A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A Toncoin ($TON) a maga idejében igazi nagyágyú volt, de vajon még most is olyan fényesen ragyog? Netán az egyik új kihívó, a WienerAI ($WAI) jobb választás lehet? Olvass tovább és kiderül!

Mi az a Toncoin ($TON)?

A Toncoin (TON) egy decentralizált Layer-1 blokklánc, a The Open Network (TON) natív kriptovalutája. A TON egy nyílt forráskódú hálózat, amely világszerte élvezi a fejlesztők és a rajongók támogatását. A támogatók között szerepel egy svájci nonprofit, a TON Foundation is.

toncoin TON kriptó

Érdekes módon a projekt kapcsolódik a népszerű üzenetküldő alkalmazáshoz, a Telegramhoz. A Telegram csapat 2017-ben kezdte meg a munkát a TON kódján, amely akkoriban még Telegram Open Network (TON) néven futott. A projekt ráadásul egy saját natív kriptovalutát, a „Gramot” is piacra akarta dobni. Pavel Durov, a Telegram alapítója 2020 májusában azonban bejelentette, hogy a platform kiszáll a TON fejlesztésből egy SEC bírósági végzés miatt. Ez egyúttal azzal is járt, hogy a Gramot sosem adták ki.

Miután a Telegram kilépett a projektből, a TON közösség vette át az irányítást, és The Open Network néven folytatta működését. A natív kriptovalutát Toncoinnak nevezték el.

A Toncoin ($TON) jó befektetés?

Miután megismerted kicsit az érmét, joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy vajon jó befektetés-e. Az alábbiakban ezt vizsgáljuk:

Előnyök:

Skálázhatóság – A TON hihetetlen tranzakciós sebességgel rendelkezik, amire még az is rájön, hogy egyszerre nagy mennyiségű tranzakciót képes kezelni. Ezek együttese alkalmassá teszi a platformot a tömeges elterjedésre.

Adatvédelem – A TON hálózat nagy hangsúlyt fektet a felhasználók adatainak védelmére, és a zero-knowledge bizonyítási mechanizmust alkalmazza. Ez egy olyan kripto technika, amely az ellenőrzést bármilyen mögöttes adat felfedése nélkül teszi lehetővé.

Nagy ökoszisztéma – A TON egy átfogó ökoszisztémát kínál, amelyben helyet kapott a fizetések feldolgozása, tárolás, és feltehetőleg még proxy szolgáltatás is.

Közösség központú disztribúció – A TON Alapítvány „Nyílt Liga” programja a közösségi részvételt TON tokenekkel jutalmazza.

Hátrányok:

Verseny – A kriptovaluta piac tömve van érmékkel, a TON-nak pedig szembe kell néznie a hasonló funkciókkal érkező, elismert projektekkel.

Függés a Telegram integrációtól – Habár a nemrégiben bejelentett Telegram integráció pozitív, a projekt sikere hosszú távon nagyban függ a Telegram elfogadásától és támogatásától.

Azt, hogy számodra jó befektetés-e a Toncoin (TON), neked kell eldöntened. Ne feledd, hogy a kriptovaluták rendkívül ingadozó termékek, és mindig végezz alapos kutatást. A TON piaci kapitalizációja jelenleg 23 milliárd dollár körül mozog, amivel a nyolcadik helyet foglalja el a top kriptovaluták sorában. Habár egy évvel ezelőtti állapotához képest 235%-os pluszban van, a kripto befektetők ennél nagyobb és gyorsabb növekedésre vágynak. A következő érme számukra lehet érdekes.

WienerAI – A félig tacskó, félig AI mém érme

Új kutya ugat a mém érmék játszóterén, ez pedig nem más, mint a WienerAI ($WAI). WienerAI egy ravasz tacskó, akit a mesterséges intelligencia tesz még félelmetesebbé. Ez a kis kolbászkutya a tökéletes választás egy mém érmére. A WienerAI hívek már gyülekeznek is, és a „kolbász hadsereg” tagjainak száma egyre csak nő. A lelkes befektetők alig várják, hogy átrendezhessék a kripto piacot.

A Wiener AI egy igazi high-tech robot, aki 2132-ből érkezett közénk. A The Architect névre hallgató őrült tudós éppen a valaha volt legijesztőbb AI-t létrehozásán munkálkodik, amit egy kiber kutya képében kíván életre hívni.

wienerai kripto ico

A kísérlet alatt azonban vét egy kis hibát, és véletlenül tacskó DNS-t is adott az elegyhez. Ez vezetett a WienerAI, egy szuperintelligens robot tacskó születéséhez.

A WienerAI előértékesítése már el is indult, és rendkívül sikeres. Mindössze néhány hét leforgása alatt közel 2 millió dollárt gyűjtött, ami még a mém érmék világában is kiemelkedőnek számít. A $WAI érméket tehát úgy viszik a befektetők, mint a cukrot, és egyes elemzők szerint akár 100-szorosára is nőhet a token árfolyama.

Ahogy haladunk tovább az előértékesítési szakaszokban, az érme ára úgy lesz majd egyre magasabb. Amennyiben szívesen csatlakoznál a projekthez, akkor a legjobb, ha mielőbb, még az ár emelkedése előtt megteszed. A korai befektetők ráadásul a bőségesebb letéti jutalmakból és a nagyobb kedvezményekből is profitálhatnak. Mindezek fényében talán nem lepődsz meg, ha azt mondjuk, hogy a WienerAI az egyik legjobb mém érme lehet 2024-ben. Csatlakozz te is a WienerAI előértékesítéshez, siess, ne maradj le!

Megnézem a Wiener AI-t

Ezek is érdekelhetnek:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez 

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A súlyosbodó válságok három éve magasan tartják az éhezők számát - figyelmeztet az ENSZ

Közel hétszázharminchárommillió ember éhezett 2023-ban: globálisan minden tizenegyedik, illetve Afrikában minden ötödik ember – olvasható az öt ENSZ szakosított szerv által jegyzett „Az élelmezésbiztonság és a táplálkozás helyzete” című globális jelentésben.
2024. 07. 27. 11:00
Megosztás:

Tízezreket költünk dísznövényekre, de a biztosításukra nem fordítunk kellő figyelmet

A hazai otthonok döntő többsége, 82 százaléka rendelkezik kerttel, terasszal vagy erkéllyel. Évente átlagosan több mint huszonkétezer forintot költünk a dísznövényekre, a meglévők pótlása pedig közel hatvanezer forintba kerülne – derül ki egy friss országos kutatásból. Az idén márciusban első alkalommal meghirdetett lakásbiztosítási kampány enyhítette az alulbiztosítottságot, a Groupama Biztosító tapasztalatai szerint azonban a növények, kerti bútorok biztosítására még mindig nem fordítunk kellő figyelmet, holott egy váratlanul lecsapó vihar, jégeső ezekben is komoly pusztítást végezhet.
2024. 07. 27. 10:00
Megosztás:

A Keppel MET Renewables naperőműprojekteket vásárol Észak-Olaszországban

A svájci központú, megújuló energetikai eszközökkel foglalkozó Keppel MET Renewables (KMR) tovább erősíti elköteleződését a napenergia-projektek mellett. A MET Csoport és a szingapúri Keppel Infrastructure vegyesvállalata lezárta két fotovoltaikus projekt 100 százalékos részesedésének megvásárlását Észak-Olaszországban, Piemont és Lombardia régiókban.
2024. 07. 27. 09:40
Megosztás:

A Chainlink és a Shiba Inu forgalma csökken, de az új Raboo mém érme továbbra is emelkedik!

A kriptovaluta piac továbbra is ingadozik, és a már megalapozott szereplők, mint a Chainlink és a Shiba Inu, a szélviharban vannak. Kereskedési volumenük csökkenése éles ellentétben áll a Raboo, egy új mém érme növekvő lendületével, amely jelentős figyelmet kelt.
2024. 07. 27. 08:52
Megosztás:

Csökkent júniusban az új családi házak értékesítése az Egyesült Államokban

A várt növekedés helyett csökkent az új egylakásos családi házak értékesítése az Egyesült Államokban júniusban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau szerdai jelentése alapján.
2024. 07. 27. 08:00
Megosztás:

Javult az amerikai gazdaság teljesítménye júliusban

Javult, több mint két éves csúcsot ért el az amerikai gazdaság BMI-teljesítménymutatója júliusban az S&P Global Market Intelligence felmérésének előzetes adatai alapján. A javulás azonban kizárólag a szolgáltatóipari szektornak volt köszönhető, mert a feldolgozóipar teljesítménye csökkenésbe váltott.
2024. 07. 27. 07:00
Megosztás:

Folyamatosan gyarapodik hazánk zöld vagyona

Mezővédő erdősávok létesítésével kapcsolatban pilot projektet indít az Agrárminisztérium - jelentette be Nagy István tárcavezető a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén, szerdán, Tusnádfürdőn.
2024. 07. 27. 06:00
Megosztás:

Kevesebb cég tervez áremelést

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (MKIK GVI) felmérése szerint a vállalkozások 61 százaléka tervezi, hogy emeli belföldi értékesítési árait a következő fél évben. Ez az utóbbi három év stabilan 70 százalék feletti adataihoz képest számottevően kisebb arány, utoljára 2021. áprilisában tapasztaltak hasonló szintet - ismerteti az MKIK GVI az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
2024. 07. 27. 05:00
Megosztás:

Magyarország és Románia közlekedési megállapodást írt alá

Magyarország és Románia közlekedési megállapodást írt alá, amelynek értelmében megkezdik a Szeged és Temesvár közötti vasútvonal építésének előkészületeit, valamint 2027-ig újabb határátkelőhelyet létesítenek - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 27. 04:00
Megosztás:

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

A 3 legjobb altcoin, amelyek 100x-os növekedésre készülnek az Ethereum ETF és a Solana ETF bevezetésével

A kriptovaluta-befektetők mindig keresik a következő nagy lehetőséget. Az Ethereum ETF bevezetésével és a közelgő Solana ETF bevezetéssel a piac tele van spekulációkkal és izgalommal.
2024. 07. 26. 19:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás: