovo ambiciózus, a második hatókörű kibocsátásának csökkentésére irányuló globális tervének. Ennek részeként a vállalat jelenleg 17 megawattnyi napelemes kollektort működtet és további létesítmények létrehozását vizsgálja Brazíliában, Mexikóban és Kínában.
2024. 05. 17. 05:00
Megosztás:

A transzferárazás rejtett csapdái

A NAV ellenőrzési gyakorlatában egyre komolyabb szerepet kap a transzferárazás auditja. Ráadásul a vonatkozó szabályok is évről-évre egyre összetettebbek. A transzferár-dokumentációs határidők közeledtével érdemes végigtekinteni, hogy mik azok a rejtett csapdák, amelyeket kerüljünk el a dokumentáció és az adatszolgáltatás elkészítésekor. Ebben van segítségünkre a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szakértője.
2024. 05. 17. 04:30
Megosztás:

Duplázás a Defláción: A Rollblock (RBLK) bevételmegosztási modellje deflációsabbá teszi, mint a Binance Coin (BNB) és az Ethereum (ETH)

Az innováció a siker kulcsa a kriptopiacon, és a Rollblock (RBLK) kiemelkedő szereplő a bevételmegosztási modelljével. Ez a rendszer növeli a hasznosságát, és deflációsabbnak tűnik, mint az olyan altcoinok, mint a Binance Coin (BNB) és az Ethereum (ETH). Az elemzők szerint ez a második szakaszban lévő előértékesítési sztár lehet a következő 50-szeres értéknövekedést produkáló altcoin 2024-ben.
2024. 05. 17. 03:30
Megosztás:

Ez a 10 legnépszerűbb használt autó modell Magyarországon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben is lefedő Használtautó.hu autópiaci szakértője megvizsgálta, hogy a 10 legnépszerűbb használtautó-modell esetében hogyan alakulnak megyénként az átlagárak. A portál adatai alapján Nógrád és Heves megyékben találhatók a legolcsóbb és legöregebb, Pest és Zala megyében pedig a legdrágább és legfiatalabb darabok.
2024. 05. 17. 03:00
Megosztás:

Itt hibázott nagyot Fico testőrsége - a szakértő megmutatja

Szerdán, a Nyitrabányán tartott kihelyezett kormányülés után meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akinek az állapota még mindig nagyon súlyos. A kormányfőt három golyó is eltalálta az öt leadott lövésből. Hajós István biztonsági szakértő szerint Fico testőrsége több ponton is hibázhatott, a jövőben pedig itthon is minden bizonnyal szigorítják a biztonsági intézkedéseket.
2024. 05. 17. 02:00
Megosztás:

A TESCO durva húzása: pénzt kérnek érte, pedig ingyen volt!

A TESCO legutóbbi döntése, mely szerint mostantól pénzt számol fel a műanyag ruhafogasokért, nagy visszhangot váltott ki. Az üzletlánc a környezettudatosság jegyében vezette be ezt az intézkedést, ám sokan kérdezik: valóban a Föld megmentése a cél, vagy csak egy ügyes marketingfogásról van szó? És mennyibe "fáj" így egy ruhafogas?
2024. 05. 17. 01:30
Megosztás:

Az öregség szaga - Miért van az idősebb embereknek más szaguk és hogyan lehet megszüntetni?

Mindannyian észrevehettük már, hogy az idősebb embereknek gyakran van egy jellegzetes szaguk. Ez a szag semmiképpen sem kellemetlen, inkább különleges és megkülönböztető. Azonban sokan kíváncsiak arra, hogy mi okozza ezt az illatot, és van-e valami, amit tenni lehetne a mérséklésére.
2024. 05. 17. 01:00
Megosztás:

Normális?! Ön még mindig fizet a drága SMS-ért, amit a bankja küld?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.
2024. 05. 17. 00:30
Megosztás:

A kriptobefektetők elkapkodják a Mega Dice tokent

Az eredetileg 0,069 dolláros kezdeti árfolyamon értékesített DICE jelenlegi ára már 0,075 dollárra emelkedett, ami 8,6 százalékos drágulást jelent.
2024. 05. 17. 00:01
Megosztás:

Új foglalkoztatási program kezdődik 30 felettieknek

Csütörtöktől elérhető a 30 évesnél idősebb álláskeresőknek szóló, 150 milliárd forintos támogatási rendszer - mondta a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
2024. 05. 16. 23:30
Megosztás:

Románia van a legnehezebb helyzetben a régióban

Az ikerdeficit miatt a régió országai közül Románia van a legnehezebb gazdasági helyzetben - jelentette ki szerdán Mugur Isarescu, a Román Nemzeti Bank (BNR) elnöke a BNR negyedéves inflációs jelentését ismertetve.
2024. 05. 16. 23:00
Megosztás: