A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Tekintettel a közelmúltbeli teljesítményükre a kriptovaluta piacon, a befektetők most tömegesen vásárolják a DOGE-t, a PEPE-t és az új előértékesítési tokent, a Raboo-t (RABT), abban a reményben, hogy ezek a nyári hónapokban egy hihetetlen piaci emelkedést vezetnek majd.

A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Érdekes módon a Raboo (RABT), az új mémérme, kapja a legtöbb figyelmet a 100-szoros hozam lehetősége és az AI-alapú platform és Social-Fi funkciója miatt. Nézzük meg, mit tartogat ez az új előértékesítési érme a befektetők számára a közelgő nyár folyamán.

Doge lejjebb, de még nincs vége? A nagy mennyiségű felhalmozás jövőbeli árnövekedést jelez

A Dogecoin, az open-source kriptovaluta, amelynek logóján a Shiba Inu kutya szerepel, több mint egy hónapja negatív trendben van, mintegy 2,56%-os csökkenéssel. Ennek ellenére a nagy tulajdonosok vásárolják a Dogecoint, ami optimizmussal tölti el a befektetőket a DOGE jövőbeni alakulását illetően.

Néhány jelentés szerint a 100 millió és 1 milliárd DOGE tokent birtokló címek száma 20%-ról 21%-ra nőtt május négy napja alatt. Ez a DOGE felhalmozás növekedése azt jelzi, hogy egyre több cím szerez be jelentős mennyiségű DOGE tokent a jelenlegi csökkenés ellenére.

A DOGE felhalmozás növekedése miatt sok szakértő úgy véli, hogy a DOGE értéke hamarosan emelkedni fog. Továbbá, mivel a Dogecoin továbbra is a 0,15 dolláros ár körül mozog, ezek a szakértők 2024 vége előtt 2 dolláros árfolyamot tűztek ki célul.

A befektetői áramlás új csúcsot hoz a Pepének

A PEPE, az Ethereum alapú, béka témájú mémérme, az utóbbi időben figyelemre méltó piaci emelkedést mutat, ami miatt a befektetők tömegesen fektetnek be. A havi diagramokon a token mintegy 87%-os növekedést mutatott. Az elmúlt héten a PEPE további 7%-ot nyert, és elérte új csúcsát, a $0.00001156-ot a CoinMarketCap, egy kriptovaluta-adatkövető platform szerint.

Szakértők a PEPE figyelemre méltó növekedését a PEPE kriptovaluta tulajdonosok számának jelentős növekedésére vezették vissza az elmúlt napokban. A Santiment, egy on-chain adatkövető platform szerint, a PEPE token tulajdonosok száma több mint 3000-rel nőtt az elmúlt héten.

A PEPE jelenlegi növekedési trendjét látva sok befektető fontolgatja, hogy a PEPE-t is felveszi befektetési portfóliójába, mint az év egyik figyelemre méltó altcoinját. Az elemzők úgy vélik, hogy a PEPE profilja tovább növekedhet, ha a jelenlegi piac fennmarad. Emellett előrejelzésük szerint a PEPE ára 2024 júniusára elérheti a $0.00001530-at.

A befektetők nagy tétet tesznek a Raboo-ra (RABT), mivel az 100X nyereségre pályázik

Raboo kripto token ICO

A Raboo egy mémelhető kriptovaluta, amely a PEPE és a DOGE mémóriásai versenytársa kíván lenni, miközben a mém szektort kívánja átalakítani érdekes mémvadász és AI képességeivel. Ez az a kriptovaluta, amelyre a befektetők nagy tétet tesznek, hogy hihetetlen emelkedést érjen el, és akár 100-szoros nyereséget hozzon a befektetőknek.

A Raboo ökoszisztéma standard tokenje, a RABT, az egyik legjobb ERC20 tokenként van számon tartva egyedi szociális és AI integrációja miatt, amelyet sok mémrajongó nagyon vonzónak talál. A RABT használatával a felhasználók részt vehetnek heti, havi és negyedéves kihívásokban a Raboo-n, és valós értékű nyereményeket nyerhetnek, ha sikeresen szerepelnek. A RABT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan részt vegyenek a digitális világban a Rabooscan segítségével, amely a legforróbb mémeket bányássza a közösségi médiából.

A RABT előértékesítési útja eddig kiváló volt, mivel a token már a harmadik szakaszba lépett az előértékesítés során, az ár pedig $0.003-ról $0.0042-ra emelkedett, így a korai befektetők számára figyelemre méltó 40%-os megtérülést (ROI) hozott. A szakértők úgy vélik, hogy mivel a token 0% vásárlási és eladási adót kínál, további befektetők csatlakoznak majd a RABT előértékesítéséhez, ami tovább növeli az előértékesítési token árát.

Következtetés

Bár a DOGE és a PEPE történelmileg kiváló és hosszú távú potenciállal rendelkeztek, valószínűtlen, hogy ezek a top altcoinok 100-szoros megtérülést hoznak. Ezzel szemben a szakértők erős optimizmust éreznek a Raboo iránt, azt sugallva, hogy akár 100-szoros megtérülést is hozhat a kriptobefektetők számára. Ahhoz, hogy ne maradjunk le erről a nagy rallyról, érdemes csatlakozni a Raboo virágzó előértékesítéséhez RABT tokenek vásárlásával.

Te is csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás: