Miért veszítheti el befektetőit a Dogwifhat az új, felkapott mémcoin miatt?

A kriptopiac visszesésben van és a kereskedők ilyenkor a veszteségeik ledolgozására alkalmas legjobb kriptovalutákat keresik. A Dogwifhat (WIF) azon tokenek egyike, amelyek jelentősen esett az áruk az elmúlt napokban, a traderek pedig alternatívák után néznek.

Miért veszítheti el befektetőit a Dogwifhat az új, felkapott mémcoin miatt?

Miközben a kriptopiac visszaesést mutat, a Dogwifhat (WIF) azon tokenek közé tartozik, mely ára jelentősen csökkent az elmúlt napokban, és a befektetői alternatív lehetőségeket keresnek. Eközben a KangaMoon (KANG) folyamatban lévő előértékesítése az elmúlt hetekben hatalmas sikert aratott, a korai vásárlók akár 290%-os ROI-t is elértek. Ez az új projekt vonzóvá vált a magas hozamot kereső Dogwifhat tartók számára is. Lássuk, miért jelenthet veszélyt ez az új projekt a népszerű mémérmére az év folyamán.

KangaMoon (KANG), a legjobb mémcoin a mém piacon

A Dogwifhat- tel és más top mémérmékkel együtt harcolva a medve trend ellen, a KangaMoon vált a mémcoinok piacának legtrendibb befektetésévé. A projekt több mint 20,000 közösségi tag csatlakozását vonzotta be, és több mint 6000 felhasználó vásárolt az előértékesítés alatt.

Az adatok szerint a projekt már több mint 5 millió dollárt generált az előértékesítésből, az elemzők pedig 7 millió dollárt jósolnak a vége előtt. A KANG token most már egy első szintű tőzsdén történő listázásra készül a második negyedévben. Több kripto szakértő a következő hónapokban akár 100-szoros növekedést jósol a projekt számára. Ezzel a KANG token ára elérheti az 1 dollárt 2024 végére, így nem csoda, hogy felkerült a szakértők által figyelt mémcoinok listájára.

Eközben a KANG token most az előértékesítés ötödik szakaszában van, amiről pletykálják, hogy ez lesz az utolsó szakasz. Az első szakaszban 0,0050 dolláros padlóárról a jelenlegi 0,0196 dolláros árra emelkedett, ami azt mutatja, hogy a projektnek van potenciálja dominálni a mémérmék piacát. Néhány elemző szerint idén megelőzheti a Solana-alapú mémérméket, mint a Floki és a Dogwifhat.

A KangaMoon a Social-fi modellt és a P2E-t integrálja, hogy élénk közösséget építsen a mém szerelmesei számára. A Social-fi modellben a felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokon vehetnek részt és nyerhetnek KANG-ot. A Play2Earn funkció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy ritka játékbeli tárgyakat és virtuális valutát szerezzenek a mérkőzések megnyerésével. Ezeket a tárgyakat el lehet adni vagy cserélni a KangaMoon piacterén. Mindent egybevetve, a KangaMoont az egyik legjobb mémcoinnak tartják, amit 2024-ben érdemes megvásárolni.

A Dogwifhat (WIF) emelkedik, de még mindig veszélyes, hogy elveszíti híveit

dogwifhat kriptó elemzés

A Coinbase legutóbbi hírei, miszerint a Dogwifhat tokent felveszik a Perpetual futures kereskedésbe a Coinbase Advanced és a Coinbase International Exchange-en, felébresztették a tokent. A piaci adatok szerint a Dogwifhat ára 20%-kal emelkedett a hírre.

Eközben a Dogwifhat kereskedési volumene napról napra 50%-kal nőtt az elmúlt napokban. A piaci kapitalizáció is meghaladta a 3 milliárd dolláros szintet. Először napok óta a Dogwifhat megerősítette a 3 dolláros támaszt. Néhány szakértő szerint a legfrissebb Dogwifhat hírekkel a token ára újra tesztelheti a 4 dolláros árfolyam-szintet a következő napokban.

Azonban néhány elemző szerint a jelenlegi emelkedés a Coinbase legutóbbi bejelentésének köszönhető. Így úgy vélik, hogy amint a hírek lelassulnak, az árfolyam 3 dollár alá esik. Ez veszélyezteti a tokent, hogy elveszítheti a befektetőit a folyamatban lévő KangaMoon előértékesítésnek köszönhetően, amely vonzza a nagybefektetőket. 

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://kangaMoon.com/

Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 05. 03. 19:00
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 121,75 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel 68 002,24 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 03. 18:30
Megosztás:

Áprilisban is remekül teljesítettek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.
2024. 05. 03. 18:00
Megosztás:

Új kerékpárutat adtak át Őrtiloson

Példaértékű és ritka beruházásként jellemezte az aktív Magyarországért felelős államtitkár csütörtökön a Somogy vármegyei Őrtilosban a zalai Molnárit a somogyi Őrtilossal összekötő új kerékpárutat.
2024. 05. 03. 17:30
Megosztás:

Már be lehet nyújtani a támogatási kérelmeket az MGFÜ Energetikai tanácsadási programjára

Megnyílt a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége az MGFÜ Energetikai tanácsadási voucher programra, amely mikro-, kis- és középvállalkozásoknak (kkv) biztosít lehetőséget energetikai tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, vissza nem térintendő támogatással - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (MGFÜ) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 17:00
Megosztás:

Visszaesett az orosz feldolgozóipar növekedése áprilisban

Lassult az orosz feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) növekedése áprilisban márciushoz képest.
2024. 05. 03. 16:30
Megosztás:

Idén 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az MBH Bank

Az MBH Bank 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az idén, amely jövőre elérheti a 3,7 százalékot - mondta Árokszállási Zoltán, az MBH Elemzési Centrum vezetője a pénzintézet makrogazdasági előrejelzéseket bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2024. 05. 03. 16:00
Megosztás:

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között, most amerikai finanszírozással.
2024. 05. 03. 15:30
Megosztás:

Felújítják Kunágota önkormányzati konyháját

Százhúszmillió forintos támogatást nyert el az önkormányzati konyha felújítására a Békés vármegyei Kunágota - közölte az önkormányzat.
2024. 05. 03. 15:00
Megosztás:

Furcsa félidő - Európai tőzsdekörkép

Ma reggelig 253 vállalat tette közzé negyedéves jelentését a STOXX Europe 600 indexből, és ezzel meg is érkeztünk a félidőhöz.
2024. 05. 03. 14:30
Megosztás:

A BUX 4,2 százalékot emelkedett egy hónap alatt áprilisban

Csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe áprilisban, a BUX márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot; az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi 248 milliárd forintos szintet, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 14:00
Megosztás:

Csökkent több államkötvény aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél hatvanmilliárd forinttal nagyobb összegben, kilencvenmilliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 03. 13:30
Megosztás:

Rohamosan esett az euróövezetben a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban

Némileg gyorsult az euróövezet feldolgozóipari aktivitásának csökkenése áprilisban az S&P Global gazdaságkutató intézet HCOB beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 05. 03. 13:00
Megosztás:

Ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.
2024. 05. 03. 12:30
Megosztás:

Több százmillió forintos fejlesztést zárt le a Bonag Kft. Békéscsabán

Háromszázmillió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég csütörtöki közleményében az MTI-vel.
2024. 05. 03. 12:00
Megosztás:

Javított globális előrejelzéseit az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 11:30
Megosztás:

Uniós forrásból épült orvosi rendelő Bagon

Közel négyszázmillió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból 292 négyzetméter alapterületű új orvosi rendelő épül a Pest vármegyei Bagon - írta a település önkormányzata az MTI-nek eljuttatott közleményben.
2024. 05. 03. 11:00
Megosztás:

Áprilisban folytatódott az ingatlanpiac felfelé ívelése

Tovább folytatódott az ingatlanpiaci felívelés áprilisban: a 11 200 ingatlan-adásvétel az előző hónaphoz képest 1 százalékos, éves összevetésben 65 százalékos növekedés - közölte a saját adatain alapuló tranzakciószám-becslését a Duna House csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 10:30
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 03. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 05. 03. 09:30
Megosztás: