A Rollblock (RBLK) májusban 100%-os ugrásra készül, a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közel állnak az alj kialakításához?

Az instabil kriptopiac közepette a kereskedők a legjobb befektetési lehetőséget keresik. Egy olyan érme, amely sok érdeklődést váltott ki, a Rollblock (RBLK), egy első szakaszbeli előértékesítési sztár, amely májusban akár 100%-os emelkedést is mutathat. Eközben sokan azt kérdezik, vajon a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közelítenek-e az aljukhoz. Vizsgáljuk meg.

A Rollblock (RBLK) májusban 100%-os ugrásra készül, a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közel állnak az alj kialakításához?

Rollblock (RBLK): Egy kiemelkedő kriptovaluta, amibe érdemes befektetni most

A Rollblock (RBLK) egy új kripto szereplő, amely az online szerencsejáték szektorban kíván uralkodni. A Global Market Insights szerint ez az iparág 2032-re elérheti a 370 milliárd dollárt. Csak az iparág 1%-ának megszerzésével a Rollblock milliókat termelhet. Bizonyos elemzők májusban egyedül 100%-os emelkedést jósolnak ennek a piacot megváltoztató kriptónak.

A Rollblock kriptó különbözik a hagyományos online kaszinóktól, mert blokklánc technológiát használ. Ez lehetővé teszi a gyors tranzakciókat és alacsony költségeket, ellentétben a lassú és drága többi kaszinóval. Ezenkívül a Rollblock biztosítja a biztonságos fogadási környezetet titkosított játékinterakciókon keresztül.

A Rollblock vonzó jellemzője egyedülálló bevételmegosztási modellje, ahol az RBLK tétet helyezők részesednek a kaszinó napi bevételeiből. Emellett a Rollblock égeti a tokeneket, hogy idővel növelje azok értékét. Ez hosszú távon jelentős profitot hozhat a tartóknak.

Jelenleg az RBLK token értéke mindössze 0,01 dollár. Ez azonban az első szakaszbeli előértékesítési ár, és további áremelkedések várhatók, ahogy halad előre az értékesítés. A piacelemzők 2024 harmadik negyedévében egy 100-szoros növekedést jósolnak a kriptónak, amint egy Tier-1 CEX (tőzsde) belistázza. Emiatt jelenleg a RBLK egy ígéretes kriptovaluta a befektetési célú vásárlásra.

rollblock kriptó token

Bluntz: A Solana ára elérte az alját

A top 5 kriptovaluta, a Solana (SOL), némi volatilitást tapasztal. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az elmúlt hét alatt 171 dollárról 138 dollárra esett. Piaci kapitalizációja is 76,30 milliárd dollárról 61,91 milliárd dollárra csökkent ebben az időszakban. Azonban a kripto elemző Bluntz szerint a Solana elérte az alját és hamarosan újra emelkedni fog.

A technikai elemzés szempontjából a Solana jövője fényesnek tűnik. Például a SOL a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, és 15 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Emiatt a szakértők bullish Solana ár-előrejelzést tettek, és 2024 második negyedévéig 176 dolláros emelkedést jósolnak.

Charting Guy optimista Ripple árfolyam előrejelzéssel

Közben a Ripple (XRP) is csökkenő trendet mutat. Az elmúlt 30 nap alatt a Ripple ára 0,59 dollárról 0,50 dollárra esett. Az XRP piaci kapitalizációja ebben az időszakban 33,17 milliárd dollárról 27,63 milliárd dollárra csökkent. Azonban a kripto elemző, Charting Guy szerint a Ripple Bollinger sávjai most a 0,70 dolláros tartományban vannak – a legszűkebbek 2017 óta.

Ezek a BB-k jelentős növekedést jeleznek a Ripple kriptónak hamarosan. Ezzel az állítással világossá vált, hogy a Ripple elérte az alját. Több mint négy zöld technikai indikátorral a piacelemzők 0,72 dolláros emelkedést jósolnak a Ripple számára, mielőtt 2024 második negyedéve véget ér. Így a Ripple is egy jó kriptovaluta most, hogy beszálljunk.

Mi adja a Rollblock előnyét a Solana és a Ripple felett?

A Rollblock fő előnye a Solana és a Ripple felett a piaci kapitalizációja, amely 10 millió dollár. Ez azt sugallja, hogy kevesebb pénzre van szüksége az árrobbanáshoz. Más szóval az RBLK sokkal gyorsabban emelkedhet, mint társai, így a gyors megtérülés érdekében ez a legjobb befektetési érme.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Innováció a blokkláncban: A 5thScape AR/VR funkcióinak és a Solana sebességének összehasonlítása

A blokklánc ökoszisztéma folyamatos fejlődésben van, és időről időre megjelennek olyan innovatív projektek, amelyek egy-egy piaci rést kívánnak újraértelmezni.
2024. 05. 22. 00:01
Megosztás:

7,25%-ra csökkent a magyar jegybanki alapkamat

A Monetáris Tanács mai ülésén várakozásunknak megfelelően 50 bázisponttal, 7,25%-ra csökkentette az alapkamatot. Emellett 50 bázisponttal 6,25%-ra hozta le az O/N betéti kamatot, valamint 8,25%-ra mérsékelte az O/N fedezett hitel kamatát.
2024. 05. 21. 23:30
Megosztás:

Csökkent az Alteo negyedéves bevétele

Az Alteo Nyrt. konszolidált árbevétele az első negyedévben meghaladta a 26,6 milliárd forintot az előző év azonos időszakában elért 36 milliárd forintot követően, a 26 százalékos csökkenést elsősorban a szignifikánsan alacsonyabb energiapiaci árkörnyezet okozta a hő- és villamosenergia-termelés szegmensben - közölte az energetikai szolgáltató- és kereskedővállalat a tőzsde honlapján kedden.
2024. 05. 21. 22:30
Megosztás:

Alig változott a forint árfolyama az MNB keddi kamatcsökkentése után

Érdemben nem változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.
2024. 05. 21. 22:00
Megosztás:

A GVH több véleményvezér és cég ellen is eljárást indított

Az influenszereket követő fogyasztók és a tiszta piaci verseny elősegítése érdekében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárásokat indított hat magyar influenszerrel, számos hirdető céggel, közreműködő reklámügynökséggel szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 21. 21:30
Megosztás:

Nagy Márton a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának vezetőivel találkozott

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának (Ost Ausschuss) alelnökét Philipp Haussmannt, valamint a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető elnökségi tagját, Barbara Zollmannt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 21. 21:00
Megosztás:

A romló nemzetközi hangulat miatt csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 222,11 pontos, 0,33 százalékos csökkenéssel, 67 866,13 ponton zárt kedden.
2024. 05. 21. 20:30
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 21. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 21. 19:30
Megosztás:

Zalaegerszegen tart rendezvényt a HUMDA

E-mobilitási roadshow-t tart május 23-án és 24-én Zalaegerszegen a Greentech szakkiállítás és konferencia keretében a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.
2024. 05. 21. 19:00
Megosztás:

Márciusban nőtt az euróövezet külkereskedelmi többlete

Márciusban nőtt az euróövezet külkereskedelmi többlete éves összehasonlításban - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden ismertetett adataiból.
2024. 05. 21. 18:30
Megosztás:

Meg kell erősíteni a hazai gazdaság szuverenitását

Európa jövője egyenrangú, szuverén tagállamokkal biztosítható, ezért a kormány továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a magyar gazdaság szuverenitását. Ebben a munkában az egyik legfontosabb feladat a hazai élelmiszeripar feltámasztása, megerősítése - hangoztatta a pénzügyminiszter kedden Karcagon, a Szatmári Cégcsoporthoz tartozó Kun-Malom Grain Kft. új malomüzemének alapkőletételén.
2024. 05. 21. 18:00
Megosztás:

A mesterséges intelligenciáról szóló rendeletet fogadott el az EU

Az Európai Unió Tanácsa a mesterséges intelligenciáról (MI) fogadott el rendeletet, mely az EU egységes piacán "mind a magán-, mind a közszereplők körében elő kívánja mozdítani a biztonságos és megbízható MI-rendszerek fejlesztését és elterjedését az alapvető állampolgári jogok tiszteletben tartásának szavatolása mellett".
2024. 05. 21. 17:30
Megosztás:

Nukleáris megállapodás jött létre hazánk és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Tokióban.
2024. 05. 21. 17:00
Megosztás:

Az arany ára nagyot ugrott, majd tegnap korrigált

A vártnak megfelelő fogyasztói inflációs adat után hétfőn új csúcsot döntött az arany árfolyama, mivel az elősegítheti a Fed döntését a kamatok csökkentéséről.
2024. 05. 21. 16:30
Megosztás:

Megemelték az S&P500 index előrejelzését

Az elmúlt időszakban számos ház emelte meg az S&P500 indexre vonatkozó előrejelzését. Az év végére várt átlagos index érték 5.289 pontra emelkedett a március végén várt 5.117 pontról.
2024. 05. 21. 16:00
Megosztás:

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 21. 15:30
Megosztás:

Csökkent az EU-ban az építőipari termelés márciusban

Éves összehasonlításban nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és csökkent az Európai Unióban márciusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 05. 21. 15:00
Megosztás:

Már nem kell a valutaváltókat megrohanni pénzváltásért

Érdemes kihasználni az erős forintot a nyaralást tervezőknek – a nyári hónapokban rendre gyengülni szokott a magyar fizetőeszköz – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.huszakértője szerint érdemes kihasználni azt, hogy a bankok a Revolut támadására válaszul ma már kedvezményes díj mellett váltanak forintot.
2024. 05. 21. 14:30
Megosztás:

Magasabb nettó-kamatjövedelmet vár a JPMorgan, mégis adták

Megemelte a nettó kamatjövedelemre vonatkozó idei várakozását a JPMorgan, ugyanis a magasabb alapkamat-pálya támogatja a bankok nettó kamatmarzsát.
2024. 05. 21. 14:00
Megosztás: