A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A Toncoin ($TON) a maga idejében igazi nagyágyú volt, de vajon még most is olyan fényesen ragyog? Netán az egyik új kihívó, a WienerAI ($WAI) jobb választás lehet? Olvass tovább és kiderül!

Mi az a Toncoin ($TON)?

A Toncoin (TON) egy decentralizált Layer-1 blokklánc, a The Open Network (TON) natív kriptovalutája. A TON egy nyílt forráskódú hálózat, amely világszerte élvezi a fejlesztők és a rajongók támogatását. A támogatók között szerepel egy svájci nonprofit, a TON Foundation is.

toncoin TON kriptó

Érdekes módon a projekt kapcsolódik a népszerű üzenetküldő alkalmazáshoz, a Telegramhoz. A Telegram csapat 2017-ben kezdte meg a munkát a TON kódján, amely akkoriban még Telegram Open Network (TON) néven futott. A projekt ráadásul egy saját natív kriptovalutát, a „Gramot” is piacra akarta dobni. Pavel Durov, a Telegram alapítója 2020 májusában azonban bejelentette, hogy a platform kiszáll a TON fejlesztésből egy SEC bírósági végzés miatt. Ez egyúttal azzal is járt, hogy a Gramot sosem adták ki.

Miután a Telegram kilépett a projektből, a TON közösség vette át az irányítást, és The Open Network néven folytatta működését. A natív kriptovalutát Toncoinnak nevezték el.

A Toncoin ($TON) jó befektetés?

Miután megismerted kicsit az érmét, joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy vajon jó befektetés-e. Az alábbiakban ezt vizsgáljuk:

Előnyök:

Skálázhatóság – A TON hihetetlen tranzakciós sebességgel rendelkezik, amire még az is rájön, hogy egyszerre nagy mennyiségű tranzakciót képes kezelni. Ezek együttese alkalmassá teszi a platformot a tömeges elterjedésre.

Adatvédelem – A TON hálózat nagy hangsúlyt fektet a felhasználók adatainak védelmére, és a zero-knowledge bizonyítási mechanizmust alkalmazza. Ez egy olyan kripto technika, amely az ellenőrzést bármilyen mögöttes adat felfedése nélkül teszi lehetővé.

Nagy ökoszisztéma – A TON egy átfogó ökoszisztémát kínál, amelyben helyet kapott a fizetések feldolgozása, tárolás, és feltehetőleg még proxy szolgáltatás is.

Közösség központú disztribúció – A TON Alapítvány „Nyílt Liga” programja a közösségi részvételt TON tokenekkel jutalmazza.

Hátrányok:

Verseny – A kriptovaluta piac tömve van érmékkel, a TON-nak pedig szembe kell néznie a hasonló funkciókkal érkező, elismert projektekkel.

Függés a Telegram integrációtól – Habár a nemrégiben bejelentett Telegram integráció pozitív, a projekt sikere hosszú távon nagyban függ a Telegram elfogadásától és támogatásától.

Azt, hogy számodra jó befektetés-e a Toncoin (TON), neked kell eldöntened. Ne feledd, hogy a kriptovaluták rendkívül ingadozó termékek, és mindig végezz alapos kutatást. A TON piaci kapitalizációja jelenleg 23 milliárd dollár körül mozog, amivel a nyolcadik helyet foglalja el a top kriptovaluták sorában. Habár egy évvel ezelőtti állapotához képest 235%-os pluszban van, a kripto befektetők ennél nagyobb és gyorsabb növekedésre vágynak. A következő érme számukra lehet érdekes.

WienerAI – A félig tacskó, félig AI mém érme

Új kutya ugat a mém érmék játszóterén, ez pedig nem más, mint a WienerAI ($WAI). WienerAI egy ravasz tacskó, akit a mesterséges intelligencia tesz még félelmetesebbé. Ez a kis kolbászkutya a tökéletes választás egy mém érmére. A WienerAI hívek már gyülekeznek is, és a „kolbász hadsereg” tagjainak száma egyre csak nő. A lelkes befektetők alig várják, hogy átrendezhessék a kripto piacot.

A Wiener AI egy igazi high-tech robot, aki 2132-ből érkezett közénk. A The Architect névre hallgató őrült tudós éppen a valaha volt legijesztőbb AI-t létrehozásán munkálkodik, amit egy kiber kutya képében kíván életre hívni.

wienerai kripto ico

A kísérlet alatt azonban vét egy kis hibát, és véletlenül tacskó DNS-t is adott az elegyhez. Ez vezetett a WienerAI, egy szuperintelligens robot tacskó születéséhez.

A WienerAI előértékesítése már el is indult, és rendkívül sikeres. Mindössze néhány hét leforgása alatt közel 2 millió dollárt gyűjtött, ami még a mém érmék világában is kiemelkedőnek számít. A $WAI érméket tehát úgy viszik a befektetők, mint a cukrot, és egyes elemzők szerint akár 100-szorosára is nőhet a token árfolyama.

Ahogy haladunk tovább az előértékesítési szakaszokban, az érme ára úgy lesz majd egyre magasabb. Amennyiben szívesen csatlakoznál a projekthez, akkor a legjobb, ha mielőbb, még az ár emelkedése előtt megteszed. A korai befektetők ráadásul a bőségesebb letéti jutalmakból és a nagyobb kedvezményekből is profitálhatnak. Mindezek fényében talán nem lepődsz meg, ha azt mondjuk, hogy a WienerAI az egyik legjobb mém érme lehet 2024-ben. Csatlakozz te is a WienerAI előértékesítéshez, siess, ne maradj le!

Megnézem a Wiener AI-t

Ezek is érdekelhetnek:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez 

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkentek az amerikai használtlakás-eladások májusban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma májusban.
2024. 06. 24. 06:00
Megosztás:

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás: