Fogyókúrás gyógyszerrel Te is sok pénzt kereshetsz!

Ha egy cég feltalálná a tuti fogyókúrás gyógyszert akkor azzal az egész világon hatalmas sikert aratna. Mivel egyre több a súlyproblémával küzdő ember, így egyre nagyobb a kereslet a fogyókúrás gyógyszerek iránt. Ezzel bizony nagyon sok pénzt lehet keresni. Akár otthonról, a fotelból is. Hogyan?

Fogyókúrás gyógyszerrel Te is sok pénzt kereshetsz!

Az Eli Lilly amerikai gyógyszercég tegnap tette közzé első negyedéves gyorsjelentését. A gyógyszergyártó 8,77 milliárd dollár árbevételt ért el, ami éves szinten 26%-os növekedést jelent, de valamivel elmarad a 8,93 milliárdos konszenzustól.

Nagyot kaszál a cég azzal, hogy fogyókúrást gyógyszereket fejleszt!

Az egy részvényre jutó nyereség 2,58 dollár lett a tavalyi 1,62 dollár után, és ez már felülmúlta a várt 2,44 dollárt. A gyógyszergyártó legnépszerűbb termékei a Mounjaro és a Zepbound nevű fogyasztószerek voltak, ezek 1,81, illetve 1,46 milliárdos bevételt generáltak.

Az Eli Lilly a kereslet további erősödésére számít, ezért az idei éves árbevételre vonatkozó előrejelzésüket 2 milliárd dollárral 42,4-43,6 milliárd dollárra emelték. A befektetők pozitívan fogadtak a bejelentést, a cég árfolyama 6%-ot emelkedett a tőzsdenyitás előtti órákban.

Hogyan tudsz ezzel Te is pénzt keresni?

pénzfürdő a dollárban kövéren

Fektess esetleg Eli Lilly részvénybe, hiszen ha a cég nagyot kaszál a fogyókúrás tablettáival, akkor a tulajdonosok, azaz a részvényesek is nagyot kaszálnak. Itt az idő Eli Lilly részvényt venni?

Az Eli Lilly and Company egy jelentős amerikai gyógyszergyártó cég, melyet 1876-ban alapítottak Indianában, és azóta is főként innovatív gyógyszerek kifejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. A cég különösen ismert az inzulin, az antidepresszánsok és a rákellenes szerek terén elért áttöréseiről. Eli Lilly termékei közé tartozik többek között az olanzapin (pszichiátriai rendellenességek kezelésére), az erlotinib (tüdőrák és egyéb típusú daganatok kezelésére), valamint az insulin lispro (cukorbetegség kezelésére).

A cég részvényei az Egyesült Államokban a New York Stock Exchange-en (NYSE) kereskednek "LLY" szimbólum alatt. Az Eli Lilly híres az állandó kutatás-fejlesztési tevékenységéről, amely az új gyógyszerek piacra vitelét támogatja. A cég éves bevétele és piaci kapitalizációja meghaladja a több milliárd dollárt, aminek köszönhetően az egyik legnagyobb gyógyszergyártó vállalatnak számít világszerte.

Az Eli Lilly részvényei általában stabil növekedést mutatnak a piacon, részben az általuk kifejlesztett innovatív termékek (mint a legújabb fogyókúrás készítményei) és terápiás megoldások iránti folyamatos kereslet miatt.

A cég részvényárfolyamát befolyásolhatják a gyógyszeripari szabályozások, új termékek piaci bevezetése, valamint a globális egészségügyi kihívások, mint például a COVID-19 pandémia alatti gyors fejlesztések.

IDE kattintva befektethetsz egy izgalmas projektbe.

A kormány támogatást nyújt bemutatóüzemek létesítésére

A kormány az agrárszakképzés fejlesztése érdekében 15,6 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt bemutatóüzemek létesítésére 19 intézménynek a tavaly meghirdetett Vidékfejlesztési Programban - jelentette be Nagy István agrárminiszter kedden Budapesten, a bemutatóüzemek támogatói okiratainak átadásán.
2024. 05. 21. 13:30
Megosztás:

Elektromos járműveken döcögünk a zöld átállás felé

Geopolitikai feszültségek, lassuló kereslet és szabályozási bizonytalanságok nehezítik a közlekedés elektrifikációja felé vezető utat – állapítja meg járműipari kitekintőjében, a Global Auto Outlookban az Allianz. Miközben az autóiparnak valóban kulcsszerepe van a zöldátállásban, a hagyományos német és amerikai szereplőknek ugyanúgy sokasodó kihívásokkal kell megküzdeniük, mint a trónkövetelő kínaiaknak.
2024. 05. 21. 13:00
Megosztás:

Gyorsult előző hónapban a termelői árak éves csökkenése Németországban

Németországban a termelői árak 3,3 százalékkal csökkentek áprilisban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 2,9 százalékos esést követően, ezzel már a tizedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden.
2024. 05. 21. 12:30
Megosztás:

Éjfélkor jár le az szja-bevallási határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2024. 05. 21. 12:00
Megosztás:

Élénk lehet az idei nyár a nyaralók piacán – néhol még olcsóbban lehet vásárolni, mint tavaly

A nyaralók piacán sokkal nagyobb lett a választék az elmúlt évekhez képest. Több mint 11 ezer eladó lakóingatlan található a nyaralóövezetek part menti településein, ami tavalyhoz képest 8 százalékkal, 2022. májusához képest pedig több 40 százalékkal nagyobb kínálatot jelent.
2024. 05. 21. 11:30
Megosztás:

Csökkent Románia építőipari termelés volumene az első negyedévben

Az első negyedévben 7,1 százalékkal csökkent a romániai építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint - közölte hétfőn az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 05. 21. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 21. 10:30
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai tőzsdék

Gyengültek az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 05. 21. 10:00
Megosztás:

A DOGE és a PEPE vezetik a listát, mint a legnépszerűbb fogadások, miközben a nyár forrósodni készül. Mi várható az új mémérme, a Raboo számára?

Tekintettel a közelmúltbeli teljesítményükre a kriptovaluta piacon, a befektetők most tömegesen vásárolják a DOGE-t, a PEPE-t és az új előértékesítési tokent, a Raboo-t (RABT), abban a reményben, hogy ezek a nyári hónapokban egy hihetetlen piaci emelkedést vezetnek majd.
2024. 05. 21. 09:30
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a keddi kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX 766,41 pontos, 1,11 százalékos csökkenéssel, 68 088,24 ponton zárt az előző kereskedési napon, pénteken; a részvénypiac forgalma 14,9 milliárd forint volt, a vezető részvények gyengültek az előző napi záráshoz képest.
2024. 05. 21. 09:21
Megosztás:

Vegyesen változott a forint árfolyama reggel

Vegyesen mozgott a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 21. 09:00
Megosztás:

Csökkent a Conference Board teljesítményindexe előző hónapban

Március után áprilisban is csökkent az amerikai Conference Board gazdaságkutató intézet összetett teljesítményindexe, miután februárban két éve először emelkedett.
2024. 05. 21. 08:30
Megosztás:

Elemzők felfedezték a GambleFi csillagot, miután pénztárcákat követtek, hogy megtalálják a következő Binance Coin-t (BNB) és Toncoin-t (TON)

Gyorsan emelkedő kriptovaluták megtalálása, amelyek hatalmas hozamot nyújthatnak, nehéz feladat lehet. Azonban a befektetők rendszeresen keresik a legjobb kriptovalutákat, amelyek kiváló kilátásokkal rendelkeznek.
2024. 05. 21. 08:00
Megosztás:

Már száznyolcvannégymillió facsemetét ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el - mondta az agrárminiszter a közösségi oldalára hétfőn feltöltött videóban.
2024. 05. 21. 07:30
Megosztás:

Átadták Románia legnagyobb kőolajtározóját

Átadták Románia legnagyobb kőolajtározóját - közölte hétfőn az OMV Petrom cég.
2024. 05. 21. 07:00
Megosztás:

Rugalmas kockázatértékelésre van szükség a pénzügyi bűnözés elleni küzdelemben

A pénzügyi szolgáltató központoknál (bankok, biztosítók) hatékony, rugalmas és információvezérelt kockázatértékelésre van szükség a pénzügyi bűnözés (például a csalások) elleni küzdelemben - állítja a Deloitte tanácsadó cég az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 05. 21. 06:00
Megosztás:

A Li Auto negyedéves bevétele nőtt, profitja csökkent

A Li Auto Inc. kínai elektromosautó-gyártó bevétele 36,4 százalékkal nőtt, adózott eredménye ugyanakkor 36,7 százalékkal esett a március végével záródott ide első negyedévben.
2024. 05. 21. 05:00
Megosztás:

Varsó műholdprogramra vesz fel hitelt az EIB-től

Lengyelország 300 millió eurós hitelt vesz fel az Európai Beruházási Banktól (EIB) az európai légvédelmi projekt részét képező lengyel-francia műholdprogramra - jelentette be Donald Tusk lengyel kormányfő hétfőn Varsóban, Nadia Calvino EIB-elnökkel közös sajtókonferenciáján.
2024. 05. 21. 04:00
Megosztás:

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás: